Şimdi Ara

Ekran Kartı Alacağım Yardımınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ve herkese iyi forumlar. 2014 yılında bilgisayarımı bu mecradaki arkadaşların tavsiyeleri sayesinde almıştım şimdi yine sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ekran kartım bozuldu. Aşşağı yukarı 700 ila 1000 tl civarı bi bütçe ayırabilirim ekran kartına. Önceliğim tabiki Sıfır bir ekran karti almak. 2. El alım bu tür bilgisayar bileşenlerinde özellikle ekran kartı gibi bir bileşen için sıkıntılı olur diye düşünüyorum.Sistemimi zaten ekledigim fotoğrafta görüyorsunuz. İşlemcimi çok da zorlamayacak, dar boğaza sokmayacak, sistemimle uyumlu çalışacak bir ekran kartı önerinize ihtiyacım var. Aynı modeldeki Ekran kartlarının bile değisik özelliklere sahip türleri var ( 128 bit,256bit veya ddr5'i , OC lisi vb) farkları anlamakta zorluk çekiyorum. Arastirmalarimda karşıma hep gtx1650, rx570 veya rx580 çok çıkıyor.Sizin tavsiyeniz nedir ? Bu ekran kartlarına geçeceksem işlemciyi de değiştirmeme gerek var mı ?

    Hangi markanın hangi modelinin hangi özelliklere sahip olanı almaliyim ?

    Tavsiyeleriniz benim için çok değerli nedenleri ile birlikte yazabilirseniz daha memnun olurum. Eğer paylaşmak istediginiz bir ilan dm'den ulaştirabilirsiniz de.
    Ekran Kartı Alacağım Yardımınıza İhtiyacım Var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim95 -- 8 Şubat 2020; 16:0:13 >







  • Rx570
    Sıfır almazsanız temiz ikinci el rahat bulursunuz
  • rx 580 yada gtx 1060 olabilir bence, aşağıda attığım videolara bi bak, en son attığım videodaki kart 1070, eleman biraz bottleneck yaptığını söylemiş, yani 1070 ve altı performans gösteren kartlara yönelmen daha iyi olur senin için. Ram'i de 16 yaparsan güzel olur.https://www.youtube.com/watch?v=J68ayHTGKVchttps://www.youtube.com/watch?v=kfpLO5-mU4Ihttps://www.youtube.com/watch?v=Iw4_NnjPLKA&t=202s




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.