Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
72.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen

    hamilton niye bu kadar dışarı çıktı ki ? biraz daha içerde olsa verstappen içeri girecek cesaret alamazdı.

  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    Beni yine pist dışına itti diyip ceza almasını sağlamak için. İlk turu izleyebilirsin orda da şikanı kesti.

  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    amaç o ise elinde patlamış. Kendi eli ile vermiş 1.'liği . Bence bunun farkında şuan.

  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle üçüncülük yolunda Sainz’in büyük payı var. Takıma yeni gelmenin vermiş olduğu acemiliği çok çabuk atlattı. Perez ile de kıyaslayabiliriz, sainz çok daha çabuk adapte oldu ve takima başarı getirdi. Perez ise istikrarsızlıkları sebebi ile RB’un belki C. Championship’i kaybetmesine sebep oldu.

    Demiyorum ki Perez kötü işler yaptı, son yarış RB için tüm sezona bedel bir iş yaptı belki de. Fakat Sainz Ferrari için takım nezdinde daha büyük başarılar getirdi. Lando pişman olacak demişti Sainz için, öyle bir pişmanlık yaşadığını düşünmüyorum. Sonuçta Ferrari’desiniz. İşin özeti bu.

    Düşündüğüm şey ise, acaba Leclerc için Vettel ile gemileri yakmaya değer miydi? Evet Vettel hatalar yaptı, fakat Leclerc konusunda gerçekten emin miyiz? Hızlı bir pilot fakat çok istikrarsız. Ayrıca Max gibi öfkesi ile kontrolsüzce işlere girişebiliyor. Bu sezon bir kaç defa Sainz’a yol vermedi, daha yavaş olmasına rağmen. Bu neyin egosu? Başarılı olmak istiyorsan kazanacaksın kardeşim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • https://twitter.com/fia/status/1470098425865723914?s=21

    VER şampiyonluğu kesinleşiyor :) iki protesto da reddedilecek gibi. :)

    CAS son kararı verir artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 12 Aralık 2021; 21:36:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    İçeriyi (sol) amma boş bırakmış, Max gibi gözü kara bir pilotun affetmeyeceği bir boşluk. Öyle de oldu sahiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende görece olarak az da olsa daha güçsüz araçla yarışan Verstappen kazansın istedim. Stil olarak sınırlarda hatta arada sınırları aşarak sert mücadele ediyor.


    Ancak Brezilya'da yaptığı gibi bu yarıştada düzlükte zigzag çizerek, rakibinin hava koridoru/boşluğundan yararlanmasına engel olması pek sportmence bir davranış değildi. Brezilya'da bu siyah beyaz uyarı bayrağı ile geçiştirilmiş olsa da kural olarakta yasak. Kendisi polü bu sayede kazanırken sorun yoksa yarışta da rakiplerinin bu durumu kullanmasına izin vermesi lazım.


    Hamilton yeterince kazandı ve efsane oldu. Yeni şampiyonların çıkması F1'in geleceği ve izlenirliği açısından daha iyi ...

  • Kural kitapçığında yarış direktörünün yetkilerinin genişletildiği şöyle bir madde var.


    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2001 den beri F1 izleyen birisi olarak bu sene max ın şampiyonluğu beni çok mutlu etti.


    Sezon başından beri hakeden, hantal Redbull araçlarıyla liderliği sürdüren Max ındı. Mercedes, hele hele Hamilton un aracı aşırı güçlü . Bu kanıtlandı. Hamilton korona olup yarışamadığı yarışta yerine geçen çaylak lider bitiriyordu yarisi. Mercedes aracın çok güçlü olduğu anlaşılmasın diye çaylağı pite cagirmislardı ve bilerek hatalı pit stop yaptırıp 1. Bitirmesine izin vermemislerdi. Bu bile Hamilton un aracının ne kadar kuvvetli oldugunun kanıtı.


    Ayrıca fia bile sürekli hamiltona karşı avantajlı olacak kararlar verip tekrar yarışın içinde tuttu Hamilton u.


    Mercedes düzlüklerde uçup giden bir araç yapmış. Max ise hamiltona karşı değil, bu bozuk sisteme karşı ve aşırı güçlü mercedese karşı büyük bir zafer kazandı.


    Son yarış cidden çok keyifliydi. Max kazandığında cidden çok mutlu oldum. Eski bir kimi raikkonen ci olarak ve araç olarakta Ferrari fanı birisi olarak F1 son zamanlarda çok bozmuş olsa da bugünkü yarış çok heyecanlı geçti.


