Şimdi Ara

ComNet hafta boyu internet kesintileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    İşte senin fikrin forumda yüzlerce insanın yaşadığı sorunu yokmuş gibi varsayıp bölgesel bir sorun olduğuna dair olunca yanlış bir fikir oluyor. Bizim de senin sorun yaşayıp yaşamaman umurumuzda değil.

  • Comnet de calısan bir arkadasım vardı. Gittim ofislerini vb de gördüm. İstanbul yenibosna da ofisleri. Daha fazla detay vermeyeceğim arkadaşımı ifşa etmemek için ama kesinlikle tüm türkiyeye bireysel iss hizmeti verebilecek kapasitede bir firma değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bir kesinti yaşamadım ama yaşayan yerler olabilir Her zamanki hız ve ping'leri alıyorum şuan yurtiçinde. Yurtdışında ise sanırım peering'ler ile ilgili bir çalışma var Bu yüzden yurtdışı ping'ler artmış çünkü bir çok yurtdışı sunucusuna turktelekom üzerinden çıkış yapıyor Örneğin cs go oynunda direk kendi sunucularından değil Turktelekom üzerinden çıkış yapmaya başlamış Haliyle ping'ler de uçmuş Site

    ComNet hafta boyu internet kesintileri
    ComNet hafta boyu internet kesintilerispeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/15085974080


    ComNet hafta boyu internet kesintileri




  • Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

    Sorun zaten comnette degil ki! Belli şartları karşılayamayan veya bağlantıda ki sorunu anında sikayet ve çözüm üretmeyen devlet mekanizmasında.. Inş bir gün halktan yana tavır alırlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet arızasını devlet mi çözmeli.

    Arkadaş mesajında açıkça kurumsal yapısı sorunlu, derme çatma iss olduklarını iletiyor.

    Çözüm mekanizmaları sorunlu ise, ekip kuracaklar. Gözleri yemiyorsa bye bye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldır Comnet kullanıyorum ilk zamanından beri neredeyse.. Bu aralar sık kesinti yaşanmaya başlandı. Muhtemelen ucuzluktan dolayı müşteri artışı sistemlerini bozdu. Düzeltirler diye umuyorum..

  • ben de kullanıyorum ancak genel bir arıza olmazsa çok hisetmiyorum. genelde okurum ya da bi şeyler izlerim. oyun oynamam, bunun için bir ps5 im var ama ona da oyun indirirken kesintiye denk gelmedim. ancak bu sıcaklarda kesinti oluyorsa ya da kesinti nedeni sıcaklar v.s se bilemem. sonuçta bunlar insan ürünü şeyler. not. işinde gücünde bir bireyim, vergi veriyorum, normal insanım , öğrenci değilim.

  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    ben de fikrimi belirttim az sonra linçlerler beni de.

  • Hem kardesime(fiber) hem ailemin evine(vdsl) comnet yillik paket aldim. Temmuz ayina kadar hersey duzgundu. En son veri merkezlerinde elektrik kesildi ve ondan sonra sorunlar bitmedi. Memlekette herseyin fiyati uctu adamlarinda bize verdikleri fiyatlarla kaliteli hizmet vermesini beklemekde zorlasti. Ama musteriyede net birsey demedikleri icin bizde caresiz kaldik. Ozellikle dsl olan ailemine evinde ciddi problem var, 4 gundur dsl sinyali yok, ankastreden gelen kablo degisti mdoem degisti tik yok. Santralde bir sacmalik oldugu kesin ama comnetten gercek anlamda detayli teknik destek almak imkansiz. Telekomdan birilerini bulup onlardan bakmasini istemek lazim da adamlarin musterisi degilsin ki, kime derdini nasil analtacaksin ? Zaten dikkat edin comnet birde ucretli destek paketi diye birsey cikarmis 400 kusur lira. Aslinda o paket bile bir cok seyi acikliyor. Ayda 120 lira verip 60/8 vdsl kullaniyorduk, telekoma gecsem 24mbit vdsli ayda 400 liradan kontratla yaslayacaklar.... yani kime kizip nereye kacicaz akil almiyor. En sonunda yine esek yukuyle para verip kotali superboxa donucez gibi. Comnete verdigimiz pesin paraninda ustune su iceriz bu ulkede... zamaninda telekomu hakem heyetine vermis olup avucumu yalamisligim da vardir... velhasil fiber musterisi olmayan adamin isi hakkaten cok zor... dsl tesisatimi arizali ? bagli oldugunuz santralmi sacmaladi ? dsl de hiz dalgalanmasimi oldu... kurtulamadik milletce su kalitesiz internet derdinden. Adamlarin web siteleride acilmiyor bu mesaji yazdigim an itibariyle, dogal olarak mobil uygulamalarida calismiyor, musteri hizmetlerini ariyoruz telefon otomatik olarak kapaniyor. Daha 200 kusur gun var paketimizin bitmesine, ne yapalim bilmiyorum.





  • Lisansı bizim bakkal Hüseyin vermiyor. Lisans veriyorsan denetleyeceksin. Abone sayına göre belli sayıda personel bulundurma zorunluluğun olacak, şikayete dönüş gerekirse devlet kanalıyla olacak vs. Tabi ki bu halkı düşünen sistem için geçerli. Daha da böyle saçma cvplara dönüş yapmayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 7 Ağustos 2023; 14:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    bomboş yorum

  • symbiat kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşadıklarınızı çok net anlıyorum, uzun süre dsl hat üzerinden hizmet biri almış olarak.

    Umarım ivedi fiber gelir siz de rahat edersiniz.

    Tabi fiber gelince de sorun bitmiyor.
    forumda enteresan troller mevcut; onlar da fiber olan aboneye dsl tavsiye ediyorlar, kafayı yersiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Admların yıllık sattıkları internette kâr marjları çok düşük, bu sorunlar hiç bitmez. Yeterince kâr etmeyen düzgün hizmet vermez, veremez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet tavsiye ederim. 250 tl oduyorum 500 de olsa degistirmem cok memnunum. 85 mb aliyorum ne eksik ne fazla. Her zaman hizli ve problemsiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bu sorunu yaşıyorum bende ping 26ms e yükseldi hız 15-25mbps lere düştü

  • Comnet kullanıp ta şu adrese girebilen var mı ?

    https://smart.360.com

  • ertuciftci E kullanıcısına yanıt
    Sadece VPN ile açılıyor bu site

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan dsl sinyali geri geldi, destek kaydi açmıştık telekomu yönlendirebiliriz ama 150 lira odemeniz gerekir dediler. Tamam gonderin sorun bizim tesisatimizsa parasini oderiz dedim. Sonra ne olduysa daha Telekom bile gelmeden dsl sinyali geri geldi, ama 60/8 olan sinyal 13/0.2 olarak geldi. Bir yerde bir sorun olduğu cok net, bina tesisatı olsa 4 gun kesik kalip sonra kendiliğinden geri gelecek hali yok, yani bunlar gercekten arizami yoksa mide bulandiran seylermi oluyor inanin merak ediyorum....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.