Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.122
Cevap
70
Favori
605.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dark passenger olayı kendisinde de olduğu için babası ile yakınlık kurması ihtimaller dahilinde. Dexter'ın bu beyaz geyik ile özdeşim kurması da çok enteresan. Hikayede beyaz geyik görüldüğü zaman mutlaka büyük olay patlak verir. Bu büyük olay bence Dexter'ın ölmesi ve dark passenger durumunun new blood yani oğluyla devamına işaret olabilir.


    Dizi başladığında benim de yaptığım yorum aynıydı zaten hocam. Hayır böyle bitmesi sıkıntı değil, böyle salakça script yazılması asıl sıkıntı.

  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Allah belanızı versin. 10 tane aptal bölüm için abartısız Dünya dizi tarihinin en efsane karakterlerinden birini öldürdünüz. Şimdi bu Harrison da katil olursa, dizisi olursa ve Harry gibi Dexter da yandan yandan konuşursa tadı olacak mı cidden? Yapacağınız işe tüküreyim sizin, mini dizi diye 💩 edip bıraktınız karakteri. Edit: Abi final kötü olur eyvallah, öyle bırakırsın yine eyvallah da karakteri neden öldürüyorsun? Ekşide bile başlık vardı geçen “başınız sıkışınca çağıracağınız karakterler” diye dexter 30-40 kere yazılmıştı belki. Karakteri yok etti geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 10 Ocak 2022; 19:42:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final hakkında

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şahsen beni sinirlendiren şey Dexter'in ölmesi değil, ölüş biçimi. Yoksa bana göre zaten Dexter 8.Sezonun sonunda ya ölmeli ya da yakalanıp herkese şoka uğratmış bir şekilde idam edilmeliydi. %100 eminim ki izleyenlerin %90ı bu sondan memnun olurdu. Hadi neyse orda batırdınız şimdi geri döndünüz elinize bir şans daha var onu da elinize yüzüne bulaştırıyosunuz. Bu sezon güzel bölümler vardı bence ama Angela'nın Dexter'ı hop diye çözme şekli saçmalıktı. Harrison'un off sen koçumu öldürdün yav diyerek Dexter'ı öldürmesi zaten saçmalığın zirvesi. He ayrıca Batista geliyorum falan dedi o da arada kaynadı anasını satim  Mundar ettiler güzelim diziyi. Bundan sonra ilerde belki Harrison adına bir dizi çıkar ve Dexter da bu sezon ki Debra gibi oğluyla konuşabilir vs. ama tutmaz. Vallahi yazıklar olsun diyorum  



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 10 Ocak 2022; 20:2:57 >




  • Arkadaşlar final bölümünü nerden izleyebilirim. Özelden yardımcı olabilir misiniz?

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    8. Sezon finalini hiç unutmam. Gününe kadar hatırlatırım. Bu dizinin yeri bende çok ayrı. 7 yıl sonra yeni sezonun duyurusu gelince resmen çıkana kadar gün saydım. Genel itibariyle sezonu başarılı buldum. Ama bu final hiç yakışmadı. 8.Sezon finalinden dahi daha kötüydü. Birde dizide eski bölümler için daha fazla referans beklerdim. Belki birkaç kez Miami'yi de gösterebilirlerdi.En büyük hayal kırıklığım Miami Metro cinayet masasının 8 yıldır ekip olarak bulamadıkları katili küçücük bir kasabanın polisi nasıl 2 bölümde yakaladı? Hadi onu da geçtim. Angela'nın en yakın arkadaşı kayboldu ve onu bulmak için polis oldu. Arkadaşının cesetini buldu. Kurt Caldwell'i tutuklamayı denedi sonra serbest kaldı. Her şey yarım saat içinde bitti. İlk 9 bölüm çok güzeldi ama olayların bağlanması için en az 5 bölüm daha lazımdı. Final çok aceleye gelmiş.




  • Artik eski filmlerin eski dizilerin eski kitaplarin tekrar para kazanma amaciyla yeniden ele alinmasi yasaklanmali.


    Dexter hatrina izledik de yani nedir bu son? Ooo supermis valla biz hic dusunemezdik. Yahu seri zaten zirvede bitmisti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne menem bir finaldi yahu. Artık Dexter'ı kimseye öneremez hale geldik. Başlamayın len...


  • Şöyle bir detay vereyim; ilk versiyon Dexter’da, Dexter kurbanlarını ketaminle bayıltmıyordu. M-99 diye bir hayvan bayıltma (ya da dexter öyle anlatıyordu, emin değilim) ilacı kullanıyordu diye hatırlıyorum. Yani ketaminle de bir yere bağlanmazdı olay.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Finalden bağımsız olarak dexter aslında tamamen eski dexter bence


    Hayatında Harrison var ve kendi ile mücadele halinde -Deb- karakteri dexter in doğru olanı yapması gereken iç sesi aslında.

