Şimdi Ara

2022 YKS EA 110. SABANCI [Soru-Cevap] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
32
Favori
18.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30 k ea dan mezuna bıraktım özdebir oldum geçen gün 76 tyt 48 mi ne ayt yaptım ayt bin böyle olma sebebi edebiyat ve tarihte eksiğinin olması çoğu şeyi unuttum ama ayt matematiğin çok güçlü ilk 1k istiyorum oluru var mıdır 80 neti bir kez gördüm bu sene o da 3d denemesinde gerçi geçen sene bu zamanlar 50 60 yapıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KemalettinKamu kullanıcısına yanıt

    detaylı ve güzel yazmışsınız tesekkurler hocam son olarak deneme önerisi alabilir miyim özellikle genel tyt denemesi pek bulamıyorum kesin şunu coz dediğiniz genel branş farketmez tyt ayt denemeleri var mıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KemalettinKamu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam,
    Teşekkür ederim,başarılarınızın devamını dilerim. Azim,adanmışlık ve irade örneğisiniz.
    Sabancı’da okuyan bir tanıdığım, B1 yurdu 2.katın çoğunluğunun gay olduğunu söyledi. O yurt hakkında bilginiz var mı? Doğru mu sizce hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dAmgezer D kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam. Yurt hakkında duyum almadım fakat ekseriyetle ee okuyorlarmış diye duydum.

  • Hocam ALES sorularını çözüyorum. (2021’e geldim.) Süre sıkıntısı yaşıyorum. Çözüm öneriniz nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyukumutlarbizibozdular B kullanıcısına yanıt

    Süre sıkıntısı çeken insanlar bazen yanlış teşhis koyabiliyor öncelikle şunu sormak istiyorum saat 10da temiz kafayla alesin çıktıklarını önünüze koyup çözdüğünüzde mi süre sıkıntı çekiyorsunuz ? eğer böyleyse soru bankası çözerken süre tutarak bu tempoya alıştırabilirsiniz,turlama taktiği uygulayabilirsiniz ( özellikle matematikte çok uygulardım ) Muratcan kocakulak turlama yazarsanız detaylı şekilde anlatıyor, çözme sıranızı değiştirebilirsiniz, eğer paragrafta problem varsa 2-3 gün ara vermekte faydalı oluyor ,düzenli sudoku çözmek beni hızlandırdığını hissetmiştim.

  • dAmgezer D kullanıcısına yanıt

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

    345in her şeyi

    3d her şeyi (türkçe brans denemesi hariç)

    tüm cıkmıs türkçeler (kpss ygs hiç fark etmez )

    son 20 yılın cıkmısları a yayınları müfeedata uygun kitabı var

    alesler

    apotemi ayt mat denemeleri

    türliye geneli denemeler yayın fark etmez hepsine girilmeli

    orjinalden uzak dur apotemi türkçeden uzak dur

    Bilgi sarmal ve endemik genel olarak basarılı

    pes-full basit mat denemeleri ama ortaya geçişte çok faydası dokundu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 15 tatil dönemini pek iyi değerlendiremedim ve an itibariyle endişelerim gün yüzüne çıkmaya başladı. Ea ilk 10k istiyorum ama olacak mı olmayacak mı çok endişeliyim. Tyt şuan 70 net civarlarında geliyor. Tyt matta problemlerim kötü onu da problem çözerek halletmeye çalışıyorum ve yakında tyt mat branş denemelerine başlamayı düşünüyorum. Onun haricinde tyt için tyt kimya çalışmayı düşünüyorum. 



    Ama Ayt... aytye karşı şuan çok korkularım var. Ayt netlerim ise şuan 30-40 dolaylarında. Ayt matematik 10-15 civarlarında geliyor. henüz ayt matematik adına bir kitap bitirmedim. Elimde 3d ve metin var. Tatil sonuna kadar metin (türev integral hariç) bitirmeyi düşünüyorum. Ama gel gelelim ayt edebiyat ve ayt tarih. Bunlar benim için şuan koca bir dağ gibi görünüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ayt edebiyat için hem dyk kursları hem de okul dersleriyle yetindim bu zamana kadar, adam akıllı kendim başlamadım edebiyata yeni yeni kendim başlıyorum. Aynı şekilde tarih için de 15 konu bitirmiştim ama baktım eski konuları unutmaya başlamışım şimdi tekrardan başladım. Coğrafyam iyi Allahtan. Onun dışında okul derslerim de verimli gidiyor. Ama şuan yetişir mi yetişmez mi fikir yürütemiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım



    vaziyetim özet olarak böyle nolur bana bir yol gösterin çok endişelenmeye başladım. olacak mı olacaksa ne olacak... kendime şuan iyisin devam etmelisin diyemiyorum durumumun hangi noktada olduğunu bilemiyorum... Sizin fikirleriniz neler





