Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BoJack Horseman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.674
Cevap
18
Favori
344.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neco. kullanıcısına yanıt

    Ortasahaya yapilacak nokta atisi bir transfer cok seyi degistirir. Bu sene City de gecen seneden kötü, Real daha da zayifladi.


    Tuchel hoca Munih icin en iyi ve en uygun hoca. Munihteki statüko ve evlatcilik düsünüldügünde daha iyisini de bulamazlar. Tuchel hoca aylarca DM istedi. Declan Rice ve De Jongun isimlerini verdi. Declan Riceyla anlasti Tuchel hoca, sonra ne oldu? Munih, Kane transferine öncelik verdigi icin Rice transferinden cekildi. Bunu Munih baskani Hainer acikladi. Tuchel hoca ondan sonra da haftalarca DM icin bastirdi, transferin bitmesine sayili günler kala Munih yönetimini ikna etti. Bu kez de Palhinha transferi Fulhamin yerine adam bulamamasi yüzünden son dakikada yatti. Munihte hocalik yapmak cok zor. Yönetimin kuklasi olmamakta cok zor. Müller gibilerin kuklasi olmamakta cok zor.


    Bu sene, Leverkusen ve Leipzig iyi. Yine de Munih baskili ve kaliteli bir oyun oynuyor. Tabii dedigim gibi ortasahaya seviye atlatmak zorundalar. Goretzkayla 10 kisi oynuyorlar. Saneye gelince, sagda soldan daha etkili. Solda oynayinca, cok daginik. Yine de bence Munihin hucumu SLyi kazanmak icin fazlasiyla yeterli. Bu sene Gnabryden cok az verim aliyorlar. Tuchel hoca gecen sezonun sonuna dogru Gnabryi kazanmaya baslamisti.





  • Bayern Münih haddinden fazla abartılan bir takım. City ve realin de bu sezon tadı yok, ama Münih bunlarla eşleştigi an yarım düzine gölü yer,köyüne geri döner. Galatasaray karşısında ecel terleri döktüler. Özellikle ikinci maçı hakem sayesinde kazandılar. Gruplardan çıkınca umarım City yada Real çekerler. Nasıl rezil oluyorlar izleriz zevkle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    'Tuchel Münih için en iyi hoca' cümlesinden sonrasını okumadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frankfurt 5-1 Bayern Munich (61')

    Bayern tarihinin en kötü hocası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Darısı yarın United maçına diyecemde. Gruptan çıkmamız için bu Bavyera köylülerinin Unitedi yenmesi lazım. Yoksa bir 3-5 United sallasa çok güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munihte hocalik yapmak dünyanin en zor isi. Cünkü, statüko inanilmaz boyutlarda. Neuer üzülür diye üst düzey kaleci almayan bir takimdan bahsediyorum. Müller yedek olmasina ragmen maasinda indirim yapmadan ayni maasla sözlesmesini uzatan bir takimdan bahsediyorum. Müller üzülür diye indirim teklifi dahi yapamiyorlar. Neuer ve Müllerlerin ekibi Ancelottiyi yediler, Kovaci yediler. Nagelsmanni yediler. Hasani bile yediler. Her sene kar aciklama fantezisi yüzünden kasadaki parayi bile transfere harcamayan bir takimdan bahsediyorum. Bundan dolayi, hicbir hoca istedigi her topcuyu aldiramiyor. Arti olarak, yönetimin alt yapidan topcu cikarma fantezisi de var. Munih gercekten hakkiyle yönetilse, birazcik akil ve mantikla yönetilse, SL sayisinda bugün farkli yerlerde olurdu. Bu yönetim düzeni yüzünden potansiyelini ortaya cikaramiyor.


    Zaten Munihin bu kadar cok hoca degistirmesinin sebebi yukaridaki sebepler. Munih, Tuchel hocadan daha iyisini bulamaz. Tuchel hoca da isterdi Munihte normal bir yönetim olmasini ve istedigi DMin alinmasini. Normal bir yönetim, 120 milyon avroyu verir, Declan Ricei alirdi, sonra 100 milyon avro verip Kaneyi de alirdi. Bir sezon bütcede zarar aciklarlardi o kadar. Tuchel hoca DM almak icin Pavardin satisina bile onay verip, son ana kadar cabalayip Palhinha transferinin son dakikada yatmasi bir dramdir.. Goretzkanin sahada yürümesi ve ortasahaya bir sey katmamasi Tuchel hoca delirtti gecen sezon. Her mac 1 kisi eksik oynamak kolay degil.Pavlovic bile belirgin bir sekilde farkini belli etti. Munih amatör takimiyla 4.ligde oynuyordu Pavlovic. Tuchel hoca duran toplari bile kullandiriyor. Tuchel hoca Munih yönetimine DM almazsaniz Pavlovici ilk 11 oynatacagim demis ilk baslarda lakin o zaman sakatlanmis Pavlovic. Dünyanin en iyi topcu gelistiren hocasi denilen Nagelsmann Telin bile yüzüne bakmiyordu. Tuchel, Pavlovici ilk 11 oynatiyor. Hoca gibi hoca. Müller ve Neuerin tayfasina da kendini ezdirmedi. Yönetimin de onlarin da kuklasi olmadi.


