Şimdi Ara

Felçli Kediye Yardım Kampanyası (VİDEOLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, kediyi bulan ben değilim. Hatta bulan insanı da şahsen tanımıyorum. Fakat kendisini 1 hafta önce falan twitter'da keşfedip sırf kurtardığı hayvanlarla mutlu olayım diye takip etmiştim. Çünkü geçenlerde çok hasta bir yavru kediyi tüm çabalarıma rağmen kurtaramamıştım ve halen canımı yakıyor bu durum. Eğer profilini biraz gezerseniz siz de çok mutlu olursunuz. Kendi imkanlarıyla yapıyor her şeyi önceki gönderilerinden gördüğüm kadarıyla fakat bu sefer yardıma ihtiyacı var. Ben son zamanlarda 5 parasız olmama rağmen 20 lira göndereceğim ama benim kendi başıma gönderdiğim 20 liranın bir fark yaratacağına inanmıyorum. Fakat sizlerde elinizden geleni yaparsanız çok şey olur. İnanın arka ayakları yüzünden yemek bile yiyemeyen bu hayvanın yürüyüp koştuğunu görmek dünyanın en güzel şeyi olur. Hele bir de katkınız varsa. PROFİL SAHİBİ FİŞİ GÖNDERECEK AYRICA, GÜVEN SORUNUNUZ OLMASIN.
    https://twitter.com/kuzutarlasi/status/896799211907416065
    https://twitter.com/kuzutarlasi/status/896817852325535745

    Kendisinin mesajları herkese açık, oradan ulaşıp konuşabilirsiniz. Lütfen videoyu izleyip fotoğrafa bakın. 5 lira bile çok fark eder birlik olduktan sonra.

    NOT: EĞER EKŞİ SÖZLÜK ÜYELİĞİNİZ VEYA ÜYELİĞE BİR SAHİP BİR TANIDIĞINIZ VARSA LÜTFEN ONA DA ULAŞTIRIN, ORADAN GELEN YARDIM DA KEDİNİN KURTULMASINA YARDIMCI OLUR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tothelost -- 14 Ağustos 2017; 1:0:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.