  • denayli D kullanıcısına yanıt

    Geçmişi düşünüp hayıflanmaya gerek yok önünüze bakın hocam. Feni son aya bırakın hiç gerek yok tm öğrencisisiniz türkçe ve matematikte iyi netler cıkarmadan hiç gerek yok o topa girmeye. Tarih dersini unuttum demissiniz tarihin olayı bu zaten cok unutuluyor o yüzden 2-3 kere dönüyoruz tarihi anca tam oturuyor. Osmanlı dağılmaya geldiginizde hele cok daha iyi anlarsınız. Ayt sos1 en kolay net toplayacagınız yer matematikte kendinizi yırtmak yerine burdaki eksikleri tamamlamak en mantıklı hareket hedef 10k oldugu icin mükemmel matematige ihtiyacınız yok. 30-35 matematige ulasmak icin vercegibiz emegin yarısıyla edebsos1 de çok rahat 35 yapılır. Edebiyat ve tarihi ertelemeyi bırakın gereken önemş verin tarih ve corğafya çalıstıktca zaten tyt sosyal netide arttırcaksınız. Çok saglam paragraf çözecek seviyeye gelmenizi öneririm hem edebseki paragraflar hem sosyaldeki yorum soruları hem tyt türkçe neti artcak bundan daha mükemmel ne olabilir ki. Matematikte metini bilmiyorum fakat ben denemelerini çözmüstüm ve kaliteli değillerdi ösym dilinden ve soru tipinden cok uzak sbsini bilmiyorum belki farklıdır. Benim önerim 345dir.

    daha spesifik sorularınız olursa daha rahat yol gösterebilirim genel bir şeyler yazdım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KemalettinKamu kullanıcısına yanıt

    hocam selamlar ben ayt'de geçen bir denemeye girdim 27 mat geldi ama lti yoktu o problem oldu bana en çok çalıştığım üçlü buydu, sos kısmında ise 8 2 tarih

    15 8 edebiyat


    3 3 coğrafya daha edebiyat ve coğrafyaya başlamadım o yüzden onlarda battım, yavaştan başlayacağım . nasıl 10kya adım adım gidilir mi buradan

  • KemalettinKamu kullanıcısına yanıt

    ve hocam ayt mat denemelerine başlayayım mı yoksa tekrar yapmaya devam mı

  • kara parçası kullanıcısına yanıt

    kurumunuzda sırayla 1 hafta tyt 1 hafta ayt oluyor ise o hafta yapılmayanı yapabilirsiniz ( tyt haftasında edeb sos bitmediği icin ayt brans atarsın). 345-3d gibi efsane denemeleri çözme sakın sona bırak onları. şubat ayında denemeyi merkeze almak saçma olur soru bankasını merkeze alın konularınızı saglamlaştırın ayt matematik dersi soru bankası ve denemede çıkanlar zaten paralel hemde çok paralel. tyt matematikte böyle değil mesala gerçekten deneme ile sb arasında fark var. tyt mat denemede süre kontrolü turlama vb şeylerde ustalaşamak gerekiyor tyt matta çook farklı cidden. ayt matta ise hiç süre problemi yok çıkan sorular direkt sb soruları gibi o yüzden çok dert etmene gerek yok.

  • kara parçası kullanıcısına yanıt

    tabiki hocam. sos kısmına düzgün calış 35 edebsos1 yapınca olay bitiyor zaten . coğrafya ve tarih derslerine yeterince önem ver tyt sosyalinde artcak. tarihi 2-3 kere bitirmeye calıs meb kitaplarını bolca oku. harita calısmasına önem ver ben yalayıp yutmustum. ( coğrafya cepte ve yavuz tuna harita calısmalarını öneririm ) .edebde bilmediigin sorularıda sallama 8 yanlıs cok fazla .

