Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (2842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126.466
Cevap
157
Favori
2.078.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28402841284228432844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    1.Bu seneyi cope attıgımız falan yok.Liderden 6 puan gerideyiz.Ve cope atılacak bir senemiz de bana gore yok.
    2.Bıktım bu Ersun Yanal guzellemelerinden adam Trabzon da senelerce calıstı.Dunya transferler yaptırdı.Klub inanılmaz borca girdi.Ve bu adam her sene inanılmaz derecede basarısız oldu.
    Ne futbol oynattı.Ne saha ici ne saha dısı iyiydi.Fi tarihinde FB de basarılı oldu diye,Fb defans yaptırmaz yaptırır dedi diye her gun Ersun guzellerimeleri , yeter adam FB den sonra hicbirsekilde dikis tutturamadı.İnanılmaz basarısız oldu.pas gecilmesin.
    3.BJK macı var.Ben alacagımıza % 1000 inanıyorum.Takımın eksikleri var mı var.Bu takıma devre arası en az 1 mumkunse 2 hızlı stoper ve en azından sol kanat lazım , eksikleri olmayan takım yok.
    GS da stoper ve forvet yok.BJK da forvetleri verimsiz ve kadro bana gore dar, tek eksigi olan biz degiliz.
    4.Frey transferi ne kadar gereksiz demistim.Reyes de kotu bir transfere benziyor.Soldado gibi son derece klas hem atan hem attıran gecen sene 12 gol falan atan adamı UEFA dısında bırakmanın ne kadar sacmalık oldugu bir kez daha anlasıldı.
    5.Risk almak zorundayız.Yigithan denenmeli bunun dısında Barıs ve Ferdi gibi gencler de denenmeli , Soldado yu ciz, Ekici yi ciz , Dirar ı ciz,Valbuena yı ciz boyle bir lukse kimse sahip olmamalı basta TD olmak uzere...
    6.Zagreb macı onemli degil Volkan cıksın,Frey oynasın diyenler vardı.Ben acıkcası Zagreb macında degilim.Benim kızdıgım madem oynamayanları oynatacaksın OK, Jailson ile Slimani yi sonradan neden oyuna alıyorsun?Benzia bizim icin hayati oyuncu sakatlansa yerini dolduracak oyuncumuz yok.Madem Benzia yı da oynatma, TD once boyle bir kadro ile cıkıp sonradan zaten mac 60 da bitmis Slimani,Jailson u alması cok sacma, aldıgın kararın arkasında duracaksın.
    7.BJK macı hayati mac benim en ufak suphem yok.Ama olur da kaybedilirse zaten Yonetim de arkasında duramaz.Devre arası falan bekleyemez basın cok agır sıkıstırır.Velev ki olursa ben siddetle,ısrarla Ersun Yanal isimli TD e karsıyım.
    8.Benim ongorum GS grubunu 5 ya da 6 puanla bitirecek.Deplasmanda Lokomotif den 1 puan evinde Shalke ve Porto dan 1 puan ya da 2 sinden birinden 1 puan alacak.Bu da cıkmalarını yeter mi bilmiyorum.Muhtemelen GS 3. olacak Lokomotif de elenecek.Tersi olursa benim icin surpriz olur.
    Avrupa da herkesin gidecegi yol kısıtlı iken ve Avrupa da oynamak CL icin Lig Sampiyonlugu sart iken neyi,neden,nasıl cope atıyoruz?GS 6 puan gerisindeyiz.Yarın daha Basaksehir,BJK,Konya,Malatya vs deplasmanları olacak.Bu isin sakatlıgı var cezası var.Seleznov 4 mac ceza aldı.Yarın baskaları da alabilir.BJK karısık Baskan ile TD arasında resmen bir savas var.GS Yetki istiyor belki yarın Baskan ve Yonetim Kurulu da gidicek.Neden bırakıyoruz.Oyle bir luksumuz mu var?Anlamıyorum.
    Kim ne derse desin sendeki Slimani,Soldado rakipler de biri de yok.Ben umutluyum.
    Senin rakipler üzerinden pozitifliğine umut var olmana hayranım. Cidden merak ediyorum oluyor mu işe yarıyor mu rahatlatabiliyor musun kendini.

