Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.122
Cevap
70
Favori
605.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9x9'a kadar her bölüm güzelken, 9x10 Dexter'a yakışmayacak ve acele edilmiş bir final oldu. Keşke iki sezona yayarak, daha dramatik bir şekilde bitirselerdi. Bence Harrison için dizi çekerler ama Michael C. Hall oynamadığı için tutmaz, çekmeyeceklerse neden New Blood desinler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Ocak 2022; 23:48:52 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    valla 50 defa yazıldı burada 2-3 kere de ben yazdım. dizi mini dizi bu yüzden olmayacak.


    belki seneler sonra dexter: the harrison story vs diye devam eder. ama etmez büyük ihtimal.


  • Clyde Phillips, yeni sezonun gelip gelmeyeceğinin yapımcı Showtime'a bağlı oldgunu söylemiş bir röportajında.https://tvline.com/2022/01/08/dexter-new-blood-season-2-renewal-clyde-phillips-interview/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Nasıl eski finalden daha kötü final yaptınız . Bravo doğrusu.
  • Yaxis kullanıcısına yanıt

    Gel de bunu buradaki arkadaşlara anlat. 3-4 sayfa öncesinde ''Dexter'ın yeni sezonu kesin olarak gelmeyecek'' demiş ve hakaret etmiş biri bile var. Akıllarına gelen her şeyi gelişine yazıyorlar. Borç yazılmıyor sonuçta. Üstüne üstlük bazı ipuçlarını görebilecek, bağlantıları kurabilecek ve bu sayede yeni sezonun ihtimal dahilinde olduğunu okuyabilecek akılları da yok.


    Yeni sezon kesin diyen bir kişi bile görmedim. Ancak çoğumuzun Amerikan dizileriyle en azından kalbur üstü deneyimi var. Bu sezonun tüm tasarımının BURAM BURAM ''eğer tutarsa devamını getirebilme imkanımız olsun'' fikriyle hazırlandığı ÇOK açık.


    Olur mu olmaz mı, olursa tutar mı tutmaz mı orası ayrı konu. Sapla samanı da ayırt edemezler muhtemelen diye düşündüğüm için özellikle belirtmek istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 10 Ocak 2022; 1:26:57 >
  • Ben anlamıyorum adamlar finali kötü yaptık diye yeni sezon çıkartıyorlar yaptıklarını düzeltmek için sonunda son bölümü öyle b*ktan yapıyorlar ki 10 sene önceki final daha iyi oluyor yenisine göre.Cidden dexter böyle bir son hak ediyor muydu? Böyle dandik bir son ve saçma bir senaryo gerçekten yazık.. Çok çok basit.

  • Olmadı, üzgünüm Dexter. En çok sevdiğim dizilerin başındaydı. Kişisel olarak kendini bol bol yargılayan, sürekli yalnız kalmaya çabalayan, bir amaç uğruna dahice planlar yapan ve biz izleyicilerin bu sebeplerle sevmesine sebep olan bu orijinal yapımın bir avuç yeteneksiz senaristin eline verildiğini gördük. Dexter'ın önceki sezonlarının ardından kötü bir finali silmek için yapılmış bu mini dizisi soru işareti gidemedi, daha çok sinirlendirdi.

    Oğlunun soğukkanli şekilde öldürmesi ve ardından Polis kadınla konuşurken Audrey'e son kez selam söylemesini istemesi??? . Duygusuz şekilde oynanmış ve yazılmış bir senyaryo. Bir damla göz yaşı yok. Kedi mi öldürdün be Harrison... Sniper mermisiyle vurup da sonra sniper silahını polisin temizlemesi ayrı şekilde saçmaydı. Polise sonradan sormazlar mı bu sniper mermisi ile vurulmuş, ne alaka diye.. Polis kadının da işini zorlaştıran bir detay.
    Dexter karakolda kalırken nöbette sadece 1 polisin olmasına ne demeli peki?? Kısacası Dexter intihar etseydi daha mantıklı bir karar olurdu. Oyunculari da boşuna yormamış olurlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • New Blood'ın kimse bana 10 bölümlük Dexter devamı olduğunu söyleyemez. Bir kere karakter Dexter'a ait karakter değil. 9 bölümde sıvadılar senaryo olarak son bölümde de tüy diktiler hiç şaşırmadım. Oduncu finalinden daha da kötü final. Her şey acele, ne olduğu belirsiz.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dexter'ın öleceğini daha ilk bölümden yazmıştım bir tahmin olarak. Ama bu kadar kötü şekilde öleceğini hiç düşünmemiştim. 10 sene babasını kovalayan sonunda ne olduğunu anlayan bir çocuk ''sen koçu öldürdün'' diyerek eline tüfeği alarak babasını mı öldürdü şimdi. Taşra polisi patır patır önüne diziyor kanıtları falan. Seyircinin aklıyla nasıl dalga geçilir çok iyi göstermişler.


