Şimdi Ara

DEDAŞ TARAFINDAN TARAFIMA HAKSIZ ŞEKİLDE GÖNDERİLEN 4.897 LİRALIK İCRA !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
46.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lepton355

    Bilerek çok kişiye yapıyorlar. Gerçek kaçak kullananlarınkini kesmezler. 1 kere bile geciktirmeden ödeyeneleri keserler. Peşine düşün. İnşallah bir an önce halledersiniz
    Teşekkürler hocam, elimden geleni yapıcam bu ahlak yoksunlarına

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siverek Türkiye’nin en geri kalmış yeridir, her gün kavga ve dövüş görebilirsiniz hatta ille denk gelirsiniz. Sadece kamu binaları ve memurlar elektrik abonesi. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Birisi cezaya ilişkin adresteki tutanağı tutarken sizin TC yi filanmı yazdı acaba yanlışlık yada kasıtlı olarak. Belkide sahte kimliğiniz bile olabilir o adresteki kişide. Mahkeme ve iyi bi avukat çözer anca bu işi...
    Tc mi nerden nasıl ulaştılar hocam o da ayrı bi muamma. İşin içinde bir dolap var, eninde sonunda çıkar ortaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Dava açmanız lazım çünkü bu yamyamlar başka şekilde durmaz.

    Sözlü olan hiçbir şey geçerli değildir, kuruma gidip iddianız neyse resmi bir yazı almanız gerekirdi.

    Tam okumadım ama kurumlarla olan sıkıntı en azından deliller ile kanıtlanabilir.

    Ortada zamanında kullandığınız dairenizin bir sayacı varsa ve kimin üstüneyse zaten onunla muhattap olmalılardı, cezası bile kişisel görüşüm sayacı size devretmediği için

    o şahısa gelmeliydi. Doğuda işler zaten belli ki meksika gibi kanunsuzca işliyor. Eğer geçmişe dönük ödenmiş faturalar varsa bunlar delil gösterilmeli.

    Size geçmiş olsun.
    Görüştüğüm avukat şu an için dava açmaya gerek yok dedi. Eğer sizden bir ücret kesintisi yapılırsa o zaman dava açarız dedi. Ben de bekliyorum.



    Aboneliği üstüme almadığım için ödemem gereken bi ceza varsa ben de öderim. Yeter ki herşey düzgünce usulünce olsun. Siverek'te şu an bile bir çok yer de kaçak elektrik kullanımı var. Alenen yapıyor adamlar. Onlara ses çıkarmayıp bize yükleniyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

    Siverek Türkiye’nin en geri kalmış yeridir, her gün kavga ve dövüş görebilirsiniz hatta ille denk gelirsiniz. Sadece kamu binaları ve memurlar elektrik abonesi. Geçmiş olsun.
    Ben 3 yıldım Siverek'te. Hiç kötü bi anım olmadı. Ta ki bu olaya kadar. Yine de oradaki tüm insanlara bağlayamam bu durumu ki yine Siverek'li olan arkadaşlarım şu an işin peşinde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak elektrik kullanımı= Vatan hainliği. gerçi hangi kesimin yaptığını gayet iyi biliyoruz. böyle bir şey amerika'da olsa büyük ihtimal hapisi boylarsınız. he gerçi hiçbir ülkede yoktur bu kadar vatan haini besleneyen.
  • Dedaş anca gitsin garibanin hakkını yesin ona artistik yapsın.90bin kişinin sayacini okuyamadigin kisilere gidip efeligini onlara da yapsana.Ulkede kimin gucu kime yeterse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: entel84

    Dedaş anca gitsin garibanin hakkını yesin ona artistik yapsın.90bin kişinin sayacini okuyamadigin kisilere gidip efeligini onlara da yapsana.Ulkede kimin gucu kime yeterse
    Yukarda da belirttim Siverek'te çok güzel anılarım var. Güzel insanlar var. Ancak her yerde olduğu gibi ahlak yoksunları da var. Dedaş çalışanı olup kaçak kullanan insan bile var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun haklı olduğunuzu kanıtlamanız için abonelik sözlemesi ıslak imzanız yoksa talep edebilirsiniz. Bir de sayaç halen sizin adınıza mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parlak4747

    Öncelikle geçmiş olsun haklı olduğunuzu kanıtlamanız için abonelik sözlemesi ıslak imzanız yoksa talep edebilirsiniz. Bir de sayaç halen sizin adınıza mı ?
    Hocam sayaç hiç bir zaman benim adıma olmadı :) aboneliği üstüme hiç almadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepirlikerem

    Hocam sayaç hiç bir zaman benim adıma olmadı :) aboneliği üstüme hiç almadım

    Alıntıları Göster
    Avukatla görüşüp edindiğiniz tecrbüleri anlatın Dicle Edaş çok baş ağrıtıyor. Sayaç fotosunu çekip abonelik kimin adınaysa ufak bir hatada kaçak kullanım cezası kesiyorlar. Birde bağlı olduğu tesisat no bilgisi bile sizinle paylaşılmamış.
  • Aynen öyle hocam, biz de can sıkıntısından sevmediğimiz bi adam takipsiz icra atsak ve adam bunu görmese, aradan 7 gün geçse sıkıntıya giricek bu ülkede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepirlikerem

    Aynen öyle hocam, biz de can sıkıntısından sevmediğimiz bi adam takipsiz icra atsak ve adam bunu görmese, aradan 7 gün geçse sıkıntıya giricek bu ülkede.
    e devlette adına açılan davalarda gözüküyor mu? bir de gözüküyorsa dosya numaraları aynı mı?
  • Up.