    2022 de araç fizikleri ve sistem neredeyse başka bir seviyeye geliyor. O yüzden 2022 de farklı markalar ve sürücüler ön plana çıkacak. Bundan adım gibi eminim. Hamilton devri yeni araçlarla kapanacak artık. Mercedes in o en hızlı araçları üretme devri bitti artık. Çünkü ar ge ye herkes aynı parayı harcayacak. Markalar ve sürücü çekişmeleri 2022 de daha fazla marka ve pilot ile gerçekleşecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada CAS da dahil hiçbir mahkeme Max ın şampiyonluğunu elinden alamaz. Olay bitti arkadaşlar. Max şampiyon. Bu degismez. Adım gibi eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasapovski kullanıcısına yanıt

    Evet doğru. Michael Masi kuralları geçerli kılmama hakkına bile sahip.

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    finansal kriz honda motoru kullandigi donemden beri vardi hatta yaris kazanamasak ta ust siralarda olup sponsor cekmeye calismak icin once renault sonra tekrar mercedes motoruna donduk
    ama su da gercekki mercedes guclu bir musterisi olmasini istemez.zaten honda ile anlasmamiz da bu yuzdendi.sadece bizimle calisacaklardi.ama ortakligin ilk sezonu honda nin sorunlu mgu sistemiyle ugrastik hatta o donem mclaren mercedes doneminden kalma kers sistemini revize edip honda motoruna entegre etmeyi bile teklif etmisti.

    mclaren 2007 den beri surekli bocaliyor.yanlis isler yapiyor.bun da adrian newey in redbull a gitmesi de en buyuk etken.sef tasarimci pozisyonumuzu dolduramadik.

    her sezon sil bastan yeni tasarimlar yaptik.2010 sezonunuz cok iyiydi.onun uzerine gitmedik hersey sil bastan yapildi sonuc husran.
    2012 sezonu yine rekabetciydik ama ardindan gelen sezon yine ayni hatayi yaptik,ve kaybolan onca para ve zaman.


    woking te ki teknoloji merkezinin de satilip uzun vade de kiralanmasi gundemde.zaten malum haberler de cikmakta audi nin mclaren i satin alma haberleri.gerci mclaren bunu yalanladi

    dedigim gibi honda ortakligi sorunsuz ilerleseydi bugun daha farkli olabilirdi.

    seriye wolksvagen in de girme istegi tekrar alevlendi.yanilmiyorsam 2007 sezonu sonrasi ferrari yi satin almayi bile denemislerdi.fiat satmadi gerci.

    belki de wolksvagen bi ihtimal olabilir.ama onlarda en nihayetinde guclu otomotiv devi.boyle bir ortakliga ne derece sicak bakar.bence bakmaz.

    mclaren icin en iyi secenek o donemde spordan cekilen toyota motoruydu sanki.adamlar spordan cekildiginde koln deki tesisleri firmula 1 takimlarinin kiralik yeri olmustu.hatta ferrari bile ruzgar tuneli testlerini orada yapiyordu

    dilerim tarihi olan bu takimlar yok olup gitmez.williams icin de bu gecerli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 12 Aralık 2021; 22:6:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Vettel devri kapandı. Leclerc ise geleceğe yatırımdır. Takıma ve araca alıştıktan sonra çıkış yapacaktır. Ferrari bu konuda doğru bir karar verdi. 2022 de yeni araçlarla vettel tercihi yerine leclerc daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Evet Ferrari böyle düşünüyor fakat, takima ve araca sizin deyiminizle alışması için ne kadar daha süre lazım? Takima yeni gelen Sainz ondan daha iyi bir performans ortaya koyuyor günün sonunda.
    Ben Sainz Leclerc’den daha iyi demiyorum, yanlış anlamayın. Leclerc sıralama turlarında ya da genel yarış pace’inde daha hızlı. Fakat daha istikrarsız. Bu konuda acilen toparlaması gerekiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://twitter.com/formula2insider/status/1470063674794688513?s=21

    Bu arada radyodan Max’e bağıran Alex Albonmuş. Hani şu 2 kez Hamilton tarafından spin attırılarak podyumu elinden alınan arkadaş. :)))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Farklı motorla da olsa McLaren’ı görmek isteriz. Ferrari ile giriştikleri rekabeti izlemesi gerçekten çok keyifli, neydi o USA öyle

    Ayrıca McLaren hakkında ayrıntılı bilgi verdiğiniz için de teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 12 Aralık 2021; 22:8:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son itiraz da reddedildiFormula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 

  • Yaa lewis efendi kimse yaşattığını yaşatmadan ölmezmiş. Sen son turda Massa'nın şampiyonluğunu çal. Max da gelsin son tur senin elinden şampiyonluğunu alsın. Beter olursun umarım.

  • Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenFormula 1twitter
    “BREAKING: The FIA Stewards have dismissed Mercedes' protests against the Abu Dhabi Grand Prix final classification #AbuDhabiGP 🇦🇪 #F1”
    https://twitter.com/F1/status/1470108100862619653


    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
  • Böyle bir sezon izlediğimiz için oldukça şanslıyız. Ben tatmin oldum sezondan kimseyi tutmam keyfine izlerim mis gibi sezondu. Tartışmalar sadece F1 için prim olur o kadar bir sonuç çıkmaz hepte öyle olmuştur.

  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.