Şimdi Ara

EKIM YKS KAMP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ballilimon kullanıcısına yanıt
    Tempo yoğun hocam+hastayım. Sanada kolay gelsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 EKIM 2022


    Dün gece 12 ye kadar basmıştım.Ama alışverişe gittiğim için programı tamamlamaya zaman yetmedi sabah 6 da kalkıp kalan kısımları hallettim.Tekrar sabah 4.30 kalkma düzenine geçmeyi planlıyorum.


    Onun dışında dershaneden eve geldim paragraf problemimi attım.Türkçe basıyorum şuan peşine asit baz tuz konu çalışıcam sonra ayt mat 345 den fonksiyon uygulamaları çözücem.


    Abi böyle bi boğaz ağrısı yokkk.Yanına baş ağrısı halsizlik gözlerimde yanma vs geberiyorum.Salgın var çevremde herkes benle aynı.


    Arkadaşlar bende sınıf birincisi olduktan sonra bi gevşeme oldu.Rehavete fena kapıldım.Çalışmalarım şuan daha verimsiz daha az motiveyim disiplinimde çözülme var.Acil toparlamam lazım.


    Şu sıralar fark ettim babamın maddi sorunları var.Özellikle şu sıralar çeşitli sebeplerden dolayı çok fazla para harcadı.Süreç her anlamda sürekli daha zor,daha çekilmez hal alıyor.


    Şimdilik bende durumlar böyle.Herkese iyi çalışmalar.





  • 21 EKIM 2022


    Sabahtan kalktım kimya çalıştım.Peşine denemeye gittim ayt denemesiydi.Fiziği hep unutmuşum acilen tyt nin bitmesi lazım ayt ye geçeyim artık.Geldim eve ne yatmışım ulan 12.30 da geldim saat 3.30 şuan.Plan 3 saat tyt fizik 3 saat biyoloji hayvan gibi basıyorum.Sonra akşam deadpool 2 izler yatarım.


    Son zamanlarda allahın her günü paranın önemini daha çok anlıyorum.Şu sınav bi bitsin hayatımı tamamen paraya odaklamam lazım.Yıllar önce dünyayı kurtarmak isterdim ama şuan tek derdim kendi hayatımı kurtarmak.


    Kendimi bildim bileli hep hayatta sorguladım,şüphe ettim.Hep bir anlam yüklemeye çalıştım.Boşa var olmuş olamam dedim.Ama gerçekten zaman insana aslında ne kadar küçük,önemsiz bir detay olduğunu iyi öğretiyor.Dertlerimiz,sorunlarımız,hayatımız aslında ne kadar küçük...


    Şimdilik benden yana durum bu.Herkese iyi çalışmalar.

  • 22 EKIM 2022


    Disiplinsiz haftamın devamındayım.Sabah 9.30 da derse başladım(evet bunu normalde 4.30 da kalkıp derse atlayan çocuk söylüyor).Paragraf problem attım sonra 2 saat türkçe sıfat çalıştım konuyu not ala ala çalıştım sorularını çözdüm.Sonra GYM e gittim bi ferahladım.Kimya karışım ve kimya her yerde konularından tekrar soru çözümü yapıp asit baz tuz konu çalıştım.Şimdi 2 saat ayt mat basıcam.Artık bitsin şu disiplinsizlik.


    Derste dikkatim çok fena dağılmaya başladı


    Vaziyet bu herkese iyi çalışmalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 24 Ekim 2022; 17:3:12 >
  • 24 EKIM 2022


    Dün günlük yazmadım çünkü unuttum.Dün özetle biyoloji tekrar soru çözümü+tyt fizik soru çözümü yaptım.İlyas güneşten polinom videosu izledim ve notlar çıkardım birazdan kalanları izlerim.Bide dün bi arkadaşımla dışarı çıktım kafa dağıttım.


    Bugün dershaneye gittim+fizik etütüne girdim.Eve geldim 2 maç pubg attım duşumu aldım vs ıvır zıvır.Şimdi paragraf problem atıcam sonra yemeğe geçerim sonra bi arkadaş sağolsun biyoloji portalı toplu pdf attı bana(okuyorsa tekrardan teşekkür ederim)onları pdf çıkarttım ordan tekrar amaçlı konu okuması yapıp soru atarım.Fizikten elektrostatik videosu izliycem.Sonra 2 saat polinom 2 saat fonksiyon atar yatarım.


    Öğretmenler odası rezil bir yer.Hocalar cidden aşırı boş muhabbet yapıyo kendi aralarında ve içeride gevşeklik hakim.Artık gitmeye tiksiniyorum.


    Durumlar şimdilik böyle.Herkese iyi çalışmalar.





  • Hocam biyoloji pdf sini atabilirmisiniz rica etsem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • do not give up kullanıcısına yanıt
    atarım hocam müsait olunca

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam hocam teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 31 EKIM 2022


    Bugün ekimin son günü.Ekim ayı genel olarak hedeflerime pek ulaşamadığım bir ay oldu.Ama çabaladım kesinlikle.Bugün için bakarsak dershaneye gitmedim acayip hastayım dün yutkunamıyordum bile.Dün yarım kalan programı tamamladım sabah sonra 4.5 saat ayrı çalıştım.Şimdi devam edicem.Şu sıralar için konuşursam korkunç bir disiplinsizlik var bende.Düzelmeyi umuyorum.Telefonla vakit geçiriyorum boş boş şeyler düşünüyorum masada dikkatim dağınık.Yılmak yok yola devam.

  • ulan be ne zamanlardı insan eski konularını okuyunca bi tuhaf oluyor

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.