Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.727
Cevap
18
Favori
345.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi tek seni tebrik ediyorum Mane'm...

    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 27 Mayıs 2023; 22:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oliver Kahn after being dismissed: “My plan was to come to Köln and then of course celebrate title with the squad, but I was forbidden”.

    Bu adam sıradan biri değil. Yapılan çok çok büyük ayıp. Bari kutlamalara katılsaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rummenigge kadro planlamasına destek olacakmış biz bittik desenize

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tuchel hoca varken Rummenigge gibi populist birisi bir sey yapamaz. Sosyal medyada Fransiz bir Munih taraftari, Eberl Hasandan önce gelse ucarak kabul ederdim simdiyse Hasana göre downgrade yazmis. Durum aynen öyle. Hasan transferlerde hata yapsa da gayet iyi is cikardi. Realin kadrosuna bakiyorum, Munihin kadrosuna bakiyorum. Realin kadrosu büyük degisim gerektiriyor. Munihteyse Rice/De Jong/Bennacer ve Kolo Muaniyi alip, Goretzka ve Mane gibi hayal aleminde yasayan cöpleri de gönderecekler, bu is bu kadar. Bu Hasan sayesinde. Eger Hasana Rodriyi almasi konusunda izin verseler ya da Goretzka sirf Alman diye ilk 11den kesilmesin diye Camavinga yerine Sabitzeri almasini istemeseler bugün o ihtiyacta olmazdi. Hasan Kahn gibi sorun da yapmadi. Kutlamalara katildi. Kahndan büyük taraftarmis.


    Goretzka 3 senedir bir gram gelisim saglamadi, gelecek sene farkli olacak demeye basladi. Mane cöpü de kendini ispatlayacakmis. FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig  İstenmediklerini anlamalari icin Tuchel hocanin bu cöplere tekmeyi basmasi lazim heralde.


    Rummenigge demisken, Kroosu birkac milyon avro fazla maas ödememek icin Reale hediye et, sonra bitik Alonsoyu al yerine, sonra Tolissoya 41.5 milyon maas ver, sonra Sanchesi rekor bonservisle al. Sonra, Thiagoyu satip yerine kimseyi almayip aslinda Sabitzer kaliteli topcu ve Tolisso da cok iyi Thiagonun yerini doldurur de. Rummenigge böyle bir suursuz. Lakin adam laf oyununu cok iyi beceriyor. Yaptiklari hic konusulmuyor ve medyada acayip destegi var.





  • Pavard, stoperde ilk 11 oynama garantisi verilmedigi icin Munih yönetimine ayrilmak istedigini söylemis. Pavard saglam topcu begenirim lakin egosu kalitesine göre fazla. Stanisic sag bek yedegi icin fazla iyi bile sayilir. Lakin, stoper rotasyonuna mecburen transfer yapmak zorunda kalacaklar.

  • Tuchel hoca Ricela görüsmüs ve görüsme olumluymus. Hasan ve Neppe de Ricela görüsmüsler. Munihin 100 milyon avro bonservis ödemeye hazir oldugu söyleniyor.


    Pavard,Sabitzer, Gravenberch/Goretzka, Nübel satilacak. Goretzka ve Gravenberchden birisi mutlaka gider. Belki 2si de gidebilir. Hernandezin PSGye transferi de olasi görünüyor.


    Rice, Kolo Muani 170-180 milyon bonservis tutar. Hernandez de PSGye satilirsa Munihin üst düzey bir stoper almasi lazim rotasyona. Hasan, Dortmundtan Guerreiroyla anlasmis lakin Hasanin kovulmasindan sonra transfer belirsiz.

  • Pavard ve Hernandez gidecek gibi duruyor. Hernandezden sürekli sakatlandığı için pek verim alamadık açıkçası bir de Fransa gibi sert bir ligde bunun problem olma ihtimali daha yüksek Psg neden istedi anlam veremedim değişim iyidir yine de belki orada sakatlık problemi yaşamaz ,göndilmesinde bir problem görmüyorum ama Pavardın gidişi baya sıkıntı yaratabilir. Normalde Stanisic onun yerini doldurur da Cancelonun alınmayacağı ve Pavard'ın sağ stoperi de yedeklediği düşünülürse yerine birini bulmamız gerekecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neppe Munihte kaldi. Guerreiro geliyor Cancelo yerine. Pavard ve Hernandezden 90 milyon avro civari bir bonservis bekleniyormus. Rice, Munihe transfer olmak istedigini söylemis, Rice icin önümüzdeki günlerde resmi teklif olacakmis. 9 icin Vlahovic ismi gündemde. Bence Kolo Muani Munih icin en uygun topcu. Vlahovic cok agir ve topla becerileri cok kisitli. Juventus iteleyecek yer ariyor.