    Rakiplerde olan bekler ortasaha kale sen de var mı rakibin olmayan forveti ile umut var oluyorsun. Misal Pepe var mı Muslera var mı Ndiaye var mı Garry Babel Ljajic Vida Fernando vs vs.forvetin var ne oluyor Galatasarayın Beşiktaşın forvetinden daha çok mu atıyor maç mı kurtarıyor. Hadi bunları oyuncuları geçtim Terim ve Güneş gibi Hocan var mı...

    Temenni ile öngörü farklı şeylerdir. Fenerbahçenin Avrupa başarısı için temennilerini görmek isterdim rakiplerin Avrupa başarısızlığı temennilerinden önce..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hiç kimse kusura bakmasın bjk maçını %100 kaybetmemiz gerekiyor bu hatadan ne kadar erken dönersek avantajdır

    cocu ile olmayacak. yerli bir hoca ile çalışmalıyız

    hayatımda ilk defa fenerin bir derbi maçını kaybetmesini istiyorum cocu allah seni bildiği gibi yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizlion

    Hem fenerbahçe Hemde Galatasaray için yorumlarını tekrar sana hatırlatmak için mesajına cvp yazıyorum.söylediklerinin tersi veya doğrusu çıkarsa o zaman alıntılarım seni.
    Alıntıla ben 18 yıldır forumdayım.Olmezsek buradayız.
  • Admin uyuma konuna sahip çık!

    Şu gslileri bjklileri almayın artık konuya akbaba gibi üşüşüyorlar can sıkıyorlar.
    Birimiz de o sinirle bir şey yazsak ceza alıyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archdark

    Senin rakipler üzerinden pozitifliğine umut var olmana hayranım. Cidden merak ediyorum oluyor mu işe yarıyor mu rahatlatabiliyor musun kendini.

    Rakiplerde olan bekler ortasaha kale sen de var mı rakibin olmayan forveti ile umut var oluyorsun. Misal Pepe var mı Muslera var mı Ndiaye var mı Garry Babel Ljajic Vida Fernando vs vs.forvetin var ne oluyor Galatasarayın Beşiktaşın forvetinden daha çok mu atıyor maç mı kurtarıyor. Hadi bunları oyuncuları geçtim Terim ve Güneş gibi Hocan var mı...

    Temenni ile öngörü farklı şeylerdir. Fenerbahçenin Avrupa başarısı için temennilerini görmek isterdim rakiplerin Avrupa başarısızlığı temennilerinden önce..

    Alıntıları Göster
    Kendi bolumunuzde FB,Baskanı,taraftarı icin neler yazdıgınıza bak.Sonra konus.
    Diger yandan kisisel olarak "Bu ates ufleyerek sonmez" den sonra benim icin hersey degisti.Cornu,Platinisi vb piyasada yok.

    Kendi adıma GS desteklemek gibi bir mecburiyetim oldugunu dusunmuyorum.Avrupa olsa dahi... Sen de desteklemek zorunda degilsin.
    Ben diger forumlarda cok gordum.FB basarısız olsun diye Vakıfbank,Ecz.,HB,Efes,Hatay vb bircok takımı destekleyen GS lı en guzeli kendi takımını destekleyebilmek ne mutlu ki FB liyiz.Her bransta kendi takımımızı destekleyebiliyoruz.

    Baskanları 30 deyip 150 borc yapılmıs derken men cezası vermemesi de ayrı bir ironidir.Bize yapılanlar da ortadadır.Lobiniz cok guclu biliyoruz.Hayat bu belki bir gun hersey degisir.




  • Psv yönetimi: cocu yu aldıkları için fb yönetimine teşekkür ederiz.



    Yakında böyle bir açıklama bekliyorum..