  • KemalettinKamu kullanıcısına yanıt

    sağ olun hocam bu süreçten sonra tarihi bitirip edebiyata geçeceğim ve bir yandan da ayt matematiği yükselteceğim , tarih kesimlikle bol tekrarla hallediliyor. edb konusuna gelirsek geçen seneden hatırladıklarımla şık eledim ondan 8 y geldi çalışmaya başlayınca +20 yaparım eminim .

  • @KemalettinKamu Kral TYT matematikde hızlanmak adına neler yapılabilir? Ayrıca geometriye nasıl çalışıyordun? TYT ve AYT'de verebileceğin püf nokta ve taktikler var mı?


    Son olarak ilk 1000 hedefliyorum şu an ki durumuma göre sence olur mu?


    TYT: Konuların çoğu bitik, branş bazında denemeye geçmedim hiçbir dersten. Genel olarak 75-85 arası değişiyor.


    AYT: Gireli 1 aydan fazla oldu ancak 42 yapmıştım onda. O süre zafından itibaren:

    AYT Biyoloji bitti. Deneme çözüp eksik kapatıyorum.

    AYT Fizik atışlar bitti. Önümüzdeki 1 hafta içinde 11 mekanik biter. 12 çembersel, basit harmonik ve dalgalar bitik ama tekrar etmem lazım unuttum biraz.

    AYT Matematik türev bitti soru çözüyorum. Konu olarak integral ve parabol kaldı. Eski konulara döndüm ayrıca tekrar atıp soru çözüyorum.

    AYT Kimya: 12 kimya da okulla paralel ilerliyorum. Organikte alkinler bitti en son. 11 kimya hiç yok.


    Geometri TYT-AYT: en büyük eksiğim hala üçgenlerdeyim.


    Yani özet olarak TYT 80 geliyor, AYT'ye girsem 45-50 bekliyorum. Hedef ilk 1000, sence olur mu? Kalan sürede önerebileceğin bir şey var mı?





  • tüm derslerde hızlanmak için sb çözerken süre tutmak en basit çözüm. tyt matematik için turlama tekniği en en önemlisi.geometriyi çok ama çok düzenli çözdüm günde 50-100 soru arası çözerdim bulmaca gibi oldugundan bi dersten sıklılnca açıp 1-2 test atardım.kenan kara bence en kaliteli anlatandı ben eski bi playlisti vardı ondan dinlemiştim kaldırmıstır büyük iht ama aynı adam sonucta yenileride iyidir. net hesaplama işine sakın girme buarada 1k-10k hikaye sen yapabilceğin her şeyi yap gün sonunda yatağa girerken gönlün rahat olsun sınavın son gününe kadar yapabıldigin kadar calıs 1kda olur 1.likte olur 10kda olur emin ol yks konuları komplike konular değil çıkan sorular hele hiiiiç komplike değil. ayt biyolojinin bitmesi çok güzel meb kitaplarını defalarca oku. fizik unuttukca altug güneşten tekrar et gerçekten tekrar etmek icin mükemmel. esş denemelerini kesinlikle çöz. kimyada zorlanan ögrenci ben görmedim eksiklerini tamamla free net gerçekten. geometride baya geridesin bundan sonraki planlamlaarında geometriyi merkeze al. 22 yksda geometri matematikten kat kat eleyiciydi haberin olsun geometriyi boş gecilcek ders değil. düzenli çözceksin her gün ama her gün çözceksin geonun en büyük kuralı bu. yapamadıgın soruları hemen dinleme sakın ( konu ögrenme aşamasında değil tabiki bu) ertesi günde tekrar dene. ertesi gün tekrar bakınca daha farklı bir acıdan yaklasıp veya göremedigin basit şeyleri çok daha görüp çözüme ulasılıyor. kendini ilk 1000e endeksleme kafanda sıralama düşüncesini kesinlikle cıkar faydadan cok zararı olur.



