Şimdi Ara

GRANİT - TİTANYUM - TEFLON TENCERE ve TAVALAR TAVSİYE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
205
Cevap
29
Favori
468.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mrb, Öncelikle KARANLIK SULAR filmi sonrası hayatımdan Teflon ve türevlerini çıkarmaya karar verdim. Yıllar bu forumdayım. Bu değerli bilgileri de okuyunca evdeki tüm teflon/granit/titanyum/ şu bu o hepsinden vazgeçtim. LAVA aldım. Emaye kaplı demirdöküm, tencere ve tava serilerini aldım. İçim rahat, çocuklarımı zehirlemiş gibi hissetmekten kurtuldum. Artık tek çelik ve demirdöküm var evimde. Gerçekten onca para verip aldığım TEFAL markasına içimden kötü sözler geçirdim. Teşekkürler bilgilendirme yapanlara ve ufuk açıcı yorum yapanlara.


    Ayrıca granit/biogranit/titanyum/1x/6x gibi süslü kelimelerin içinin ne kadar boş olduğunu gördüm.


    Ve de şu an her mağaza demirdöküm reklamı/ayağı yaparmışçasına DÖKÜM tencere tava satıyor lakin "alüminyum döküm". Lütfen buna dikkat edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceli2001 -- 2 Haziran 2023; 14:46:12 >
  • Merhaba öğrenciyim ama tavuk yapmayı çok seviyorum özellikle tavuk göğsünü sosla marine edip veya sade tavada güzelce pişirmeyi arada da klasik sote. Yemeklerime daha güzel yapmak için döküm Tava almak istiyordum ama biraz araştırınca dökümün daha çok kırmızı et için daha iyi olduğunu çelik alırsam tavuğun yanında birçok sebzede de kullanabileceğimi gördüm. Aslında istediğim marka copperson 3ply tava ama fiyatları çok pahalı geldi bir öğrenci için. Aşçılığın içinde olupda 24 28cm civarı çelik tava önerebilecek var mı Max 350tl civarı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknoadamxxx T kullanıcısına yanıt
    Aşçılığın iöinde değilim de korkmaz ve karacada olması lazım ancak son fiyat nedir bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar karacadan granit tava alacaktım ama granit kaplama diyor. Gerçek granit tava bulabilirmiyim? yada önerebileceğiniz tava varmıdır?

  • nabu kullanıcısına yanıt

    Piyasada öyle bir ürün olduğunu sanmıyorum granit taş türü bir madde piyasada bulacağınız granit tavalar hep aslında teflon tavadır. Granit deseni teflon kaplamaya verilir ve nedense bir sağlıklı algısı oluştuğu için yıllardır çokca satıyor. En iyisi çelik tava tencere kullanmak başka çözüm zor


    Seramik tavalar var onlarından bazılarına zararlı deniyor ama sağlıklısı var mıdır bakmak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.