    Bu arada ersun yanal ın gelmesini isteyen biri olarak sezon başı kendi antrenmanını yaptırmayan bir ersun yanal da başarısız olabilir. Onun sistemi fizik isteyen bir sistem. Şu an her açıdan dökülen fenerbahçe de o da başarısız olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Eylül 2018; 9:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü maçtan sonra Cocu nun



    Topal Skertel Reyes ile 3-5-2 oynatmasi mantıklı olur. Cocu ya hak verilecek şey, yıllardır oynattığı sisteme uygun oyuncu olmaması. Ekonomik sorunlar ortada. Yani 4-3-3 de iyi kanat oyuncuları gerekli hem ofansif hem defansif.



    Skertel Topal Reyes



    Jailson Elif Benzia Barış Ayew



    Slimani



    Şener Roman İsmail Alper Kalite anlamında çok çok düşük oyuncular. Frey, Atıf, Topal Kadro sıkıntısı yoksa Son dakika zaman geçirme oyuncuları. Yönetimin ve Comolli nin devre arasında



    Genç ve potansiyeli olan Sol, Sağ Bek ve Stoper alması gerekiyor. Brezilya da ikinci ligden birisini alsalar herhalde Şener ve İsmail kadar kötü olamaz sanırım.



    Ayrıca kat kat daha ucuza oynarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB nin yenilmesini istiyorum demek ne kadar dogru tartısılır.
    Diger yandan ilk devre sonuna kadar kredisi var demisti Sayın Baskan velev ki mac kaybedilirse oyle bir kredi olmaz.Mac biter 1 gun sonra Cocu gider.
  • Bir Beşiktaşlı olarak üzüldüm adınıza inşallah diğer maçlarda toparlarsınız bizim maç hariç . Başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşimiz var gücümüz var oturup sürekli oyuncu takip edemiyoruz ama senelerdir izleyebildiğimiz kadar futbolcu izliyoruz. Maç izliyoruz. Sonuçta söğüt gölgesi değiliz izlediğimiz şeyden bir çıkarım yapıyoruz.

    Arkadaş ben bu taraftarı anlamıyorum. Yazın Ayew geliyor. Bir analizler kasıyorlar sanki sağ kanata Ronolda aldık. Slimani geliyor. Bir analizler Fernandaonun daha güçlüsü daha bitiricisi oyun zekası olanı. Şöyle iyi olanı böyle iyi olanı. Adamlar geliyor bakıyoruz oynadığı oyun ile alakası yok.

    Harun geliyor bir analizler bir analizler sanki yıllardır biz Harunu Bursada izlemedik.

    Senelerdir bir sürü Td. gelmiş hala bu Tdler neden çift ön libero oynatıyor. Bunu çözemiyor bu taraftar.

    Kayseri maçı öncesi kadro gördü burada herkes. OOO Süper kadro şöyle iyi kadro yapmış böyle iyi kadro yapmış. Maç sonu herkes saydırıyor. Hasan Alide Hasan Ali. Kayseri bizim orta sahayı pas pas etmiş. İki topta geçmiş bunlar Elif süperdi Ekici uçtu. Öteki kaçtı. O süper bu süper Kayseri 8 şut atıp 3 gol bulmuş. geri düşmesine rağmen maçı 3-2 almış gitmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris01 -- 21 Eylül 2018; 9:35:8 >




  • Aykut gelirse Elif'i de Barışı da oynatmaz. Ersun da aynı şekilde ikisini de oynatmaz.

    Elif ve Barış'ı oynatacak teknik adam bulmak lazım. Ben Zico gelsin isterim. Elif ve Barışı oynatsa oynatsa o oynatır.
  • Degısım olacaksa sımdı hemen olmalı . Bjk macı kaybedıldıkten sonra degısım olsa ne olur lıg bıtmıs olur.

