Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.064
Cevap
80
Favori
284.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silikon hortumlarda hiç bir sorun yaşamazsın merak etme. Sadece Silikon malzemeden üretildiklerine emin ol. Çok yumuşak ve esnek hortumlardır silikon hortumlar. Oto sanayinden tut medikale kadar kullanılır.

  •  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  DerneğiMajor Hardwareyoutube
    Play World of Tanks here: https://tanks.ly/3uadktR Thank you World of Tanks for sponsoring this video. During registration use the invite code COMBAT to get for free: 7 days of premium access, 250k credits, the premium tank Cromwell B, and 3 rental tanks for 10 battles each: Tiger 131, T78, and Type 64 if you’re a new player. For returning players (who already have a WG Account AND haven’t played WOT for 30 or more days): 3 days of premium access, the 2D Style “Bargain” camouflage, 7-day rental of Premium Tank Centurion Mk. 5/1 RAAC or a 100k credits compensation, if you already have this tank in your garage. Welcome back to Fan Showdown, the ultimate battleground where innovation meets competition! In this electrifying series, subscribers from around the globe submit their cutting-edge fan designs, pushing the boundaries of creativity and engineering prowess. This season, we're raising the stakes by focusing on static pressure, using cutting-edge equipment like a monometer to measure performance with pinpoint accuracy. Which fan will emerge as the undisputed champion, delivering unparalleled performance and airflow efficiency? Once the submissions flood in, our state-of-the-art 3D printers spring into action, materializing these visionary designs into physical reality. But the real excitement begins when the fans are put through their paces in a series of rigorous tests. In this thrilling episode, we're delving deep into the realm of static pressure. Which fan will emerge as the undisputed champion, delivering unparalleled performance and airflow efficiency? It's a showdown of epic proportions, and the stakes have never been higher! Join us on this exhilarating journey of discovery and innovation as we uncover the secrets to optimal fan design. Don't miss out on the action - hit that subscribe button and turn on notifications to stay updated on all the latest episodes of Fan Showdown! My Twitch / majorhardware Fan Showdown Instructions • EVERYTHING you need to know to send y... Fan Dims https://www.thingiverse.com/thing:455... Submit your design (at least .STL or .STP / .STEP file) fanshowdown@gmail.com Cameras used. BlackMagic Pocket cinema 6k pro https://amzn.to/3m2RLVw
    https://www.youtube.com/watch?v=WgZI276ADbM
  • Merhaba, sistemi kurdum.Kasaya sığmıyor diye ddc pompa aldım EK 3.25 modeli.Yalnız şöyle bir sorunum var pompa hızını ayarlayamıyorum bios'tan 4600 rpm'lerde çalışıyor.Hız kontrolü için tek kablosu var.Bunun ayarı nedir bilen var mı acaba.



     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği


     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği




  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

    O kablo devir ayarı için değil devir okuması için olmalı. Yanlış hatırlamıyorsam klasik DDC'lerde devir ayarı yoktu.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    İşte bu kötü oldu :) d5 pompanın sesi duyulmuyordu neredeyse.Bu pompa baya kafa ütülüyor.Aldığım kişi hız ayarı yapılıyor demişti.Bu aldığım üç pompadan yediğim ikinci kazık oldu :/.Bilgi için teşekkürler üstad

  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

    Bu tarz pompaların devir ayarını yapabilmek icin 3. parti aletler kullanmanız gerekir. Deviri power uzerinde ayarlayabilirsiniz. Anakartın fan cıkısından ayar yapabilmeniz icin, 2. resimdeki mavi kablonun oldugu bolumde 2 tane kablo olması lazım.

  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Merhaba Musa abi.Evet cumartesi aşağıdaki patçadan sipariş verdim.Daha bu gün kargoya verildi.Biraz büyük ama ben daha ufak devir ayarlama yapana kadar işimi görecek.


     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 19 Şubat 2024; 15:45:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

    Bu modüller gerilimi düşürerek veya arttırarak devir kontrolü sağlıyor. Sistemin sağlığı açısından pompanın sağlıklı çalışacağı gerilim aralığını bilmeniz ve minimum gerilimden %15 civarı üst gerilimi aşağı doğru geçmemniz gerekir. Yoksa modüldeki olası bir sorunda pompa çalışmayı keserek sistemi tehlikeye sokabilir.


