Şimdi Ara

EKIM YKS KAMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BIR EFSANENIN EKIM AYI YKS KAMPI




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 4 Ekim 2022; 19:44:20 >



  • Hocam lütfen bağırmayın.
    (Caps lock)


    İyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam lütfen sakin olun korkuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen bana bağırdın.
    Ben de seni bağırtıcam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7 EKIM 2022


    Selam herkese.Bugün dershanede hem tyt hem ayt peş peşe deneme olduk.tyt 86 net geldi ayt yi bilmiyorum ayt rezil şuan benim.Whywouldnt 60 günde ayt mat programı almayı düşünüyorum (daha önce alan biri fikrini belirtirse çok mutlu olurum).Onun dışında geldim akşam şuan türkçe konularını tur bindiriyorum yazın tyt türkçe bitmişti ama şuan üstünden tekrar geçiyorum çap fasikülü ile.zaten türkçem 30+ sabitli.bide birazdan tyt kimya tekrar+kimya her yerde konu soru yüklemesi alıcam.



    Bu akşam biraz hüzünlüyüm.Kız meselesi var agalarrr.Dersimin önüne geçmemesi için uğraşıyorum.Ayrıca şuan kendimi chen'e tutulmuş cedric gibi hissediyorum.


    capslock muhabbetine insanların bu kadar takılması bana saçma geldi.Aslında isteğim kendi motive halimi insanlara aşılamak ve faydalı olmaktı.Ama sinirim bozuldu arkadaşlar.


    şimdik durumlar böyle.





  • İyi çalışmalar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sınav senesi kız işlerini bırakmak lazım bence hocam 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephuz -- 7 Ekim 2022; 19:24:10 >
  • 8 EKIM 2022

    Vallaa acayip bir gün.Sabah 6 45 de kalktım hafta sonunun getiriği mayışma ile 8 de anca masaya geçtim(arada duş kahvaltı vs).Paragrafımı problemimi aldım üstüne temiz tyt mat denemesi eridi(3d).3 saat tyt fizik basınç kaldırma soru çözümü+yeni kitaptan fizik bilimine giriş aldım.Şimdi biyoloji için 3.kitaptan hücre organel ve sınıflandırma konularından soru çözücem.

    ayrıca az çalıştım bugün dışarı çıkmam gerekti telefon bozuldu+dolgulu dişim kırıldı(böyle diş genetiğinin *** bu yaşta dişim kalmadı).


    spora gittim onun dışında sinirim bozuktu biraz gerisi ıvır zıvır saat daha erken basayım biyoyu sonra duruma göre bakıcaz

    şimdilik bu kadar herkese iyi çalışmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 15 Aralık 2022; 13:11:57 >
  • 9 EKIM 2022

    Sabah kalktım paragraf problem attım.Peşine türkçede ses bilgisi yazım kuralları noktalama işaretleri bitmişti onun sorusunu çözdüm.Tyt kimya her yerde konusundan kalan konu kısımlarını bitirdim çap fasikülünden çalışıyorum adam detaylı eksiksiz vermiş konu çalışmaları zaman alıyo.Şimdi ondan soru çözücem bide tekrar testi atıcam eski konulardan.



    Şuanlık 6 saatteyim tahminen 9-10 saat basıcam bugün.

    Onun dışında hava rezil lan harbi kış geldi ben doğuluyum birader buz gibi oluyo buralar -30 derece 4-5 ay hiç sevmiyom ya.

    Şimdilik durumlar böyle

    Ufak bir güncelleme yarın hoca sözlü yapacakmış mantık+kümelerden birazda pkbo işledi ve ben her zamanki gibi derste not almadım adam gibi dersi de dinlemedim şimdi rehber mattan hızlıca hallederiz diyorum hem video süresi kısa hem benim temelim var adam zaten eksik vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 15 Aralık 2022; 13:11:10 >
  • AA ben de bugün mantık çalıştım normalde konum değildi ama bi yerdeyken gerekti bıktım konu anlatım videolarindan dedim sıkıldım video izle izle şiştim açtım 9.sinif kitabini full ondan gittim ,


    Aslında fena kitap değil MEB kitaplari ise yaradı vslla bi de üstüne soru cozcem yarın mantık benim için tamam .sayilar kisminda ise baglacina kafam takilmisti dedim bu mantigi ogreneyim iyice isim kolaylassin aradan çıksın hem oh mis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.