Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (2843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.466
Cevap
158
Favori
2.078.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28412842284328442845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archdark

    Elebette isteyen istediğini destekler. Benim bakış açım güclü Avrupada iş yapan bir Fenerbahçe olması, çıtayı yükselten başarı yakalayan her rakip seni de güçlendirir iyi işler yapmana mecbur kılar. Beşiktaş son senelerde iyi işler yapmasa biz geçen sene genel olarak iyi bi yapılanmaya gidebilir miydik hayır geçıştirici idare eder hamleler gelirdi. Bu hem kulüp takımlarına hem ülke futboluna yararlı olur.

    Bizim bölümde diğer bölümlerde var hep de var olacak değiştiremeyiz.

    Lobi filan artık bırakın bu avutucu paranoyaklığı.

    Alıntıları Göster
    Yani Kendi Baskanınız 30 degil 150 borc yapılmıs herkes men bekliyordu biz men den kurtardık demedi mi?
    Uzlasılan borcun 5 katı yapılmıs iken nasıl ikna oldu UEFA?Daha az borc ile aynı UEFA Milan a 3 yıl ceza vermedi mi?
    Sonra Milan sizi emsal gosterip cezadan kurtulmadı mı?

    Hic mi lobiniz yok?




  • Dünkü maça 15 dakika dayanabilmişim çünkü çok uykum vardı,sadece ilk golü görebildim.Ama zaten bizim maçların hepsi birbirinin kopyası takımda kim oynarsa oynasın rakip kim olursa olsun bütün oyuncular aynı vasat oyunu oynuyor.Ersun hamlesini yapmalı ali başkan,sezon sonunu beklerse çok geç olur.Bu sezon gelmeli ve gelecek sezonu düşünerek gelmeli.Zira cocu örneğinde gördüğümüz gibi bu takım 1 aylık yaz kampı ile toparlanacak durumda değil.

    İnsanın aklına kötü kötü garip garip şeyler geliyor,aykutun antrenörleri duruyor mesela diyorum acaba onlar takımı sabote edecek birşeyler mi yapıyor ya da mesela yemekhanede azizin adamı var acaba yemeklere birşeyler mi katıyor çünkü ben hayatımda toptan bu kadar kötü bir fenerbahçe görmemiştim şu an 1. lig seviyelerinde avrupada yeneceğimiz takım sayısı sayılı herkes zorlar bu takımı kimseyi rahatça yenemeyiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    Sen ne eneteresan bir insansın.Buraya yazdın gidip bir de kendi bolumune tasımıssın.
    Ustune de profilinde FB ile alay eden yazılar ve resimler varken FB yi destekledim vs yazıyorsun.Hic celiskin yok.Bravo

    Alıntıları Göster
    Feneri desteklemesem gelip burda dalgaya alırdim çok çok ceza alırdım. Feneri desteklemesem yenilmesini istediğimi acik acık yazardım. Fenerbahçe ikinci devreye girerken umarım erken gol atarsınız en kötü ihtimalle beraberlik gelir temennimi yazmazdım Romanın golunde goooll diye yazmazdım.

    Tartışmak, gerçekdışı hayalüstü yazıları konuşmak Feneri desteklemedigim anlamına gelmez. Misal senin rakiplerin forvetlerinin olmaması üzerinden hayalüstü yazını tartışmam gibi bu Feneri desteklemedigim anlamına gelmez. Umarim bir an önce toparlanır gruptan çıkarsınız canı gönülde dilegim temennim budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

    1.Liderden şimdilik 6 puan geridesiniz, ligin daha başı, ilk yarı bittiğinde belkide 16 puan geride olacaksınız bu hocayla devam ederseniz.
    Adam olacak çocuk şeyinden belli olur.Biraz iyi futbol oynasanız takım düzelir toparlar denebilir ama ortada iyi giden birşey yok fener adına.

    2.Katılıyorum

    3.BJK maçında favori beşiktaş, alırsınız alamazsınız bilinmez ama kazanmaya yakın olan takım beşiktaş.

    4,5,6. Katılıyorum

    7.Derbiyi beşiktaşın kazanacağından da benim şüphem yok.