    Rice, Vlahovic, Guerreiro cok zayif bir transfer dönemi olur Munih icin. Pavard ve Hernandezin ikisinin birden gitmesi hem stoper rotasyonunu hem de bek rotasyonunu cok zayiflatiyor. Stanisic sag bek rotasyonu icin iyi de Guerreiro zaten savunmasi zayif bir bek. Üst düzey stoper de lazim. Bunun yerine hem stoper hem de sol bek oynayabilecek üst düzey birini alsalar iyi ederler bence.


    Hernandezi Mbappe cok fazla istiyor 2 seneden beri. Luis Enrique Asensioyu da istemis. Hernandez hem stoperleri hem de Mendesi yedeklemesi icin mantikli da Asensioya ben hic anlam veremedim. Rotasyona alindiysa tabii iyi hamle. ilk 11e Bernardo Silva gelirse hayir demem Asensioya lakin ilk 11e geliyorsa cok yetersiz hamle.





  • Real, Daviesi cok istiyor. Alabayi kullanarak ayartmaya bile calismislar. Davies, kalmak istiyor lakin Hasanin kovulmasindan sonra yeni kontrat görüsmelerini askiya almis Rummenigge. Daviesi de Reale hediye edip yillarca sol bek sorunlarini cözseydi de rahatlasaydi.


    Rice konusunda da Munih ligi kazaninca agirdan almaya baslamis. Rummenigge olursa da olsun olmasa da aciklamasi yapti dün, öncelikleri 9mus.


    Munih yönetiminin dikkatli olmasi lazim. Seneye Kimmichin de kontratinda 1 sene kalmis olacak. Citynin de KDBnin yerini doldurmak icin Musialayi isteyecegi kesin. Yani, bu sene ihtiyac olan topculari alip, Cityle rekabet etmek icin son sanslari. Barca, Kimmich konusunda kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Kimmichin menajeri Barcaya teklif etmis güya. Lakin, Kimmichin menajeri yok ki. Kontrat görüsmelerini kendi yapiyor. Xavi 2 gün önce Kimmichle Qatarda yillar önce yaptigi konusmayi anlatmis. Bu Barca yönetimi farkli bir kafa yasiyor. Kimmich ayrilmak istesin City, Real ve PSG kapisinda yatar, Barcaya düsmez. Lakin bunlar öyle bir kafa var ki, kendi yalanlarina kendileri inaniyorlar. Lewandowskiyi aldik diyorlar. Lewandowski 34 yasindaydi ve bitik haldeydi. 34 yasindaki topcuya 4 yillik kontrat ve cigin maas verirsen alirsin. Lakin, dedigim gibi Munih yönetiminin dikkatli olmasi lazim. Bu sene ihtiyac olan üst düzey 2 topcu transferini yaptilar yaptilar yoksa bir daha kolay kolay toparlanamazlar.





  • Bayernden ne köy olur ne kasaba. Ellerinde ki adamları da bir bir kaçırıyorlar. Umarım Davies reale kaçıp kurtarır kendini. Aynı şekilde kimmichde. Bayern rummenige ile 1 ileri 3 geri yapar ancak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayernin mutlaka 9 numara alması şart çok iyi bir golcü elzem kesinlikle. Ayrıca Daviesi takımda tutmadı lazım çok iyi bir stoper en az bir sağlam stoper çok iyi 8 ve 6 numara şart oğlu şart seneye şampiyonlar ligi isteniyorsa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munihin Kim Min Jae transferini bitirmek üzere oldugu konusuluyor. Lakin, DM transferi konusunda nedense Munih geri adim atti. Hasan gitmeden önce Rice konusunda Munih istekliydi, görüsmeler iyi gidiyordu, Rummenigge geldikten sonra Munih isi agirdan alip olanlari izlemeye basladi. Muhtemelen Rummenigge Gravenberch var, Laimeri de aldik diye tok aliciyi oynayalim dedi digerlerine. Rummenigge Goretzkanin satilmasina da karsi cikmis. West Hamin Rice icin istedigi 140 milyon avro da gözlerini korkutmus olabilir. Abi, EPLde farkli bir oyun oynaniyor. Ligin kendine has dinamitleri var. SLde kendini kanitlamamis topcu alirsan patlama ihtimali yüksek. italya ve ingiltere liginden topcu alirken SLde kendini kanitlamis olanlardan alacaksin. Örnegin, Munih Vidali aldi, Benatiayi da aldi. Benatia SLde kendini kanitlamamis topcuydu, patladi. Vidalse basarili oldu. Rice ya da Caicedo gibi topcularda Munihin tereddütlü olmasini anliyorum da abi Bennacer var. De Jong var. Pavard+paraya De Jong biter. Hatta sat Goretzkayi, Koneyi al. Gravenberche düzenli süre ver. Koneyi de hazirla, isini görürler.


