Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
8
Favori
43.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyuna ilgi sanırsam fazla yok... Yeni 2 tane Gameplay videosu çıkmış 2 gün önce. Sayfaya şuradan ulaşılabilir ;


    http://www.merlininkazani.com/Dishonoreddan_iki_yeni_oynanis_videosu-haber-53004p1.html
  • ıyı olcak ıyı stealth gameplay oldukca kalıtelı
  • Dishonored'ın PC Sürümüne Özel Detaylar
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

    Arkane Studios'un multiplatform olarak hazırladığı Dishonored'ın PC sürümünde konsol versiyonlarına nazaran ekstra özellikler olacağı ortaya çıktı. Arkane'in açıklamalarına göre yapımın PC sürümünde, FOV slider, kontroller ve fare hassaslık ayarları, otomatik nişan alma için 4 farklı seçenek, çözünürlük ile ilgili geniş ayarlamalar, anti-aliasing ve diğer grafiksel detaylar bulunacak.

    PC oyuncuları ayrıca oyunun arayüzünü kapama seçeneğine sahip. Gamepad desteğine sahip olan oyunu klavye ve fare ile oynamayı tercih edenler için kısayol tuşu seçenekleri sunulacak. 12 Ekim'de gerçekleştireceği çıkışıyla şimdiden yılın en iyi oyunlarından biri olmaya aday olarak gösterilen Dishonored, PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştiriliyor. Yapım için birkaç ekran görünütüsü de yayınlanmıştı, aşağıdan bunlara göz atabilirsiniz:
    Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_PC_Surumune_Ozel_Detaylar-29652.htm




  • Dishonored'dan Yeni Oynanış Videosu
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

    Gizlilikse gizlilik, aksiyonsa aksiyon

    Yayıncılığında güvendiğimiz bir isim, Bethesda'nın olduğu Dishonored için yeni bir video yayınlandı. First Person Action olarak tabir edebileceğimiz bir ilerleyişe sahip olan Dishonored'ın bu yeni oynanış videosunda başarılı bir suikast girişimi sonrasında olay mahallinden nasıl tüyeceğimize dair farklı yöntemler gösterilmiş. The Long Jump, Sleep Tight ve Chain Possession isimli bölümlere ayrılmış kaçış yöntemlerinde ana karakterimiz Corvo'nun doğa üstü güçlerini kullanarak ortaya çıkardığı farklı oynanış dinamikleri dikkate değer. Şayet bu oynanış şekilleri script, yani önceden hazırlanmış bir düzenek üzerinde ilerlemiyorsa Dishonored son yılların en sıradışı oyunlarından birisi olmaya aday.

    12 Ekim 2012 tarihinde çıkış yapacak olan Dishonored, Half-Life'ın City 17'sini tasarlayan Viktor Artonov'un yardımıyla inşaa ediliyor.
    [bscfp=4372]

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoreddan_Yeni_Oynanis_Videosu-29964.htm




  • Bu oyun bomba olacak her videosunda daha çok heyecanlanıyorum.
  • Bethesda'dan çok umutlu değilim ama en kötü ortalama bir oyun olur. Çıkış tarihine daha çok varmış.
  • Çok değil, altı üstü 2 ay sonra çıkıyor oyun. Ayrıca ne olur Bethesda yapıyor demeyin şuna. Yapımcı Arkane Studios, yani Arx Fatalis ve Dark Messiah of Might and Magic yapımcısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Çok değil, altı üstü 2 ay sonra çıkıyor oyun. Ayrıca ne olur Bethesda yapıyor demeyin şuna. Yapımcı Arkane Studios, yani Arx Fatalis ve Dark Messiah of Might and Magic yapımcısı.

    Maalesef ki yayıncılar yapımcıları fazlasıyla etkileyebiliyor. Bethesda da son zamanlarda pek güvendiğim bir firma değil bu yüzden umarım yapımcıya fazla karışmazlar.
  • Dağıtımcının, yapımcının fikirlerine karışması her zaman olmaz. Hem Bethesda bir EA, bir Activision kadar çok paragöz olmadığına göre bunlar kadar çok karışmaz bu olaya. İçiniz rahat olsun.
  • Zaten EA ya da Activision olsa direk ümidi keserdim. Bethesda'nın da fazla karışmamasını umuyorum. Umarım güzel bir oyun gelir de biz de oynarız.
  • Oyun iyi olur mu bilemem ama grafikleri feci çuvallayacak Pinky söyledi dersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

    oblivion dan sonra rpg ci oldum.Sırada ps3 için skyrim ve dragons dogma var birde bu ohooo yine cepte 5 kuruş kalmayacak.


