Şimdi Ara

Devlet hastaneleri bitik. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    hocam işin en kötü tarafı da ilkokul mezunu taşeron hizmetliler ikramiye ücretleri ile hepimizden fazla alıyor. Burada kimsenin maaşına laf etmiyorum Allah herkese daha cok versin ama ilkokul mezunu ile 4 yıllık mezun arasında durum böyleyse hükümete yazıklar olsun.

    Akp hükümeti Emekliden ve Taşerondan hep oy aldığı için her zaman yatırımını ve zamlarını ona veriyor. Memurdan alamadığı için memura gelince %3lük zam ile #memurkazandı imajı veriyorlar. Allah belasını versin hepsinin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 28 Ekim 2021; 12:33:35 >
  • 6 yaşındaki oğlum okula başladığından beri öksürüp kusuyor

    2 aydır rendevu bulamıyorum göğüsten

  • Tıplı işimi bıraktın 2020 bordrosunu paylaşmışsın.kadın doğum dr. Aylık 40.000tl alıyor.turk suriyeli demiyor devlet veriyor suriyelinin tedavi masrafını.otoparka bir in hastanenin aracın bir aynası bile 10bin tl üstü hırsızlar calıyor onuda nerde bulur aynayı tabiki hastane otoparkında devletin enbuyuk kazıgı yabancı dr. Getirmemesi oldu begenmeyen gider gerci ülkeler onuda kabul etmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lyc kullanıcısına yanıt
    Bulamazsın bir git hast. Hasta yok randevuya gelmemişler dr. İcerde boş oturuyor.bakıver desen randevusuz alınmıyor der. Cünkü full maas ve dönerle calışıyor.niye baksınki sonra sen özele gidersin cünkü saglık bakanın da özel hastanesi var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serafon kullanıcısına yanıt
    İyi güzel diyorsunuz da oy lazım bu sistemde, oy getirecek mi bu dedikleriniz? Ya vatandaş bilinçli olacak da talep edecek bunu da hükümetten, geçiniz bu ülkenin en okumuşunun bile öyle bir kapasitesi yok, ya da Atatürk gibi bir kahraman gelecek de bu sistem öyle bir insanı hiç piyasaya çıkmadan bitirir zaten, sorun kalmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerluna kullanıcısına yanıt
    Sen köle muamelesi görüyorsun diye niye herkesin senin gördüğün muameleyi görmesini istiyorsun ki? Onurun, gururun, haysiyetin gereği bu mudur? Sana ne kaç para aldığından, gel seni 20 yaşına geri götürelim bakalım başarabilecek misin o kişinin başardığı işleri? Bilinçli, haysiyetli, onurlu bir insan der ki "ben hekimlerimiz dahil tüm sağlık çalışanlarımızın çalışma koşulları iyileşsin istiyorum, kendim için ne kadarını istiyorsam onlar için de o kadar istiyorum. Yeri geliyor ülkedeki en pis insanların hasta halleriyle uğraşıyorlar. Yeri geliyor saldırıya uğruyor, yeri geliyor öldürülüyorlar, devlet de buna mani olmak istemiyor. Ben bu insanların haksızlığa uğramasını istemiyorum."

    Bunu söylersin ve bunun için hükümete baskı oluşturursun. Sonra da varsa şikayetin onu belirtirsin.
    "Yalnızca şundan şundan şikayetçiyim. Daha nazik davranmalarını istiyorum, çok insanla ilgilenseler de daha özenli olmalarını istiyorum" vs. Ben de bu söylediklerini duyan veya yazdıklarını okuyan bir doktor, bir sağlık çalışanı olarak derim ki eyvallah bundan sonra demek ki işim zor olsa da bu insan bir tık daha fazlasını hak ediyor.

    E be kardeşim, ben şimdi bu yazdığını okudum, dedim ki sistemi bu hale getirene de helal olsun, bu arkadaşa bu muameleyi yapana da. Sen benim doktorum, hemşirem daha sıkı eğitim alsın, iş yükü azalsın ki benle daha iyi ilgilensin diyeceğin yerde Afgan, Suriyeli doktor gelsin diyorsun. Ülkenin geldiği hal belli, kimse emeğinin karşılığını almıyor artık, doktorlar da dahil, hala birilerini daha aşağı çekmenin peşindesin. O zaman ben de diyorum ki sana müstehak. Bu kafada olduğun müddetçe bundan bin beter olursun, benden sana söylemesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Ben de onu diyorum her zaman, o zaman tiyatroya devam, paradoksa devam......

