Şimdi Ara

Fiat Tipo Yakıt Problemi İçin Usta Tavsiyesi - Ankara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Benim aracımın modeli 1994 model Tipo S 1.6 sorunuma gelince;

    1- Çok fazla yakıt yakması bunu bu gün hesapladım depoyu doldurup 35 km yol yaptıktan sonra depoyu yeniden doldurmak için 22 TL para ödedim yani km' si 0,628 TL ye geliyor.

    2- Benzinde çalışırken çok zor çalışıyor ve motor ısınana kadar çok sık stop ediyor, birde arabanın içine benzin kokusu gibi bir koku geliyor sanırım. Bu problemler gazla çalışırken olmuyor.

    Sizden ricam bu problemler neden kaynaklanabilir ve sorunu çözebilecek, işinin ehli, güvenilir bir usta tavsiye etmeniz.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



  • Herkese merhaba.1 ay önce 1996 model tipo aracı aldım.Benimde sorun aynı mersinde ikamet ediyorum.Nevşehir e gidip geldim ( mersin nevsehir 300 km ) 100 km gezdik desem toplam 700 km ve yaktıgı tutar aracımın 200 tl daha onra ustaya götürdüm aracı lpg ayarı yapıldı dedi,bu seferde arabanın ilk çalışmasında sorun çıktı ilk 10-15 dakika stop ediyor titriyor yani rolantide olmuyor birde gaz kokusu geliyor bu sorun nedeni nedir nasıl çözebiliriz saygılarımla
  • slm dostum gerçekten aracın çok fazla yakıyo yada sen öyle zannediyorsun yani git bi kontrol ettir gaz borularını ve bağlantı noktalarını kaçırma filan varmı diye yada lpg beyninin markası ne kaç yıllık eski yada dandik bi marka ise sök at bu araçlarda en randuman vereni lovato haberin olsun.. ben tipoda da aynı sorun vardı lovato taktırdım aslanlar gibi oldu yakıtta uygun performans ta.... bu problemlerin hiç biri yoksa iyi bir ayarla problem çözülür.. eğer ankaradaysan şaşmazda yaptırabilirsin.. benzin olayına gelince evvela benzin rölanti müşürünü değiştir rölanti problemin ortadan kalkar.. koku olayına gelince mutlaka hortumlardan ya da penzin pompasından..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.