    Bizde de isler karisti. Mbappe transferleri begenmeyip kontratini yenilemeyecegiyle ilgili yönetime mektup gönderdi. Kang in Lee ve Asensio transferleri Mbappeyi sinirlendiren transferler. Bernardo Silvada City Zaire Emeryi takasta istemis.





  • Munih, Harry Kanele anlasti. Tottenhama ilk resmi teklif yapildi. 70 milyon avro+bonuslar. Min Jaenin transferi bitmek üzere. Askerden dönmesini bekliyorlar. Dlp icin De jong konusuluyor. Munih, Goretzka ve Pavardi takasta kullanmak istiyor transferlerde.


    Osimhen, Munihi bekliyormus. Kiz arkadasi Alman ve Almanyaya dönmek istemesi yüzünden. Lakin, ADL reis en az 150 milyon avro bonservis istiyor ve inmeye niyeti de yok.


    Hasan gittikten sonra Munihin transfer planlari cok degisti. Kolo Muani ve Ricei isterken, Tuchel hoca ve Hasan Ricele ve ailesiyle konusurken, Alman basininda sürekli pozitif oldugu söylenirken, Hasan gittikten sonra Munih bir anda transferden cekildi. Kolo Muani icinde girisimler sonlandi. Uli reis Kaneyi istemiyor derken anlasilan Rummenigge ikna etmis. De Jongun ne olacagini merak ediyorum. Rummenigge, Sabitzer, Laimer ve Goretzkayi cok begenen bir adam. Barca De Jongu satip maasindan kurtulmak icin bahane ariyor. De Jong gecen sene Unitedi istemedi lakin Munihe gelmek istedigi hep söyleniyordu.





  • Kane konusunda tek soru işareti büyük maçlarda gol yükünü çekip çekmeyeceği olur. Ligde 30dan asaği atmaz bu adam. Kanatlari da oynatmasi açisindan Bayern açisindan yerinde bir transfer olmuş. Çoktan transfer yapmasi lazimdi, kendi loser takimda çürüttü Kane efendi


    Ne yalan söyleyim, Bayernin KMJ ve Kane çekmesine şaşirdim, iki net transfer. üçüncü net transferi de orta sahaya yapabilirlerse Citynin seviyesine gelirler diye düşünüyorum

  • Unitedin teklif artirmasina ragmen Min Jae Munihi secmis. 10-12 milyon avro maastan bahsediliyor vergiyle birlikte. 5-6 milyon avro net maasa denk geliyor.


    Hernandezin PSGye transferi de bitmek üzere. Saglik kontrolü icin Pariste su anda. Mbappenin en cok istedigi topculardan biriydi.


    Munihin Pau Torresi de istedigi söyleniyordu lakin sonradan vazgecilmis. Walker transferi savunma icin yeterli olur bence. Guerreiro lig icin yeterli olsa da SL icin savunmasi zayif. Walkeri bek rotasyonuna katmak bu acidan mantikli. 1-2 sene is görür. Pep hoca da kontrat yenileme teklif etmis. Walker savunmasi saglam topcu. Özellikle SL acisindan Munih icin kritik bir transfer bence.


