Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.727
Cevap
18
Favori
345.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    Lewandowski kacmadi. 34 yasinda olduguna bakmadan 1 sene de kontrati olmasina ragmen, 3 senelik yeni kontrat istedi maas zammiyla. Munih yönetiminin Lewandowskiye zamli 3 senelik kontrat vermesi icin kafayi yemis olmasi lazimdi.


    Haaand, 60 milyon avro maas istiyordu. Munihte Lewandowski en cok kazanandi ve 24 milyon aliyordu vergiyle birlikte. Lewandowski, Barcayla Subatta anlasmis zaten. Hasan Salihamidzic, Haalandla Martta görüsmeler yapiyordu. Munih yönetiminde Hasan ve Kahn Haalandi isterken, Uli ve Ulinin kuklasi Hainer Lewandowski 1-2 sene daha götürür, ne gerek var Haaland icin maas dengesini bozmaya düsüncesindelerdi. Rummenigge de sürekli Haalanda ihtiyac yok, Lewandowski 2-3 sene daha bu seviyede oynar aciklamalari yapiyordu o dönem sürekli. Haaland zaten ya Munih ya da Citye gitmek istiyordu. Bunu Haalandin babasi da sonradan acikladi zaten. Sonra, Munih yönetimi Lewandowskinin Subatta Barcayla anlastigindan haberleri olmadigi icin Lewandowskiyle 1 sene kontrat yenilemek istediler. O da maas zammiyla 3 senelik kontrat isteyince tekrar Haalanda yöneldiler. Haalandsa Cityle anlasmisti ve kararindan dönmedi. City, burada bir uyaniklik yapip bonuslari yüksek tutarak maas dengesini bozmadan Haalanda 60 milyon avroyu verdi.





  • Müller dedeyi satalım yerine Ekitititititititititititititititititititititititititike'yi alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuchel hocanin DLP icin listesinde Rice ve De Jong bulunuyor. Graveberch ve Goretzkadan birisi satilir, Sabitzer ve Nübel de var. Rice ve De Jongun parasi ortasahadaki satislar ve Nübelin satisindan cikar bence.Goretzkanin satilmasi daha uygun olur tabii.

  • Munih yönetimi, Declan Rice icin harekete gecmeye karar vermis. Ricenin Munihe sempatisi olsa da ingiliz topcular genellikle yurt disina cikmak istemiyorlar. Transferin önündeki en büyük engel bu ve West Hamin isteyecegi fais bonservis görünüyor.

  • 8.kez Messi diyeceğiz.


    Messi WC'yi tek başına ikonik bir biçimde kazanmasa Haaland kazması hak ediyordu tabi ki.


    Kariyerini 8 Ballon D'or ile zirvenin zirvesinde sonlandıracak.

  • Forvet icin 3 aday varmis. Cityli Alvarez, Kolo Muani ve Kane. Citynin Alvarezi satmasi zor, hem de SL icin direk rakibine.


    Eger Munih yönetimi Rice ve Kolo Muaniyi almayi becerebilirse büyük is basarmis olurlar.


    Rice, West Ham antremaninlarinda Almanca konusmaya baslamis. FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig 

  • Lucas Hernandez PSGyle anlasmaya yakin. Munih icin Hernandezi satip Pavard ve Canceloyu tutmak daha mantikli bence. Cancelo 2 beki de yedekler. Pavardsa sonunda stoper rotasyonunda devamli yer alabilir. Hernandezden gelen parayla Cancelo alinir. Goretzka/Gravenberch, Sabitzer ve Nübel satilip Declan Rice alinir. Transfer bütcesine dokunmadan Cancelo ve Rice alinirsa tüm transfer bütcesi 9a ve olursa kanat transferine kalir.

  • Hernandez-PSG anlasma tamam. Sira Munihi ikna etmekte. Ugarteyi de almisiz. Sirada Hernandez ve Bernardo Silva varmis.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    kale direği mi hocam

  • Mahvolduk gerizekalılar siz bir gol yiyin bari upamecano şöyle city maçındaki gibi bir zortlaman yok mu gardaşım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOOOOOOOOLLLLLL

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Musiala senin ben ayağına sokayım aptal herif eşşoğlueşşek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alın o kupayı mabadınıza sokun şimdi gerizekalı herifler böyle takımın da yönetimin de dibine tüküreyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spiritswithinn kullanıcısına yanıt

    Şu çöp Tuchel ite, kaka Dortmund'un beceriksizliğiyle son dakika şampiyon yaptı ya takımı, helal olsun. Bu da bi başarıdır. FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahn ve Salihamidzic kovuldu.

  • Almanya liginin ak partisi yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş yenmişte yenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uli ve Rummenigge palyaçolarından zar zor kurtulmuştuk gene başımıza musallat oldu bela herifler sanki takım kendilerinin tapulu malı. Kendi dönemlerinde her sene Cl'de şampiyon oluyormuşuz gibi tarihin en iyi takımlarından birine elenmemizi bahane ederek Kahn'ı yedi ahlaksızlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Munihin kazanip kazanmamasinin bir önemi yok. Önemli olan denetleme kurulunun reaksiyon gösterip DLP ve 9a üst düzey 2 topcu almasi.

  • Tuchel goretzkaya ne yaptı öyle ya? 14 dk oynatıp çıkardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahn ve Hasanin kovulmasini iyi yorumlamak lazim. Kahn, bence de basariz oldu. Uli zaten Munihin gölge baskani gibiydi. Adam adeta hic ayrilmadi. Kahnin yaptigi en büyük hatalardan birisi Uliye karsi cok pasif kalmasiydi. 3 senede Thiagonun yerini hala dolduramadi, Haalandi kacirmasi(maas dengesini bozmamak icin almadik demesi tam skandal, üstelik benzer maas dengesine sahip City bonuslari yüksek tutarak Haalandi alabilmisken) Lewandowski yerine bitik Manenin alinmasi vs. Mali yönden de güzel projeleri vardi lakin teoriyi pratige ceviremedi. Gecen sene 33 yasindaki Müllere zam yapip kontrat yenileyip sanki üst düzey topcu aliyormus gibi reklam yapmasi da sacmaydi. Dedigim gibi Kahn kovulmayi haketti bence de Hasana sasirdim.Cünkü, Hasan Uli ne diyorsa yapiyordu. Munihteki denetleme kurulu ve Uli varken Hasanin zaten istediklerini yapmasi imkansizdi. Cok düsük bütceyle Hasanin yapabilecekleri de kisitliydi. Bütceye göre fena isler yapmadi. Gecen sene topcu satislarindan gayet basariliydi. Dreesenin CEO olmasi ve Rummeniggenin onun danismani olacak olmasi Ulinin güc kaybettigini ve Rummeniggenin güc kazandigini gösteriyor. Munihte dengeler degisti. Tuchel hoca Kovac ya da Flick degil. Tuchel hocadan kukla olmaz. Bence böylesine bir dönemde Munihin hocasinin Tuchel hoca olmasi Munih adina büyük sans. Munihte statüko ve evlatciligi bitirecek bir adam Tuchel. Benim merak ettigim lig sampiyonlugundan sonra kesenin agzini acip acmayacaklari yoksa ligi kazandik deyip yine ucuzculuk yapacaklar mi?





  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.