Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW 3 11 GB - Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
8
Favori
23.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgiler için teşekkürler dostum dediklerini deneyeceğim.
  • SUNSET OVERDRİVE 4K






  • BATTLEFİELD V 4K DX12 ULTRA


  • BATTLEFİELD V 2K DX12 ULTRA



  • Wolfenstein II:The New Colossus 4K VULKAN





    (Oyun içi doku çözünürlüğü config dosyasından 8K olarak editlenmiştir.Default ayarlarda yani Uber kalitede maksimum 9.2 Gb V-Ram kullanımı görülürken image stream kalitesi artırıldığından dolayı V-Ram kullanımı 11 Gb civarlarında olmaktadır.)




  • BF5 videolarınız için Teşekkürler.
  • Vampyr 4K ULTRA


  • Tom Clancy's The Division





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Aralık 2018; 17:19:19 >
  • Metro 2033 REDUX Advanced Physx SSAA 2X 1440P


  • JUST CAUSE 4




    JUST CAUSE 3






  • Sli doğru düzgün iş yapsa şu kartın yanına bir tane daha alıp keyif yapmak ne zevk verirdi, saf güç odaklı bir serinin en güçlü kartı. Nvidia bunu biraz daha geliştirip sunacağına Rtx ve 4k da çalışan demo dlss ile yoluna devam ediyor komedi.
  • Resident Evil 2 Remake DEMO 4K




    Oyunun demo sürümüne ait 4K performansı bu şekilde,ekran kartı bellek kullanımı 9 gb sınırında geziniyor ve DX12 aktif olduğunda 15 ile 25 arası bir performans kaybı oluşuyor.Bu durum yeni çıkan kartlarda dahil hepsinde gözleniyor.Oyun Resident Evil 7 de kullanılan RE Engine isimli grafik motoruyla yapıldı ve performans değerleri bu oyunla benzerlik taşıyor.Köşe yumuşatma seçeneklerinden FXAA+TAA görüntüyü çok bulanıklaştırdığı için onun yerine SMAA kullandım.Demo versiyonu olduğundan çeşitli hatalar barındırdığını söyleyebilirim.Bu nedenle oyunun tam sürümü çıktığında final sürümündeki durumu gözlemlemek adına yeni bir video daha hazırlayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Ocak 2019; 3:28:59 >




  • İncelememde iki farklı işlemci ve anakart sistemiyle oyun performans videolarına yer verdiğimden dolayı 2.mesajdaki videoları test edilen sisteme göre yeniden düzenleyerek oynatma listesi haline çevirdim.Böylece ilgili videolara oynatma listesi linkleri üzerinden ulaşılabilir oldu ve daha düzenli bir görünüme ulaştı.

    Kartı kullanmaya başladığım günden beri konuyu elimden geldiği kadar güncel tutmaya çalıştım.Bu sürede toplamda 100 e yakın video ekledim.4K kalitede mümkün olduğu sürece kayıpsız eklemeye çalıştım.Elbette bu kalitedeki videoların boyutlarıda epey yüksekti(10 dk uzunluğunda bir 4K kayıt 12 gb civarında) upload hızlarınıda düşündüğümüzde 4K bir videoyu yüklemek epey zaman aldı.Yinede az sayıdada olsa faydası olduğunu görmek sevindiriciydi.Konuyu güncel tutmamdaki temel amaç bu tür içeriklerle ilgilenenlere bir veri kaynağı oluşturmaktı.İlginin daha fazla olmasını beklerdim fakat çok bir katılım olmadı.Son kullanıcı bazında bu tür bir çalışmayı sunmakta kolay bir uğraş değildi yinede elimden geldiği kadar yeni oyunlar geldikçe zaman zaman eklemeler yapacağım.Yakın vakitte çıkacak olan oyunlardan Resident 2 Remake,Metro Exodus ve Far Cry New Dawn videoları yine bu konuda olacak.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Ocak 2019; 17:51:34 >