    8.Bu yorumun özellikle çok komik.Kızgınlığından, hayal kırıklığından dolayı bu yorumu yaptığını düşünüyorum, sanırım lokomotiv maçını izlemedin.

    Ek olarak gs ya da bjk her ne kadar yönetimsel sorunlar yaşıyor olsalarda gerek teknik adamlar gerekse saha içi performans olarak fenerden fersah fersah öndeler.

    Sizde de tam tersi, yönetimsel olarak herşey iyi güzel ama saha içi performans rezalet.

    Fifa, pes, fm oynayan hemen herkes fenerbahçenin elindeki kadrodan hangi 11'in çıkarılması gerektiğini biliyor. Ama cocu her hafta farklı kadro deniyor.

    Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim.Yorumun icin
    Komik buldugun yerde sizce GS CL grubunu kac puanla tamamlar?Gruptan cıkar mı?Cıkarsa kacıncı cıkar?

    Ayrıca saha ici kotu derken ki kimse iyi demiyor Kayseri,Konya macında orta saha gecildi kabul, Goztepe,Malatya macında sadece 1 top geldi o da gol oldu.Ayrıca varsayımınız hep FB nin kotu gitmesi uzerine diger ihtimal yok.Ki kotu giderse 20 puanda fark olur.Ama diger ihtimal de var.
    Cocu su ana kadar her mac yap boz yaptı.25 tane oyuncu denemis.Dogru bir 11,vaktinde oyuncu degisiklikleri ile cok sey fark eder.Ha bunu yapamazsa ki BJK son sansı zaten gidecek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: undomiels

    Sonuna kadar katılıdığım bir yazı:

    '' Sadece Aykut Kocaman'a veya Aziz Yıldırıma yıkılamayacak enkazın maçıdır. Takım diyemiyorum. 30lu yaşlarında olanlar serhatlı tuncaylı anelkalı hatta höghlü ucheli dönemleri iyi hatırlarlar. Fener bu dönemlerde de geride oyun kurmaya çalışırdı. Ancak top ileri taşındığında sadece kanat oyunu oynanmazdı ve az da olsa bi dinamizm vardı. Sagolsun benim nezdimde bunu önce aragones bitirdi. sonrasında Aykut ondan mı öğrendi artık nedir zehri iyice derine saldı ismail kartal ve pereira da mühürledi. Arada daum var ama onun kendine has bir stili vardı ve aynı şekilde devam etmek istedi ki bu pek de işe yaramadı.

    Şu an toplu veya topsuz bölge geçişlerinin tamamında büyük bir sıkıntı var ve bu senelerdir devam ediyor. Takımların bir futbol kültür vardır ya hani Barca'nın tiki takası Madrid'in seri kontraları hatta yakın zamanda Tottenham'ın uyguladığı kalabalık kontralar işte bizdeki bu defanstan oyun kurma o kadar yavaşladı ki artık yemiyor millet. önde presi yapıp hataya zorluyor. 1. bölgeden 2. bölgeye top geçiremiyoruz bu sebepten. bu bölgeye top gelse bile 3. bölge ayrı bir hikaye. Çünkü orada kemiklemiş bi kadro var. Mehmet Topal bunların başını çekiyor. Şener ve Hasan Ali de hatta daha yeni bir isim olan İsmail bile onlara ayak uydurmuş hep aynı haraketler yapıyorlar. 3. bölgeye taşımayı kanatlardan deniyorlar hep ve rakipler de mal değil bunu senelerce yiyecek. 3. bölgede görev alan adamları da buna alıştırıyorlar ve sonuç ortada. adam bir iki ileri koşu yapıyor bakıyor pas gelmiyor ondan sonra onlar da yakına gelmeye başlıyor. ve günün pivot forveti bir bakıyorsun oluyor 8 numara. sonra arkasında pas atacak adam yok ve oyun sıkışıyor 2. bölgede. benim düşüncem bundan kurtulmanın çaresi kemik kadrodan kurtulmak. takımın kimyasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. çünkü o kadar iyi anlaşıyorlar ki prime dönemindeki Messi Ronaldo gelir Muhammet demirci ve Mehmet Topuza dönerler rahatlıkla. Öyle bir zehir var. Eğer radikal bir hamle alınmazsa daha kötü günler bizi bekliyor diyebilirim. Yeni transferlerin hepsi değil ama bir çoğunu olumlu buldum ancak artık bir Alex beklemek hayal olur. Çok geç olmadan takımın kemik kadrosundaki bu adamlar ıskartaya çıkarılmalı. Dediklerime katılırsınız katılmazsınız ama şu sorunun önemli olduğunu düşünüyorum: biz bunları maçları izleyip görebiliyorken bu kadar para alan adamlar yorumcular dahil nasıl benim bahsettiğim veya bir sürü suserin bahsettiği bu konuları atlayabiliyorlar? ''

