Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.718
Cevap
18
Favori
345.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mevcut durumda kimse Kaneyi ilk 11 baslatmazdi. Levy, Kane Munihe ucmak üzereyken bonuslari tekrar görüsmek isteyip ucagin ertelenmesi neden oldu. Bu yüzden saglik kontrolleri cok gec bitti. Adam uyumadi bile önceki gün.


    Kaneyi en cok isteyen zaten Tuchel hoca. Hasan varken Munihte Hasan-Uli agirlikli bir transfer politikasi vardi. Onlar büyük transfer olarak Declan Riceyi alacaklardi. Forvete de Kolo Muaniyi istiyorlardi. Uli yasindan dolayi Kaneyi istemiyordu. Ne zaman Rummenigge geldi, West Ham Rice icin 140 milyon avro isteyince Munih Riceden vazgecip Kane icin görüsmelere basladilar. Cünkü, 9u öncelik gördüler.


    Transfer bittikten sonra Kane Tuchel hocanin yanina gidiyor. Basardim, basardim diyor. Tuchel hoca da Kaneyi bebek gibi seviyor. Kane transferde Tuchel hocanin büyük rol oynadigini kendisi de söyledi.


    Levy, Dreesenden Londrada yemek sözü de almis. Bu adam nasil bir adam ya. Bedava yemegi de koparmis.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Donnacım zaten ne diyorum, kilimcinin kör oğlu olsa dediğinde haklısın ama hakkında konuştuğumuz oyuncu Harry Edward "The Snake" Kane. Alelade bir oyuncu değil.

    30 yaşına gelmiş, feleğin çemberinden geçmiş, her türlü pisliği yaşamış, aşmış ve hala üst düzey performans sergileyen bir topçu. Bu adam sakat değilse 120 dakika bile oynar, oynadı ve oynamalı.

    Adamı yıllardır izlediğim için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.

    Ayrıca uzo-balık ustası Ange hocamızın taktiğine taban tabana zıt olsa bile Kane, hazırlık maçlarında oynadı. Çünkü 90 dakika önde baskı uygulayamasa da allem eder kullem eder gol bulur; daha dün PL'ye gelen Ange Reyiz bile bunu biliyor.


    Daha da uzatmamak adına Kane'in sadece 9 numara olmadığını, aynı zamanda 10 numara da olduğunu söyleyip kısaca meseleyi kapatmak isterim.

    Çok değil birkaç sene öncesine kadar Salahla gol krallığında yarışırken KDB'yle asist krallığında yarışıyordu.

    Zaten tam da bu sebepten ötürü 120 milyon pound bile az bu oyuncuya.


    Öte yandan Tuchel Kane'i istemiyor anlamında söylemedim son cümlemi, sadece Tuchel'in basiretsiz birisi olduğunu düşünüyorum.


    Alıntı

    metni:
    Transfer bittikten sonra Kane Tuchel hocanin yanina gidiyor. Basardim, basardim diyor. Tuchel hoca da Kaneyi bebek gibi seviyor. Kane transferde Tuchel hocanin büyük rol oynadigini kendisi de söyledi.


    Bu Bild haberi mi?  Münih lehine lafazanlık yapan medya neler neler yazdı. Öyle ki geriye bir Levy için "paragöz Yahudi" demedikleri kaldı. Alman olmasalar yapabilirlerdi. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 13 Ağustos 2023; 15:23:28 >




  • dün S Sport idi sanırım paylaşım yaptı: "Kane 1 günde kariyerinin ilk kupasını kazanacak" diye, sonuç: 0-3 (kazanamadı)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dorukhansn kullanıcısına yanıt

    Videoda gördüm dün.TTuchel hocayla bulusmasini kayda almislar. Bildi o kadar ciddiye almam. Ucuz habercilik pesinde onlar. Bildten bir gazetecinin Tottenham basin toplantisinda Kane formasi göstermesi de yadirgadigim bir olaydi lakin Levy pazarlik konusunda bambaska bir seviye. Kimse, onunla pazarlik yapmak istemiyor.

