Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW 3 11 GB - Kullanıcı İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
8
Favori
23.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Orijinali 20 FPS düşük mü çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ilk çıktığı gün nete düştü zaten ben no denuvo oynayıp bitirdim en ufak takılma olmadan sıkıntısız oynattı. Ama denuvo ekli sürümde ''donanım bazlı bu değişmekte'' oyun içi ciddi fps düşüşleri yaşandığı görülmekteydi şimdi durum nedir bilmiyorum. Arada bunun ile alakalı videolar var ve pek fark yok gibi gözüküyor ama çıkışının ilk günü bu sıkıntı ciddi anlamda dile getiriliyordu.
  • Mortal Kombat 11 4K ULTRA


  • Gears 5 Tech Test 2K DX12 ULTRA Benchmark




    Gears 5 10 Eylül tarihinde çıkış yapacak fakat oyuna sahip olanların yada GamePass sahiplerinin katılabileceği 3 gün sürecek olan bir Teknik testi yapılıyor.Bu nedenle oyunun performansını görebilmeniz açısından Teknik Test sürümü üzerinden kaydettiğim benchmark videosunu hazırladım.Oyunun Türkçe altyazı desteği olduğunu belirtmek isterim.




  • Bir kaç ay kullanma şerefine eriştiğim bir kart. Mükemmel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Bu aralar 2070s mi 2080 mi 5700xt mi derken bir yandan hala bu kartı alsam mı diye düşünmüyor değilim. Fakat malum "kart 0 ayarında yok 480p CS go oynadım aylardır kutusunda"cılar piyasası yüzünden 3500 altına bulmak çok zor. Uygun bulsam yemişim rtx ini 5700ünü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wolfenstein:Youngblood 4K MEIN LEBEN! VULKAN





    Geride bıraktığımız 2 yılda olduğu gibi yeni çıkan bir başka oyun olan Wolfenstein:Youngblood'uda çıktığı gibi konuya ekledim.Sadece foruma özel olarak hazırladığım ve başka bir yerde paylaşmadığım bu videolara Youngblood ile devam ediyorum.Önceki videolarda olduğu gibi 2160P@60 fps kalitesinde yükledim.Ülkemizdeki uplod hızlarını düşününce boyutu 10 gb ları bulan bu videoları yüklemenin kolay olmadığını tahmin edebilirsiniz.

    Oyun ID Tech 6 grafik motorunu kullanıyor.Bir önceki Wolfenstein oyunundada kullanılan motor optimizasyon açısından son derece iyi çalışıyor.3.yılına giren 1080 Tİ ın tüm ayarlar en sonda iken 4K çözünürlükteki performansına bakıldığında bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Oyun ek olarak Ray Tracing destekliydi fakat çıkışında bu özelliğe yer verilmedi,ilerleyen tarihlerde ekleneceği açıklandı.




  • Emeğinize sağlık.

    1080 ti hala oldukça iyi performans gösteriyor ve ampere gpular gelene kadar da fazlasıyla yetecek gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba, EkranKartı Driver'ların'da en stabil dediğiniz, sorun yaşamadığınız bir driver var mı ? Yoksa hep güncelliyormusunuz
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki test sistemine kasayıda ekleyin lütfen. Ekran kartı sıcaklığıyla direkt ilgisi var. Ayrıca odada soğutma düzeneği (fan,klima,merkezi soğutma vs) varsa onuda belirtin lütfen. 63-64 derecelerde çalışan kart görmek benim karttan soğutuyor (strix) benimki 10 derece daha sıcak çalışıyor onuda kasamın dandikliğine bağlıyorum gerçi (p400s) yinede ilk mesajda bu tür bilgileri görmek güzel olurdu.
  • SM0K kullanıcısına yanıt
    Sürücüleri her zaman güncel olarak kullanıyorum.Bunlara hotfix sürücüleride dahiller.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Kasa olarak Corsair AİR 540 modelini kullanıyorum.Kasanın ön kısmında iki adet Corsair 140 mm fan yer alıyor.Üst tarafta radyatör yer aldığından dolayı bu bölgede radyatör fanları dışında ek fan kullanmıyorum.Arka kısımda ise 140 mm lik bir egzoz fan yer alıyor.Kasanın yan kısmı pencereli olduğundan yanda herhangi bir fan bulunmuyor.

