Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
23
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Anime - animemsi kızlar hiç çekmiyor beni hocam yoksa kaçmaz  

  • Warfarer sınıfını açtım ancak birden fazla silah kuşanamıyorum bu bir bug mı? Görevi yaptım, istediği içeceklerin hepsini verdim ancak silahları kuşanamıyorum. CTRL + mouse ile silah değiştirilir diyor o da bir işe yaramıyor  

  • Oyunda 30 saati devirdim. 5 sene sonra diyebilirim ki en çok beni heyecanlandıran ve başından kalmadığım bir oyun oldu. Yaş 31.

    Oyunda negatif şu an diyebileceğim tek şey optimizasyon. Oda çözülecektir.

    Bunun dışında şimdilik hiç bir negatif yön görmedim ki ben bu oyun çıkmadan videolarını izleyip beğenmemiştim. Bana göre değil dedim.

    Sonrasında bir şans verip denedim ve verdiğim her kurula değdi. Beni en çok etkileyen pawn sistemi. Açık dünyada party halinde keşif yapmak müthiş bir şey. Hoşuma giden başka bir şey ise görev sisteminin kısıtlı olması. Gözüme sokmuyor bak buradan gideceksin diye.

    Game thrones - Yüzüklerin efendisi oynuyor gibi hissediyorum kendimi açım dünyayı keşfederken. Hele ki bir mini boss u öldürünce çalan müzik feci halde etkiliyor.

    3.bir etken iteme boğmuyor oyun. Bu sebepten bir item çıkınca heyecan olabiliyor.

    Fast travel sistemini hiç kullanmadım. İhtiyaç bile duymadım. Eksikliğini hiç hissetmedim. Hatta daha çok keşif amaçlı yayan gitmeyi tercih ediyorum. 30 saat sonunda şimdilik bu kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Atadığın 4 özellikten 1 tanesi Rearmament olursa silahlar arası geçiş yapabilirsin sadece.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Bende öyle bir özellik-skill yok :/ İnternetten baktığımda Lamond bazılarına yetenek öğrendiğimiz tome u vermemiş. Ben tam hatırlamıyorum ama class açıldı diye bildirim gelmişti.

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Görevini tamamladıktan sonra konuştuğumda bana Meister Tome'unu vermişti, onunla açmıştım. Gerçek sona girdiysen büyük ihtimalle artık alamazsın.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Şimdi eski kayıttan baktım, evet adam bana tomu'u vermiyor. O sona geçtim evet. Galiba gözüm yerse Talos'u kesmeden hemen önceki save den devam edeceğim. Arada bir kaç görev yapmıştım onlara yazık olacak. terslikler beni buldu oyunda  

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Sınıfın gideri var ancak geçmiş kayıtlardan tekrar uğraşmaya çok değmez bana kalırsa. Bende o sona geçtim yapmadığım gözden kaçırdığım çok şey olmuş NG+ ya bahane bunlar benim için mesela. Bence hala eski kayıta geçmemişsen devam et zaten o esna da çözülmüş olur belki o tip sorunlar.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sen o sonu söylediğinde bugün ona geçtim bende, yoksa ejderi öldürüp son kayıttan görevleri temizliyordum. Ve önceki yazdığım ''sonu ilk oyuna göre sönük kalmış - aceleye gelmiş'' demelerimi ne mutlu ki hep yuttum. Beklediğim şey buydu mükemmel olmuş. Talos muhabbetlerinizi vs okudum bende de tek kolu yok yatıyor öyle. Bu oyunu baştan temizlemek şart oldu bana ki yapımcılarda belli ki bunu istemiş. Biz nerden bilelim abi **** uçarken kalbine kadar inip harakiri yapacağımızı  
  • noir06 kullanıcısına yanıt

    evet öyle yapmaya karar verdim birde o ara magic bow falan kasmıştım mekanlar keşfetmiştim tekrar gözün yemedi...


    bu arada oyunda çok farklı detaylar varmış  



    Prizzaa Gaming Channelyoutube
    If you like my videos Please subscribe.I appreciate all of you! SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/c/TribbianiJoseph/videos Backup channel: https://www.youtube.com/channel/UCwi62GG5EB3dglACZBiSl1A #dragonsdogma #dragonsdogma2 #dd2
    https://www.youtube.com/watch?v=JE7I7xz4wYs
  • Nasıl "iyi durumda medusa kafası" elde edebilirim bile var mı, can barı tamamen bitmeden kafasını kesmemiz lazımmış ama 6 defa denedim hiç birinde düşmedi var mı yolunu bilen.

