Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.714
Cevap
18
Favori
345.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabitzer 19 milyon avroya Dortmunda satildi. Manenin Al Nassra transferinin bitme asamasinda oldugu söylense de Munihe yakin muhabirler israrla resmi teklif olmadigini söylüyorlar. 32 milyon avro konusuluyor. Sommerin de intere transferi bitmek üzere.


    Pavardi United, City ve interin istedigi konusuluyordu lakin hala resmi teklif yokmus. Pep hoca Walkeri takimda tutmak icin savasacagini söyledi.


    Levyle Pazartesi görüsme olacak. Aslinda bugündü, Levy son anda iptal etmis. Tottenhamin Teli istedigi konusuluyor.


    Laimer DMye ilac gibi geldi bence. Laimer, alan kontrolü ve baski altinda pasörlügünü biraz gelistirirse katkisi muazzam olur, yine de Munihin Goretzka ve Gravenberchten birini hatta ikisini satarak oraya büyük bir transfer yapmasi lazim. Goretzka bana istenmedigimi söylemediler, kalmak istiyorum aciklamalari yapiyor hala. Mane de ayrilmak istemiyordu istenmedigi defalarca söylenmesine ragmen. Munihin Mamardashviliyi de almasi lazim. Neuere güvenilip yola cikilmaz. Kendisine yakin basina hemen dönecegim haberleri yaptiriyordu, lakin öyle lafla olmuyor. Uli baskanin Neuere olan sevgisini de yadirgadim. Elinden gelse bebek gibi bakacak Neuere, üzerine titriyor.





  • araplar sağolsun Avrupa futboluna çok iyi "geri dönüşemeyim kutusu" görevi görüyolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MBS denilen adamin büyük projeleri oldugu ve akilli sehir vs yapacagi söyleniyordu birkac sene önce. Bence, bu transferleri hep reklam icin yapiyorlar.


    Munih icin de faydalari oldu. Yoksa Maneyi elden cikarmalari cok zordu. Mane, Munih tarihinin en kötü transferlerinden biri olarak görülüyor. Manenin basarisiz olmasini bekliyordu lakin ben bile bu kadar kötü olacagini beklemiyordum. Cöpün cöpü cikti resmen.  

  • Unitedin Goretzka konusunda cok istekli oldugu söyleniyor. West Hamin da listesindeki 1 numarali topcu Goretzka.ilk baslarda ayrilmak istemedigi lakin Tuchelin hocanin sürekli Laimeri ilk 11 oynatmasi ve hala DM istemesinin kararini degistirdigi yorumlari yapiliyor. Motive olmus bir Goretzka 8 oynayacagi bir 4-3-3 takiminda büyük isler yapabilir bence. Munih, 40-50ye birakir, daha azina da birakabilir. Sabitzer ve Maneden 50 milyon avro geldi ve maas yüklerinden de kurtuldular. Goretzka da satilirsa Tuchel hocanin istedigi DM icin yeterli bütce olur.


    Frans Krätzigden de bahsetmek lazim. Munihin hazirlik kampinin su ana kadarki yildizi. City macinda da iyiydi. Mac sonunda Pep bizzat gidip tebrik etti. Liverpool macinda da klas bir gol atip macin topcusu secildi. Munih iyi top oynadi lakin cok basit goller yediler. Tel, ilk geldigi zaman söyledim. Fizik, teknik ve mental olarak hazirdi. Tek eksigi kosularini ve oyun aklini gelistirmekti. Üzerinde durulsaydi bugün Munih Kaneyi almak zorunda kalmazdi. Nagelsmann hoca, gidip Moting ve bitik Müllere 9da süre verdi. O süreyi Tele vermis olsaydi, bugün tüm bütce DMye ayrilirdi ve Munih istedigi DMyi alirdi.





  • bugünki Liverpool hazırlık maçında sahada ilginç bir isim, 17 yaşında Arijon İbrahimovic

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DMde oynayan Pavlovicte iyi topcu. Tabii Krätzig reis baska bir seviye.


    Tottenham, Munihin 100 milyon avro+30 milyon avro teklifini reddetti. Levy, bonservisin büyük cogunlugunu pesin istiyormus.Munih son bir teklif daha yapacak.


    Neuerin 2024te dönmesi bekleniyormus. Munihin yerinde olsam, Gravenberch/Goretzkadan birini satip o paraya ekleyip, Maignan+De Jong yapardim. iki büyük sorun da cözülür. Harry Kane zaten 30 yasinda. Tel simdiden fark yaratmaya basladi. Tel de israr ederlerse kazanclari cok daha büyük olur.

  • Harry Kane Munihte. Bonuslarla 100 milyon avrodan biraz fazlaya gelmis. Levy bonservisin büyük kismini pesin istiyordu.


    Kaleye Mandanda ismi gündemdeymis lakin Uli reis Neuer üzülmesin diye Kepayi kiralayacakmis.

  • Romano, bonservisin 100 milyon avro+bonuslar oldugunu söylüyor. Munih icin mutlu oldum. Cünkü, 2018den beri 100 milyonluk topcu alacaklarini söylüyorlardi, 5 sene sonrasina kismet oldu. Lakin, kaleci ve DMde önemli ihtiyac onlar icin. DM icin Sangara iddialari var. Kaleye büyük ihtimalle Kepa gelecek. Opsiyonlu kiralik.