    Munih yönetiminin Pavlovic iyi, DM almaya gerek yok diyecegini bildigi icin DM icin hala israr ediyor. Tuchel hoca PSGden kovuldugunda cok üzülmüstüm. O zaman PSG konusunda Pochettino cöpü PSGyi ucaracak deniyordu, sonucunu gördük. PSG, 5 sene geriye gitti. Luis Enrique de Tuchel hocanin cantasini tasiyamaz. Dedigim gibi, bu adam her seyiye hoca, hoca gibi hoca. Munih daha iyisini bulamaz. istedigi topculari almalari yeterli olur basari icin. Yoksa Goretzkayla 10 kisi oynayip, SLde basarili olmasini beklemek hayal.





  • Harry Kane Bundesliga'daki ilk sezonunda Robert Lewandowski'ye ait olan yarım sezonda 22 gol atma rekoruna ortak oldu. Pazar günü oynanacak olanligin ilk yarısının son maçında Werder Bremen karşısında gol atabilirse, 17 maçta 23 gole ulaşıp, rekoru kırmış olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boey hayırlı olsun diyebilir miyiz ?

  • Boey icin Munih farkli bir seviye. Önce kendini bu seviyede kanitlamasi lazim. Tabii, SLde bu seviyede oynayabilecegini gösterdi lakin üzerine koyarak gitmesi mesele. Ofansif üretkenligini da epey gelistirmesi lazim.


    Tuchel hocanin stoperde ilk tercihi Araujoydu. Munih 80 milyon avroya kadar cikti, Xavi Araujo giderse ayrilmakla tehdit edip isi bozdu. Daha sonra kendi ayrildi Munih bütcenin önemli kismini Boeye harcayinca. Araujo sag bekte oynayabiliyordu, Boeye gerek kalmazdi o zaman.Araujo alinsaydi De Ligti satma gibi bir opsiyonlari olabilirdi.


    DMde Munihin hamle yapmasini bekliyordum, özellikle Tuchel hocanin yönetime baski yapmasini bekliyordum lakin Pavlovicin artan perfonmansi yüzünden Tuchel hoca da yönetime baski yapmadi. 2 gol 2 assistle oynuyor simdiden. Bir DMye göre top kullanma becerisi de iyi. Palhinhaya 70-80 harcamak yerine Pavlovici kazanmayi tercih eden bir yönetime bir sey denmez.

  • Kovun artık şu rezili... Sezonun kırılma maçına çıkarken üçlüye dönüp 30 milyon verdiği sağ beki sol kanat bek oynatıyor ölücem gülmekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 10 Şubat 2024; 22:12:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuchel hoca falan değil,mou gelse bundan daha iyi iş yapar ama müller-neuer lobisi yer mou'yu.bayern'in ilacı klopp ya da nagelsmann ama giderler terzic ya da marco rose ile anlaşırlar.

  • Bayern coaches since 2011/12 with the best point average:

    🥇 Hansi Flick - 2,53
    🥈 Jupp Heynckes (2017-2018) - 2,49
    🥉 Jupp Heynckes (2011-2013) - 2,43
    4️⃣ Pep Guardiola - 2,41
    5️⃣ Julian Nagelsmann - 2,31
    6️⃣ Carlo Ancelotti - 2,28
    7️⃣ Niko Kovac - 2,26
    8️⃣ Thomas Tuchel - 2,12

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İY: Bochum 2-1 Bayern.

    Çeviremezse kovulacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt


    rezillik resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-1. Bayern tarihinin en rezil hocası.

    Flick'i indirirler yakında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelin mourinho ile anlaşın. mou'yu red ettiğinizden bu yana başarısız gidiyorsunuz.

  • Bunu Bayern'e getirenler utansın. Chelsea'de göze batan başarısı olmadı, Psg zaten liginde rakipsizdi, Bayern'e finalde kaybetmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Kaç yıldır söylüyorum bu Tuchel TD falan değil diye.


    Alman olduğundan bile şüpheliyim.


    Thomas Müller, Levurkusen maçından sonra içinden geçmiş zaten... Yakında kapıya koyarlar bunu


    İkna ederlerse Klopp olmazsa Alonso gelir seneye takımın başına.


    Bizde 90 dakika atak oyun oynamaya çalışan o Bayern'i izleriz.


    Ligin çok üstünde kadrosu var ama gidiyor kontra oynuyor yemin ederim Alman Aykut Kocaman...

  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.