Şimdi Ara

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
6
Favori
16.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • phase 4 ü tamamen çoklu evrenler üzerine inşa ediyorlar. diziler, filmler. o yüzden phase 4ün sonuna kadar beklediğiniz türde filmler gelmeyecek muhtemelen.


    wandanın gücüne denk tek kişi muhtemelen jean grey. iki evrenden biri yok edilmek istendiğinde çıkacak savaşta ikisini karşı karşıya görmek keyifli olacak.


    filmde bu kadar korku ögesine gerek var mıydı emin değilim. jump scareler falan.


    onun dışında ortalama bir filmdi. çok beğenemedim ben.

  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    Her film genelde başta 3 saate yakın olur burada sorun filmin kötü olması değil insanların filmden yanlış beklentiler içinde olması ve filmin isminin Türkçe'ye "çoklu evrenler çılgınlığında" gibi saçma sapan şekilde çevrilmesi . İnsanlar sırf bu yüzden filmin çoklu evrenler üzerine olacağını düşündü .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film muazzamdı ya. Çok hoşuma gitti. Detaylı sonra yorum yazarım.

    Marvelın son zamanlarda kaliteyi düşürdüğünü düşünmüyorum, aksine daha iyiye gittiler. Belki çok ileri düzey yapım yapmadılar ama ortalama olarak daha iyiye gittiler. Sadece filmler ve diziler bağlantısız olduğu için daha kötü gelmiş olabilir izleyicilere.
    Doctor Strange 2, Shang-Chi, No Way Home vs eskiden bu kadar sıklıkla iyi yapımlar çıkmıyordu sanki. No Way Home en iyi spiderman filmi (fan service de olsa), Shang Chi en iyi solo filmlerden tartışmasız ve Strange 2 de 10/8'lik gayet güzel bir devam filmi. Moon Knight gibi yapımlar da fena değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 10 Mayıs 2022; 0:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla iki ayrı yazı yazdım sildim. İnsanların filmi neden beğenmediğini anlayabiliyorum ama bu kadar gömülecek kadar kötü mü bilemedim. Filmi bugün izledim akşamına bir iki canlı yayın izledim feci sallanıyordu ve chatlerinde de keyif alan bir kişi göremedim. Burada beğenenlerin olduğunu görünce biraz sevindim. Yani bilmiyorum MCU'da ne zaman harika hikaye anlatıldı ki. Filmin isminden dolayı ekstra bir beklenti olmuş sanırım insanlarda, ben sakin bekleyişimden dolayı keyif aldım herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wandayı izlemek ayrı, Scarlet Witch'i izlemek ayrı, Elizabeth Olsen'i izlemek ayrı zevkli Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) Benim için tüm karakterler bir yana Wanda bir yana izlemesi aşırı keyif veriyor. Defalarca wanda'nın ne kadar güçlü olduğunu göstermişlerdi bu da zirvesi oldu. Doğal olarak bu filmide çok beğendim.

  • Film gömülecek kadar kötü övülecek kadar iyi değildi...

    Koskoca Dr Strange nota ile adam dövdü🤣🤣😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wanda on numaraydı
    açık ve net mcu'daki en güçlü karakter. Kadın tek başına filmin içinden geçti. Eskiden millet cpt marvel mı yoksa scarlet witch mi alır diye tartışıyordu ama bunun sonucu belli oldu. Bırak cpt marvelı, strange'tir profesördür black bolttur vs herkesin tek tek içinden geçti.

    Başta dikkatli olun saldırıcam dediğinde heralde canavar ordusu çağırır diye düşünmüştüm ama kadın tek başına geldi ve tüm kuleyi ezdi. Orda şaşırmıştım baya.

    Sonda da yenilmemiş bir şekilde kendini harcadı. Kimsenin yenemeyeceğini anca kendi isterse duracağını gösterdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün izledim. Çekilebilecek en kötü film nasıl olur deseler bu malzeme ile ancak bu kadarı yapılırdı.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Filmi Wanda üzerine kuruyorsun. Büyüler lazer silahı gibi olmuş yani anlamı yok. Çoklu evren adına neredeyse hiçbir şey yok. Sırf Spiderman filmindeki gibi izleyiciye oynamak için 4-5 karakter atıyorsunuz önümüze. Güçlüde karakterler. Wanda çerez gibi öldürüyor. Doctor Strange filminde karakter adına düzgün bir şey görmek isterken ayna boyutunu bile cidden ayna ile yapmışlar şaka gibi. Zaten bir savaş var resmen facia. Adamlar büyücü mancırık filan kullanıyor mızrak atıyor. illuminate ile olan savaş zaten tam anlamıyla zırva. Adamlar takım tek tek girip ölüyorlar şaka gibi Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) Zaten spiderman filminde doctor strange evreni bozdu onla alakalı gibi gösteriyorsunuz. Fakat bu film ile alakası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 10 Mayıs 2022; 18:43:5 >




  • Wanda harbiden çok iyiydi.