    daha dark souls, witcer var aga
  • Bethesda'ın dağıtıcı olması bence olumlu bir şey son zamanlarda bir iki vasat oyun çıkardılar ama Bethesda firmalar arasında en iyi geçmişe sahip firmalardan biridir sadece her oyunun da sonradan düzelen bir sürü bug olur o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Bethesda'ın dağıtıcı olması bence olumlu bir şey son zamanlarda bir iki vasat oyun çıkardılar ama Bethesda firmalar arasında en iyi geçmişe sahip firmalardan biridir sadece her oyunun da sonradan düzelen bir sürü bug olur o kadar.

    bı tanesı Brınk dersen cok buyuk haksızlık etmıs olursun eger orj alıp onlıne oynamadıysan
  • Güzel gibi
  • Son çıkan videosunu yeni izledim.. Kesinlikle harika, beklediğimize değecek gibi görünüyor.. 2 ay kaldı 2 ay, dayanacağız...
  • Adamın yüzündeki maskeyi Skyrimde olan bir maskeye benzettim
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık
  • Dishonored'a 2 Farklı Son & 2D Gölge Olma Yeteneği
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

    Senenin dikkat çekici yapımlarından birisi olan Dishonored'a hayat veren 2 isim, Harvey Smith ve Raphael Colantonio, oyunun bekleyenlerine yapım hakkında yeni detaylar verdi. Yapımcılara göre oyunun öne çıkan en ilginç özelliği bir gölge olarak duvardaki silüetimizle ilerleme.

    Oyunda bir ilerleme sisteminin yer alacağını belirten yapımcılar, bunun için elde ettiğimiz özel madeni paraları kullanabileceğimizi açıkladı. Madeni paraları kullanarak silahlarımız ve süper güçlerimizi geliştirebileceğiz. Bu açıklamalarla birlikte yeni bir özelik daha kendini gösteriyor: Shadow Kill. Shadow Kill öldürdüğünüz düşmanların küle dönmesini sağlıyor.

    Gelen detaylardan bir diğeri de Chaos System üzerine. Yapımcıların iddaasına göre bu sistem, oyuncu & oyun etkileşimini hissettirecek. Oyuncu hareketlerine göre; mesela bir görev esnasında etrafta daha çok fare olacak, atlatmamız gerekecek daha çok insan olacak, diyalogların konusu ve içeriği değişecek, farklı sahneler baş gösterecek.

    Yapımcıların değindiği son nokta ise, oyunun 2 farklı sona sahip olduğu. Tabii bu 2 farklı son, gerçekleştirmiş olduğunuz suikastlere de bağlı olarak kendi içinde varyasyonlara ayrılıyor. Hiç kimseyi öldürmeden bitirebileceğiniz Dishonored, 12-24 saat arası bir oynanış süresine sahip olacak.

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoreda_2_Farkli_Son__2D_Golge_Olma_Yetenegi-30091.htm




  • Dishonored, Steam'de Ön Siparişte
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

    QuakeCon'dan gelen güzel haberlerden biri de Bethesda'nın yeni ve dikkat çekici taze projesi Dishonored'ın Steam'de ön siparişe açıldığı haberinin gelmesi oldu.

    Oyunu Steam'den ön sipariş yapanlara sürpriz de var tabii ki. Arkane Studios'un Dishonored'ını Steam'den çıkıştan önce satın alanlara Arx Fatalis bedava verilecek. Ayrıca Quakecon Bundle'da da gözle görülür bir indirim sunulacak.

    Arx Fatalis ile ilgili birkaç bilgi vermek gerekirse; 2002 orijinli yapım, oyuncuları Arx adlı fantastik bir dünyada harika bir yolculuğa çıkarıyor. Arx Fatalis, birincil bakış açısına sahip bir shooter. Orta çağ temasını barındıran oyunda, oyuncu verdiği kararların kendisini ve senaryoyu etkilediğini derinden hissediyor.

    Dishonored'ı Steam'den ön sipariş yapacaklara ilgili sayfaya buradan yönlendirelim.

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonored_Steamde_On_Sipariste-30149.htm



    Dishonored'dan Göz Alıcı Yeni Görseller
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

    "Abilerim, ablalarım, siz ne ayaksınız böyle?"

    Arkane Studios'un Bethesda çatısı altında geliştirdiği Dishonored için yeni ekran görüntüleri gün yüzüne çıktı.

    Şahsen oynanış zenginliği bakımından enfes bir yapım olacağını düşündüğüm oyunun yeni görsellerinde birbirinden fantastik karakterlerin yanısıra yeni mekanları da görme şansına erişiyoruz.

    Şu anda Steam'de de ön siparişe açılan oyun, yanında güzel sürprizler de veriyor. 12 Ekim'de çıkışını yapacak olan Dishonored'ın yeni görüntülerine aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.

    Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık
    Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoreddan_Goz_Alici_Yeni_Gorseller-30159.htm




  • Trailerdaki müzik daha önce başka bi yerde kullanıldı mı acaba, nedense çok tanıdık geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.