Şimdi Ara

EKIM YKS KAMP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun hocam başarıyı fazlasıyla hak ediyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • do not give up kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka konu çalışma noktasında tamam bak soru tipi yetersiz kalıyor ona bir şey demiyorum ama temiz bilgiler yer alıyor. Herkes MEB kitabı okuyun diyo yani sadece ben degil


    Bi de video izlemekten aşırı sıkıldım en çok öğrendiğim konulara bakınca da video izledikleri değil karekökü mps gibi ya da kitaplar gibi üstünde calistigim konular olduğunu gördüm video çok zaman alıyor be.ok dikkat etmemizi sağlıyor eksiklerigostrriyir da video izlemeyi kısa tutmak lazım.


    Mantık da sözel zaten MEB kitabı inan o kadar güzel islemis ki.eskiden ben ee MEB kitabı sevmezdim ama liseye geçince içeriği güzel olan kitapla hoşuma giti bi de derecel öğrencileri de ovunce bakim dedim.mantik konusunu çok güzel islemisler. Kafam da acıktı anladım vallahi hatta soru bankasına geceyim dedim ama çalışmam gereken başka konular vardı. Temel kavranlardaydim bu ise ya da bagaclarini merak ettim çünkü mantık konusu önemli bi bakayım dedim daha sonra kendim de konu calisirken baglaclari kullanıp yazdım;d mesela iki durumda da olan konularda 1i ya da diğeri de olsa fark etmeyen yerlerde veya bağlarını kullandim. İkisi de mecburen olcak durumlarinda ve . Biri boyleyse diğeri olamaz durumunda ya da kullandim.


    Mesela temel kavramlarda carpmada sadece negatif ve pozitiftr negatif çıkar sonuç burda biljnmeyenleri a ya da b diye yazdım. İse durumları mesela a ise b sonuçun doğru olması için a kesinlikle 1 olmalı bu mantık konusu o kadarisimw yaradı ki zaten o yüzden kendim çalışmak istedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 14 EKIM 2022

    Sabah kalktım denemeye gittim.Fena geçmedi 80 üstü bekliyorum.Eve geldim 1.5 saat biyo tekrar+kalıtım video attım.1.5 saat fizik tekrar+ısı sıcaklık soru çözümü.


    Ders tempom aksamaya başladı bir yandan hastalık bir yandan dershanede durumlar evde kavga gürültü sinir stres.Şuan kendimi çok yorgun hissediyorum.

    Başarmayı köpek gibi istiyorum.

    Keşke tek dostum dediğim adam 2-3 ay geçti tenezzül edip telefonlarımı açsa.Anlık olarak tam anlamıyla yapayalnızım.

    Durum böyle.Mücadeleye,çalışmaya devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 15 Aralık 2022; 13:14:52 >
  • Kolay gelsin hocam. Eve takılmamak lazım, bizde de durumlar aynı. Çözüm yolu da yok maalesef. Sıkıldığında, daraldığında, kafana bir şey takıldığında vb. pmden yaz konuşalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    eyvallah brom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 EKIM 2022


    Sabah 6 da kalktım.Paragrafımı problemimi attım.Türkçe 1.5 saat konu+soru yaptım.1 saat tyt kimya tekrar soru çözüm yaptım birazdan 1 saat asit baz tuz konu+soru yapıcam.Ayt matemtatikte fonksiyon uygulama video izledim şimdi bilgisarmal+apotemi soru çözüm yapıcam.


    Keşke Bıyıklı Matematik'i daha önce keşfetseydim.


    GYM e gittim sağlamından bastım.Çoğu arkadaşım dershane veya okulun başlamasıyla sporu bıraktı fakat şahsi fikrimce spor yapmak yks senesi gayet faydalı zihnim açılıyo şahsen sorunlarımı daha net düşünüyorum derslerle çalışmalarımla ilgili daha temiz düşünüyorum kesinlikle dewamke


    Onun dışında EXPLOSIONS'a sardım.Three Days Grace'nin albümü son zamanlarda çıkan en iyi rock albümüdür aksini iddia eden etmesin.


    Çalışmaya devam

  • 16 EKIM 2022


    Sabah paragraf problem peşine 3 saat ayt mat çalıştım.Fonksiyonlar konu anlatımı bitti bilgisarmal son test hariç hepsi bitti.Bi müddet apotemiden fonksiyon çözmeye devam.Biyolojiden kalıtım bitmiyor bitmiyor bitmeyen konu yapmışlar bitmiyor.Şuan oturdum yine video izliyorum yarım saatte soru çözdüm.Birazdan ısı sıcaklık soru çözecem fizikten konuyu önceden çalışmıştım ama hiçbir şey anlamamışım bir daha çalışıyorum.