    --Ekşi--
    Şurada yazılanların hiçbirini yapmayıp, hangi değişimden bahsedildi? 4-3-3 oynatacağım, 1 sene çalışıldı denilip hangi akla hizmet 8 numarasız girildi sezona ? Bu Frey, Reyes gibi mevkisinin 15. alternatifi olan ptt topçularını kim reva gördü kulübe ? Gs tuttu Fernando'yu getirdi, geçen gün lokomotif maçında Fernandes'i gördük. Bir Sİssoko zorlanamaz mıydı hiç ? Bu kadar mı battık ve bittik ? Fb artık Anadolu takımı kıvamında mı takılacak ? Takıma 4-5 kaleci dizip, dünkü maçta 18 de 3 kaleci koyup, hiç bir bek arayışına girmememiz, önlibero bozmaları çakma ve çelimsiz Neus-Reyes gibi stoperlerle çıkmak zorunda kalışımız kimin eseri ?

    Ali KOÇ Radikal karar alacaksan al, zira şu ana kadar yaşananlar fiyasko. Selçuk İnan Gs'nin kaptanıydı, sen bize layık değilsin dediler ve dizdiler orta sahayı, biz neden yapamadık ? Kemikleşmiş eski iğrenç futbolun emaresi olan futbolcular neden hala takımda ? Bunun sorumluluğunu kim üstlenecek ?

    Acilen yerli T.D gelmeli, Comolli şutlanmalı, şu kurumsal oluyoruz biz safsatasından vazgeçilmeli. Gs çok mu kurumsal ? Hakan Bilal Kutlualp vs. gibi önemli ve has Fb'liler takıma kazandırılmalı.
    Yeniden yapılanma, vasat adamların getirdiği vasat topçularla, başlarına halısaha ligi T.D'sini getirerek yapılmaz. Bjk'den hiç mi örnek almıyoruz ? Adamlar feda diyip Samet Aybaba ile bir dönem geçirip temel attılar. Sonra üzerine koydular.

    Lige uyu msağlama, tanıma, takımın alışması vs. yalan. Gs geçen sezon bir hafatda 7-8 kaliteli topçu getirdi ve doğru T.D ile direk şampiyon oldular.

    Hollandanın balon ligi ve futbolcularından vazgeçilmeli.

    Artık izleyerek oyuncu alınmalı. Gs alıyorsa İtalya'dan alıyor mesela ve özenle takip edip kalitelisini getirmeye çalışıyorlar. Neden ? Çünkü bize uyumlu Tak getiriyor Melo, tak getiriyor Maicon, tak getiriyor nagatomo. Risk faktörü az. Tutma olasılığı yüksek. Önünde örnekler var, siz neyin kafasına bir sene çalıştık dediniz ?

    İnanamıyorum ya. Kendinize GELİN .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 21 Eylül 2018; 10:11:15 >




  • Umarım beşiktaşa yenilirizde artık dayanamayıp gönderirler şu cocuyu. Genç dendi altyapı dendi ee oynayan oyuncuların alayı dışarıdan gelme yabancı veya zaten elde olan gençler. Cocu geldi ne fark etti yani onu anlamadım.



    Koy ersunu geç git hiçbirşey yapmasa bile en azından ligi biliyor futbolcuları biliyor.