  • Bu takımda nagelsman ve manenin ahı var. Bu sene Bundesliga bile zora girebilir, ki Bundesliganin Bayern için hiçbir esprisi yok. Slde yine olası bir City eşleşmesi ile pep Bayernin içinden geçer. Tuchelin bir final oynatıp bir finali de kazanması kimseyi yanıltmasn hoca falan değil bence bu adam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Nagelsmanni bir bakima anlarim da Manenin ne ahini almis Munih. Manenin prime dönemlerini gecirdigi ve Manenin kaymagini yiyen takim belli. Mane bitik hale gelince Salahi secip Maneyi postalayan takim belli. Mane top mu oynadi da Munih Manenin ahini alsin. En yüksek maasi aldi, rekor sayida ofsayta yakalandi, kücük takimlara karsi biraz istatistik kasti, o kadar. Mane Munih tarihinin en kötü transferi olarak görülüyor. Nagelsmanna gelince, kovulmayi fazlasiyla haketti. Villareale elenmesi, sistemle sürekli oynamasi, takimi gelistirememesi, genc topcu gelistirememesi, Müller, Neuer ve Goretzka gibilerin kuklasi olmasi, forma adaletinin olmamasi vs derken Dünya kupasindan sonra takima fazladan tatil verip Bildteki kiz arkadasiyla kayak tatiline cikmasi bardagi tasiran son damla oldu. 2.yari Munih fizik olarak döküldü. Hala Munihten maas aliyor bu Nagelsmann. Bence ortada bir ah olma durumu varsa, Munihin ahini alan Nagelsmanndir.





  • inter Pavarda resmi teklif yapti. Munih teklifi reddetti lakin bonuslarla 30 milyon avroluk yeni bir teklif yapti. Munih 30 milyon avro+bonuslar istiyor. Stanisicin Leverkusene kiralanmadi gündemde. Bu Pavard tam bir ergen. interin paylasimlarini begeniyor instagramda. Alkol sorunlari, profesyonel yasamamasi gibi nedenlerle Munih yönetiminin büyük tepkisini cekmisti. Oyun zekasi düsük. Bence prime dönemini bitirdi. Bundan sonra, Pavard bundan daha iyi bir topcu olmaz. Firsat varken elden cikarmak lazim. Zaten rotasyona düstügü icin ayrilmak istiyor.


    Munih kaleye israilli Daniel Peretzi aldi. Siyonist diye Munih taraftarinca büyük tepki cekti. Neuer beklenenden erken dönecekmis. Munih yönetimi de Ulreichle rekabete girecek bir yedek kaleci almayi tercih etmis. Bu arada, adamin Siyonist olup olmadigi belirsiz.


    DM icin cesitli dedikodular var. Munih yönetimin Tuchel hocaya DM almayacaklarini söyledikleri konusuluyor. Tuchel hoca icerdeki konusma icerde kalir, dedi. Florentino Luis ismi gündemde. Gravenberch süre almamaya devam ediyor. Bence Gravenberch satilip Luis alinarak transfer kapatilri. Eger Stanisic Leverkusene kiralanirsa mecburen sag bek almak zorunda kalacaklar.





  • Munih Fulhamdan Palhinha icin cok istekli. Resmi görüsmelere basladilar. Munih, Gravenberchi satip Palhinha icin 60 milyon avro ödemeye hazir lakin Fulham daha fazlasini istiyor.


    Pavard ve Gravenberchten gelecek para DMye harcanacagi icin sag bek yedegi icin Munih kiralik topcu bakiyor. Stanisici kiralamalari cok sacma. Alinacak topcunun ondan daha iyisi olma ihtimali de cok düsük. Tuchel hoca DM icin cok bastiriyordu.

