Şimdi Ara

ComNet hafta boyu internet kesintileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuya tıklayan tüm kesinti kurbanlarına selam.


    Comnet'in son zamanda başlayan vakitsiz kesintileri artık canıma tak etti başkalarınıda başı yanmasın yananlarda şikayetlerini dile getirebilsin diye bu konuyu açıyorum.

    Poyraz'dan geçtim ondan önce NetSpeed'deydim geçmeden önce hiç kesinti yaşamıyordum bu ne illet bişeymiş böyle anlayamadım gitti..!

    Konuyu yazmadan hemen önce bile internet kesikti cidden çok can sıkıcı durumda.


    İlk fırsatta NetSppeed'e geri dönüyorum parası neyse vereceğim böyle olmaz. Dönmeden önce de bu firmayı şikayet edebildiğim tüm yerlere şikayet edeceğim.


    Hakkını savunmak isteyenler için birazdan Cimere yazacağım yazıyı ve eposta atılabilecek adresleri konuya ekleyeceğim.


    Verimerkezi diye kesilmez dediler geçtik kesintiden başka birşey görmedik. Umarım herkes kısa zamanda kurtulur.








  • Lisansı bizim bakkal Hüseyin vermiyor. Lisans veriyorsan denetleyeceksin. Abone sayına göre belli sayıda personel bulundurma zorunluluğun olacak, şikayete dönüş gerekirse devlet kanalıyla olacak vs. Tabi ki bu halkı düşünen sistem için geçerli. Daha da böyle saçma cvplara dönüş yapmayacağım.

    Bu denli saçma ve üslup dışı mesaj dönüşü aldığımda, ne kadar memnun ve çevreme onersemee yine bu denli bir mesaj beklemedigimi umarım iç eğitimlerimiz de bunlara yer vereceğinizi umut ediyorum şeklinde e-posta attım.
    Ne mi oldu?

    Biz eğitim kurumu değiliz diye cevap dönüldü. Üzerine de hizmetim kapatıldı. İlk mağdurlarından biri olarak bu firma ve başında Bulut denen şahısa karşı hiç iyi tutukum olmayacak. Keza bu şahıs uslupsiz hareketleri de mevcuttur ve benim olmadığım ortamda bana da sallamistir. Görürsem kalbini kiracagim.
    14 gün oldu geçeli 200 mbpslik paket aldık.100 alabiliyoruz aradaki ücret farkı yandı.Yardımcı olma konusunda 10 üzerinden 0 firma.30-40 aramada tutturabilirseniz teknik desteği şanslısınız.Destek hizmetlerine kimi 5 saatte kimi 5 günde cevap alıyor.Kaliteli hizmet be :) Gıbırneti 2.5 yıl kullandıktan sonra geçtim.1 kere yavaşlama gibi birşey hatırlamıyorum internette.Comnette 2 hafta olmadı dökülüyor internet.Telegram grubunun %90 ı internet patladı diye yorum atıyor “Ramazan Selçik” adlı garip çar gidip hala diğer firmalar da böyle gıbırneti bir yandan bende kullanıyorum gıbırnette sorunlu diye abuk sabuk yorumlar yapıyor grupta.Comneti savunmaktan başka birşey yaptığı yok.



    Çok saçma bir durum var gruplarında banladılae bizzat beni kaldıramadılar sanırım.Sadece kullanıcı olan birinim hem Facebook grubu yöneticisi hem de telegram grubu yöneticisi olması ayrı garip.Sorunca kullanıcıyım diyor.Tahminimce firma ya ücretsiz hizmet veriyor buna ya da saçma başka bir durum var tam toxic kafalı bir çar.Grupta laf atanları bir süre sonra ansızın banlıyor.Zaten grupta “bağlantım berbat,1 gündür yok internet,hızım yerlerde” yazılarından başka yazı okunmuyor.



    Comnet yöneticisi “Müşteri hizmetlerine ulaşamıyor musunuz ? Aramayın” diye cevap yazıyoe yoruma bence çok ciddiye alınacak bir firma değil.Sözde bir çok firmaya hizmet veriyor comnet.Daha interneti stabil sağlayamıyor ki ,diğer firmalara nasıl hizmet veriyoe onu hiç anlamış değilim.Ucuz etin yahnisi malesef bu durumda yenmiyor.