    Pavardin Uniteda satilacagi konusuluyor. Walkeri Pep birakmadi. iki kez zam yapip kalmasini sagladi Pep. Ben Munihin sag beke ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum. Stanisice düzenli süre vermeliler artik. O güveni verdi Stanisic. Ben olsam, Sangare yerine Laviayi düsünürdüm. Munihin ihtiyacina daha uygun topcu Sangareden. Sangare agir topcu.


    Tilmanni PSVye kiraladilar 15 milyon avro opsiyonla. Simonsu alip Leipzige kiraladik. Onlar da Tilmanni kiraladilar Simons yerine. Leipzigte biraz daha gelisirse Simons bedavadan ilk 11 topcumuz olacak.

  • Oh be Harry Kane o loser camiadan kurtuldu sonunda. Real Madrid'e istiyordum ben ama Munich de iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence SLdeki büyük maclardaki perfonmansi soru isareti olsa da Munih Kaneyi almak zorundaydi.3 senedir SLde ceyrek finalde eleniyorlar. Bu acidan büyük bir transfer gerekliydi. Hala DM transferi de gerekli. Neuer dönene kadar kaleyi Kepayla idare edeceklerini düsünürsek. Kane, kanatlari oyuna sokan bir lider. Musiala yasi itibariyle henüz Munih hucumlarina liderlik edecek seviyede degil. Kane Musialanin yükünü hafifletmesi ve kanatlarin perfonmansini yükseltecek olmasi acisindan yerinde bir transfer. Bu transferin tek kötü yönü, Telin önünü kapatmasi. Tele 1-2 sene kanat ve forvet rotasyonunda iyi süreler verip, daha sonra Kaneyle dönüsümlü kullanabilirler. Telin Kaneden cok sey ögrenecegi gercegi de var. Levy, Kanenin ucagi havalanacakken kontrat detaylarini tekrar görüsmek istemis. Bonuslari garanti 10a indirmis.


    Pavard satilacak. Goretzka, Gravenberchten birisi de satilirsa DM icin yeterli kaynak olusturulur. Laimerle Munih ortasahasi gecen seneki kadar kötü olmaz lakin, biraz para harcayip sorunsuz hale getirmek varken risk almak neden?





  • Kanenin maasi perfonmansa dayali bonuslarla yillik 25 milyon avro. Vergilerle birlikte tabii bu rakam. Net 12.5 milyon avroya denk geliyor bonuslarla.


    Tuchel hoca, DM icin ciddi anlamda bastiriyormus 40-50 milyon avrodan fazla harcamak icin. Kaleye Kepayi da Tuchel hoca önermis. Saniyorum Kepa idare eder önemli olan DMyi saglama almak diye düsündü. Tuchel hoca Goretzkayi da takimda istemiyormus.

  • Kepa, Reale gitmis. Munih yönetimi, Kaneyle ugrasirken Real Kepayi bitirmis. Lakin burada hata Munih yönetiminde. Kepayla daha anlasmayip isi agirdan almislar.


    Bounou icin 10-12 milyon avro bonservis ödeyecekler simdi. Gerci Mandandayi al kafan rahat etsin, Neuer üzülse ne yazar. Böyle simarta simarta baslarina cikardilar.

  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    sonunda vallaha yaa. kanser olmuştum artık.

    Toni'nin 37 yaşında Serie A gol kralı olduğu dünyada Kane eğer iyi performans gösterirse senelerce oynar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo Kane gelmiş, Lewandovski gibi gelene geçene yapıştırır.

    Yalnız başlık güncel değil, bugün de Leipzig maçı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ağustos 2023; 18:20:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Forum bitti artık abi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kane abim ne yapmış ne etmiş tottenham virüsünü de getirmiş yanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kane'in ilk 11'de başlamadığı her maçta beter olun.


    Manu'dan bile hodbin, küstah ve narsisist münih taraftarı ve yönetimine müstehak her kötü sonuç.

  • dorukhansn kullanıcısına yanıt

    Ne ilk 11 baslamasi. Adamin saglik kontrolleri gece 3-4te bitmis. Nasil ilk 11 baslayacakti? Bir tane antremana cikip oynadi adam.

  • United Pavardla anlasmis. Munihe de ilk resmi tekliflerini yapmislar, Munih reddetmis.


    Munih transfer komitesi kale icin 6-7 aday belirlemis.Hepsi de farkli isimleri istemisler. Hepsiyle de görüsmelere baslamislar ayni anda. Kepa da onlardan biriydi. Real önce Sevilladan Bounouyu istemis. Sevilla, 20 milyondan fazla bonservis istemesi yüzünden Kepaya dönmüsler ve transferi hemen bitirmisler. Rulli de sakatlanmis 3 ay yok. Listede Magnanda ve Costa da var. Transfer komitesinde CFO bile var. Böyle olunca transferde agir hareket edilmesi dogal.


    Lakin, dünden sonra Tuchel hoca 6 icin daha da bastiracak. Bu acidan dünkü mac iyi oldu. Kale icinde hizli hareket edeceklerdir.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Kilimicinin kör oğlundan bahsetmiyoruz; mevzubahis Kane. Bu adam Mourinho ve Conte'nin "olmayan" ofansif hamlelerine rağmen kendi pozisyon alma becerisiyle takıma tonla gol attırmıştı.

    Yani takıma uyummuş direktifleri uygulamaymış, geçiniz. Bu adam zekasıyla oynuyor ve başarılı oluyor. Kane'i başlatmama garabetini zaten yapsa yapsa Tuchel yapardı, yaptı.

  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.