    3 ay önce Amsterdam cafelerinde şarap içen adam nereden bilecek ankarayı sivası trabzonu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zico gelsin bu sene herşey bitti bu takım toplanmaz zaten, Comolli ismini konuşturup seneye çöpe bile koyulmayacak olan takımdaki çöpleri kazandırarak gönderirse eğer seneye belki kafaya oynarız. Ama bu sene geçti artık Guardiola getirsen Mourinho getirsen yine olmaz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeen

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    evet aynen lig bitti hatta gs şampiyon oldu dimi? hatta şampiyonlar ligi şampiyonu bile oldunuz dimi??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archdark

    Feneri desteklemesem gelip burda dalgaya alırdim çok çok ceza alırdım. Feneri desteklemesem yenilmesini istediğimi acik acık yazardım. Fenerbahçe ikinci devreye girerken umarım erken gol atarsınız en kötü ihtimalle beraberlik gelir temennimi yazmazdım Romanın golunde goooll diye yazmazdım.

    Tartışmak, gerçekdışı hayalüstü yazıları konuşmak Feneri desteklemedigim anlamına gelmez. Misal senin rakiplerin forvetlerinin olmaması üzerinden hayalüstü yazını tartışmam gibi bu Feneri desteklemedigim anlamına gelmez. Umarim bir an önce toparlanır gruptan çıkarsınız canı gönülde dilegim temennim budur.

    Alıntıları Göster
    İsteyen destekler istemeyen desteklemez.Bu kadar basit...

    Ayrıca hayalustu vs demek kolay, santraforun var mı yok, su ana kadar aradın mı?Aramadın.yarın aramayacagın anlamına gelir mi?Gelmez.Yarın Seleznovu olmayan Akhisar ile oynayacaksın belki aramayacaksın.Obur hafta Erzurum macında da aramayacaksın.Ama belki Basaksehir,BJK,FB,Konya macında belki eksikligini hissedeceksin.Boyle bir durumun olma ihtimali var mı var.
    Benim de stoperim kotu sana santroforun yok derken benim muhtesem stoperim var diyen yok.Dune kadar kalecimiz de yoktu.6 puanı bana gore Volkan hediye etti.

    Lig uzun omrumuz olursa 34 hafta sonra tartısırız.




  • ali koç geldiğinde aziz yıldırımı ararız demiştim kadro tam berbat ligde maç kazanamyacak avrupada 0 çekecek bi kadro kuruldu takımın hepsi çöp hoca çöp başkan çok kötü küfür edilerek gönderebilebilir o kadar diyorum
  • GS geçen sene sıfırdan kadro kurmadı mı tudor ile iyi kötü lider kaldılar

    bize neden ligi tanıma,uyum,oyuncuları tanıma gibi masallar söyleniyor kardeşim alay mı ediyorsunuz rakibin 10 yeni oyuncuyla geçen sene ligin birinci maçından itibaren oyununu oynamaya başladı

    seyirci ile oynamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    Tesekkur ederim.Yorumun icin
    Komik buldugun yerde sizce GS CL grubunu kac puanla tamamlar?Gruptan cıkar mı?Cıkarsa kacıncı cıkar?

    Ayrıca saha ici kotu derken ki kimse iyi demiyor Kayseri,Konya macında orta saha gecildi kabul, Goztepe,Malatya macında sadece 1 top geldi o da gol oldu.Ayrıca varsayımınız hep FB nin kotu gitmesi uzerine diger ihtimal yok.Ki kotu giderse 20 puanda fark olur.Ama diger ihtimal de var.
    Cocu su ana kadar her mac yap boz yaptı.25 tane oyuncu denemis.Dogru bir 11,vaktinde oyuncu degisiklikleri ile cok sey fark eder.Ha bunu yapamazsa ki BJK son sansı zaten gidecek.

    Alıntıları Göster
    Schalke sezona rezalet başlamış ligde 3 maçın 3'ünüde kaybetmiş.Lokomotivde ligde 10.sırada, onlarda kötü oldukları için mağlup olmaları beklenen birşeydi zaten.

