Şimdi Ara

ComNet hafta boyu internet kesintileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam da yarın Comnet'e başvuru yapacaktım. Ftth sistemi var ama ona rağmen tırstım iyice. Bi taraftan düzelir diye düşünüyorum, hep böyle kalacak değil ya derken diğer taraftan rezil olmak da var deyip başvurudan vazgeçecek gibiyim. Ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 8 Ağustos 2023; 0:3:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Şahsi kanaatim ben bir daha bu firmadan hizmet almam, sürem bitince bırakırım. 3 gündür açık 2 tane ticket var cevap bile verme zahmetine girmiyorlar.

    Uzak durulması gereken bir firma.

  • ertuciftci E kullanıcısına yanıt
    Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam? Sorun bu fiyatlardan dolayı geçici bir yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir mi? Fiyatlar o kadar iyi ki insanlar çok başvurdu da öyle oldu gibi geliyor bana nedense. Yine de vazgeçtim galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayında geçtim, daha ağız tadıyla kullanabilmişliğim yok.

    İnternet gider kayıt açarız 7 saat sonra dönüş yaparlar, dönüş dediğim de ekip göndereceğiz bilmem kaç tl yansıtırız gibi aptal saptal cevaplar...

  • az önce tüketici hakem heyetine ayıplı ürün hizmet nedeniyle başvurdum. comnet pişmanlıktır. müşteri hizmetleri hiç yok, destekten yazıyorsunuz günlerdir cevap yok, internet hızım fiber olmasına rağmen devamlı dalgalanıyor. 100 200 daha fazla veririm böyle rezillik çekmem

  • swiltord kullanıcısına yanıt

    hayır, tam aksine, sorunun genel olmadığını belirten bir yorum. bütün comnet kullanıcıları sorun yaşıyor olsaydı ben de yaşardım (2 ayrı lokasyonda comnet kullanıyorum)

  • ertuciftci E kullanıcısına yanıt

    Alla alla bende robot süpürge de niye sorun var diyorum. Siteye girilmiyor. VPN açtım yine olmadı. Nasıl kontrol edeceğiz telefondan o zaman robotu?

  • Normalde hepsinin can damarı Türk Telekom elemanları gelip evinizdeki kablolardan modeme kadar tüm sistemi kontrol etmeliydi.


    Demek ki bu şirket pazarlama payı alan sadece abone üretme sorunu olan çalışanların baskısı altında.


    Oysa fiber öyle değil. Milim bande genişliği sorunu yok. İyi ki sizden biri değilim.

  • 14 gün oldu geçeli 200 mbpslik paket aldık.100 alabiliyoruz aradaki ücret farkı yandı.Yardımcı olma konusunda 10 üzerinden 0 firma.30-40 aramada tutturabilirseniz teknik desteği şanslısınız.Destek hizmetlerine kimi 5 saatte kimi 5 günde cevap alıyor.Kaliteli hizmet be :) Gıbırneti 2.5 yıl kullandıktan sonra geçtim.1 kere yavaşlama gibi birşey hatırlamıyorum internette.Comnette 2 hafta olmadı dökülüyor internet.Telegram grubunun %90 ı internet patladı diye yorum atıyor “Ramazan Selçik” adlı garip çar gidip hala diğer firmalar da böyle gıbırneti bir yandan bende kullanıyorum gıbırnette sorunlu diye abuk sabuk yorumlar yapıyor grupta.Comneti savunmaktan başka birşey yaptığı yok.



    Çok saçma bir durum var gruplarında banladılae bizzat beni kaldıramadılar sanırım.Sadece kullanıcı olan birinim hem Facebook grubu yöneticisi hem de telegram grubu yöneticisi olması ayrı garip.Sorunca kullanıcıyım diyor.Tahminimce firma ya ücretsiz hizmet veriyor buna ya da saçma başka bir durum var tam toxic kafalı bir çar.Grupta laf atanları bir süre sonra ansızın banlıyor.Zaten grupta “bağlantım berbat,1 gündür yok internet,hızım yerlerde” yazılarından başka yazı okunmuyor.