  • Wolf0045 W kullanıcısına yanıt

    Thief seçip silaha yıldırım basarsan alınıyor, kafasına kadar tırmanıp seri bir şekilde saldırdığında yaklaşık 30 saniye sürüyor. Canını çok götürmesinler diye pawnlara dışarıda bekleyin de diyebilirsin.

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Aslında belli ediyor oyun. Kalbe yaklaştığınızda gamepad bayağı titremeye başlıyor. Ben oradan anlamıştım.
  • Battahl'da dolaşırken gitmek istediğim yere daha hızlı varmak için rope station kullanıyordum. Bir pawn'a kontrolü bıraktım, etrafı seyrediyorum. Yavaş yavaş varmak istediğimiz yere manzara eşliğinde gidiyoruz. Genelde harpiler saldırıyor, arada da griffinin yanımızdan geçiyordu ama saldırmıyordu ta ki son rope station seferimize kadar. Pawn'ı büyücülük vocation'ına geçirip o kısmını geliştirdiğim için fazla tez canlı hale geldi, uzaktan gördüğü düşmanlara bile saldırmaya başladı. Yerdeyken bu durum tabii ki sorun yaratmıyordu, kafasına göre saldırıp düşmanları öldürüyordu ama havada asansörde dibimizde griffin süzülürken böyle bir hareket yapmayı denedi, başarılı da oldu griffine vurdu bir tane. Vurmaz olaydı, hayvan cinnet geçirdi ve kamikaze yapıp bizim asansöre saldırdı, asansör paramparça oldu, tüm ekip yere yapıştık. Hayvan tek saldırısıyla tüm ekibi mahvetti, tez canlı pawn'ın yediği haltın acısını tüm ekip olarak çektik. Şu ana kadar yaşamadığım bu olayın dehşeti içerisinde durumun absürtlüğüne güldüm. Şöyle organik olayların yaşanması oyunun dünyasını gerçekten çok güzel yapıyor.





  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ben klavye - mouse ile oynuyorum. Ki öyle olmasa bile ejderha nın kalbine inmek aklıma gelmezdi, hadi bu mümkün kafayı kullanıp insem o kılıcı kendimde kullanmak hiç aklıma gelmezdi. İsterse tüm kanepe titresin yine anlamazdım hocam   doğal şekilde anlayanlara cidden bravo. Bu arada o dünyada da oyunu bitirdim en baba ejderha'yı öldürerek. O son sahneleri acayip çok beğendim bende walla. Sana oralar bile sönük geldiyse vay yani, oyunun vardır bir yanlışı artık  




  • Bu heavens key bladeleri almak için oyunu bitirmek şart mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunun esas sonuna gidip dünyanın gerçek halini ortaya çıkardığında satıcılar satmaya başlıyor. Unmoored World öncesinde almak mümkün değil.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Öncesinde hangi blade'i önerirsiniz endgame e kadar kullanabileceğim.
    Birde dün görevim buga girdi. Soyunup bir araca bindim pawnlarım olmadan sonra demir geçit kapısında pawnlar içine sıçtı kaçtım görev yeri otomatik battahl olarak düzeldi. Büyülü bir demir kapı var volcano bölgesine açılan onun oraya koşa koşa gittim soyundum pawnlara bekleyin dedim o sıtada ne hikmetse askerler pawnları görmüş saldırdılar. Kaçtım uyudum bir gün geri gittim durum aynı yine saldırıyorlar görür görmez beni. Bende hepsini öldürdüm pawnlarım ağlamaya başladı. Oyunu kapattım konsolda oynuyorum save yükleme gibi bir durum yok öldürdükten sonrasında başlarsa ne yapıcam ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 4 Nisan 2024; 13:17:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

    Framae Blades veya Crimson Teeth kullanabilirsin.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bahsettiğin görev sanırım Phantom Oxcart görevi, o görevde pawn olarak araca binersen ilk önce yolda goblinler saldırıyor sonra Checkpoint Rest Town'a varıyorsunuz, orada bir meydan dayağı çekiyorlar. Eğer orada herhangi birilerine sen veya pawnların saldırmadıysa sorun yok. Sonraki durak bahsettiğin kapı, orada her türlü anlıyorlar senin pawn olmadığını ve saldırıyorlar. Eğer orada saldırıp öldürdüysen görevin akışı öyle ondan dolayı sorun olmaz. Görevde genel bir sıkıntı yaşıyorsan yapabileceğin şey Inn kaydına dönmek, oradan tekrar başlayıp düzeltebilirsin ancak. Konsolda oynayanların bulut kaydını kapatıp, sürekli yedek aldıklarını okumuştum onu da yapabilirsin sonrası için.




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam dövdüm adamları kapı felan açılmadı açılması mı gerekiyordu peki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.