    Bu arada yokmu cocu denen salatalıga ıkı kafa ıkı yumruk bır doner tekme atacak biri ya...
  • Ersun Hocam gelsin, karı atacaksa gelsin benim eve atsın ama gelsin şu takıma. Son dakikalarda bile nasılsa alırız diye rahat rahat izlediğim, rakibi boğduğumuz futbolu özledim ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archdark

    Senin rakipler üzerinden pozitifliğine umut var olmana hayranım. Cidden merak ediyorum oluyor mu işe yarıyor mu rahatlatabiliyor musun kendini.

    Rakiplerde olan bekler ortasaha kale sen de var mı rakibin olmayan forveti ile umut var oluyorsun. Misal Pepe var mı Muslera var mı Ndiaye var mı Garry Babel Ljajic Vida Fernando vs vs.forvetin var ne oluyor Galatasarayın Beşiktaşın forvetinden daha çok mu atıyor maç mı kurtarıyor. Hadi bunları oyuncuları geçtim Terim ve Güneş gibi Hocan var mı...

    Temenni ile öngörü farklı şeylerdir. Fenerbahçenin Avrupa başarısı için temennilerini görmek isterdim rakiplerin Avrupa başarısızlığı temennilerinden önce..

    Alıntıları Göster
    Sen ne eneteresan bir insansın.Buraya yazdın gidip bir de kendi bolumune tasımıssın.
    Ustune de profilinde FB ile alay eden yazılar ve resimler varken FB yi destekledim vs yazıyorsun.Hic celiskin yok.Bravo




  • Soldado'ya neden çip muamelesi yapılıyor?Bitiriciliği en iyi adamımız 3. bölgede.Yeteri kadar sert,tamamlayıcı çift forvet ya da rotasyon olarak dahi kullanılmıyor adam akıllı.

    Valbuena ne yaptı da köprü altı çocuğu muamelesi yapılıyor?Topla genel anlamda arası en iyi ve kreatif oyuncumuz net olarak kendisi.Kazanma hırsı, aklı ve ayağı bir arada çalışan nadir oyunculardan.

    Yıllık 3 milyon euro garanti para alan Dirar neden kazanılmaya çalışılmıyor?Adamın orijinal mevkisi sağbek ve geçen sene Aykut zamanından beri yaza yaza el kalmadı koyun sağ beke bu oyuncuyu mis gibi,hala neyi bekliyorsnuz be arkadaş?

    Yahu bitiricilik anlamında en iyi oyuncun Soldado,klas olarak da en iyi oyuncun Valbuena,sağ bek olarak mili takımı ile Dünya Kupası geçirmiş Dirar, kendi kulüp takımında sağ bek oynayamıyor.

    Bu Fenerbahçe'nin sol bek ilacı kendi içinden çıkaracağı devşirme solbektir yazdık,Şener & İsla birini direkt sol beke evireceksin,geçmişteki Ümit Özat'tan birisi bahsetsin dedik Cocu'ya demek ki bahseden yok hala.

    Fenerbahçe'de taşlar çok kolay yerine oturur.Bunu biz sade vatandaş olarak görüyoruz milyonlar alan kenar yönetimi hala ve hala göremedi.

    4-1-3-2 bu takımın ilacıdır.Türkiye'de atarsan kazanırsın reçete bu kadar basit zaten çift ön libero da çıksan gol yiyorsun,herşey bu kadar ortada iken garip gerçekten işlerin buraya gelmesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    Kendi bolumunuzde FB,Baskanı,taraftarı icin neler yazdıgınıza bak.Sonra konus.
    Diger yandan kisisel olarak "Bu ates ufleyerek sonmez" den sonra benim icin hersey degisti.Cornu,Platinisi vb piyasada yok.

    Kendi adıma GS desteklemek gibi bir mecburiyetim oldugunu dusunmuyorum.Avrupa olsa dahi... Sen de desteklemek zorunda degilsin.
    Ben diger forumlarda cok gordum.FB basarısız olsun diye Vakıfbank,Ecz.,HB,Efes,Hatay vb bircok takımı destekleyen GS lı en guzeli kendi takımını destekleyebilmek ne mutlu ki FB liyiz.Her bransta kendi takımımızı destekleyebiliyoruz.