    Declan Rice transferinde Rummeniggenin etkisiyle Munihin vazgecmesini simdi anliyorum. Ocakta 25 olacak ve sadece EPLde test edilmis bir topcuya 122 milyon avroyu Munih hayatta vermezdi. West Ham parayi 1.5 senede istiyor bir de. Biz Ugarteyi 60 milyona aldik mesela. Riceden daha iyi topcu. Arsenal, son birkac senede Kroenkelerin para akitmasiyla büyük paralar harciyor. City bile Rice transferinden cekildi. Munihe Amrabat ve Chelseali Fofana teklif edilmis, ikisini de reddetmisler. Tüm kapilar De Jonga cikiyor. Barca zaten De Jongu satmak icin bahane ariyor. Brozovici istiyorlar yerine. Üstelik Barcanin Munihe hala büyük miktarda borcu var Vidal ve Lewandowski transferleri yüzünden. De Jong yaraticiligi ve top kullanma becerisi olarak world class olmasa da DMde oynayip, ofansif olarakta Munihin oyununu zenginlestirebilecek bir topcu. Cabuk, agresif ve hizli olmasi acisindan Munih ortasahasinin temposunu da artirabilecek olmasi acisinda nokta atisi bir transfer bence.





  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Bizde Perez efendi, Bayernde Rummenige efendi var Salihamidzic Declan Rice transferini bitirme aşamasina getirmiş ama Rummenige geldikten sonra 100 milyon euro ödemeye gerek yok diyerek Bayern yönetimi transferden vazgeçmiş. FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig 


    Perez ve Rummenige efendiler yüzünden EPLnin önü açiliyor. Her sene güçleniyorlar. Chelsea bile Enzo-Caicedo orta saha tandemi kuruyor. Avrupa kupalarina gidemeyen Chelsea...

  • Bennacerin sakatligi Munih icin kötü oldu. Sahalara Kasimda dönecek yoksa 50 milyon avroluk serbest kalma bedeli vardi. Bu sene kendini SLde de ispat etti. Laporta, De Jongu satmayacaklarini aciklamis. Lakin, teklife bakar. De Jongun maasindan kurtulmak Barcayi rahatlatir.


    Rice icin 65-70 milyon avro verilebilirdi lakin EPLdeki piyasa o kadar sisik ki, 122 milyon avro fais bir rakam, özellikle Rice gibi Laimerin defansif olarak daha zayif, biraz daha iyi alan kapayip biraz daha iyi uzun top kullanma becerisi olan bir topcu icin. Munih ortasahasinin gecen seneki gibi kötü olacagini sanmam. Tabii Gravenberch ve Laimer tek pozisyon icin dönüsümlü kullanilip Goreztka mümkün oldugunca az oynarsa. Gecen seneki gibi Goretzka sahada yürüyüp ilk 11 oynamaya devam ederse felaket olur. Tuchel hoca hala israrla DM istiyor. Goretzkadan hic memnun degil. Pavard, Sabitzer ve Gravenberch/Goretzkanin satilmasina bagli bence DM transferi.





  • Munihin topcu satislari disinda 150 milyon avro transfer bütcesi varmis. Kim Min Jaenin serbest kalma bedeli kullanildi, onda da Hernandezden gelen para kullanildi.


    Sommerle önümüzdeki günlerde bir görüsme olacak, o görüsmeye göre Munih, Mamardashvili ve diger kaleci adaylari icin görüsmelere baslayacak. Nübelin de ayrilacagi kesin gibi. Neuerin hala ne zaman dönecegi belli degil. Sommerin kontratinda geldigi fiyata ayrilir maddesi varmis. inter, 6 milyon avro öneriyormus.


    Kane transferi icin ne kadar bütce belli olmadigi icin Munih henüz 6 icin hamle yapmiyormus.


    Sabitzer icin Munih en az 17 milyon avro istiyor. Goretzka ve Gravenberchten biri de satilacak. Gerci, Goretzka yüzsüzü Tuchel hocanin onu istememesine ragmen ayrilmam diyormus.Maneyi Arabistan takimlari istese de o da ayrilmak istemiyor.

  • Guerreiro , Laimer ve Kim min Jae bitti Kyle Walker transferini de bitirmeye yakın olduğumuz söyleniyor. Walker ayrılmak istediğini citye bildirmiş citynin cevabı bekleniyor. Tuchel 6 için de tchouameniyi istiyormuş.

    9 konusu belirsiz ama en ciddi aday hala Kane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 21 Temmuz 2023; 10:49:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.