  • Yapacağınız transfer döneminin de alacağınız topçunun da taaaaaa ******** dünyanın en aptal yönetimi lol bu hıyarlar Kahn'ı kovup geldiler bir de beceriksiz zombiler her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırd allahın palyaçoları🤡 🤹🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şampiyonlar Ligi'nde gs ye oynayacak maçlarda toplam 10 golden fazla atmamanızı rica edeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Gs'nin bu çöp takımı ve kadrosunu yerden yere vurmasını ümit ediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Transferin son gününde palhinyayi almaya çalışıp eline yüzüne bulaştıran takımın adıdır Bayern Münih. Yumurta ağzına geldikçe transfer yapmak nedir abi ya. Çok amatörce yönetiliyor. Umarım gs bu eslesmeden en kötü 2-3 puan kurtarabilir. Zor değil zaten tuchel denen 🤡 bunu yapacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uli ve Rummeniggenin dönemi biteli cok oldu. Bu ikisinin birlikte olmasi ikilik cikarmaktan baska bir seye yaramiyor. ikisi de DM istemediler. Pavardin satilacagi belliyken Stanisici Leverkusene kiralik gönderdiler. Palhinha konusu skandal. Fulham yerine adam alamadigi icin transfer son anda yatti. Palhinha saglik kontrolünü gecti, Munih formalari fotolarini bile cektirdi. Oradan döndü transfer. DM almaya son 2 günde ikna oldu Uli ve Rummenigge beyler. Pavardin yerine de kimseyi alamadilar. 3 topcu eksik baslayacaklar dar kadroyla. Tuchel hoca kimse gelmezse Pavlovici denerim DMde diyordu.


    Abi, Munih hep amatörce yönetiliyor, bu senelerdir böyle. Flick ve Heynckess sayesinde 2 tane SL aldilar. ikisi de hocalarin emegi yüzde 90. Heynckesste 2013te Martineze 40 milyon avro verdirmek icin bunlara 3 ay dil döktü. Munih zaten hakedildigi gibi yönetilse SLde cok farkli bir konumda olurdu.


    Simdi son 10 seneki gibi bir durum yok. EPL takimlari su gibi para harciyorlar. PSG kadroyu yenileyip genclestirdi. Rakipler de gücleniyor her sene.





  • Almanya milli takım tarihinde 11. teknik direktör olarak görev alan Hansi Flick, görevinden kovulan ilk teknik direktör olarak Almanya milli takım tarihine geçti. Ayrıca Flick, Erich Ribbeck'ten (24 kez) sonra en az maça çıkan isim oldu. (25 kez)


    Ey gidi çöp sevici Tsu. Tepeden tırnağa yalıyordun burada Flick öyle, Flick böyle diye diye. Vasat çöpün teki.

  • geng G kullanıcısına yanıt

    Futbol üstadına bak be.15 yıldır gidemediği yere ekmek banarak bayern destekliyor


    Futbol dahisiyim len beni takip edin len 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 10 Eylül 2023; 21:48:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725

    Futbol üstadına bak be.15 yıldır gidemediği yere ekmek banarak bayern destekliyor


    Futbol dahisiyim len beni takip edin len 

    Gerçekler acıdır, acıtır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt

    Gerçek sizin 15 senedir tv başından izlemenizdir.Çok acıttığını görebiliyorum


    Ait olmadığınız yere ekmek banmaya devam



  • yok mu koronadan beli bükülmüş bi takım flick hocam şov yapacak

  • Leverkusen deplasmanda Bayerni madara etti. Tarihi farka gidecek bir maçtı. Son dakika golüyle Bayern kazansa üzülürdüm. Bayerni gözümüzde çok büyütüyoruz. Defansı leş upamecano oynarsa icardi onunla top diye oynar. Galatasaray bu takımdan puan alacak demedi demeyin. United çanta da keklik. Kopenhagdan da 4 puan gelse en kötü, Galatasaray güle oynaya çıkar. Keşke United ile ilk maçı biz yapsaydık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dorukhansn kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, Kane hem atıyor hem oynatıyor aynı Benzema gibi. Gerçekten Levandowski'nin yerini dolduramazlar diyordum ama takım kimyası da önemli. Bazı çiçekler bazı topraklarda büyümüyor. Tuchel fazla tutunamayacak gibi duruyor.

    Chupo-Moting'in manajeri dünyanın en iyisi Morata'nın manajeriyle beraber senelerdir Bayern'in bu ismi niye tuttuğunu anlayamadım. Upamecano'nun yerine daha iyi bir isim de şart ayrıca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.