    Kaç yıllık firma bir de böyle berbat hizmet veriyorsa kapatsın başka bir sektöre yönelsin,GİGA fiber alt yapısı gelse zaten böyle firmalarla hiç uğraşmazdık.”Fiyat bu kusursuz hizmet beklemeyin sorunlar olacak” diyen saçma sapan yorum yapan kişiler neyin kafasını yaşıyor o ayrı bir olay zaten.İnternetin olması gereken ilk özelliği stabil olması Zaten.Kesinti bir çok firmada oluyor arada sırada.Sürekli hız düşüşü saçmalığınının savunulacak hiç bir tarafı yok.Sözde fiber kullanıyoruz kağıt üstünde.Sitelerinde “Işık hızında internete bağlanın” dedikleri bizim bilmediğimiz bir ışık türü sanırım
  • Netspeed için ben de hep güzel yorumlar okudum, parayı hak edene vereceksin her zaman. Ben de comnet günlerim bitince düşünebilirm geçmeyi ComNet hafta boyu internet kesintileri 

  • Şikayet edebileceğiniz yerler :



    https://www.sikayetvar.com/btk-bilgi-teknolojileri-ve-iletisim-kurumu


    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr


    https://www.cimer.gov.tr


    https://www.sikayetvar.com/comnet




    Cimer şikayet örneği :


    ComNet hafta boyu internet kesintileri


    Alıntı

    metni:
    COMNET bilgi iletişim teknolojileri isimli firmadan internet hizmeti almaktayım. Firmaya 1 yıllık Internet ücretini ön ödemeli olarak ödedim ancak internet kullanamıyorum. Sürekli kesintiler ve yavaşlamalar oluyor. Teknik destek almak için firmaya ulaşamıyorum. Sosyal medya veya telegram grubundan yazdığımda ise firma adminleri “Beğenmiyorsanız kullanmayın, zorlamı aldırıyoruz” gibi cümleler kullanarak yardımcı olmaktan kaçınıyorlar. Anayasal hakkımız olan iletişim özgürlüğümüzü kasıtlı olarak engellemektedirler. İnternet aboneliğimi kapatmak istediğimde ödediğim 1 yıllık ücreti alabilecek bir muhatap bulamadığım için interneti de kapatamıyorum. Ben ve benim gibi binlerce kişi bu konuda mağdur edilmektedir. Mağduriyetimin giderilmesini ve firmaya gerekli yaptırım ve cezaların uygulanmasını istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poeDameron1138 -- 5 Ağustos 2023; 23:18:48 >




  • Şansıma tüküreyim 2 gün oldu geçeli
  • modeme kadar tüm bağlantılar fiber olmasına rağmen vaat ettikleri hızı da veremiyorlar ve ben de tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi planlıyorum

  • drserk kullanıcısına yanıt

    Mutlaka edin insanları böyle tuzağa çekiyorlar biz yandık bari başkaları yanmasın

  • djvietnam kullanıcısına yanıt

    14 gün iade koşulları var görüşün kaçmanın yoluna bakın

  • Ben başvuru yaptım henüz kurulmadı, iptal talep ettim destekten yazdım, henüz İnternet aktif olmadığı için iptal et diye bir seçenek yok uygulamada. 12 ay peşin ödeme yaptım inşallah sıkıntı çıkarmazlar geri ödemede.

  • "Beğenmiyorsanız kullanmayın, zorlamı aldırıyoruz”

    Bu ifadeyi kullanan iss 'i tüm mecralarda afişe etmek gerekir.

    İpini koparan internet satmaya başlamış. Yazık.
  • Ben de devamlı sıkıntı yaşıyorum 1 haftadır sorun bende diye modem dekan değiştirdim 200mbit internet aldığım hız 2-3 mbit
  • son hafta küçük bir aralıkta sorun yaşamış olabilirler, gayet iyi 2 seneyi doldurdum. ComNet hafta boyu internet kesintileri 

  • Ucuz etin yahnisi
  • Kesinti saati telegram gruplarında firmayı savunanlarla tartıştığım için gruptan çıkarılmışım geride giremiyorum ComNet hafta boyu internet kesintileri 

  • Vdsl mi kullanıyorsunuz ftth mı? Kesintiler diyorsunuz tarihler nedir?
  • Telegram grubunda sorunla alakalı yazanları gruptan atıyorlar yine comnet yine rezalet
  • yimust kullanıcısına yanıt

    Olayın alt yapıyla alakası yok comnetin telegram grubuna bakarsanz kesinti tarihlerini görürsünüz.

  • Bende comnete yeni geçtim, sürekli bağlantı kopup geliyor. Yani kısa süreli bir problemdir geçer diye düşündüm ama şimdi konuyu gördüm. Bu sürekli böyle olacaksa o zaman tez zamanda başka firmaya geçmek lazım.
  • 8 aydır comnet kullanıyorum, ciddi hiç bir şey yaşamadım. bazen modem bağlı gözükse de internet olmayabiliyor ama bu çok nadir ve çok kısa süreli yaşadığım bir olay. comnet'ten önce vodafone kullanıyordum, onda da aynı durumu yaşıyordum. bence bunun comnetle falan bir alakası yok, bağlı olduğunuz bölgedeki altyapı ile ilgili.

  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    Yoo bildiğin comnet ile alakalı, hiç birbiri ile alakalı olmayan farklı şehirlerdeki insanlar aynı sorunu yaşadığında bölgesel sorun mu oluyor hocam?


    Sorun tam anlamı ile comnet ile alakalı.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    ben bir sorun yaşamadım/yaşamıyorum dolayısıyla umrumda da değil. sadece fikrimi belirttim.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.