    Ekim bitmeden tyt bitsin istiyorum biyoloji kalıtım hariç bitti kimya asit baz tuz ve mol kaldı fizikte daha vahim durum ekimde bitmez fizik enerji ve kuvvet hareketi eledim ayt ye attım kaldı elektrostatik manyetizma optik dalgalar.Allah da kahretsin o zaman.Fiziğe çok saçma çalıştım ya vakit kaybettim.


    Diyorum son sürat bitireyim tyt yi her sabah tyt türkçe+mat deneme ve her akşam bi tane tyt fen denemesi 20 soruluk misss gibi hazirana kadar gider böyle.


    Son denemem açıklanmış 402 puan diyo 28.olmuşum söz verdim 1. olcam arkadaşlar.


    Arkadaşlar doğulu olmak çok tuhaf.Önümüzdeki cumartesi için karlı diyor.Ekimdeyiz lan ekimde.Bi kasımın ortaları falan dese neyse.


    Durumlar şimdilik böyle





  • 17 EKIM 2022


    Bugün iyi mi kötü mü bilemedim


    Dün gece yatağa bitik halde girmiştim sabah alarma uyanamadım.Dershaneye gittim.Son deneme bizim sınıfın birincisi benmişim 91 netim var.Ve sınıfta ikinci üçüncü mezununda olan 70k dan mezuna kalan kişiler var.Sınıfta pek çok kişi birinci olmamdan rahatsızdı açıkça söylemediler ama anlarım ben.


    Onun dışında dersleri sağlam dinledim ama şu sıralar çenem çok düşük mal mal boş boş konuşuyorum derste.


    MEVZU VARRRR


    Abi sınıfta bi kıza şaka yaptım ne bileyim kız eziğin teki çıkacak bi tribe girdi yok sen benim o yüzümü görmedin benim asabımı bozma yok ben sinirlenince farklı olurum falan bunu diyen 20 yaşında lan. sanarsın ergenliğe yeni girmiş 15 lik bebe


    Zaten idareyle aram kötü kızı sallamadım ama inşallah bundan cesaret alıp sınıftaki diğer dingiller şımarmaz sonra uğraşıyorum.


    Onun dışında bi sıkıntı yok şimdilik bakalım gidişat nasıl olacak.


    Durumlar böyle





  • 18 EKIM 2022


    Dershane mershane+ayt mat etütü falan aldım geldim.Bugün gece 3 e kadar basıyorum.Paragraf problem bir buçuk saat kimya bir buçuk saat türkçe sonra acil fonksiyon fasikülü gömülüyorum.


    Şu derslerde mal mal konuşma işini azaltıyorum


    bazı derslerde tek katılan benim hoca ne sorsa tanımları vs yapıştırıyom tahtaya yazılan soruları genelde ilk ben çözüyorum.


    GENE RAHAT DURMADIM


    Bu sefer de fizikçiyle tartıştım.Adam durduk yere istanbul sözleşmesine salladı ateistlere salladı kadınlara salladı vs vs en son dayanamadım girdim lafa ufak çaplı bir münakaşa oldu.


    Bugün şunu öğrendim cahile laf harbiden anlatılmaz anca yorulursun.


    Bu arada foruma yazmaya başladığımda pek fazla yks günlüğü tutan yoktu varsa da ben görmedim.Ama en son baktığımda baya bi kişi vardı.Eğer çalışmalarımı buraya yazarak insanlara motivasyon verebildiysem bu çok mutluluk verici.Herkese iyi çalışmalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 18 Ekim 2022; 18:34:3 >




  • Arkadaşlar dün akşam uyuyakalmışım bugün tekrar deniyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 19 Ekim 2022; 9:3:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19 EKIM 2022


    Paragraf problemimi attım.1 saat biyoloji karma soru çözümü attım.Şuan acil fonksiyon çözüyorum bitince tyt fizik konu+soru yapıcam.Gece çalışmalarına geçtim dün uyumuşum bakalım bugün nasıl olcak.


    BU FIYATLAR NE


    Babamla gittik 2 kazak aldım 700 lira verdim çıktım.Neye uğradığımı şaşırdım.


    Onun dışında ekstra bişey yok bikaç gündür çok bitkinim enerjim yok fazla yansıtmamaya çalışıyorum ama bugün bayağı fenayım.Bayıla bayıla çalışıyorum.Çok rahatsızım.


    Herkese iyi çalışmalar.

  • neden böyle yoruluyon la bu arada günlük açan baya kişi vardı eylül başında ama şu sıralar yok gibi ben de açmıştım ama bıraktım bugün yine bi geri döniyim dedim seni gördüm şansa

    kolay gelsin

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.