    Normalde sağlıklı olan PWM olarak devir kontrolüdür.

  • sasuta kullanıcısına yanıt
    %50 civarında bile çalışması yeterli.Şu an çok gürültülü ve rezervuarda girdap oluşturuyor.Pompanın özelliklerini sitesinde bile bulamadım.Deneme yanılma yöntemi ile en düşük çalışma devrini bulacağım artık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

    Burada yazana göre 6-13v aralığındaki gerilimde çalışabiliyor. Maksimum performansını tabi ki 13v ile veriyordur. Benim size tavsiyem 7v tan aşağı ayarlamayın. Multimetre varsa modülün çıkış gerilimini ölçerek güvenli aralıkta bırakabilirsiniz.



  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Bendeki pompa linkteki attığınız ile aynı mı bilmiyorum.Çalışma aralığını göstermiyor.Multimetre var tavsiyenize uyacağım.Teşekkür ederim.


    https://www.ekwb.com/shop/ek-ddc-3-25-12v-dc-pump


    Edit:Bu arada konuyu canlı tutması açısından 2 foto atayım.Arka taraf biraz dağınık.


     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği


     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 19 Şubat 2024; 23:6:33 >




  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

    Bu DDC ve D5 pompa üretici kısmı biraz karışık aslında. Normalde hayatımıza ilk olarak Laing markası altında girdi daha sonra Laing Grundfosa satıldı ama Xylem diye bir firma da ddc pompaları farklı bir model adı altında satıyor.


    Benim düşüncem ise teknik özelliklerinin aşağı yukarı aynı olacağı yönünde. En güveniliri ölçüm yaparak müdahalede bulunmak.

  • Bence her ihtimale karşı 7v.'tan da yukarı bir değere ayarlamakta fayda var. Kullanlan modülün +/- hata payını bilmek lazım. Gerekli voltajı veremediği bir durumda pompa duracak ve sistem ısınma sonucu kapanacaktır.

  • ZvAnA kullanıcısına yanıt

     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği 

  • 9'a ayarladım 7'de güç kesiyor ama hala pompa sesi yüksek.Sistem şu an kurulu olduğu için ve vakit olmadığı için denemek istediğim bir şey daha var.DDC pompada su giriş ve çıkışları yan yana.Su girişini top'ın yan kısmından değil de rezervuarın üst kısmından versem ses azalmasında düşüş sağlar mı bana acaba.Yani resimde işaretlediğim gibi.


     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği




  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

    Denemeden bilmek zor. Gelen ses şarıltı sesi ise belki bi ihtimal ama pompa sesi ise farkedeceğini sanmam.

  • Sanıyorum konudan biri işlemci bloğumun ilan linkini paylaştığım mesajımı şikayet etmiş.


    Bu konuda daha önce de ilan paylaşımı hususunu sorduğum mesajlarımda belirttiğim üzere bu gibi rahatsızlıklarınız varsa doğrudan tarafıma bunu belirtirse mesajımı kaldırırım, şikayet vs uğraşmanıza gerek yok.


    Herkese iyi forumlar.

  • Kim şikayet etmişse gereksiz olmuş. Zaten niş bir segment burada ilan paylaşılmayacaksa nerede paylaşılacak.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Bu şikayet olayları burayı da malum foruma dönüştürmesinden korkarım.

  • Elimde boşta duran bir 5700 xt var.Bu kartı sıvı soğutma yapmak için için blok,pompa,tank kombosu tavsiye edebilecek biri var mı?


    Kart Msi 5700 xt Mech Oc


    Üzerindeki soğutmayı attım.Bir müddet nzxt kraken g12 ile corsair soğutma ile kullandım ama ram sıcaklıkları ve hotspot 100 dereceye vurduğu için işe yaramıyor.


    Buna uygun blok bulma şansım var mıdır ? Her türlü tavsiyeye açığım.Kart bu....



     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği




  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.