Şimdi Ara

DEDAŞ TARAFINDAN TARAFIMA HAKSIZ ŞEKİLDE GÖNDERİLEN 4.897 LİRALIK İCRA !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
46.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bildirilen fatura kodu nedir ? örnek vermek gerekirse z-154786 kaçak y-154786 usulsuz kullanım cezası g-154786 ise normal fatura. Fatura kodunu gönderebilir misin birde unutmadan dedaş iki farklı şirket iki farklı fatura olarak görünür dedaş dağıtım şirketi epsaş ise satış şirketidir kaçakları genelde dedaş yazar ve ikiside aynı holding aynı şirket olmasına rağmen sistemleri farklıdır birinin cezası diğerinin sisteminde görünmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorKBeNDeNN -- 14 Ekim 2018; 0:40:17 >
  • la gardaşim kapiya biri gelirse icraya micraya geldik kafasını gözünü kir yolla işte uzatmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahse konu borçlu siz değilsiniz. Size nasıl haciz getirecekler anlamış değilim. Zarfı boş verin,içerikte ne sizin isminiz var ne sizin tcniz ne de sizin ikamet ettiğiniz bir adres. Siz yinede icra dairesine bir dilekçe yazın gönderin en yakın icra dairesinden. Bu şahısı tanımıyorum ve borcu kabul etmiyorum diyerekten. Süre ile ilgilide yazın. Adresinize bir not bırakılmadığından da bahsedin. Eliniz güçlensin biraz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dicle edaş ile sorunuzun muhattaplarına ulaşmanıza yardımcı olabilirim belki. Bende onlarla iş yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafdan kullanılan kaçağı başkasından çıkarıyorlar..

    Kayıp/kaçak bedeli ben başkasının kaçak/çaldığı elektriği kullanmak zorunda değilim kardeşim.. Çalan kendine günah işlemiştir.. Kimsenin kul hakkına girmemiştir..

    daha önce yargıya başvuru ile iptal geriye dönük alım oluyordu.. yargıya taşıma yoluda yasayla engellenen yasa çıkarıldı
  • Bildiğin devlet vatandaşına “yerse” yapmış, o devletin memuru da bunu itiraf etmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip talebinde belirtilen faturanın ödeme emrine eklenmemesi nedeniyle ödeme emrinin iptalini isteyebilirsiniz. ayrıca adres farklılığı nedeniyle usulsüz tebligatdan dolayı gecikmiş itiraz ile icra mahkemesinde dava açarak takibe itiraz edebilirsiniz. büyük ihtimalle tebligat üzerinde kanuna uygun şerhler verilmemiş olabilir.

    dosyadaki tebligattan imkanınız dahilince fotoğraf çekin burada paylaşın. şu anki mernis adresiniz neresidir? eğer adres farklı ise kesinlikle usulsüz tebligatdan dolayı dava açın ve ayrıca icra dairesine itirazınızı yapın.

    ilgili kurumu arayıp kendinize ait böyle bir aboneliğinizin bulunmadığını eğer takibi geri almazlar ise suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. asla geri adım atmayın. sert takılın. takibin kapatılması için tahsil harcı isterse asla ödemeyin.

    dava açarsanız usulsüz tebligat, ödeme emrinin iptali, gecikmiş itiraz hepsini talep edin. bulunduğunuz yerden de dava açabilirsiniz.

    anlattıklarınız gibiyse davayı kazanırsınız diye düşünüyorum.




  • Basligi gordukce deas ya da daes diye okuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi gordukce deas ya da daes diye okuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi gordukce deas ya da daes diye okuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam icra dairesine gidip, hakkınızda icra kararı çıktıysa icranin iptali ilgili dilekçe veriyorsunuz sebep olarak da icrada ismi geçen kişi olmadığınızı tc kimlik nonunuzun sehven yazıldığını belirtin.
    Normalde itiraz süresi 7 gün ama icra kararında isim ve tc kimlik no uyuşmadığından daire itirazınızı haklı bulur.

    Daha sonrasında sizin adınıza ve tc kimlik nonuz doğru olarak 2. bir icra gönderirlerse ona 7 gün içinde itiraz edip tüketici hakem heyetine başvurursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 14 Ekim 2018; 9:39:48 >
  • Bence bunlar kafalarına göre ceza uydurup gelir elde etmeye çalışıyorlar.
  • L.Polat kullanıcısına yanıt
    bunlar kan emici pislikte neden kaçak kullananları yakalamıyorlar böyle.

    ben arkaddaşın yerinde olsaydım ödemezdim tabiki ama dediğinize bakarsa peşini bırakmayacaklar gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepirlikerem

    Evet hocam görünüyor ancak numara bilgisi yok.

    Alıntıları Göster
    dosya numarası olmadan nasıl dava açabiliyorlar ki. attınız faturada yazıyor dosya numarası.
    e devlette de yazması gerek. hatta detay görüntüle olması lazım
    DEDAŞ TARAFINDAN TARAFIMA HAKSIZ ŞEKİLDE GÖNDERİLEN 4.897 LİRALIK İCRA !!!




