Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
760
Cevap
33
Favori
167.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben oyumu iptvboxpro'dan yana kullanıyorum. Çünkü benim gibi fanatik bir maç hastası adamı bir kere bile şikayet ile sitelerine gitmeme sebep olacak her hangi bir şey oluşturmadılar.


    Sıfır sorun, sıfır sıkıntı.

  • EminGG kullanıcısına yanıt
    Yıllık ne kadar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mnr_baskurt M kullanıcısına yanıt

    1400 hocam

  • EminGG kullanıcısına yanıt
    Aşırı çok 400 germany candir
    Bu kadar veripte zaten sıkıntı yaşamamak.lazim
    Kalsin bin liranın sıkıntısı daha cok canımı yakar benim 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mnr_baskurt M kullanıcısına yanıt

    German 400 yıllık? Bir yanlışın olmasın hocam? Birde bildiğimiz 2 tane var german ile premi zımbırtısı ikisi ayrı bile desek te ikisinide hem kullanmış hem test etmişliğim var. Zaman zaman yapıyorum dönüyorum test için kıyaslama adına ama misal baj ikinci yarıdayım şu anda derbiden enstanteneler yapıyor sakatlanmada 65 dakika am gibi pşorol pırıl sorunsuz.


    Ucuz etin yahnisine tövbe edeli çok oldu 😁

  • EminGG kullanıcısına yanıt

    Hocam dün gıyabında konuştum ve kulaklarını çınlattım ama sonra haksızlık ettiğimi anladım şimdi Allahın bildiğini kuldan saklamak olmaz hakkını helal et diye yazıyorum :)


    Senin bu yazın üzerine bir istikrardır diyerek IPTVBOXPRO satıcısından önce deneme alayım 3 aylık 750 TL derken ya 200 lira fark ile 6 aylık alayım derken yahu vereyim farkı yıllığı alayım diyerekten öğlen saatinde 1400 lira ödeyerek satın aldım.


    Hemen ilgilendi satıcı işte üyeliği aktif edildi ve peşine siparişi verdim link geldi kontrol ettim açıldı sorun yok teşekkürleştik kapattım sohbeti film arşivini dolaşıyorum maç saatine kadar!


    Bu arada belirteyim burada ve şikayet sitelerinde yazmışlar küfürlü diyalog vs diye hiç öyle bir durum ile karşılaşmadım. Satıcı oldukça ciddi işini yapan yüz göz olmayan bir satıcı. Sormadım konusunada girmedim böyle birşeyer var diye kendisine ama sanırım asılsız rakip manipulatif yorumlar olabir.


    Ne diyordum... evet saat 6 ya doğru zınk diye gitti sistem. Haydiiii hemen açtım siteyi sordum bana konuya hakimiz derbi için server güçlendirmeleri yapıyoruz gibi birşey denildi bende konuya vakıfsalar sorun yok dedim ok vs. Tabi derbinin heyecanı vs olunca açtım kanalı gelen giden maç öncesi stadyum havasını ekrandan alalım diye yorumları dinleyeyim vs diye, yok! yayın yok!


    Dedim bi sorayım canım cicim hani modunda değilim ama para vermişiz hizmet alacağız ya! Girdim siteye anam site kapalı! BAKIM AŞAMASINDAYIZ KISA SÜREDE DÖNECEZ gibi bir ingilizce yazı var! Dedim al sana fantezi uyarsan bir herifin aklına. Şimdi allah va rçok yerde yorum gördüm de en son senin yorumunu görmek ikna edici oldu. Dedim Eminmisin nesin yaktırdın parayı! Kendime de söyleniyorum tabi...


    Yarım saat kaldı yok deniyorum yok, 15 dk kaldı yok çıldıracam.. Maçı neredne izleyim diye düşünüyorum bir yandan da vermişim 1400 lira para ulen vermesem ona para gider bir yerde izlerdim yok param var da bir günde 1400 üzeirne ek para vermek koyar oldu o anda :)


    Son 5 dk kaldı yok abi kanalları geziyorum yok. Derken döndüm 1nci kanala ahhhh baktım takımlar çıkıyor :) O sırada siteye de girdim balkım açıldı ki o sırada yazdım bende tabi. bana verilen cevap aşağıdaki gibidir 3 aşağı 5 yukarı


    Bunların çalıştıkları server satıcısı kapatıp kaçmış ve tüm serverleri kapanmış lakin tüm data yedekleri ellerinde olduğu için hemen geçici ar aserver atamışlar derbiyi sorunsuz vermek adına sadece derbinin çalıştığı şekilde ayarlamışlar ve sadece derbi çalışıyor durumda diğer kanallar aulaşamayabilirsiniz derbiden sonra herşey normale dönecek denildi.