    Ekran kartını ise EVGA nın yazılımı üzerinden Aggresive fan profili seçili olarak kullanıyorum.Kartta 3 fan yer aldığından OSD ekranında fazla yer işgal etmemesi için fan devir ve hızlarına yer vermiyorum.Bunun dışında fan devirleri en yüksek devirde değil seçili profile göre ayarlı,sistem fanlarını ise anakart kontrol ediyor.

    En son paylaştığım oyun ekran kartı güç tüketimi konusunda en yüksek kullanım gördüğüm oyun oldu.Normalde kartın genel güç kullanımı 300 W dolaylarında gezinirken bu oyunda yer yer kart bıosunda izin verilen en yüksek değer olan 350 W a kadar çıkabiliyor.Haliyle bu tüketim gpu sıcaklığına yansıyor.Genelde en sıcak yaz aylarında bile bu değerlerde gezindiğini söyleyebilirim fakat sizinde belirttiğiniz üzere ortam sıcaklıkları ve diğer etkenlere bağlı olarak değerler değişebiliyor.




  • Remnant:From the Ashes 2K DX11 ULTRA




    Unreal Engine 4 ile geliştirilen ve Dark Souls oyunlarını andıran zorluğuyla yeni çıkan bu yapımı sizlerle paylaşmak istedim.Oyunu önsiparişle aldığım için birkaç gündür oynuyordum fakat videosunu resmi çıkış günü yayınlamak istedim.




  • İnceleyecek hiçbir şey yok canavar gibi kart. Evga=piyasanın en iyi ekran kartlarını üreten firma.
    1080ti=piyasada 2080ti'dan sonra alınabilecek en iyi ekran kartı.
    Bitti.
    Tek negatif yönü kartın hayvan kadar büyük olması. O kartı içine alacak çok fazla itx kasa yok piyasada :)
    2 fanlı 1080ti ise önermem pek veya 2,5 3 slotlu kalın heatsinkli olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Ağustos 2019; 22:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Control-Quantum Break-COD:Modern Warfare Remastered







  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Eylül 2019; 22:40:11 >
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Closed BETA





    4 Ekimde çıkacak olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint'in kapalı BETA sı düzenleniyor.Oyunun tam sürüm olarak çıkış yapmasına az bir süre kaldı ve muhtemelen Betadakine benzer bir performansta olacak.Beta kapsamında Ultimate ve Ultra grafik ayarlarındaki performans videolarda yer alıyor.Ayrıca oyunun önerilen gereksinimlerinde 2K Ultra için 1080 TI öneriliyordu fakat Ultimate seçeneklerdede gayet akıcı bu nedenle Ultra seçeneklerde nasıl bir performans alındığınıda ayrı bir video üzerinden paylaşmak istedim.Ultimate ile Ultra arasında fazla bir performans farkı oluşmuyor sadece doku kalitesindeki farkın daha belirgin olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Eylül 2019; 18:4:51 >




  • Gears 5





    Gears 5 Ultimate sürüm sahipleri için erken erişime açıldı.Oyun içerisinde performansı ölçebileceğiniz bir benchmark aracıda bulunuyor.Bu videoda benchmark aracı ile tüm ayarlar en sonda ve DX12 etkinken elde ettiğim değerler yer alıyor.Oyun içi performansıda ayrı bir video üzerinden konuda paylaşacağım.




  • GreedFall 2K DX11 ULTRA


  • Call Of Duty Modern Warfare BETA 2K DX12 FILMIC SMAA T2X




    Oyun içinde performans verileri için detaylı gösterge özellikleri yer aldığından dolayı ayrı bir OSD ekranına yer vermedim.Video içerisinde sol üst köşeden FPS,Latency ve GPU-CPU zamanlamalarını görebilirsiniz.Ek bir bilgi olarak sadece DirectX 12 desteği olan oyunun 2K tüm ayarlar en sonda iken 10 Gb ekran kartı belleği ve 10 Gb sistem belleği kullanımına ulaştığını belirtmek istiyorum.




  • The Surge 2


  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.