Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
31
Favori
161.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ubtatto U kullanıcısına yanıt
    Test yayin atabilirim
  • Adresi, sitesi olmayan whatsapp, telegram, twitter satıcılarınan uzak durun 2 günlük açılmış daha 2-3 yılını doldurmamış satıcılardan da uzak durun.Yeni işe girip beceremeyip gidenler çook ama çok var!


    Ben geçen yıl sonunda aralıktı galiba bu yazan biziz dolandırıcısından yayın aldıydım almaz olaydım engellemişti beni şimdide insanları hackliyormuş buradan sahte kendi yayınları iyimiş gibi.


    Dolandırılmayın bu dolandırıcı tarafından gidin burada şok fazla kullanıcı tarafından memnuniyetinin yazıldığı iptvboxpro dan alın kafanız rahat etsin. Ha sorarsanız ben aldım mı hayır almadım iptvboxpro yayını test ettim sadece çok daha iyi. Şu anda iptv kullanıyormuyum hayır herhangi bir iptv kullanmıyorum ücretsiz selçuk spor takılıyorum reklamlı meklamlı ama benim sorunum yetersiz bütçe bu aralar.

  • Bu iptvboxpro da daha önce kullanmamış kişilere satış yapmama saçmalığını anlamadım satmadılar bana! Bu ne saçma bir ticaret?


    Böyle saçma kuralları varmış!

  • galip tv dolandırıcıdır dikkat edin ben üyelik aldım 1 ay sonra patlattılar

    En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları
  • unqerecht0 U kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    @unqerecht0 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:galip tv dolandırıcıdır dikkat edin ben üyelik aldım 1 ay sonra patlattılar
    En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları



    Vallahi helal olsun arkadaşım. Çok iyi yapmışsın ne prim vermişsin ne de paranı kaptırmışsın! Bahsettiğim ve diğer burada benzer yorumlarla bahseden arkadaşlar da vardı diye anımsıyorum hatta yeni idi çoko222 isimli arkadaşta iletti başka bir kaç arkadaş daha vardı.


    Bunlar 2 gün önce açılan 3-5 a takılıp yapamayıp sonra milleti ya bu şekilde az az daha kırıpıp dolandırırıp (şimdi bu parayı verenlerden tekrar isteyecekler verdi, sonra bu daba dedik verdi içeride... eh içeri bira daha girecek 150-250 daha isteyip benzer şekilde ) böyle ince ince tırtıklayacaklar milleti.


    Zaten bu fiyatlara hizmet varsa uzak durun. Bugün olmuş 1 aylık telefon faturası bile 250-300 TL bunlar nasıl veriyorlar 3 aylığı! Dediklerimiz çıkıyor işte böyle yavaş yavaş!


    VALLAHİ BRAVO BİLLAHİ BRAVO!





  • quote:

    Orijinalden alıntı: EminGG

    Ben oyumu iptvboxpro'dan yana kullanıyorum. Çünkü benim gibi fanatik bir maç hastası adamı bir kere bile şikayet ile sitelerine gitmeme sebep olacak her hangi bir şey oluşturmadılar.


    Sıfır sorun, sıfır sıkıntı.

    Dakika 38 harika ve muazzam bir derbi izliyorum Fenerbahçenin 1-0 üstünlüğü ile.. Özellikle şu anda tavsiyen için teşekkür etmek istedim. 🙏

  • İnterneti de yükselttiler ne oldu ki? Düzgün hizmet vermeyen iptvci olunca ne olsa boş! Ama dediğiniz gibi iptvboxpro iyiyse denemek lazım. Test veriyorlar mı hocam?

  • google sitelerden alırsanız patlarsanız.baştan size söylim

  • IPTVBOXPRO , IPTVBOXPRO diye övmüşsünüz bende ilk defa iptv kullanmak için sitelerine almaya gittim. Sorduğu soruya evet daha önce kullandım dedi, ödemeyi gönderdim sipariş oluşturdum linkim geldi kurulum istedim kurulum sırasında bir kaç soru sordular ve hemen küfür edipip hesabı kapatıp siteden banlandılar.


    10-15 dk sonra param 50 lira kesilmiş şekilde geri geldi paparayı aradım trasfer kesintisi olduğunu söyledi ama bu ne biçim bir satış nasıl bir ahlaksızlık nasıl bir müşteriye davranıştır?


    Paramı geri vermiş olsalar tamam ben de onların kurallarına karşı yalan söyleyip almış olsam da bu şekilde terbiyeszci davranmak ne demek ya? Hem zaten almışım parasını göndermişim, parayı geri gönderip iptal etmek ne demek? Aptalmısınız siz!???


    Arkadaşımla paylaştım bana diğer iptv lerde parayı almak adına imkansız hatta dolandırılma olduğunu söyledi fakat tamam dürüst oluyorsunda bu şekilde abartılı terbiyeyi bozarak davranmanında alemi yok! Bu şekilde davranışa maruz kaldım çok önerdiğiniz bu kişiler tarafından. Sıtkım sıyrıldı gidip orijinal alacağım.





  • Osm34 O kullanıcısına yanıt

    O adamlar çok profesyonel başta sen hata etmişsin ilk başta acemi olduğun için oraya gitmemen gerekirdi 2 3 aylik biyerden geçici alıp işi iyice öğreneceksin ondan sonra üst seviyeye geçeceksin..Ben zamanında ne 200 300 ne 400 ler yedim 7 8 senedir iptv kullanıyorum aktif..Adamlar acemiler ile uğraşmak istemiyor normal..Ben iptvboxpro kullanamıyorum kac senedir iptvciyi değiştirmedim çünkü adamı şahsen tanıyorum o olmasaydı denerdim bende panel sahipleri artık uğraşmak istemiyor zaten saldırılarla uğraşıyorlar ipleri patlatıyor derken zaten bunlar ile uğraşacak vakitleri yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 28 Mart 2024; 21:45:9 >
  • xxpp kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, tamam adamlar dakika 1 gol 1 siteye girer girmez otomatik mesaj gönderiyorlar bildirim için daha önce kullanmamışlara satış yok diye. Ben de ar avallık aslında ben çaktırmadna alayım dedim lakin farkettiklerinde verdikleri tepki vs sindirebilmiş değilim hala hatta az önce gittim bende onlara sövmek için ama daha yazıyordum yazıyı çat diye daha entere basmadığım küfür için cevabı yazıp bilgilerimi de yazarak azarladı ve küfürlerle beraber tekrar beni banladı :))


    Şimdi ben entere basmadığım için küfür edememiş mi oldu yoksa ediyordum gördüde o yüzden yazdı etmiş mi oldum onu bile anlamadım :)))

  • Osm34 O kullanıcısına yanıt
    Adamlar profesyonelce küfür etmiş ama ... Boş verin hocam böylelerinin yaptığı hizmeti. Değmez ...
  • Sitenin adresi nedir?
  • arkadaşlar valla 4 yıldır Dublin İPTV kullanıyorum. Öyle aman aman hiç bir sorun yaşamadım.iki paketleri var gold (spor agırlıklı) platin(dizi film dah çok) hangisi olursa olsun öyle kolay kolay sorun yaşamadım. reklam felan değil. Yanlış anlaşılmasın
  • Nurtas kullanıcısına yanıt
    Çokta iyi arkadaştır kendisi alçak gönüllü sabırlı ve yardımcı olmaya çalışır herzaman
  • Ben uzun süredir biziz tv kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.