    Comnet yöneticisi “Müşteri hizmetlerine ulaşamıyor musunuz ? Aramayın” diye cevap yazıyoe yoruma bence çok ciddiye alınacak bir firma değil.Sözde bir çok firmaya hizmet veriyor comnet.Daha interneti stabil sağlayamıyor ki ,diğer firmalara nasıl hizmet veriyoe onu hiç anlamış değilim.Ucuz etin yahnisi malesef bu durumda yenmiyor.



    Kaç yıllık firma bir de böyle berbat hizmet veriyorsa kapatsın başka bir sektöre yönelsin,GİGA fiber alt yapısı gelse zaten böyle firmalarla hiç uğraşmazdık.”Fiyat bu kusursuz hizmet beklemeyin sorunlar olacak” diyen saçma sapan yorum yapan kişiler neyin kafasını yaşıyor o ayrı bir olay zaten.İnternetin olması gereken ilk özelliği stabil olması Zaten.Kesinti bir çok firmada oluyor arada sırada.Sürekli hız düşüşü saçmalığınının savunulacak hiç bir tarafı yok.Sözde fiber kullanıyoruz kağıt üstünde.Sitelerinde “Işık hızında internete bağlanın” dedikleri bizim bilmediğimiz bir ışık türü sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 8 Ağustos 2023; 15:50:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Sorunsuz iss yoktur. Türk telekom altyapısını kullananlar arasında gezecek ve size en uygun olan bulacaksınız maalesef. Ben de netspeed, türknet ve gıbırnet'te sorunlar yaşadım. Comnet ise bana göre daha hızlı ve stabil hız verdi 10 aydır. Şansına hangisi gelirse.

    Yalnız benim hayatımda gördüğüm en kötü ve üslup bilmez yöneticilere, müşteri hizmetlerine sahip. Öyle şeyler yazıyor ve söylüyorlar ki mahalle esnaf bile plaza çalışanı kalıyor yanlarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 8 Ağustos 2023; 17:20:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu konuyu daha öncede gündeme getirip ramoyu tokatlamıştık


    https://forum.donanimhaber.com/comnet-adli-iss-yi-sikayet-ediyoruz--153476118

  • Netspeed zam yaptığında herkes patır patır kaçıyordu. Hayatımda duymadığım iss servis isimlerini duymuştum ondan sonra. Umarım halledersin sorununu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu denli saçma ve üslup dışı mesaj dönüşü aldığımda, ne kadar memnun ve çevreme onersemee yine bu denli bir mesaj beklemedigimi umarım iç eğitimlerimiz de bunlara yer vereceğinizi umut ediyorum şeklinde e-posta attım.
    Ne mi oldu?

    Biz eğitim kurumu değiliz diye cevap dönüldü. Üzerine de hizmetim kapatıldı. İlk mağdurlarından biri olarak bu firma ve başında Bulut denen şahısa karşı hiç iyi tutukum olmayacak. Keza bu şahıs uslupsiz hareketleri de mevcuttur ve benim olmadığım ortamda bana da sallamistir. Görürsem kalbini kiracagim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Hocam biz insani olarak firmalara da gelişim alanları konusunda geri bildirim veriyoruz.

    Aklı başında her kişi ve kurum bu bilgiyi alır, başım üstüne der, kendini geliştirir.

    Ben naçizane 3 büyük operatör + Türksat dışında önermiyorum.

    24 saat alo diyebileceğim ve 1 güne çalışanı kapıma gelemeyecek operatör ile çalışmak, beni huzursuz ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu firmaya 1 yıl peşin para verenler vardı :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    Adı üzerinde

    Peşin Öde---Me

    Toptan Öde--Me

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Hocam hizmeti onlar iptal edince diyelim 11 ayınız var yatırdığınız para yanıyor mu geri kalan günler için para iadesi yapıyorlar mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egitimtube kullanıcısına yanıt
    Benim başıma geldiği sırada böyle bir ödeme seçenekleri yoktu.

    İlk acilis ve ilk ay ücretini geri almıştım 3 4 hafta sonunda.

    Sorunuz ile ilgili sözleşmelerinde cevaplar olmalı. Geçen konusu geçiyordu bir yerde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.