Şimdi Ara

DH İTİRAF (12-MEZUN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sene 3. kez girişim ve hedefim ilk 10k. yapamayacağımı biliyorum ve seneye yeniden deneyeceğim. 40 yıl sevmediğim bir mesleği yapmaktansa 39 yıl sevdiğim ve istediğim bir mesleği yapmak daha mantıklı. ben de 2 gün sonra 20 yaşında oluyorum ve 20 yaş hiçbir şey için geç değil. bir ömür boyu pişman olmaktansa bir yıl daha çalışırım daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decolo65 D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Sana da geçmiş olsun inşaallah iyileşirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah benim 2000'li kardeşlerim.. bu sene olsun artık..

    ben de 3.kez gireceğim. geçen sene evde ders adına hiçbir şey yapmamıştım ve ruh halim altüst olmuştu. bu sene dershaneye giderken iyi kötü çalışıyordum ama karantina dönemine girince geçen seneki halime döndüm resmen. çalışmalarımdan aldığım verim de neredeyse dibe vurdu :(
  • @Lycobian Hocam nerede okuyorsunuz ? Bölüm umduğunuzu vermekten uzak mı yoksa sizinle alakası mı çok yokmuş ?

    @melxsm Hocam ben de sizinle aynı düşünceye sahibim. Ancak korkuyorum da iş hayatında yaşın önemi var. Tecrübe de önemli. Sanırım bizim çok daha yoğun çalışmamız gerekecek.

    @yhk18 Gerçekten forumda ne kadar çok 2000li varmış ya seninle aynı durumdayız sanırım. Umarım son olur ama ben korkmuyorum artık insan sınava girdikçe yüzsüzleşiyor en azından benim için sanırım Yine de 2000li olarak yalnız olmadığımı bilmek güzel sanırım çevremizde bu durumda çok fazla kişi yoktur.




  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    Denerdim muhtemelen. Hatta 2.sınıfta tekrar girmeyi düşünüp vazgeçtim. Sonradan dişin de iyi olduğunu düşünmeye başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oldum bittim dediginiz 5 yillik uni hayati surunseniz ne olcakki sonrasi rahat bir yerde is bulursunuz onemli olan uni degil onemli olan kac ortalamayla mezun oldugun ve kendini ne kadar gelistirdigin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 24 Haziran 2020; 18:5:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11. Sınıfım ama yadırgamazsanız yazmak istiyorum. Benim meselem sevgili olaylarindan farklı. Okul tarafindan cokca kullanildik teogdan 492 aldım güzel bir okula girfim. Gidebilecegim en iyi yerdi. Okul başladı ve bir yerde benim tasarimci oldugum konusulmaya baslandi. Okul icin calismalar yaptım 2 tane dergi bastım tek başıma ve tasarim acisindan gercekten benfe cok güzeldi. Tubitaka falan girdim. Nerdeyse dersi unutmustum. Okulun klasik valilere kaymakamlara gosteri yapmak icin yaptogi 18 mart içinde yer aldım. Tabii ki bu kotu bir sey fegil ama. Sayisal derslerden bile cikip sirf vali için 3 ay gosteri yaptık. Gosteri bitincede tüm alkışi onlar aldı bize de hadi cocuklar eve gidebilirsiniz dendi. Acayip dellendim. Müdürle tersoya düştük. Sonrasında müdür gitti kurtuldum ama anladim ki okul bizi kullaniyormus. Velilerden koronadan dolayı 3 aydir zor durumdayiz diye para talep ettiler. Her seyleri para uzerine kurulu. 11. Sinifta aklim basima geldi bana ne derlerse hayir yapamam isim var olmaz dedim cok mutluyum ama bu sefer de cogu kisi tarafından dışlandım. Fark ettim ki keşke 9. Siniftan beri dışlansaydim en azindan ders calisir daha güzel tasarimlar yapar baska seyler ogrenirdim. Neyse anlamis oldukki okulun puani yuksek olunca onlar ogrencileri yukseltmiyormus. Ogrenciler bu aptal okulları bir yerlere getiriyormuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Vaay be foruma bak hep 110 görmeye alıştı bu gözler insanlar gerçekleri ve sıkıntılarını yazınca bir garip oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hiç dert etme eminim sen şuan geç kaldığını düşünüyorsun , bu yıl çıkardığım en iyi tecrübem:

    1 günün bile inanılmaz değerli olduğu

    1 sene yapacağın adam akıllı çalışma seni ilk 500e kadar getirir. Emin ol getirir , ilk 500den sonraki elemanlar gerçekten 4 yıl hayvan gibi çalışan son sene da pastayı çilekle süsleyen elemanlar. (tabi bu sayısal için geçerli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 24 Haziran 2020; 18:18:43 >
  • Aslında pek gec kalmak değilde yaptığım tasarımlarla en azından 3 5 kuruş kazanirdim en olmadi birinden tebrik tesekkur alirdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl sonu doğumlu olup 1 sene geç başlayanlardanım bende. Cidden 1 sene fazladan mezun hakkınızı anasıfında kullanmış gibi olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @unerdo Hocam bence söylediğiniz ve fark ettiğiniz şey çok anlamlı ve yaşça sizcen çok daha büyük insanların bile bazen unuttuğu hatta anlayamadığı şey yani. Aslında okulda değil de kişide bittiğine dair mantıklı bir deneyim olmuş sizde. Ayrıca tasarım konusunda şimdi, yazın gene yapıp para kazanabilirsiniz ya benim çevremde var şu an öyle harçlık çıkartanlar.


    @neo9 Maalesef öyle hocam forumda yeniyim o tiplerde insanlardan gına geldi. Bu sene ertelencekçilerden de gına geldi. En azından böyle bir şeyler paylaşalım.


    @egregious Yani hocam öyle ama yapıcak bir şey yok ya. Çok çalışacağız hayallerimiz için.
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    Çukurova üniversitesindeyim.Aslına bakarsan bölüm iyi ama gereğinden fazla zor olduğu için uzatıyorum tek sorunum bu hocam.
  • Lycobian kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam haklısın. Kolay gelsin sana da. Güç gelir de halledersin rahatça umarım :)
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam sağolasın
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    evet birazcık yaşımızdan dolayı sıkıntı olabilir. en mantıklısı okurken kendimizi geliştirmemiz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @melxsm Valla hocam 3 sene oldu bak çok alıştım :D Taü falan giderim en kötü almancayı biraz kasar o sırada biraz daha hazırlanır başka yere geçer ingilizce almanca devam ederim gibi garip planlarım da var :)
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    ben de sınava hazırlanmaktan önceki senelerde neler yaptığımı unuttum :d bu sene gitmeyi düşünüyordum bende marmara taü bilgisayar falan ama hem İstanbul'da okumak istemiyorum hem de hedefim hacettepe'den vazgeçmek istemiyorum. bilemiyorum ne yapacağımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle ki açıkçası benim istediğim sıralama olmazsa kırıkla denerim yani o yüzden bu sene gireceğim neresi olursa olsun basamak olur benim için. Yani söylemesi kolay yapması zor ama o kadar yıl oldu bari değsin istiyorum. Bence siz de bunu deneyebilirsiniz yani :D

    İstanbul dan kaçmayı ben de istiyorum bazen de yine de cesaret edemiyorum. İstanbul dışı şu an bana gelebilecek çok da güzel okul bölüm de yok tabii :D Ah ah
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    hocam obp'm yüksek olsa her türlü kırıkla denerdim ama 75 olunca bir de hedef yüksek, hacettepe bilgisayar ondan dolayı zor. hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah bu sene istediğimiz yerleri kazanırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.