Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
23
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

    Kapı açılmayacak, envantere bir belge gelmiştir onu Captain Brant'a götüreceksin. Kapı sonrasında ana hikayede açılıyor.

  • Oyunun sonlarından birinde ortaya çıkan 'güvenli şehir' ilk oyunundaki başkent Gran Soren'miş. Bende oralarda diyordum lan bu taverna, meydan tanıdık geliyor orayı mı yaptılar acaba diye adamlar bire bir yapmışlar. Önceki döngüden sağ çıkamayan diyarlar sular altında kalıp yeni döngüler başlıyor, hikayesi olarak da çok güzel oturuyor bu oyuna böyle şeyler.


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]The Gobboyoutube
    This is just a quick video comparing some seafloor shrine buildings that are similar to a few Gran Soren buildings. That's it. Song used https://www.youtube.com/watch?v=VoCAWO4KdZI #dragonsdogma #dragonsdogma2
    https://www.youtube.com/watch?v=aQaosiQ991A

    Gerçi ilk oyuna çok fazla gönderme var. Başlangıç sahnesi olsun, hazır karakter preset'leri olsun. Millet Medusa'nın kelleyi beline taktı geziyor galiba, ben daha nerede onu bile bilmiyorum. Elimden geldiğince goggıllamadan oynuyorum oyunu gitmediğim bir kaç mekan kaldı oralarda bulurum herhalde Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 


    Bu oyunda hikaye olarak anlam veremediğim şey;

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    şimdi tüm Arisen'ler ejderha oluyor, bir önceki evrenin sonunu getiriyor. Yeni bir çağ, yeni krallıklar yeni kıtalar oluşuyor (TES Skyrim'de ki Alduin Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] ). Biz bu oyunda 'gerçek son' denilen kısımda ejderha olmadık - mı? Ortada ne ejderha kaldı ne biz. Yeni ejderha kim olacak bu sefer, şu deniz kıyısında yaşayan deli mi? Son sahnede ufuklara yelken açarak gittiğinde tek aklıma gelen o oldu benim. Arisen mı emin değilim ama bir haltlar vardı o dayımızda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 5 Nisan 2024; 0:12:56 >




  • Unmoored world e geçtiğimizde Talos un boss da yardım etmesi için iki kolununda sağ olması gerekemiyormuş. Bende tek kolu vardı yine de sahne girdi boss u yendi.

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Sende Lamond gereken scroll'u vermemişti değil mi hocam, çözebildin mi onu? Aynı sorun bende de var new game + da çözülür demiştim olmadı...

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Hayır hocam çözemedim aynı bende de

  • @noir06 Bende Eini kendi Meister Tome'unu vermeden önce evindeki herkesle yüksek affliction gerekmişti. Benzer bir durum söz konusu olabilir, Lamond'a ejderha kristali gibi yüksek affliction sağlayan eşyalar ya da varsa istediği içecekten verip yükseltmeyi deneyin belki verebilir.

  • Bu yöntemi yazanlar olmuş internette. 4 tane gül, 10 - 15 tane ejderha kristali, gümüş - altın cevher ne var ne yok verdim hocam nafile, bunları handa dinlene dinlene veriyorum birde 20k gold gitmiştir. Adamı kaldırıp duvardan duvara çarpıyorum artık uyuz oldum adama resmen.

    @kocankoi demişti ''geçmiş save den deneyeceğim'' diye. Ben denedim ve verdi scroll'u. Yalnız benim geçmiş save'im ile oynadığım save arasında 50 saat falan var... Scroll'u başka pawn'a hediye etmeyi denedim ediliyor.


    ...Yani pawn'ı ile bu scroll'u benim yeni save'ime transfer edecek çıkarsa çok iyi olur. Scroll'u ben pawn'a hediye edeceğim ardından aynı kişi benim pawn'a tekrar scroll hediye edip lanet yeteneği mevcut save'e aktarmış olacağım. Bu iyiliği yapacak kişi Pawn'nın ID sini paylaşırsa çok iyi olur. Veya Steam'den ekleşebiliriz falan nasıl olursa. Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] Bu yöntem işe yarar hocam aramızda paslaşabiliriz. @kocankoi





  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Hocam süper yöntem bulmuşsunuz gerçekten ama ben 3060 ile oynayamayınca oyunu iade edip ps5 den aldım Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]  Sorunu bu şekilde çözerseniz bende arkadaşımla deneyeyim bunu. Cidden çok kanser bir şey sınıf var ama kullanamıyoruz 75 saat oynamışım birde

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Benimde arkadaşlar ps den oynuyor yapamıyoruz o yüzden. Bakalım deneyecek birileri olursa bildiririm sana da hocam.

