Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.663
Cevap
18
Favori
344.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Munih eger devre arasinda DMyi almazsa SLde kupa icin bir sanslari olmaz. Mutlaka topla iyi, baski altinda pas yapabilen ve ortayi kapatabilecek birini almalilar.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Münih bu futbolla city,real, Arsenal e madara olur demedi deme. Defans leş,orta saha leş. Hele kaleci komedi. 2016 da akıllanmadilar herifi yollayıp geri aldılar bide kaleyi verdiler. Gruptan çıkınca realle munih eslesse de ulrichin yumurtlayislarini tekr6izlesem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPL ve SL cok farkli. Arsenal henüz kapali kutu SLde. Önce büyük bir macta neler yapacagini izleyelim derim. Reale gelince, Real 2 sene önce kazandigi sansa bala SLyle cok gereksiz sisirildi. Realin öyle ahim sahim bir kadrosu oldugunu düsünmüyorum. Realden Munihe ilk 11 koyabilecegimiz 3 tane topcu olur max. Kaleci, DMlerden birisi ve Vinicius.


    Benzema ayrildi ve yerine kimse alinmadi. Kroos ve Modric iyice dede oldular. Hala bekleri sorunlu. Perez ortasahalarina tempo kontroller diye tabir edecegiz tempoyu ayarlayip takima pas yaptiracak kimseyi almadi, atletik topculari doldurdu.


    Devre arasi DM alinacak, alinacak DM ortasahayi ve savunmayi toparlar. Neuer Subata kadar form tutar.


    Ulreich kova zaten. United macinda baska bir kaleci olsa o 3 golü de yemezdi. Dünkü macta Kim Opendayi iyi savundu, baska bir kaleciyle o top gol olmazdi.Amatör kaleci gibi oynuyor Ulreich. Daniel Peretz oynasa daha kötü olmaz.





  • Maçı gördüğüm zaman Bayern'in kaybedebileceğini ya da berabere kalacağını düşünmüştüm. Ve düşündüğüm gibi olmuş gibi duruyor. Hafta içi deplasmanda Kopenhag'ı deler bu takım. Maçtan sonra gelirim yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hainer, Rice transferinde diğer mevkiler öncelik olduğu için çekildiklerini açikladi. Rice icin West Ham 140 milyon avro istiyordu, cekilmelerini anlarim da abi Ugarte, Florentino Luis gibi adamlari niye almaya calismadilar? Mesela Ugarte Munih ortasahasini ucururdu, 4-5 milyon maasi var, 60 milyon avroya aldik biz. Biz cok agir davrandik transferde bir de. Florentino Luiste ilac olurdu ortasahaya.


    Ulreich, 2018de tur veriyordu Reale. 5 sene sonra Ulreich cok daha kötü kaleci haline geldi. Hamburgta tutunamadi bu adam. Neuer dönecek gibi israilli kaleciyi yedege almakta hata. Stanisicin kiralanmasi baska bir hata. Laimer bu hata yüzünden sag bek oynuyor. Guerreiro ortasahaya ne katabilir onu da görmek lazim.

  • Sırada bayern var.



    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig
  • salı gecesi


    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig
  • İlk maç taraftarları önünde fazla rencide olmasınlar diye 5 atıp bırakabiliriz

    Fakat Allianz Arenada 8-0 dan aşağısı kabul edilemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 23 Ekim 2023; 15:1:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alman köylüsü tuchel münihe otobüsle dönsün

  • Bayern ile Türk takımları arasında çok büyük seviye farkı var. Ne alaka ilk 60 dakika gs ezdi diyebilirsiniz ancak adamlar 60 dakika hiç kasmadan yüzde 20'siyle oynayıp son 30 dakika biraz kıpırdayıp 3 yaptılar. Gs inanılmaz efor sarfetti, Bayern için ise ter atma maçı oldu. Skor ise 1-3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oynamamıza rağmen zayıf rakibimize acımadık

    Fakat genede 2. maçta 8 in altında atmak kabul edilemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puhahua maçın başında baktım kimmich kırmızı yemişti dere arasında bakayım dedim rakip 2 kırmızı yiyip 7 tane yemiş, bayern kitabımda en büyük 2. kulüpte barçayla yarış halindeydi ama tüm kulüpler resmen yattığı için liverpoolun da arkasına koyuyorum bundan sonra

  • Bayernin çok iyi bir kadrosu var bence fakat sağlam bir 6 bulamadilar henüz Harry Kane, skor yükünü çekmekle kalmiyor, ayni zamanda ileride duvar olmasi, 2li oyunlari sayesine Bayern hucum hattindaki diğer oyunculari da ileri taşiyor rahatça Lewandowskiden daha faydali Bayern için


    Kimmich Real ve City istiyor Musiala, Mbappe olmazsa Perezin kafayi taktiği bir başka isim City KDBnin yerine düşünüyor Daviesi Real ve birçok takim istiyor Bayern yönetimi adam gibi bir 6 alip orta sahayi düzeltmezse kadro da dağilabilir Bu oyuncularin hedefi ŞLyi kazanmak Bayern seviyesinde bir takim Gsden o kadar baski yiyemez Gs biraz şansli olsa 4-5 olurdu ilk yaridan Mesela Zubimendi var, tam Bayernin aradiği adam Regista tipi 6 Geriden oyun kurarken baskidan topu kolayca çikarir

  • tamam Bayern kaliteli takım, belki gene yenerdi ama, bu maçta hakem taraf tuttuğunu baya belli etti.

    çok net kırmızı kartı vermedi. uzatmada gol atılmasına rağmen 6 dakikaya golden kaynaklı süre eklemesi yapmadı ve hemen bitirdi maçı. belki o sürede gol atılamayacaktı ama olay o değil olay hakemin bu kadar net şekilde tuhaf bi karar vermiş olması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayern münihin leş gibi kadrosu var.


    Sane-Coman-Musiala sanarsın fifa fut modu oynuyorlar öyle yapay öyle gerçeklikten uzak herifler.


    Koskoca bayern kontra futbolu oynuyor. Onu da tma beceremiyor çünkü sane gibi bir emre mor var takımda

  • Ulan Bayern ilk yarı 2 gol atar dedik bu şerefsiz Sane yine dünyaları kaçırıyor. Bu kadar boş bir topçu olamaz abi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bu Alman Aykut Kocaman 'ı Münih'in başına kim getirdiyse Allah belasını versin


    1-0 öne geçiyor kontra arıyor... Son yıllarda izlediğim en kötü Bayern.


    Tuchel kadar overrated bir teknik direktör gerçekten olamaz.


    Alman ligi Bayern şampiyon olsun diye oynanıyor. FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig 

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    GS karşısında oyun olarak iki maçta da sınıfta kaldılar bence. Tuchel bu oyunla bi süre daha büyük kupa kazanamaz ve sonra adı unutulur. Mourinho gibi efsane bi adam bile gözden düştü Tuchel mi gözden düşmeyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munih, Bryan Zaragoza transferini acikladi. 6 ay Granadada kiralik kalacak. Bonservis, 14 milyon avro+2-3 milyon avro bonus.


    Munihin SLyi kazanabilmesi icin devre arasinda mutlaka DMye nokta atisi bir transfer yapip, ortasahaya seviye atlatmalari lazim.


    Zaragoza transferi rotasyon icin mantikli, 22 yasinda bir topcu ve kaliteli. Lakin, öncelikler varken, gerekli miydi? Tartisilir.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    Münih, bu teknik direktör ve saneyle değil şlyi Bundesliga'yı bile kazanamaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.