    Murat Can Kocakulakyoutube
    Naber? Youtube mecrasında bir sürü soru çözüm videosu görmüşsündür. Benim bu videolardan farklı olarak yapmak istediğim şey; Tyt Matematiği bir öğretmen gibi değil, bir öğrenci gibi çözmek. Bu video ile beraber sana kendi sınav senemde tipik bir tyt matematik denemesini nasıl çözdüğümün simülasyonunu aktarabildiğime inanıyorum. Her soruyu elimden geldiğince açıklamaya çalıştım, ancak bildiğin gibi ben bir öğretmen değilim, kendim oluşturduğum çözüş stillerim var ve soruları çözüşümü buna göre incelemeni istiyorum. Videoya desteğini bekliyorum! Çözdüğüm 3D Tyt Matematik Denemesinin Benim Kalemimden PDFsi: https://drive.google.com/file/d/1ylV4JEZKmrXpJuR8Kvf04IlZY9WDKxsh/view?usp=sharing -------------- 3D'nin bir sonraki kurumsal denemesine girmeni kesinlikle tavsiye ediyorum, detayları da aşağıya bıraktım: Sınava Nasıl Katılabilirim? Okulunuzun uygulaması hâlinde sınava kendi okulunda katılabilirsin. Okulum Sınavı Uygulamayacak, Nasıl Başvuruda Bulunabilirim? 3dyayinlari.com/sınav-merkezleri adresi üzerinden bilgilerini girerek size en yakın sınav merkezi ile iletişime geçebilirsin. Sınav Başvuruları Tarihleri: 11 Nisan - 16 Mayıs Sınav Hangi Tarihte ve Nasıl Uygulanacak? 27-28-29-30 Mayıs. Kitapçıklar YKS de olduğu gibi şeffaf poşetlenmiş bir şekilde gönderilmektedir. Cevap Anahtarı ve Video Çözümler Ne Zaman Açıklanacak? Cevap anahtarı ve video çözümler, 30 Mayıs Pazartesi saat 20.00'de 3dyayinlari.com ve 3dyayinlari Youtube kanalında yayımlanacaktır. Türkiye Geneli Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Optik formların kurum tarafından sisteme yüklendiği anda kısmi sonuçlara 3dsonuc.com adresinden anında ulaşabilirsin. Puan bilgilerin ve Türkiye geneli sıralaman 6 Haziran Pazartesi saat 14.00'te 3dsonuc.com adresinde açıklanacak. -------------- DAKİKA DAKİKA VİDEODA BAHSETTİKLERİM: 0:00:00 -- Giriş, bu konseptin geçmişi 0:01:22 -- 'Öğrenci Gözünden' konsepti neden önemli? 2 Saatlik Bu Videoda Sana Ne Katacağım? 0:02:33 -- Çözeceğim Yayın: 3D / Bir Sonraki Kurumsal Denemesine Nasıl Katılabilirsin? 0:04:04 -- Sınav Çözümüne Başlıyoruz! 0:04:45 -- İlk Bakış / Turlama Tekniği Genel Mantığı / İlk Soruları Nasıl Seçeceğim? 0:06:55 -- 2. Soru / Kolayı Yakaladım, Soruya Yapıştım 0:08:57 -- 6. Soru / Şekli Kaldırınca 2 Satırlık Oran Sorusu! 0:10:27 -- 9. Soru / 'Hatalı Sonuç' Soru Stili 0:13:16 -- 14. Soru / "Basit" Bir Polinom Sorusu Yakaladım 0:15:17 -- 20. Soru / Tipik Bir Küme Sorusu 0:18:06 -- 34. Soru / Baktım, olmadı, geçtim 0:18:41 -- 37. Soru / Klasik Bir Benzerlik Sorusu / Benim Gibi Dikkat Hatası Yapma! 0:20:06 -- 39. Soru / İnanılmaz Klasik Bir Benzerlik Sorusu, Direkt Yakala! 0:22:26 -- İlk Tur Bitti, Genel Tavsiyeler 0:23:20 -- 3. Soru / Dikkat Hatası Yapmaya Müsait Soru! 0:24:56 -- 4. Soru 0: 25:45 -- 5. Soru / Bu Soruyu Neden Geçtim? 0:27:00 -- 7. Soru / Çarpma Stilime Dikkat! 0:28:20 -- 8. Soru 0:29:20 -- 10. Soru / Daha Zor Bir Soru Yapılabilir, Dikkat! 0:31:44 -- 17. Soru 0:33:23 -- 18. Soru / Baktım, geçtim 0:34:00 -- 24. Soru / Baktım, gene geçtim / Biraz Panik Oldum (Çok Normal) 0:34:35 -- 36. Soru / Üçgen İç Açı Bulmanın Daha Kolay Bir Yolu 0:36:48 -- 2. Turum Da Bitti / Genel Tavsiyeler / Sonraki Aşamada Soruları Nasıl Seçeceğim? 0:37:40 -- 11. Soru / Dikkat Sınayan Bir Soru! / Bu Tarzda Sorular Başta Çok Var! 0:39:29 -- 12. Soru / Tek Sayı Çift Sayı Sorusunu Şık Biçimde İfade Etmiş Sadece! 0:41:35 -- 13. Soru / Dene! 0:43:00 -- 15. Soru / Temel Ama Kaliteli Bir Soru! 0:44:55 -- 16. Soru / Kafamı Çok Karıştırdı, Geçtim! 0:46:16 - 19. Soru / Gene Bir Şey İfade Etmedi, Geçtim! (Her Zaman En İyi Soruyu Bulamam!) 0:47:30 -- 21. Soru / Çift Aşamalı Kaliteli Problem Sorusu / Oranı Nasıl Yapıyorum? 0:50:55 -- 23. Soru / Çözelti Sorularını Nasıl İfade Ediyorum? 0:52:35 -- 22. Soru / Kaliteli Yaş Sorusu / Dikkat Hatası Yapıp Düzelttim 0:56:40 -- 26. Soru / 3 Parametreli Hız Sorusunu Nasıl Çözüyorum? 1:00:41 -- 27. Soru 1:02:42 -- 29. Soru / Analiz Gerektiren Bir Olasılık Sorusu 01:06:17 -- 30. Soru / Küme + Basit Olasılık 01:07:42 -- 34. Soru / Yarım Kalan Sorudan Devam / Soruyu Kafanda Zorlaştırma! 01:09:40 -- 35. Soru / Soru O Kadar Zor Olmamasına Rağmen Zorlandım, Yorgunluk Zor! 01:12:48 -- 40. Soru / Sınırları Nasıl Belirliyorum? 01:14:45 -- 3. Turum Da Bitti / Genel Tavsiyeler / Nasıl Bir Beklentiye Sahip Olmalısın? 01:16:48 -- 1. Soru 01:18:18 -- 5. Soru / Yarım Kalan Soruyu Tamamlıyorum 01:19:55 -- 16. Soru / Soruyu Çözebileceğim Şekilde İfade Ettim 01:23:20 -- 18. Soru / Zor Soru 01:28:12 -- 25. Soru / 3 Aşamalı Çözüm 01:31:10 -- 28. Soru / Orijinal Soru 01:34:25 -- 31. Soru 01:35:40 -- 32. Soru / Dene!!** 01:39:08 -- 33. Soru / Asıl Mevzu Çizmede! 01:43:15 -- 38 .Soru / Yüzey Alanı Soruları 01:45:50 -- 4. Tur Da Bitti 01:46:49 -- 24. Soru 01:49:30 -- Son Soru Öncesi Değerlendirme 01:50:25 -- 19. Soru / 'Binary' Mevzusuna Ufak Giriş / 5. Tur Sonu 01:54:07 -- Genel Değerlendirme / Sınavla Alakalı Aldığım Notlar / Turlama Tekniği / Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=90uYfLABr2s