  • Filmde geçen " bu evrende hulk bıle başımıza bela oldu " sözu ıle World war hulk a gönderme yapmışlar. Buyuk ıhtımal hulk baska evrende ordusu olan bı kötu kral olmalı. Benım anladıgım kötü strange da hulkun adamlarından biri olmalı. Ordakı dıyolog bunu gosterıyor.
    Artık heyecanla cıkacak olan world war hulk fılmını beklıcez.
    Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 11 Mayıs 2022; 21:59:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buradaki yorumlar olsun, reddit olsun, imbd incelemeleri olsun filme gitmemeye karar verdim arkadaşlar, herkese teşekkürler (hayat pahalılığı da asıl etmen tabi burada). Zaten filmi spoiler yiye yiye filmi izlemiş kadar oldum. Bazılarınız film 40 dk kesildi ondan kötü oldu demişsiniz de alakası yok , film o kadar saçma sapan bir temel üzerine inşa edilmiş ki; disney izleyicilerin burnuna daha fazla gübre kokusu gelmesin diye kesmek zorunda kalmış filmi ( wb olsa haklısınız, wb kafasına göre filmi kesip biçiyor; ama disney bu zamana kadar hangi filmi keyfine göre kesmiş ?). Eminim ellerinde olsa daha fazla keserlerdi ama o zaman film diye bir şey kalmayacaktı ellerindeDoctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022)  Zaten bu filmin senaristi olan waldron loki 2. sezondan alınmış. 2-3 ay öncesine kadar filmin çekimleri hala devam ediyordu(yeniden çekim), filmi toparlamaya çalıştılar toparlayamamışlar. Merak eden varsa sızıntıya göre( Allah aşkına doğruluğu sorgulamayın artık hepsi doğru çıktı sızıntıların) kesilen bir sahneyi burada paylaşayım

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bizim wanda filmin başında bizim asıl evrenin mordosunun kafasını pat diye kesiveriyormuşDoctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) Düşünün ilk filmde o kadar temeli inşa edilen, doğa kanunlarının savunucusu olan ve strange'in 1 numaralı düşmanlarından biri, sırf wanda daha güçlü ve cool gözüksün diye harcanıyor. Faige büyük ihtimal bu kadarı fazla, 3. filmde biz ana evren mordoyu kullanırız diye o sahneyi filmden çıkartmış. İyi ki de çıkarmış karakterler daha fazla harcanmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 12 Mayıs 2022; 19:44:1 >




  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Tarihler yer değiştirmese çok daha farklı bir senaryo olacağı söyleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama scott derrickson abimiz ana düşmanın nightmare olduğu ve strange ile wandanın birlikte takım olacağı bir film planlamış. 2'sininde travmaları olduğundan bu oldukça mantıklı (wandayı demeye gerek yok, strange'de kız kardeşi yüzünden travması var ve tony olayı da var). Sonra disney'de biz büyük oynayacağız diyerek ilk filmin yönetmenini kovup sam raimiyi ve waldronu getiriyor. Onlarında ne yaptığı ortada... Disney wb durumuna düşmeye başladı, en kısa süre içinde bu durumdan çıkmalı.

  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Bende şöyle bir şey okumuştum.

    Normalde house of M çizgi romanı benzer bir şey yapacaklarmis.

    Wanda komple gerçekliği değiştirecek çocuklarını getirecek.

    Doctor strange wanda ile mücadele edecek ve gerçekliği düzeltmesini sağlayacak.

    Bunun arkasında ya nightmare yada Mefisto olacakmış. Sonra wanda ve strange arka plandaki kötü ile mücadele edecek.

    Yada sıkıntı oluyor diye bir den çok senaryo yazıldı sonra ters köşe yapılmak istendi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Hocam house of M olayını sizden duydum ama ben ilk duyumlarda nightmare strange ve wandanın travmalarını kullanarak onlara işkence edecekmiş (zihinsel), korku ögeleri çok daha yoğun olacakmış ve büyük bir event olmayıp, klasik kahraman yolculuğu gibi olacakmış (yan hikaye olarak 3. filme hazırlık mordoyu işleyeceklermiş). Farklı farklı strangeler, wandanın sapıtması ve çocuk draması bu kadar yoğun olmayacakmış. Sonra disney biz büyük olaylar istiyoruz, farklı farklı strangeler istiyoruz, wandayı da şişireceğiz diyerek adamı kovmuşlar. Tabi hangisi doğru tartışılır, şuan elimize gelen film var ve bunları tartışmakta bir noktada manasız

  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Bir den çok senaryo olabilir ama şu anda vizyonda olan da düşündükleri gibi çok büyük değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayley Atwell Marvel içinde çok dikkat çekmiyor ama gerçek manada dikkat çekici..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoilerli


    Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022)Filmografyoutube
    Başlık size her ne kadar saçma gibi görünse de emin olun birbirleriyle doğrudan bağlantılılar. Doctor Strange ve Enis Kirazoğlu sizlerle :D Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCCYblpUiRb-au5sPsW4BDkQ/join Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=BuJTfdLxe2U
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bir üstünde ben paylaşmıştım 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.