    Konuda yardımcı olmak isteyen çıkarsa pawn ID'sini yazsın scroll'u atayım bayımlar. Oyunda ESC - duraklatma menüsünde ''Status'' e gelip Pawn'ınıza geçiyorsunuz, 'pawn' sekmesinde yazıyor ID Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]




    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]




  • Arkadaşlar. Elden Ring çok beğenmiştim. Ama zorluğundan dolayı oynamadım. Bu öyle değil sanırım değil mi. Oynayabilirim gibime geliyor. Optimizasyon sorunlarından bahsedilmiş. Sizce PS5 mi alayım. PC mi?

  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Sistemine göre değişir 3070 altı bir sistem de oyun şu an için akıcı gitmiyor. Hatta 30 serisi için, 2K + çözünürlükte şu an kötü durumda oyun. İllaki alacam deniliyorsa şuan PS5 için almak daha iyidir. Yoksa gelecek güncellemeleri takip etmek lazım.

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    keşke üreticiler oyunu kendisi satsa. hem PS5 için hem PC için oyunun sahibi olmuş olsak. herşeye iki kere para verir oldum. diablo, fifa, BG3.

    sistemim 4060. PC alıyım versiyonu alıyım o halde. dualsense ile sorunsuz çalışıyormu PC'de?

  • Oyuna bu son nvdia updatenden sonra bir şey oldu. Fps tam iki kat düşüyor birden ve düzelmiyor. Oyunu aç kapa yapınca düzeliyor. Ondan önce yoktu bu sorun. Görüntüden belli oluyor zaten. Bir tuhaflaşıyor ne oluyor derken 100 fps aldığım yer 51 e düşüyor.

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Evet aynı şeyi yaşadım Nvidia update'inden sonra oyunda memory leak oluşuyor sanki.

  • Inn de dinlenmeye girdim. Dragonplague diye bir şey oldu. Şehirdeki herkes öldü. Alt f4 attıp çıktım ama büyük ihtimal kaydetmiştir. Ben ana hikayede çok ilerlememiştim. Battal git dedi gittim en son. Bu pawnları sürekli söylediği riftin ötesindeki hastalık dedikleri şey herhalde.

    Bu ana hikayede mi ortaya çıkıyor ? Başkası ana hikayede oraya geldi bende onun hastalıklı pawn nı aldım diye mi oldu ? Mümkün olduğunca Spoiler vermeden biri açıklar mı açaba :) Vendorlar ne oldu tam upgrade yapacaktım :)

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Evet Dragonplague gelmiş başına. Pawn'ların cins cins konuşmasından komutlara uymamasından anlaşılıyor bu. En çokta gözlerine dikkat etmek lazım gözleri kırmızıysa her an bir halt yiyebilir demek. Çok fazla boss kesip, oyunun hikayesinde bir yerlere gelmiş oyuncuların yanında yakalanıyorlar o hastalığa. Özgüven hastalığı denebilir, hastalıkta Pawn'lar arasında bulaşıcı. Canlandırma taşıyla şehir mezarlığına gidip ölenleri kaldırabiliyorsun.

    Oyunu bir kez bitirdim NG+ oynuyorum, 120 saat oynamışım daha başıma gelmedi hiç. En fazla ters ters konuşuyorlar bende.

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Dragonplague yayıldıysa yapacak pek bir şey kalmıyor, ancak dosyadan yedeklediğin bir kaydın varsa geri döndürebilirsin. Bu olay ana hikayeden bağımsız gelişen bir şey, hiç yakalanmadan oyunu bitirebilirsin de. Pawnların dediği gibi başka pawnlar aracılığı ile yayılıyor. Bunu anlamak için herhangi bir handa veya evinde dinlenmeden önce tüm pawnların gözlerine bir 10 sn bakman ve kırmızılık olmadığından emin olman lazım. Telafisi wakestonelar ile mümkün, şehrin morguna gidip ölenleri geri canlandırabilirsin. Hepsini tek seferde canlandırmak da mümkün ama onun için Eternal Wakestone gerekiyor. Hikayede önemli olabilecek karakterleri canlandırmaya odaklan önce sonrasında diğerlerine bakarsın, elinde Eternal Wakestone varsa da hepsini canlandırabilirsin.

  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Kırmızı göz olayını bilmiyordum. Ama şerefsizden şüphelenmiştim .Eternal stone için sphinx görevini bitirmem lazım galiba.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Görevi bitirmek değil, öldürmek gerekiyor. Bir kere aldıktan sonra İbrahim'e 30 bin altın karşılığında istediğin kadar kopyalatabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.