  • Ülke standartlarının üstünde bir iş yapıyorsun ilgi olmaması üzücü belki kartın üst seviye olması ile de alakalıdır. Birde son videolarının çoğunu 2 ve 4k yüklemen cidden büyük iş emeğine saygı duyuyorum kartta efsane bir daha bu seri gibisi gelir mi bilmiyorum.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Oyununun tuhaf texture ayarı var. High ayar için 3-4-6-8 gb gibi ayarlar var. Tabloda 13 gb vrama kadar çıkıyor oyun içinde 5.5 gezdi seçtiğim 6 gb ayarda. Oyunun kaplamaları 2019 yılı içinh iç güzel değil, ayarlar arasında high veya gb fazlalıştırmak bir farkda oluştumuyor. SMAA ayrıca berbat tırıtıklı beyaz noktalar kaynıyor,karakterin saçıda hiç hoş gözükmüyor., TAA ise oyunu monitorun native çözünrülüğü altında oynuyorsun gibi blurlu ve renkler açılıyor. Oynanışda aman aman değil fizik,ağırlık,vuruş hissi zayıf. Baya 2019 için ilkel bir oyun olmuş. son zamanlardad Alien Isolotoin oynadığım en iyi gerilim-korku oyunu grafikler 2014 için göz doldurucuydu. Bu Oyun biraz hayal kırıklığı oldu.
  • Grimmjow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Aslında bu tür içerikleri paylaşan kanallarda artık 1440p ve 2160p 60 fps standart hale gelmişken upload hızlarımız nedeniyle kendi standartlarımız malesef çoğu kez 1080p ile sınırlı kalıyor.İzleyecek olanlara detayları mümkün olduğu sürece iyi yansıtabilmek için Nvidia Shadowplay üzerinden aldığım kaydı ek bir işlemeye bırakmadan olduğu gibi yüklüyorum.Artan kalitede haliyle beraberinde yüksek boyutlara neden oluyor.Örneğin en son eklediğim video boyutu 12 gb civarındaydı.

    Kartın üst seviye olması nedeniyle ilginin az oluşu ile ilgili daha önceleride üzerinde durulmuştu.Açıkcası üst seviye kartların performansını takip eden belirli bir kullanıcı kitlesi mevcut ve özellikle kendi kullanıcı kitlemizdende bu tür içeriklere yorum yapan çok sayıda kullanıcıya rastlıyorum.Ülkemizde tercih edilen kartlar belirli olsada yinede kart güncellemeyi düşünen yada mevcut kartına göre daha üst seviye modellerin ne oranda artısı olduğunu incelemek isteyenler için bu tür içerikler oldukça faydalı oluyor.Ayrıca her daim güncel sürücüleride kullandığımdan dolayı kartın güncel performans durumunuda gözlemlemiş oluyoruz.




  • Oyunda kullanılan grafik motoru bir önceki Resident Evil oyunundada kullanılıyordu ve aynı durum yine gözleniyordu.Özellikle Shadow Cache seçeneği aktif olduğunda ekran kartı bellek kullanımına karttaki bellek durumuna göre 3-4 gb kadar ek kullanıma neden oluyor.Benzer bir durum COD Advanced Warfare ve sonrasında gelen oyunlarındada var.Bu nedenle 8 gb lık texture seçeneği çoğu kez yerini daha yüksek kullanımlara bırakıyor.Oynanan sürüm geçtiğimiz yaz aylarında oyun için gösterilen oynanış videolarında yer alanla birebir aynı bu nedenle Demonun özellikle PC sürümünün tam sürümüne yakın bir sürüme ait olmadığını düşünüyorum.Pc sürümünde Screen Space Reflections diğer platformlara göre daha düşük kalitede iken bazı animasyonlarda düşük framede işleniyor.Bu tür göze çarpan sorunları tam sürümde tekrar incelemek gerekecektir.