    Baskanları 30 deyip 150 borc yapılmıs derken men cezası vermemesi de ayrı bir ironidir.Bize yapılanlar da ortadadır.Lobiniz cok guclu biliyoruz.Hayat bu belki bir gun hersey degisir.

    Alıntıları Göster
    Elebette isteyen istediğini destekler. Benim bakış açım güclü Avrupada iş yapan bir Fenerbahçe olması, çıtayı yükselten başarı yakalayan her rakip seni de güçlendirir iyi işler yapmana mecbur kılar. Beşiktaş son senelerde iyi işler yapmasa biz geçen sene genel olarak iyi bi yapılanmaya gidebilir miydik hayır geçıştirici idare eder hamleler gelirdi. Bu hem kulüp takımlarına hem ülke futboluna yararlı olur.

    Bizim bölümde diğer bölümlerde var hep de var olacak değiştiremeyiz.

    Lobi filan artık bırakın bu avutucu paranoyaklığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeen

    Bu mesaj silindi.
    Degil mi?

    Alıntı Jason Mamoa
    Her Galatasaray maçından sonra buraya gelip FB SK ile başlayan cümleler kuran,''Galatasaray forvetsiz,stoperleriniz çok kötü,Muslera'nın yedeği yok bizde her bölgede alternatif çok'' diyen üye nerelerde? Gören var mı?

    Cevap
    Suan ıyı gidiyor ses etmeye gerek yok.

    zaten onları olunca ligin kralı biz olacağı madridleri 3leyeceğiz insallah. Siz kepenk kapatmamaya dikkat edin.

    Ben buradayım 18 yıldır olmezsek yine buralarda oluruz.8-10 kisi var FB ye, FB Baskanına her lafı soyleyen biz Sayın Baskan diyoruz.

    O alıntı yaptıgın uye de aklısıra FB SK dedik diye kendince ti ye alıyor.Spor Kluplerinin Adından bihaber arkadas
    Fenerbahce Spor Klubu, Galatasaray Spor Klubu , Besiktas Jimnastik Klubu ...