    Murat Can Kocakulakyoutube
    İzlemediysen şuradan izleyebilirsin videoyu: https://www.youtube.com/watch?v=2XJ02mQ1yB0 Turlama taktiği, son çektiğim deneme çözüş videosuyla daha da somut bir hal aldı, ancak kafada hala haklı olarak belirli soru işaretleri oluşabiliyor. Bu videoda bu soru işaretlerini yanıtlamaya çalıştım. Kafana takılan başka bir soru varsa aşağıya bırakabilirsin. Selamlar Kabataş Akademi'ye de düzenli olarak içerikler gelmeye devam ediyor, aşağıdaki linkten ulaşabilirsin!: https://www.youtube.com/channel/UChPipZkISHUdJ6yQNKXasAw ------------- Ben Murat Can Kocakulak, Yks 2019’da sayısal alanda 457. Oldum. Amacım sana geçirmiş olduğum tüm süreci bir öğrencinin gözünden TÜM DETAYLARIYLA aktarmak. Videoyu beğendiysen beğenip kanala abone olabilirsin. Görmek istediğin içerikleri aşağıya yorum olarak bırakırsan memnun olurum. Selamlar TÜM LİNKLERİM: YKS PAKETLERİMİZ: https://bit.ly/33bDhss KABATAŞ AKADEMİ KOÇLUKLARIMIZ: https://www.kabatasakademi.com/kocluk Ders ders konu Dağılım Linki https://drive.google.com/drive/folders/1UG2PIeBN8wyemXHpuONcEm-SIt1Vht5N?usp=sharing Önemli Bulduğum tüm sorular https://yadi.sk/d/59Nz3Pa1oxiv1Q Önemli Bulduğum Tüm Bilgiler https://yadi.sk/d/ZqFTTtPmqsT1qg Hocalara Sormuş Olduğum Tüm Sorular https://yadi.sk/d/dKKKmCoSJuQIEA Yks instagram Hesabım https://www.instagram.com/can_yks/?hl=tr Kişisel instagram hesabım https://www.instagram.com/cankocakulak/?hl=tr Kabataş Akademi Youtube Kanalı https://www.youtube.com/channel/UChPipZkISHUdJ6yQNKXasAw Kabataş Akademi İnstagram https://www.instagram.com/kabatas.akademi/?hl=tr Yks 2021 Telegram grubumuz https://t.me/joinchat/OvOYZByG3Mz3Mw8sz5zOhQ Çıkmış sınav çözümlerim— Bakış açını değiştir https://www.youtube.com/watch?v=p15_kE2lz8Y&list=PLmF5fZeDJUEGRhRS-qIf6oB0FDkGJcz8o Gün gün yks vloglarım https://www.youtube.com/watch?v=W9cTUSAPzNc&list=PLmF5fZeDJUEELupLwtwEwJOi0VNHRVb4x Tecrübelisinden öğren — Başaranlar nasıl başardı? — Perspektif Kazan https://www.youtube.com/watch?v=nC4bwSDZ2Ho&list=PLmF5fZeDJUEE42EOAr54k_iM_uG99uTi3 Katıl Butonu https://www.youtube.com/channel/UCm3GJHzZTvwiJoBq6I0j3fw/join Müzik https://www.youtube.com/watch?v=ZGCd4cdb2Zg&list=PLmF5fZeDJUEEI43UW5LzUjAMLGvWxMaTV Vlog https://www.youtube.com/watch?v=M9phrrzBlbo&list=PLmF5fZeDJUEGq4a5GeV433UEKmpw53ClU Her dersi bir video ile bitiriyoruz https://www.youtube.com/watch?v=V7HcZxy25Hs&list=PLmF5fZeDJUEFI99fC-v-gyXK-PDQbBQ-N Spor https://www.youtube.com/watch?v=iwSBcwAkCus&list=PLmF5fZeDJUEGcJwxlFJPFTFNK_V_aXKWZ Motivasyon https://www.youtube.com/watch?v=vZh11onMHZU&list=PLmF5fZeDJUEGuwW_jRNh5BDZvwXDpmXHT TYT AYT YKS
    https://www.youtube.com/watch?v=xduR4FCa0Q4




