Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
72.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesin olan bir şey var o da Masi denilen palyaço kendisine başka bir iş aramak zorunda kalacak Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen Sadece bu karar olsa gene bu adamın defterini kapatırlardı ama tüm sezon boyunca saçma salak kararlar alıp durdu. Tamamen ne şiş yansın ne kebap, biz şampiyonayı etkilemiyoruz dedirtmek için rezil rezil kararlar verdi, bugünde o kararlardan sonuncusunu verip adeta Hamilton'ın şampiyonluğunu elinden aldı.


    Davada Mercedesi haklı görürler görmesine ama bu saatten sonra şampiyonluğu bir taraftan alıp (hatasız olan bir taraf) ötekine vermezler. İki pilotu ve iki takımı da sevmiyorum ama FIA'nin yaptığı bu saçmalıklar yüzünden biraz sinirlendim yalan yok Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 


    Umarım önümüzdeki sezonlarda Ferrari-Reanult-Aston Martin üçlüsü Merco-RBR ikilisini yakalar.Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 


    Edit: Kendi adıma bence Max daha iyiydi bu sene ama bu Masi'nin yaptığı rezilliği değiştirmiyor adam Lewis'in şampiyonluğunu çaldı adeta




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 13 Aralık 2021; 0:28:34 >




  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

    Lewis'in şampiyonluğunu çalmadı olması gereken olacaktı.


    Safety car arkasındaki tur yemiş araçlar normalde turlarını geri almak için safety car aracını geçerler bu bütün yarışlarda böyledir. Burda tur yemiş araçlar geçilmeyecek denildi ilk başta. Asıl böyle olmuş olursa şaibeli bir yarış olacaktı. Hoş lewis'in şikanı kesip ceza almaması da ayrı bir facia.

  • Lewis'in şampiyonluğu çalındı diyenler Şirinler'e de inanıyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 13 Aralık 2021; 0:55:44 >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU nasıl bir yetenektir ya Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 

    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenConor Mooretwitter
    “🏎 F1 drivers and Team Principals reaction to the season finale 🇦🇪 #AbuDhabiGP #FormulaOne https://t.co/jWDf2vJUIn”
    https://twitter.com/ConorSketches/status/1470119793088946181?s=20
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Nasıl olması gereken oldu ? Kuralda net bir şekilde tüm araçlar turlarını geri alır yazıyor Masi ise sadece belli araçlara (Lewis ve Max arasındaki araçlar) turlarını geri alması için izin verdi. Mesela Max'in arkasında Sainz vardı normal sıralamada ama Max ve Sainz arasında tur yemiş adamlar vardı ve Masi bunların turlarını geri almasına izin vermedi.


    Şimdi diyeceksen bu olay daha önceden olmalıydı ona da cevabım denilene göre pist tam temizlenmemiş o sırada. Eğer ki pistteki işlemler tamamlanmışsa o zaman Masi gene hatalı, önceden sürücülere turlarını almaları için izin vermesi gerekirdi ama durum öyle değilmiş (olsa Redditte ortaya çıkardı)


    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenPhillip Hortontwitter
    “This is Article 48.12 - contentious issue is likely to circle around why only a few lapped cars (the ones between Hamilton & Verstappen) were given the signal to unlap themselves. #F1 #AbuDhabiGP”
    https://twitter.com/PHortonF1/status/1470046661925912581/photo/1

    ve tweetin altında yapılan yorum olayı özetliyor


    "if all cars lapped, they wouldnt have time for a last lap restart, if none lapped, Max wouldnt have time to pass 5 cars and Hamilton, they picked the only choice that would make it easy for Max to win"


    Kısacası tüm araçlar turunu almaya kalksaydı SC eşliğinde son tura girilecek ve son tur SC eşliğinde bitecekti.