    Finale kadar kendi içinde mücadele verdi sonunda hapisten kaçma kararı verdikten sonra Deb artık yok farkındaysanız. Koç polisi seri sekilde yokedip oğlunu alıp kasabayı terlemeyi denedi. Eski dexter duygusuz ve önemsemeyen dexter biriydi bu bölümde finalde ben eski dexter i gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AragornNerede -- 11 Ocak 2022; 15:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam filmleri dizileri genelde kötü olduğundan başta keşke çekilmese demiştim ama new blood ilk bikaç bölümden sonra eski havasını verdiği için izledim.
    Final bence olmamış , hikaye çok hızlı gelişip birden kestirip atmışlar.20 bölüm olmalıydı yavaş yavaş ilerlenmeliydi , bu şekilde bitince üzgünüm eski dexter dizisine yakışmadı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finali şimdi izledim, izlerken de imde puanına baktım ve 4.5 görünce zaten başıma gelecekleri anladım. Cidden şu diziye iki seferde de şöyle final yapmak büyük başarı.
    Söyleneceklerin çoğunu herkes söylemiş zaten. Yani bu nasıl bir saçmalık. Eskiden kendisini yakalamaya yaklaşan nefret eden karakterleri bile koda aykırı diye öldürmeyen Dexter birden g.tü kurtarmak için polis öldürüyor. Neden g.tü kurtarmak zorunda olduğu da şüpheli. Direk bir kanıt yok. 2 kişinin boynunda şırınga izi var diye zaten şüphelisi yakalanan bir seri katil mi ilan edilecek. Tek soru işareti polise kasabada ki seri katili açıklaması. Nerden biliyorsun sorusu aslında bay herbour kasabı olduğunu ortaya koyuyor. Seri katili bulup öldürmesi diğer tüm cinayetlerle örtüşüyor. Kaçma nedeni bu olabilir ama o kadar saçma ki? Neden bunu bu gece açıklıyorsun? Gizli bir ihbar gelse zaten tüm iddiası oturacak. Evinin yanması, onu suçlu göstermek için kanıt yerleştirilmesi. Dexter gibi akıllı bir karakterden amatör bir hata. Yine de plana uygun şekilde kaçacakken birden oğlunun koç sevgisi ağır basıyor. Dizinin ilk 9 bölümü gayet iyiyken son 30 dk da bu kadar batırmak cidden büyük başarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Game of thrones senaristlerinden özür diliyorum. Başka bir şey demeye gerek yok sanırım. 1 dizi nasıl 2 kötü final yapmayı başarır aklım almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Genel kanı polis hatunun dexterı enseleyeceği yönünde ama, bence evet dexterın tüm mevzularını ortaya çıkartacak fakat dexterda bu işi neden yaptığını kimlere yaptığını anlatacak hatun polise. Son olarak kurtu öldürdükleri yere götürüp kurtun öldürdüklerini gösterecek. Böylelikle olayı öyle kapatıp (polise teslim etme vs olmadan) sonrası için karar verecekler.



    Ben aslında ne güzel yazmıştım finali ama tam tutturamamışım. Dexter ve harrison beraber kaçıp gitseydi ve böyle final olsaydı bir sonraki sezon beklenirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar sonra dexter ı ergen pışpışlarken izlemek üzücüydü

  • final şaka herhalde. boktan finali nasıl daha boktan yapabiliriz diye 10 sene beklemişler. ne konular çıkardı. film dizi sektörünün bittiğinin kanıtı oldu resmen

  • Sizin yapacağınız dizininde, finalinde Allah belasını versin.

  • Ne oldu yani Dexter i 10 sene sonra cektiniz ne oldu? Bu final icin miydi? Ulan senaryo mu bu? Her sezonu farkli konu isleyen polisiye olsa tamam derim de Dexter lan bu.


    Neyse Sinan Engin repligi konusursam agir konusurum deyip susuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı boktan duyguları ikinci kez yaşattılar bize. Tebrik ederim.

  • Dizi çok çabuk islendi bir noktadan sonra. Eski bölümlerin havasını hafif gösterdi sonra çok kotu bir sekilde bitti.

  • 3. Bölümü bitirdim, şu komiserin kızı ne güzel ya 🥰

    Bul beni johnny sequoyah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye finalini kimse beğenmedi ki? bence güzel bir finaldi.

    aynı tipler law abiding citizen filminin sonunu da, lost'un sonunu da beğenmediler.

    ne bekliyorsunuz ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.