Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.122
Cevap
70
Favori
605.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Torrent indirip,nazo82'nin altyazıyı yüklemesini beklerim,demek istemiştim.Ben indirip ingilizce altyazıyla izledim.bekleyeemdim altyazı yüklemelerini.

  • final spoiler


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Beğenmeyenler olacaktır ama kaçınılmaz son geldi. Dexter ya ölecekti ya da hapse girecekti. Dünyada hiçbir insanın kendi elleriyle o kadar cinayet işleyip de yaşlılıkta yatağında huzur içinde ölmesi mümkün değil. Dizi süresi kısa olduğu için bazı duygu geçişlerini tam olarak yansıtacak sahneleri çekememişler. Örneğin harrison 1 bölüm önce babasına sarılıyorken bu bölümde öldürüyor. Kısıtlı süre boyunca iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Harrison'un olduğu bir spin off u da kimsenin izleyeceğini sanmıyorum. Efsane bana göre güzel bir şekilde son buldu.
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Final o kadar kötüydü ki orijinal dizinin finaline haksızlık etmişim gibi gelmeye başladı. Angela'ya gayet iyi bir ipucu verip "Kurt üzerine gittiğimi fark edince bana tuzak kurdu" demek yerine neden böyle bir şey yaptın ki Dexter?Bir de final interneti patlatacak (?) falan demiş senarist. Aptal herif mahvettin anımızı. Keşke bu saçmalık hiç başlamasaydı. Orijinal dizide de olan bir sürü çelişki bunda da vardı, kısa dizi bu kadarı normal finalle iyi bir şekilde toplarlar, aynı salaklığı 2 kez yapmazlar dedim. Yaptılar. :D
  • 9x10

    Rezalet bir finaldi. Dexter'ın sonu bu olmamalıydı. Ayrıca dexter niye kaçmaya çalıştı ki bay harbour kasabı olduğunu nasıl ispat edeceklerdi. Batista'nın dosyada ne vardı hiç hatırlamıyorum önceki sezonları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final spoiler


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tahmin ettiğim gibi dexter'ın ölmesine üzülenler 1 puan verip geçmiş bölüme, top 1000 voters'ın 7.5 vermesi ama genel ortalamanın 5.8 olması bunun kanıtı. Genelde top 1000 in puanı genel ortalamanın çok altında olur. İlk defa ortalamanın bu kadar üstünde görüyorum.
  • >


    diyebilir miyiz artık?  


    Spoiler butonunun içerisine girmiyordu maalesef.





  • İkisinin de suçu yok. PM'den linç edebilirsiniz.  

  • Öyle bir şeyi neden yapayım yahu? :)


    Bence de her ikisi de haklı da hem dizi olması hem yüreğimden öyle geçmesiyle alakalı diyebilirim.  


    Bu arada linç etmeyi hiç bilmem ama bir linç yeme uzmanıyım. Cahillerin arasına girmek yeterli oluyor.  

  • Şaka yapıyorum ya. Skyler Teyze nefret edilen biri olduğu için öyle yazdım ama ben severim. :D

  • Final benim için hayal kırıklığı oldu.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Eğer Dexter bir şekilde final yapacaksa Dexter'ın ölümü ile olması gayet anlaşılır olurdu fakat bu çok oldu bittiye getirilmiş gibi geldi. Dexter'ın hapishanede kaçmaya teşebbüs etmesine gerek yoktu Şerifin söylediği şeyler Dexter'ı Bay Harbor Butcher ile insan nezdinde eşleştirse dahi bir hüküm giymesi için yeterli olmazdı bence. Batista konusunda adam geliyorum dedi adamı göremedik bile. Batistayla konuşma kısmında Quinn ve Masuka'dan gelen mailler gözüküyordu Batista'nın ekranında bu hoş bir detaydı.
    Eskiden Dexter insanları bayıltmak için ketamin değil M99 adında bir şey kullanıyordu diye hatırlıyorum ve o dava sırasında iğne delikleri kimsenin ilgisini çekmemişti. Şerifin Google'a ketamin miami yazıp defteri yakalaması inanılmaz saçmaydı zaten.
    Harrison kısmı ise çok mantıksızdı bence Dexter'a onun gibi olmadığını söyleyip babasını öldürdü ve bir kaç dolarla başka hiç bir şeyi olmadan yollara düştü. Senaristler gerçekten Harrison'ın kendi babasını öldürerek dark püassengerından kurtulabileceğini mi düşündüler. Muhtemelen yollarda insanlardan zarar gördükçe milleti öldürmeye devam eder.
    Harrison'ı konu alacak şekilde devam ederse dizi izlemem. Dexter'da bir şekilde bitmiş oldu.




  • kötü bir sezon finali.

    hayır, öldüğünden dolayı değil, ölüm şekli ve olayların oraya gelişi yönünden kötüydu. tüm sezon da kötüydu.la bari batista 'nin elindeki dosyaları göstereydiniz. hoakes muhtemelen aklanacak.


    final 7/10
    sezon 7.4/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlediğim 10 bölüm için harcadığım vakte yazık.


    bir tane velet ve bir tane vasat kasaba polisinin macerasını 10 bölüme yaymışlar.

  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    sezon finali değil final.

  • Çok dandik bitti. Ne zaman bir dizinin geri dönüşü olsa böyle oluyor maalesef.


    Sherlock Holmes vs Dexter.

  • Finale kadar benim için sezon oldukça iyiydi.Ama bu amerikalılar dizilerde bir türlü final yapmayı öğrenemediler.GOT,prison break,chuck,supernatural...vb.Ulen böyle final mi olur.

    Finali bir kenara bırakırsak uzun süre sonra tekrar başlayan x-files,prison break,heroes'da olduğu gibi tüm sezon boktan değildi en azından.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Biz niye bu sezonu izledik ya ? bu sezon niye yapıldı ? asıl dizi bok gibi bitirildiği için fanboylara bir kıyak geçildi, e iyi güzelde arkadaş eski finalden daha boktan nasıl yapabildiniz diye mi kafa patlatıldı ? 10 hafta birde bu salak şeyi izledik ya iyi gidiyorda bilmemne diye ulan gene finalde mala bağladı bok gibi bitti. Ama yani önceki finalden daha kötü bitti onu diyeyim. Hani merak edip izleyeyim diyen varsa hiç izlemesin.
  • 9 bölüm çok güzel gitti finalde niye böyle yaptılar ki tek diyebileceğim bu.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    hayır, 1.sezon finali.dizi finali değil, 2. sezon da olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    olmayacak.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    evet olmayacakmiş..yukarda harrison şöyle, harrison böyle olacak diyen arkadaşlarin da haberi vardır umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.