    Hay Allahım ya...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    1.Bu seneyi cope attıgımız falan yok.Liderden 6 puan gerideyiz.Ve cope atılacak bir senemiz de bana gore yok.
    2.Bıktım bu Ersun Yanal guzellemelerinden adam Trabzon da senelerce calıstı.Dunya transferler yaptırdı.Klub inanılmaz borca girdi.Ve bu adam her sene inanılmaz derecede basarısız oldu.
    Ne futbol oynattı.Ne saha ici ne saha dısı iyiydi.Fi tarihinde FB de basarılı oldu diye,Fb defans yaptırmaz yaptırır dedi diye her gun Ersun guzellerimeleri , yeter adam FB den sonra hicbirsekilde dikis tutturamadı.İnanılmaz basarısız oldu.pas gecilmesin.
    3.BJK macı var.Ben alacagımıza % 1000 inanıyorum.Takımın eksikleri var mı var.Bu takıma devre arası en az 1 mumkunse 2 hızlı stoper ve en azından sol kanat lazım , eksikleri olmayan takım yok.
    GS da stoper ve forvet yok.BJK da forvetleri verimsiz ve kadro bana gore dar, tek eksigi olan biz degiliz.
    4.Frey transferi ne kadar gereksiz demistim.Reyes de kotu bir transfere benziyor.Soldado gibi son derece klas hem atan hem attıran gecen sene 12 gol falan atan adamı UEFA dısında bırakmanın ne kadar sacmalık oldugu bir kez daha anlasıldı.
    5.Risk almak zorundayız.Yigithan denenmeli bunun dısında Barıs ve Ferdi gibi gencler de denenmeli , Soldado yu ciz, Ekici yi ciz , Dirar ı ciz,Valbuena yı ciz boyle bir lukse kimse sahip olmamalı basta TD olmak uzere...
    6.Zagreb macı onemli degil Volkan cıksın,Frey oynasın diyenler vardı.Ben acıkcası Zagreb macında degilim.Benim kızdıgım madem oynamayanları oynatacaksın OK, Jailson ile Slimani yi sonradan neden oyuna alıyorsun?Benzia bizim icin hayati oyuncu sakatlansa yerini dolduracak oyuncumuz yok.Madem Benzia yı da oynatma, TD once boyle bir kadro ile cıkıp sonradan zaten mac 60 da bitmis Slimani,Jailson u alması cok sacma, aldıgın kararın arkasında duracaksın.
    7.BJK macı hayati mac benim en ufak suphem yok.Ama olur da kaybedilirse zaten Yonetim de arkasında duramaz.Devre arası falan bekleyemez basın cok agır sıkıstırır.Velev ki olursa ben siddetle,ısrarla Ersun Yanal isimli TD e karsıyım.
    8.Benim ongorum GS grubunu 5 ya da 6 puanla bitirecek.Deplasmanda Lokomotif den 1 puan evinde Shalke ve Porto dan 1 puan ya da 2 sinden birinden 1 puan alacak.Bu da cıkmalarını yeter mi bilmiyorum.Muhtemelen GS 3. olacak Lokomotif de elenecek.Tersi olursa benim icin surpriz olur.
    Avrupa da herkesin gidecegi yol kısıtlı iken ve Avrupa da oynamak CL icin Lig Sampiyonlugu sart iken neyi,neden,nasıl cope atıyoruz?GS 6 puan gerisindeyiz.Yarın daha Basaksehir,BJK,Konya,Malatya vs deplasmanları olacak.Bu isin sakatlıgı var cezası var.Seleznov 4 mac ceza aldı.Yarın baskaları da alabilir.BJK karısık Baskan ile TD arasında resmen bir savas var.GS Yetki istiyor belki yarın Baskan ve Yonetim Kurulu da gidicek.Neden bırakıyoruz.Oyle bir luksumuz mu var?Anlamıyorum.
    Kim ne derse desin sendeki Slimani,Soldado rakipler de biri de yok.Ben umutluyum.
    1.Liderden şimdilik 6 puan geridesiniz, ligin daha başı, ilk yarı bittiğinde belkide 16 puan geride olacaksınız bu hocayla devam ederseniz.
    Adam olacak çocuk şeyinden belli olur.Biraz iyi futbol oynasanız takım düzelir toparlar denebilir ama ortada iyi giden birşey yok fener adına.

    2.Katılıyorum

    3.BJK maçında favori beşiktaş, alırsınız alamazsınız bilinmez ama kazanmaya yakın olan takım beşiktaş.

    4,5,6. Katılıyorum

    7.Derbiyi beşiktaşın kazanacağından da benim şüphem yok.

    8.Bu yorumun özellikle çok komik.Kızgınlığından, hayal kırıklığından dolayı bu yorumu yaptığını düşünüyorum, sanırım lokomotiv maçını izlemedin.

    Ek olarak gs ya da bjk her ne kadar yönetimsel sorunlar yaşıyor olsalarda gerek teknik adamlar gerekse saha içi performans olarak fenerden fersah fersah öndeler.

    Sizde de tam tersi, yönetimsel olarak herşey iyi güzel ama saha içi performans rezalet.

    Fifa, pes, fm oynayan hemen herkes fenerbahçenin elindeki kadrodan hangi 11'in çıkarılması gerektiğini biliyor. Ama cocu her hafta farklı kadro deniyor.




  • Dün ikinci golden sonra kapatmıştım. Bizim antenlerin çarpışıp adamın gol attığı pozisyonu görünce bunlardan bu sezon hiçbir b*k olmayacağını anladım. Ne salak goller yemişiz öyle. Cocu'nun bileti kesilmeli, sorumlu oyuncular da cezalandırılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28402841284228432844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.