    Bir daha hiçbir dizinin devamını görmemek dileğiyle.





  • Final bok gibiydi. Keşke bu dizi hiç çıkmasaydı, orijinal final akıllarımızda kalsaydı. Leş demek istiyorum ama yok leşten de beter.
    hele dexter in ölüm şekli vs düşününce bile saçma geliyor. Bu karakter 1 sezonluk bir karakter değil 7 sezonluk oldukça gelişmiş ve fikirleri olan bir karakter böyle saçma bir şekilde ortadan kaldıramazsın 10/1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 10 Ocak 2022; 2:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin isyanına bir yenisini ben ekleyeyim. Neden yaptınız böyle bir sezonu diye sorası geliyor insanın ilk izlediğim yabancı dizilerden biriydi ve ilk bölümüyle büyülenmiştim resmen atmosferi karakteri müzikleri her şeyiyle, bugünden bakınca mükemmel olmadığını biliyorum tabi ki ama yeri ayrıydı.
    Yine keşke ölmeseydi diyorum sonuçta Dex lan bu ama böyle de olmaz abi ya hakkaten. Breaking Bad finali gördük biz ya bunu da izlemeyen vardır belki tamamen yazmıyorum
    Ne finaller gördük -spoiler içindeki gibi- yine benzer sonla biten ama böyle saçma ve bktan sebeplere bağlanmamalıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Defa Finali begenilmeyen dizi olarak tarihe geçmiştir. Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) 

  • Çok kişinin aksine ben beğendim.

    Miami sıcağından soguk kasabaya uzanan bir hikaye sonlandı. Ben tam tersi bir son beklesemde farklı tercih etmişler.

    hepimiz dexter ve oğlunun birlikte olduğu son isterdik.


    Kesinlikle dexter ve ne blood u baştan izleyeyim tekrardan

    Şunu biri izah edebilir mi


    Dexter yargılansa bile kasap olduğunu nasıl anlayacaklar. Önceki yorumlarda birisi yazmıştım. Enjektör izi ile dexter i doğrudan bağlayan bir kanıt yok ki. Dexter i herhangi bir cinayetle başlamaları mümkün değil. Kurt ve kurt un oğlu ile baglayamazlar da. Enjektör izi kesin kanıt değil, hatta kanıt bile değil.

    Neden kaçak olduğunun da bahanesi psikolojim bozuldu karım ve ablam oldu der

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AragornNerede kullanıcısına yanıt

    Saçmalık da orada zaten.Herkes aynı fikirde.kaçmasını gerektiren bir durum yokken diziyi berbat şekilde bitirmek için yazılmış final bölümü.Enjektör izi için Doakes'dan öğrendim der.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Ocak 2022; 11:41:11 >
  • gelecek tepkilerden korktukları için resmi tivit hesabından bile paylaşım yapmayı kestiler. hadi birinci finalde hata yaptın, ikiyi neden tekrarlayıp aptal durumuna düşüyorsun clyde philips? hem de bunu dexter daha iyi bir finali hak ediyor dedikten sonra tekrarlıyorsun.

    Neyse... dexter aklımda hep o muhteşem jeneriği, soğukkanlılığı, analiz yeteneği ve sevimli katil halleriyle kalacak. Umarım devam niteliğinde ya da spinoff tarzı bi saçmalıkla daha fazla dexter markasına zarar vermezler. [breaking bad finali yine liderliğini sürdürüyor bence]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final kötü diyip geri döndürüp tekrar dandik bir final yapmak nasıl bir kafadır.michael reis sen hiç okumadınmı bu senaryoyu.napıyonuz bilader demedinmi.umarım 2.sezonu gelmez

  • Kimse çıkıp demedi mi böyle final olmaz diye çok merak ediyorum. Ne gerek vardı şöyle bir finale cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar final bölümünü nerden izleyebilirim. Özelden yardımcı olabilir misiniz?

  • İzlemeyin abicim bu nedir ya hiç başlamasa daha iyidi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan madem böyle bir finalle bitirecektiniz bu sezonu niye yaptınız ki ?

    Önceki finali hatırlayarak devam ederdik.Şimdi iyice bok ettiniz.Burdan bu senaryoyu yazan bütün senaristlere bütün "sevgi ve saygılarımı" !!!! iletiyorum.

    Cidden yukarıda yazıldığı gibi 2 kere finali beğenilmeyen final yaptığınız için tebrik ederim.

    Ayrıca o Harrison denen veledi izlemek ilk baştan beri sinir bozucuydu.Sezon finalinde iyice nefret ettirerek bitirdiler.Bok vardı böyle bir final yapmaya.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yine Los Angeles'a gidip cinayetlerine devam etseydi reyiz keşke :)Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) Böyle bir finali hak etmemişti.

    Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) 





  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    Saygılar hocam, son bölümden yazıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.