  • Bence 65 yas ve uzeri insanlar davranislariyla, karakterleriyle, gunahlariyla, etkileriyle, Turk doktorlarini haketmiyor zaten. Turk doktorlari dunyadaki en ustun doktorlardir! Ne Amerikalisi ne Avrupalisi yanlarina bile yaklasamaz (birkac cok ust duzey bilim insanini saymazsak). Sizce sokaklarda amacsizca dolasip da hayati boyunca tek bir ise yaramayan, tas ustune tas koymayip da zekalari 60 ve alti olan, agzinda dis yokken super zenginiz, ulke ucuyor diyen cahil cuhela takimi Turk Doktorlarini hakediyor mu? En basit bir pretisyen hekim Amerika'ya gelse buradaki profesorden daha guvenilir bir doktor olur 2-3 yil icinde. Rahmetli Ataturk'un sozunu tekrar hatirlatmak isterim: "Beni Turk Doktorlarina Emanet Ediniz"


    Bu soz Ataturk'un milliyetci yanini degil de zeka yonunu gostermektedir bence! Kafasi olan, zeki olan insanlar bilir ki Turk Doktorlari kadar vaka goren, tedavi tecrubesi olan, dogru teshis koyma orani yuksek ve bilimsel arastirmaya acik baska doktor yoktur. Amerika'dan Turk ve Rus doktorlari cikartirsak gidecek doktor kalmaz, her yerde Turk ve Rus Doktorlar var Amerika'da.


    Kadinlar bir burun estetigini, bir gogus estetigini Amerika'da $100,000 dolara yaptirirken Turk bir plastik cerrah ayni ameliyati daha kaliteli sekilde $2500 dolara yapar. Ameliyati Amerika'da yapsa 2 sene icinde meshur olacagindan $2500'e yaptigi ameliyati $250,000'e yapmaya baslar!


    Turk Halki, Turk Insani sahip oldugu ve icinden yetistirdigi doktorlarin ne kiymetini biliyor ne de dunyanin gerceklerinden haberleri var!





  • Kamu hastanelerinin bitikligi sadece kalabalık olmaları ile alakalı değil.
    Ameliyat olmak yada bir operasyon yapılması gerekiyor. Kullanılan cihaz ve sarf malzemelerin kalitesi hem döviz kuru sebebiyle hem de yeni satın alma yöntemi (DMO) sebeviyle hızla düşüyor .
    Eskiden Amerikan ve Avrupa menşeli cihaz ve sarf malzemeler kullanılırken, yerli üretime burun kivrilirken artık yerli üretim bile luks. çin ve Hindistan'ın alt kalite malzemeleri kullanılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Randevular 5 dakikaya düşmüş ciddi çöküş var.

  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Doğunun uç sınırlarında hala doktor yok.kan verme haricinde dr. Gitmiyorum ilaç raporları hersene otomatik yenileniyor pandemi sebebi ile. millet ameliyat içinde zorunlu degilse gitmesin egitim tamamlamadan coğu dr mezun oldu milleti kadavra gibi kullanıyorlar.Dr. acığı var diye. Daha gecenlerde safra kesesi için alınan hasta acık ameliyatta dr. Damarı kesmesi ile özel hast.den devlet hastanesine sevk olunmuş ve vefat etmiş.yani boş dr mezunu verdik 2016 bu yana. Pandemi encok siz doktorlara yaradı inkar etmeyin sizin pandemide istifa edeyim özelde calışır kazanırım felsefe ise askerde yapsa zaten elek gibi olan sınır artık hiç kalmazdı.teskerede uzatılmış askerler bırakır artık sizin felsefe ile.neyse yazacak cok sey varda kısaca gelipde burda dr. Az para alıyorum deyip 2020nin 12.ayı bordrosunu koyması hiç etik değil burdaki asgari ücretli veya okullu bilmeyebilir ama gelir vergisi encok 12.ayda kesilir.koysaya 2021in 1.ayının bordrosunu 15Günlük zam farkınıda eklesin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Muğla da bana 4 ay sonraya ultrason randevusu verdiler.Mecbur özel hastaneye gittim kaburgam kırıkmış oluşabilecek tehlikeye bakar mısınız ? .Acilden röntgen çektiler ve bir şey görünmüyor ultrason randevusu alın dediler oldu bittiye geldi özelle gidebilecek durumum olmamış olsa acı içinde bekleyip duracaktım ne o hastane yaptık. 15 yıldır ssk primi ödüyorum 1 kez şu hastaneyi kullanamadım.

  • kamerluna kullanıcısına yanıt
    Tabi insanlar maaşları 40 bin aldığı için istifa ediyor. Hangi hayal gücüyle üretiliyor bu rakamlar bilmiyorum ama sağlıkta çöküş başladı. Ciddi iyileştirmeler yapılmadığı sürece devlet istifaların önüne geçemez.

    Yabancı doktor getirmek için çok uğraştı devlet ama en kötü durumdaki ülkelerdeki doktorlar bile kabul etmedi bu koşulları. Hele yunan doktorlar günde en fazla 6 saat haftada 30 saatten fazla çalışmayız dediler. Tabi bulamadılar bizim gibi tek nöbette 36 saat mesai yapacak eşeği.