    Kacak kullananin elektrigini kesemeyenler duzgun odeyenleri ilk firsatta kesiyor.Umarim konu cözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    e devlette adına açılan davalarda gözüküyor mu? bir de gözüküyorsa dosya numaraları aynı mı?

    Alıntıları Göster
    Evet hocam görünüyor ancak numara bilgisi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legum Magister

    İlamsız icrayı herhangi biri herhangi başka birine karşı açabilir ve bunun için borcun kaynağını ispat etmesi gerekmez. İcra emrini alan kişinin 7 gün içinde borca itraz etmesi veya borcu ödemesi beklenir aksi halde 8. gün takip kesinleşmiş olur ve alacaklı cebri icra yoluyla borcunu tahsil etmek için haciz işlemlerine başlayabilir.

    Ödeme emrinde görünen adresiniz Ş.Urfa adresi, anlaşılan ilk tebligatı oraya çıkarmışlar. Siz orada olmayınca mernis adresinize tebliğ etmişler. Tebligat kanunu 10/2 ve 21/2 e göre usulsüz tebligat olmadığını düşünüyorum. Eğer kapınıza ptt memuru haber kağıdı bırakmadıysa belki buradan yola çıkıp usulsüz tebligat şikayeti ve itiraz yapılabilir.

    Dediğim gibi icra konusunda deneyimli bir avukatla anlaşmanız hak kaybına uğramamanız için önemli.
    ee o zaman isteyen istediğine böyle ilamsız borç gönderir
    evrak ya muhtarda kalır kimse haber vermez ya teslim alan zaten borcum yok der bırakır
    neden borcu var diyen değilde borcum yok diyen ispatlamak zorunda anlamadım




  • Burası Türkiye hocam, olmaz olmaz diye bişey yok. Ben de sizin dediğinizi yukarda yazdım. Uyuz olduğumuz birine icra göndersek, adam görmese kazanacaz demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 13 Ekim 2018; 23:15:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılında İstanbulda bir dükkan tuttum, elektrik aboneliği için gittiğimde bu dükkana ait borç gözüküyor bu borç ödenmeden abonelik yapamayız demişlerdi ve borçlu abonenin ismini paylaşmışlardı, dükkan sahibine sorduğumda kim olduğunu bilmiyorum dedi, adamı ben bulamayacağıma göre tek çare elektrikçi tanıdığın tavsiyesi ile bir elektrik saati takıp olay çözülene dek kullanmak olarak gördük ki görmez olaymışım, saati okumaya geldiklerinde aboneliğin olmadığını söyleyince tutanak tuttular ve bende hani elektrikçi bişey olmaz dedi diye attım imzayı salak gibi, meğerse kaçak kullanım cezası kesmişler, 600 liraydı sanırım, ELEKTRİK HIRSIZLIĞI ile suçluyorlardı, ben hırsız değilim ve hiçbirşey çalmamıştım, bu sebepten ödemek istemedim, sözü uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum, mahkemelik oldum ilk defa hayatımda ve hakim karşısına çıktım, hakim elektrik hırsızlığı suçu işlenmemiştir dedi BERAAT ettim, sonra bir daha çağrıldım mahkemeye meğerse aynı konudan iki dava açmış haysiyetsizler, onuda emsal nitelikte görüp yine beraat kararı verdi hakim, sonuna kadar okuyun düşündüğünüz gibi değil, evet tam bir oh çekmiştimki tüm sülaleme hırsızlığım hakkında mesajlar aramalar devam etti, beraat ettim dedim hatta ciddi bir ödeme de yaptım ama yok BEDAŞ hala arar beni mesaj atar, ben onlara, onlarda bana alıştı artık iyi anlaşıyoruz hepsi ile kanka olduk desem yalan olur, sonunda cimere yazdım cimerde çözüm olmaz sanıyorum, avukata sordum ÖDE KURTUL dedi, zaman aşımı diye birşey var diyorlar, şunun şurasında pek bişey kalmadı bekliyorum bakalım görecez, Kısaca bunlar KAN EMİCİ PİSLİKLER fırsat ellerine geçince hiç acımazlar, ya benim gibi cümle aleme rezil olur yıllarca çekersin faiz üstüne faiz gelir yada öder kurtulursun, bence böyle yinede siz bilirsiniz. Allah yardımcınız olsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.