    Oyunun AA tekniği konusunda haklısınız tüm seçeneklerde aslında tam kullanışlı değiller.FXAA-TAA kombinasyonu oyunu bulanıklaştırırken SMAA da ise daha net fakat tırtıklı bir görüntüye neden oluyor.Tam sürümde eğer keskinlikle ilgili bir seçenek eklenmezse muhtemelen alternatif yöntemlerle(Reshade vs) iyileştirilebilir.Oynanan sürüm Demo olduğu için tam sürümü çıktıktan sonra daha iyi bir değerlendirme yapma fırsatımız olacak.Her ne kadar oyunun çıkmasına az bir süre kalsada demoda gözlenen sorunlar üzerinde çalışacaklarını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Ocak 2019; 1:56:40 >




  • Sunduğunuz süper bir emek ilginin az olması birazda ülke bazlı yapıyla alakalı bizde kaliteli içeriğe ne yazık ki ilgi az oluyor ama bir tartışma mı var hele ki firmalar arasında ise konu uçar gider o zaman da orada dönen sohbetlerde laf salatasından öteye gitmiyor. Son yayınladığınız re2 remake videosu da baya hoştu sanırım önceden deneme imkanınız olmuş yada yayın izlemişsiniz çünkü baya hızlı ilerlediniz, inceleme videolarında bile sizde ki kadar ilerleyeni görmedim genelde 2-3 zombie sonrası yolu bulamayıp 30 dk. süreyi heba ediyorlardı. Onun haricinde kartın verdiği performans iyi 4k 100 fps civarında gidip gelmiş benim için süper bir haber çıkış sonrası 55'' tv görüntüyü aktarıp 4k ve hdr desteği varsa vereceği görsel şöleni düşünemiyorum. 1080 Ti'yi yeni gelecek oyunlar içinde sanırım bir tek The Division 2 zorlayacak gözüküyor 4k için en son yayınlanan sistem tavsiyeleri içinde 2080 ti isteniyor, biraz göz korkutsa da seriyi seven biri olarak merakla bekliyorum.




  • Balthier kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Videodaki ilerleyişim dikkatinizden kaçmamış.Evet kayıt almadan önce bir kez oynamıştım çünkü video kaydı sırasında bir sürprizle karşılaşırsam muhtelemen tekrar kayıt almam gerekecekti.Bu nedenle bir kez bitirip ardından kayıt almıştım.The Division 2 yi bende merakla bekliyorum fakat oyun teknik videosunda paylaşıldığı üzere tamamen Amd tarafında yeni tanıtılan Radeon VII ya daha çok optimizeli bir şekilde olacak gibi görünüyor.Nvidia tarafındanda oyun için açıkcası bir paylaşım yapılmıyor onlar daha çok Battlefield V üzerinde yoğunlaşmış durumdalar.The Division 2 nin kapalı alfa sürümünü 1080 Tİ ile oynadığım ve performansını gördüğüm için açıkcası oyunun optimizasyonu konusunda pek bir beklentim bulunmuyor.Umarım tam sürümünde daha iyi optimizeli olarak çıkış yapar.




  • Bright Memory




    Oyunun ismi tanıdık gelmeyebilir çünkü bu oyunun farklı bir hikayesi var.Oyun tek kişi tarafından geliştirildi ve iki yıl süren bir çalışma sonrası erken erişimde çıkışını yaptı.Oyundan bir kesiti sizlerle paylaşmak istedim.Tek bir kişinin yaptığı oyun görsellik(bunda Unreal Engine 4 ünde katkısı var),oyun içi müzikler ve genel oynanış itibariyle büyük firmalara ders niteliğinde olmuş.Normalde erken erişim oyunları pek almam fakat tek bir kişinin yapmış olması nedeniyle destek olmak amaçlı oyunu Steamden aldım.Böyle kişiler bence desteği her zaman hakediyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.