    İsteyen devam etsin şiddete. Doktorların iş adamları gibi kazandığını düşünmeye devam etsin. Uzman hekimler de yurt dışına gitmeye başladı. Yakında yerlerini doldurmak hiçbir koşulda mümkün olmayacak. O zaman devlet ve halk pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.

    Buyrun burda Almanya'ya gitme sürecini ve koşulları anlatan cerrahpaşa mezunu bir hekimin hikayesi var.

    https://twitter.com/draltuntas/status/1453695540173189122?t=iKo_jOsuq1p83jsY9htbnw&s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 28 Ekim 2021; 17:11:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • @sensaura Tam benim düşüncelerimi ifade etmişsiniz bende sağlıkcıyım,radyoloji teknikeriyim bi kaç şeyde ben ekliyeyim.

    Hastaneler tıklım tıklım dolu buna özeller bile dahil artık ve bunun bi çözümü yok ülke kalabalık çok insan var şimdi gelen hastaya sen gelmede denilmezki.Şu an Dünyada bakın dünyada diyorum mr (emar) ve tomografiyi en çok çeken millet biziz makinalar kapanmıyo hiç,başka ülkede yanına bile yaklaşamassınız bi mr çektirmek için önce heyetten sonra jüriden geçmeniz lazım.Başın ağrıdığı zaman öyle hastaneye gidemiyosun ve çok aşırı pahalı.adam diyoki sana Amerikada ciddi kanaması olan gerçekten ciddi durumu olan hastalar gelsin.

    Dışarda bende hastayım sıra bekliyorum başka hastanelerde ne protokol varsa uyguluyorum.eski nesil dediğimiz adamlarda çok anlayışsız acil arıyo beyin kanaması riski olan hasta getirecez diyolar hastayı alıyorum çünkü öncelik onun durumu riskli dışarda bekleyen yaşlı amcanında omzu ağrıyo diyoki sıram geçti abi bakın bu acil olan hastaya erken tanı koyamassak belki ölecek bi omuz ağrısında ne kadar aciliyet olabilir.En kötü nolabilir 15 dk sonra alaym nolacak.

    İnsanlarımızda çok anlayışsız,bu sağlık hizmeti bize fazla bile açık konuşayım.Amerikada ağrı kesici ilaçları eczanaler bile satmıyo marketler satıyo:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İdrarimda protein kaçağı var izmirde nefroloji bölümünde adam akıllı randevu yok olan yerlerde de biyopsi yapılamıyor şaka gibi ilerleyen yıllarda git diyalize mahkum ol diyorlar resmen zar zor üniversite hastanesinden randevu alabildim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan mk ne zaman kafama göre gitsem hatstaneye başhekim kapıda karşılayıp yollarıma kırmızı halı seriyorlar. Allah hökümete zeval vermesün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerluna kullanıcısına yanıt
    Yahu abicim, güzel abicim, kime kızıyorsun ben anlamadım ki? Senin derdin üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Doğuda dr yoksa milleti oraya cezalandırır gibi koyma. Batıdaki insan da doğudaki değil mi? Sen adamı cezalandırır gibi oraya koyarsan, üstüne hakkı olan ücreti vermezsen durmaz orada. Ver gerekiyorsa iki katını, üç katını, doktorun en iyisini koy halka en güzel sağlık hizmetini sunsun. Şu son zamanlardaki istifalardan önce doktorların çoğu batıdaydı. Memnun et o insanları gelsin doğuda hizmet etsin. Çok mu zor? Bu devletin gücü mü yok buna?

    Pandemi doktora yaradı diyorsun ama acillerde yoğun bakımlarda covidin en başında herkes canından korkarken o virüslü hastalara bakıp perişan olan ölüp gidenleri saymıyorsun. O zaman senin mantığınla bir sürü insan sokağa çıkma yasağında evde yattı. Bir sürü insan başından beri evden çalışıyor. Ben pandemi boyunca çalıştım, şimdi ne diyeyim evden çalışan adama yatıyorsun mu diyeyim? Kimsenin hakkını yemeden işini yapıyorsa bana ne? Sana ne?

    Türk askerinin kanını, canını hiç lüzumu yokken ateşe atan kim varsa Allah belasını versin. Ben asker değilim. Askerin hakkını savunmak için asker olmama da gerek yok. Esad'la işbirliği yapılsın, pkk temizlensin dönsün askerim evine. Türk çocuğu artık Arap çölleri için kanını dökmeyecektir demiş Atatürk. Benim kimsenin toprağında gözüm yok. Askerin de hakkını savunurum, doktorun da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    ülkede yeşil komünizm var,asgari ücret her sene iyi artıyor ama diğerleri az artıyor. en fazla 2-3 sene içinde tüm maaşlar eşitlenecek. o yüzden okumak boş iş olmuş durumda. 1500tl fazla almak için 25 sene sürünmeye değmez. o yüzden bırakın gençler hayatını yaşasın ders,okul vs ile meşgul etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 28 Ekim 2021; 19:6:47 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    En açıklayıcı yorum 👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugun muayene olup kan verdim, fena degildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.