  • Cas mercedes lehine karar verecek gibi duruyor, hem alman ingiliz lobi gücü hem de yönetmelik dayanakları sağlam. Ama bu Max ın başarısını gölgelemez. Mercedesin aracını geçmek bir mucize başlı başına, üstelik içinde 7 kez dünya 1 numarası olmuş biri varken yaptı bunu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 13 Aralık 2021; 0:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat başladı Red Bull, Latifi, Perez diye Futbol programında, öyle bitirdiler

    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

    Hocam ben anlatamıyorum galiba size. En önde safety car arkasında hamilton ve onların arkasında tur yemiş araçlar ve onun arkasında verstappen vardı. Tur yemiş araçlar ilk başta turunu almayacak denildi masi tarafından. Yarışı izlediğinizden emin misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamilton yarış sonrası basın toplantısına katılmamış galiba. Koltuğu boştu. Az kişinin dikkatini çeken bir detay. Ama babası Anthony garaja kadar gidip şampiyonu ve ailesini tebrik etmiş, helal olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta podyumda az durdu diye demedikleri bırakmadılar Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarış direktörü istediği gibi sc yi sokup çıkarır diyor böyle bir yetkisi varmış kitaba göre boşuna beklemeyin mahkemeden birşey çıkmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verstappen'i tebrik ederim. Bu sezon çok iyi sürdü. Lakin Masi harbiden o koltuğa oturmak kimlerle nasıl dostluk kurmuş merak ediyorum. Koca sezon 2 takımın da lehine yada aleyhine skandal kararlar vererek sezona gölge düşürdü. Hele bu yarışta iyice kafayı sıyırdı. Bu güzel sezon bu kadar salak saçma kararlarla gölgelenmemeliydi. Masi muhtemelen ya görevden alınacak ya da istifa edecektir.

  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Hocam yazdım ya yukarıya o olayı da. Sen diyorsun ki zaten Masi önceden millete gidin turunuzu alın dese bunlar olmayacaktı. Bende diyorum ki eğer pist temizse zaten daha önceden turlar geri alınmalıydı ama böyle bir olay olmadı ve günün sonunda kural ihlali oldu ve gayet açık bir şekilde oldu. Son tur sırf Hamilton ve Max kapışsın diye (ya da insanlar sonuca direk etki ettiklerini düşünmesin diye) Masi tüm bir tur geride kalmış araçlar arasında sadece Lewis ve Max'in arasındaki araçların turlarını geri almasına izin verdi. 3-5 araç daha turlarını geri almaya çalışsa son tura girilecekti ve yarış güvenlik aracı altında bitecekti.


    Bana göre sezon genelinde Max Lewisten daha iyiydi. Max hak etmedi falan da demiyorum (genel olarak) ama şu sonda yapılan olay kurallara aykırı. Sırf Max sezon boyu daha iyiydi diye bu saçmalığı savunacak değilim. Masi bugün şampiyonluğu son turda Hamiltondan alıp Max'e verdi.


    Ne Lewis-Mercedes'i severim ne de Max-Red Bull'u tekrardan yazayım.


    Sonuçta oldu bitti hocam Lewis şuan uyumuş Max ise partiliyordur o yüzden daha da tartışmaya gerek yok Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 





  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Dostum kural kitapçığında yarış direktörüne belli alanlarlarda kuralların üzerinde yetki verilen bir madde var buna güvenlik aracının kullanımı ve yarışın startı da dahil. Evet rezalet yönetti sezon boyunca. Ama burada yetkisini şampiyonluk yarışının safety car arkasında bitmesini istemediği için heyecanı arttırmak istedi ve yetkisini bu yönde kullandı. Madde no: 15.3 (kendin de inceleyebilirsin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 13 Aralık 2021; 1:30:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

    Hocam ilk başta tur yemiş araçlar turlarını geri almalarına izin verilseydi bir problem olmayacaktı zaten. İlk başta hayır diyip sen sonradan evet dersen bu böyle olmaz. Şaibeli olmaması için evet dediler. Ama yarış direktörü istediği zaman safety car aracını içeriye sokabilir. Bu sezon kara leke gibi resmen. Max haketti ve aldı Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

    İşinize öyle geliyor çünkü size göre temiz bence değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.