  • en kısa sürede avukatla görüşün ,her ne kadar tamamen haklı görülseniz de ,yasa bilmediğimiz için zarara uğrama tehlikesi olur
    bence biraz uğraştırırlar ama siz kazanırsınız ,abonelik bile üzerinize değilken hangi belgeye göre icra çıkartıyorlar ?
    diğer türlü boşa kendinizi üzüp durursunuz

    ek olarak şimdi aklıma gelen başka bir konu var ;
    hiç İstanbul'a gitmeyen kardeşime trafik cezası gelmişti ,hatta traktöre dahi İstanbul da köprüden kaçak geçiş cezası geldiğini biliyoruz
    bu ülkede bunlar artık normal görülüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 14 Ekim 2018; 10:13:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.Polat

    2011 yılında İstanbulda bir dükkan tuttum, elektrik aboneliği için gittiğimde bu dükkana ait borç gözüküyor bu borç ödenmeden abonelik yapamayız demişlerdi ve borçlu abonenin ismini paylaşmışlardı, dükkan sahibine sorduğumda kim olduğunu bilmiyorum dedi, adamı ben bulamayacağıma göre tek çare elektrikçi tanıdığın tavsiyesi ile bir elektrik saati takıp olay çözülene dek kullanmak olarak gördük ki görmez olaymışım, saati okumaya geldiklerinde aboneliğin olmadığını söyleyince tutanak tuttular ve bende hani elektrikçi bişey olmaz dedi diye attım imzayı salak gibi, meğerse kaçak kullanım cezası kesmişler, 600 liraydı sanırım, ELEKTRİK HIRSIZLIĞI ile suçluyorlardı, ben hırsız değilim ve hiçbirşey çalmamıştım, bu sebepten ödemek istemedim, sözü uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum, mahkemelik oldum ilk defa hayatımda ve hakim karşısına çıktım, hakim elektrik hırsızlığı suçu işlenmemiştir dedi BERAAT ettim, sonra bir daha çağrıldım mahkemeye meğerse aynı konudan iki dava açmış haysiyetsizler, onuda emsal nitelikte görüp yine beraat kararı verdi hakim, sonuna kadar okuyun düşündüğünüz gibi değil, evet tam bir oh çekmiştimki tüm sülaleme hırsızlığım hakkında mesajlar aramalar devam etti, beraat ettim dedim hatta ciddi bir ödeme de yaptım ama yok BEDAŞ hala arar beni mesaj atar, ben onlara, onlarda bana alıştı artık iyi anlaşıyoruz hepsi ile kanka olduk desem yalan olur, sonunda cimere yazdım cimerde çözüm olmaz sanıyorum, avukata sordum ÖDE KURTUL dedi, zaman aşımı diye birşey var diyorlar, şunun şurasında pek bişey kalmadı bekliyorum bakalım görecez, Kısaca bunlar KAN EMİCİ PİSLİKLER fırsat ellerine geçince hiç acımazlar, ya benim gibi cümle aleme rezil olur yıllarca çekersin faiz üstüne faiz gelir yada öder kurtulursun, bence böyle yinede siz bilirsiniz. Allah yardımcınız olsun...
    Umarım siz de çözüme kavuşursunuz bir an önce. Bir de böyle durumlarda karşında muhattap bulamamak çok can sıkıcı oluyor. Derdini kimseye anlatamıyorsun. Biri ona git diyor, o buna git diyor. Eksiden Levet Kırca'nın skeçleri gibi oldu memleket.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KorKBeNDeNN

    bildirilen fatura kodu nedir ? örnek vermek gerekirse z-154786 kaçak y-154786 usulsuz kullanım cezası g-154786 ise normal fatura. Fatura kodunu gönderebilir misin birde unutmadan dedaş iki farklı şirket iki farklı fatura olarak görünür dedaş dağıtım şirketi epsaş ise satış şirketidir kaçakları genelde dedaş yazar ve ikiside aynı holding aynı şirket olmasına rağmen sistemleri farklıdır birinin cezası diğerinin sisteminde görünmez
    Z/749567 yani buna göre kaçak oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an benim iş yerimde denetimli serbestlikten çalışan biri var.O da ceza yemiş ama haberi Yok.Muhtara vermişler,muhtarda vermemiş adama süreside geçince ceza yemiş.Cezada paraya çevrilmiyor 2 ay kamu görevi yapacak.Adam elinde süpürge her gün temizlik yapıyor yanımda.Yani bu muhtar olayı çok can sıkıcı bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaryigiter

    la gardaşim kapiya biri gelirse icraya micraya geldik kafasını gözünü kir yolla işte uzatmaya gerek yok.
    Dediğin güzel hocam da eve gelenler de benim gibi memur olacak :) dedaş'tan gelecek olsalar senin dediğin en sağlamı cidden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.