    Porto eski porto değil zaten. Ben GS'nin iç sahada kalan iki maçından 3 ya da 4 puan daha çıkaracağını düşünüyorum.Deplasmandaki 3 maçından da 2,3 ya da 4 puan daha alacağını

    öngörüyorum.Benim hesabıma göre 8 ila 11 puan arasında grubu bitirecektir. 8 puan duruma göre yetmeyebilir ama 9 puan kesinlikle yetecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jason Momoa

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Daha klubun adından bihaber, SK denmesini bile ti ye alan kisiye cevap yazsan ne yazar yazmasan ne yazar?
    GS FC, FB FC de bizim mi haberimiz yok?
    Daha 28-29 hafta var.Sezon sonu hersey belli olur.
  • Kim gelirse gelsin pek bişi farketmez maalesef. Yıllardır defans öncelikli takımız ama defansımız yolgeçen hanı gibi. Bu defans ile hiç bir halt olmaz. Skertel neustader önlerinde topal bunlar var iken bir takımın gol yememesi hayal olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocu kovulur ama ersun yanal ve aykut kocaman bu kulübün kapısından içeri giremez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    GS geçen sene sıfırdan kadro kurmadı mı tudor ile iyi kötü lider kaldılar

    bize neden ligi tanıma,uyum,oyuncuları tanıma gibi masallar söyleniyor kardeşim alay mı ediyorsunuz rakibin 10 yeni oyuncuyla geçen sene ligin birinci maçından itibaren oyununu oynamaya başladı

    seyirci ile oynamayın
    Yalnız su da var.Direkten donduler.O transferlerin neticesinde UEFA ya taahhutlerinin 5 katı borc yaptılar.Ve 6m ceza ile kurtuldular.
    Gelen adamlar hep maliyetli adamlardı.Belhanda ya 10m bonservis verdiler.Fernando City den 5m geldi.Fegholi ye 4.5, Gomise 2.5 imza parası verdiler.31 yasındaki Mariano icin Sevilla ya 4m bonservis odediler.Ndiaye ye 7.5m bonservis odediler.
    Bizim aldıgımız adamlar cogu bonservisi elinde adamlar ve kiralık, para verdigimiz tek adam Jailson o da 4m biz de FFP olmayıp o paraları harcasaydık belki benzer bir kadro kurabilirdik.

    Herseye ragmen kadroları ileriye donuk degil Nagatomo,Mariano,Fernando,Fegholi,Donk hepsi 30 ve ustu adamlar, Ndiaye ve Onyekuru kiralık bir Garry kalıyor uzun yıllar kullanabilecegin, Muslera da 33-34 yasında ...

    Sonuc olarak cok yuksek bonservisler ve cok yuksek maaslar verdiler.İyi takımlardan adam aldılar.Biz o paraları veremedik.




  • o değil de eljif her maç daha iyi oluyo.. bunun gibi değişik mevkilerde 3 gencimiz olsa sırtımız yere gelmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    İsteyen destekler istemeyen desteklemez.Bu kadar basit...

    Ayrıca hayalustu vs demek kolay, santraforun var mı yok, su ana kadar aradın mı?Aramadın.yarın aramayacagın anlamına gelir mi?Gelmez.Yarın Seleznovu olmayan Akhisar ile oynayacaksın belki aramayacaksın.Obur hafta Erzurum macında da aramayacaksın.Ama belki Basaksehir,BJK,FB,Konya macında belki eksikligini hissedeceksin.Boyle bir durumun olma ihtimali var mı var.
    Benim de stoperim kotu sana santroforun yok derken benim muhtesem stoperim var diyen yok.Dune kadar kalecimiz de yoktu.6 puanı bana gore Volkan hediye etti.

    Lig uzun omrumuz olursa 34 hafta sonra tartısırız.

    Alıntıları Göster
    Tabiki isteyen istediğini destekler bu kadar basit ama rakibi destekleyene desteklemedigi yaftasına gerek yok.



    Önceden de dediğim gibi rakiplerin forvetleri yok ama senin forvetlerin daha çok mu attı daha çok mu maç aldı. Rakiplerin forvetleri kadar kanat ve ortasahalari atıyor zaten. Sorun sadece stoper olsa zaten bu durumda olmazdınız bu kadar eleştiri olmazdı. Stoperden beklere ortasahaya kanatlara hatta kaleye kadar kötüyken rakiplerin forvetleri üzerinden yazı hayalüstü oluyor.

    Neyse daha fazla uzatmayayım. Umarım bir an önce toparlanırsınız Allah yardımcınız olsun..

    Selametle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mac ozetine nerden bakabiliriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28412842284328442845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.