Şimdi Ara

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
6
Favori
16.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün izledik. Uzun uzun kritik yapamayacağım zaten gerek de yok izleyen izledi. Ben ilk filmi bir tık daha fazla beğenmiştim açıkçası. Yani bu film iyi hoş da kötünün, daha doğrusu kötülüğün motivasyonu bir garip. Ha olur mu olur ama film bana koca evrenlerin ayarıyla bir annelik hormonu için mi oynuyorsun be kadın dedirtti. Yine de fena yapım değil. Peki bir daha izler miyim? Asla.
  • Disney, End War'dan beridir tüm disney filmlerini hatta Loki dışındaki tüm karakterleri bir şekilde batırmaya and içmiş sanırım. Önceki birkaç film gibi bu da kötüydü, zaman geçsin diye izlenir.

    Bu arada sevgili devletimiz yine çok sevgili, biricik halkını düşünüp sinemadaki filmi en erken 5 ay sonrasında streaming servislerinde yayınlanabilecek olmasını geçen sene yasalaştırdığı için Ekim'e kadar da gelmez Disney+'a. Bekleyecek olanlar buna göre beklesin.
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani? Dün bu film Disney Plus'a gelmedi mi?

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Yurtdisina geldi, burada halen yok. Adamlar kendi filmlerini kendi platformlarinda yayınlayamiyor, şaka gibi.
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Gerçekten komikmiş. Dün torrentle yapıştırıp izleyip sildim. Şimdi yasal yoldan izlemek için tee Kasım ayını bekleyecektik yani. Şaka gibi ülkeyiz gerçekten. Badem bıyık yönetimi yine çalışıyor.

  • wanda in the multiverse of madness

  • One Above All gelse bile Wanda ablamız ona tek atacak neredeyse...  

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    En sonunda çocuklarım diye diye pes etti yoksa gene patates...
  • Ne vanda'ymış be arkadaş. Infinity War filminde bu halini koysanız thonos'a tek atardı. Biraz abartı olmuş.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    O zaman darkhold yoktu ayrıca wanda tam olarak gücünün sınırlarını bilmiyordu . Filmde fark edersen wanda'nin parmakları simsiyah olmuş. Bunun nedeni darkhold , kendini kaybetmesinin de nedeni bu kitap. O yüzden yaptığınız eleştiri mantıklı değil .

  • İl teber İ kullanıcısına yanıt

    Bir seyide beğenin be kardeşim! Wanda'nin kendi hatasını anlayıp kendi kendini durdurması iyiydi. Eğer doctor strange , wandayı yenseydi bu sefer gene iyiler kazandı kötüler kaybetti diye söylenecektiniz . Portal açan kız yenseydi , daha dünkü velet nasıl yendi diye söylenecektiniz

    Bizim millete bir şey beğendirmek zor ..

  • Filmdeki temel sorunlar; filmin çok fazla kırpılması ve Wanda’nın motivasyonunu iyi anlatamaması bence.

    Wandavision izlemeden giden insanlar bu Wanda’ya noldu ya birden böyle modunda kalıyorlar doğal olarak. Eminim yönetmen bunu açıklayacak sahneler koymuştur ama Marvel, zaten dizide anlattık diyip sildirmiştir sahneleri..
  • film super olmus dun izledim her ani aksiyon

    hic sikilmadan geciyor

  • Filmler ve Filimleryoutube
    İşte huzurlarınızda Doktor Değişik abimizin macerasının devam niteliği taşıyan yapımının eleştirel parodisi. Herkese keyifli seyiler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsuuz. #doctorstrangeinthemultiverseofmadness #doctorstrange ►►AGARTA STEAM SAYFASI: https://store.steampowered.com/app/1696670/Agarta/ 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=s2Jmx_FD2Dk
  • Ben beğenmedim hiç, bazı yerlerde sardırarak izledim hatta. Wandanın çocuk aile muhabbeti çok sıktı artık. End gameden beri wanda&vision dahil bildiğin wanda draması izliyoruz. Zaten çoklu evren muhabbetini sevmiyorum ben. Fringe dizisinde paralel evren vardı o güzeldi mesela. Bunun ucu bucağı yok. MCU endgame ile bitmiştir benim için. eski marvel filmleri nerde şimdikiler nerde. MCU'nun ilk filmlerini heyecanla ağzımız açık izlerdik. Phase 4'te yine ne saçmalık izleyeceğiz diye bekliyorum artık.
  • siela ۞twitter
    “im crying what is this”
    https://twitter.com/lucimcu/status/1543995170521108481
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.