  • KemalettinKamu kullanıcısına yanıt

    Genelde diğer derslerde süre anlamında çok sıkıntım yok ama matematik de süre problemini bir türlü çözemedim. TYT denemelerin de ortalama 95-80 arasında matematiğe vakit ayırıyorum (geometriyi inceliyorum basitse çözüyorum ancak zor olduğunu bildiğim yayınlarda hiç bakmıyorum ve buna rağmen zar zor yetişiyor. Bu sorunu atlatamama sebebim branş denemesine başlamadığımdan dolayı mı bilmiyorum ama deneme çözmemi de geometri engelliyor. Şu üçgenleri bitirip branş denemelerine geçeceğim artık katkısı var mı yok mu göreceğiz.


    Geometride de Kenan Kara'dan bir kere dinlemiştim ancak çok soru çözmedim kaldı öyle. Şu anda Bıyıklı Mat. ile götürüyorum , iyi gidiyor gibi gözüküyor bakalım artık. Bir de geometri de 50-100 arası soru çözerdim demişsin ama nasıl yetiştiriyordun ki? Ben günde 30 tane bile çözemiyorum neredeyse.


    Net kısmına gelince şimdiye kadar takılmıyordum ancak MSÜ'ye 45-50 gün var ve hala 80'li netlerde olmak insana koyuyor. Artık onda da son kez üstlerinden geçiyorum bundan sonra full branş çözeceğim TYT adına.


    Turlama taktiğini birkaç kez denedim ancak yapamayınca saldım geri. Tekrar denemeyi düşünüyorum.


    Bir de günde kaç saat çalışabiliyordun? Şu anda kendimi çok yavaşlamış gibi hissediyorum, bir AYT fizik + herhangi bir mat konusu çalışmam en az 6-7 saatimi alıyor. İlerleyememe düşüncesine kapılmaya başladım.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.