Şimdi Ara

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
6
Favori
16.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Bakmamıştım spoiler butonunu görünce filmden yorum attın sandım.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Spoiler yazıp koyacaktim laf edilir diye gizli koydum.

    Olsun sıkıntı yok.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Uyarıyı yaptıysan kimse bir şey diyemez. Zaten bu video, yazı değil ki. Yazıda olsa belki ama onda da bir şey diyen yok pek. Yani sorun yok. Genelde yazılı spoileri buton içine alıyorlar.

  • Film tüm MCU filmleri arasında 2.haftasında en çok gişe düşüşü yaşayan film olmuş olumsuz yorumlar gişeyi ciddi anlamda etkilemiş görünüyor. Örnek vermek gerekirse No way home 18.gününde günlük 10m dolar hasılatın altına düşmüştü. Dr Strange ise 6.günde günlük 10m dolar hasılatın altına düşmüş durumda

  • Filmin gişede hızlı düşüş yaşaması güzel oldu bence açıkcası ben çok kötü bulmadım 10/7-7.5 civarı bi filmdi o 40 dklık sahneleri kesmeseler muhtemelen herkes memnun ayrılırdı.

    Gişede hızlı düşüşünü olumlu bulmamın sebebi ise Marvel en azından önümüzdeki filmler için sahne kesimi ve filmin formülasyonu hakkında daha dikkatli olacaktır. Bu film zaten minimum 1 milyar dolar yapar ama Marvel eminim daha fazla gelir bekliyodu. Yorumların gişeyi bu kadar sert etkilediklerini gördüklerinde eminim daha temkinli planlama yapacaklardır.
  • -Spoiler içerir-

    Wanda nin gücünü gösteren bir çizgi roman serisi.




    Buda house of M




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Mayıs 2022; 2:41:41 >




  • Rezalet ötesi bir film.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Nerden başlasam bilemiyorum ama bodozlama dalıyorum.Öncelikle filmin ismi multiverse of madness ama doğru düzgün gösterilen evren sayısı sadece 1 (bir) tane...Filmin ismi dr strange ancak film wanda filmine dönüşmüş. Çocuklarım da çocuklarım wandanın bu kadar saçmalaması imkansız, varsayalım ki darkhold yüzünden diyeceksiniz bu filmde herkes at koşturur gibi kafasına göre darkhold u kullanıyor okuyor ama filmde bir tane hayalet sürücü yok ?O kadar çok kırpmışlar ki filmi senaryo bütünlüğü bozulmuş çünkü kırptıkları yerler muhtemelen hikaye seyrini belirleyen önemli yerlerdi.Agents of shield ın hayalet sürücülü sezonunda bile darkhold için ne kadar uğraşmışlardı öyle ki coulson bu sebepten hayalet sürücü ile anlaşma yapıp kree kanını temizletip ölmüştü. Sezonun sonunda hayalet sürücü dr strange in portalı ile aynı bir portal açıp karlı bir yere gidiyordu muhtemelen hayalet sürücü o karlı yerden bağlanacaktı ancak filmde darkhold olduğu halde hayalet sürücü yok.Illuminatiye gelelim dünyanın en zeki insanı olan reed richards wandaya blackboltun gücünü söylüyor ve wanda blackboltu öldürüyor.Wanda, prof. X e tek atıyor böyle saçma sahne olabilir mi ?Filmde demir adam yok aynı şekilde illuminatiyi anlatan film...Amerika Chavez filmde o kadar fazlalık duruyor ki ruhu yok, güçlerini kontrol edemiyor ama filmin sonunda strange iki cümle söyledi diye bir anda güçlerinde ustalaşıyor.Hala vizyonda mı bu film bilmiyorum ama kesinlikle gitmeyin torrentten çekseniz bile zamanınıza yazık.




  • Flim hayal kırıklığı .
  • Çoklu Evren yapılıyor iken 3 Hulk gelse iyi olmaz mı? 😁😁😁
  • Bozuk gözle 3D altyazıları okuyamadan izlemiştim.Nete düşmedi mi bari tekrar izleyelim.
  • ŞokBıçaklıZed kullanıcısına yanıt

    Cogunda haklisiniz ama kel abimize tek atmasi gayet normal bence. Orada captan marvel ile fazla bile ugrasti. Kaptan amerika ile cok daha gereksiz uğraştı. Tek bir hareketi ile adamin agzini muhurluyor veya sünen adamı aninda katlediyor digerlerinde fazla bile zaman harcadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 27 Mayıs 2022; 21:39:29 >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    ben kim var yok bilmeden gittim.
    Wandanin gucunu de bildigim icin hadi hemen öldür tek at diye soyleniyordum. Kaptan kadın amerika ve captan marvel ile gereksiz uzun uğraştığını düşünüyorum. Bagiran adam kendini oldurunce icimin yaglari eridi
  • ŞokBıçaklıZed kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Çok güzel bir yere değinmişsiniz. Film evrenlerinde hayalet sürücüyü göstermemeye yemin etmişler. Zaten Spider-man filminden sonra izleyici gazı alma işine döndü iyice. İlgi çeken insanları göstermek için çekiyorlar filmi.
  • arkadaşlar bu filmden önce hangi dizileri izlemem gerekli?

    Lokiyi izledim, başka bi dizi izlememe gerek var mı?

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Wandavision

  • Malum ortamlara 22GB'lık 4K - HDR DDP 5.1 Atmos sürümü dahil düşmüş. Ama zaten yarın Disney+'a (Türkiye kataloğu değil) ekleneceği için onu bekleyeceğim.

  • film hakkında bir tane bile olumlu eleştiri görmediğim için malum ortamlardaki sunuları bile çekesin gelmedi.


    o kadar kötü mü sizce?

  • İngiltere disney+ a eklenmiş ama Türkiye Disney+ da reklamı bile yok ne zaman eklenecek?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Spiderman no way home dan kat kat iyi. İzle, izlenir. Akıcı ve hareketli.

  • film fena olmamış en azından spider man gibi sıkıcı değildi. wanda taşımış baya filmi yalnız sonunu hiç beğenmedim yazsam 50 tane mantık hatası yazarım hiç iyi bağlayamamışlar.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.