    İlk yarıdan sonra bir ara 2 dk lığına yayın gitti devre arasında tabi sonra ben so sırada kanal geçerken de diğerlerininde geldiğini ve full sorunsuz çalıştığını gördüm.



    Yani Emre hocam o panikte ve panik ile o sırada bazı hakkında birşeyler diyerek kulaklarını çınlatmış olabilirim. Hakkını helal et ve teşekkür ederizm bahsettiğim ve tavsiye ettiğin kadar varmış gerçekten kaliteli pıtıl pırıl sorunsuz derbi uzun zamandır böyle güzel keyifle izlemedim. Çok donmalar yaşıyordum diğerlerinde hele son zamanlarda diğerlerinde 2 tane vardı oldukça çileden çıkarttıydı beni.


    Sayende ve iptvboxpro satıcısının bu davranışı ile hem güven teskin ettim hem de keyifle hizmet alıp sorusuz yayın izleyebildim.

    Hakkımı helal et, tavsiyen için tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.





  • barbarostas B kullanıcısına yanıt

    Heheheh bende dedi niye kulağımda sirenler çalıyor? Şaka şaka sorun yok hocam sorun yok helal olsun. Anlıyorum seni, biraz kendi kendine sıkıntı aksiyon yapmışsın belli.


    Sana da hayırlı günler dilerim.

  • IPTV almak istiyorum ama maçlar benim için önemli değil daha çok dizi film belgesel. Maç olsa da olur olmasada. Hangisini önerirsiniz?

  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    TonyTV Hocam fiyat uygun dizi fim maç vs herşeyi var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Site adresi nedir? Atlas ve biziz ölü derbide bitik donma bir kenara hizmet bitik.

  • Readus R kullanıcısına yanıt
    Tek sorunları çift kulanıcı yok hocam bunlarda onun yerine referans 3 ay üyelik uzatıyolar satın aldıktan sonra telegram grubuna ekliyor sorun vs olduğunda ordan yazıyor 1200 küsür kişi var ekran görüntüsü alıcaktım ama kapatmış ekran görüntüsü almayı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birde maç zamanlarında 12 saatlik yada 24 saatlik test veriyolar beğenirsen kullanıyorsun beğenmezsen 24 saat takılıyorsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Axy59 ben bir soru sordum sen ballandıra ballandıra 3 tane düşüne düşüne mesaj çekmişin aklına geldikçe maşallah. Satıcısın galiba?


    Piyasada bahsettiğin gibi anlık donan yayın çok, tam pozisyonda çat onar eee anlık... HADİ BEE! :) Ama sıfır donmayı iddia edenler ve kullanıcı referansları olanlar var.


    Donuyorsa zaten ha 1 olmuş ha 2 ÇÖPTÜR! Bende çöpe para vermek istemiyorum artık!

    Zaten çöp olmasa referans reklam yaptırıp beleş dağıtmaz. Parasını alacak hizmeti verecek iptv arıyorum!


    Eyvallah kalsın!


    En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları




  • Readus R kullanıcısına yanıt
    Satıcı kendi kendine satın mı alıyor para vererek? Ben sana f/p ürünü dedim piyasanın altında gidip iptvbox alırsın 2 bin liraya sorun yaşamazsın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Readus R kullanıcısına yanıt
    İptvbox.cam en iyisi 2 bin lira veriyorsun sıkıntı yaşamıyorsun bunun da mı satıcısıyım ha birde hizmet arıyorsun 2 bin lira veriyorsun sorun yaşadığında küfür edip engelleniyorsun siteden senin tam olarak ne aradığın belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAD5375E9 -- 6 Mart 2024; 12:53:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Axy59 baktım 2 bin değil 1400 tl yıllık fiyat. Hah işte olay bu dostum amaç hiç sorun yaşamamak. Eyvallah

  • Atlas, sezon ve ekol iptv bitik! Alfa ve guek başlı başına dolandırıcı. Bunun dışında denedikleri ve denemediklerim var ama kesinlikle artık ya tekel gibi görünen iptvboxpro ya geçiş ay sonunda şart oldu gibi. Az önce test ettim çok stabil kanal geçiş hızı vesaire oldukça iyi! Bütçe durumları rahat olsa şimdi hemen alabileceğim hizmet. Ayın 5ini bekleyecem.

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.