Şimdi Ara

Habersiz Tarife Değişikliği (Taahhütsüz Olarak Sınırsız İnternetli Mobil Tarife Kullananlar Dikkat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom tarafından Eksper 10GB tarifem habersiz bir şekilde Sade 10GB olarak değiştirilmiş, ne yapmak lazım.


    Güncelleme: Fatura çıktı, detaylarında taahhütsüz kullananların tarifesi değiştirilecektir diye ibare eklenmiş! Ayrıca taahhütlü kullananlar taahhüt bitiminde sade 10GB ye atılacaktır diyor, bu ne demek! Benim 256kbps hızım vardı, tarife haklarım vardı o ne olacak simdi. Ayrıca bu hesapla diğer sınırsız tarifelerdeki arkadaşları da kafalarına göre atabilirler! Taahhüt bitimi kriter olduysa diğer yüksek hızla sınırsız kullanan arkadaşları da atacaklar, onun yolunu yapıyorlar.. Benim tarifem sınırsız internetli, üstelik ayıplı bir şekilde 256kbps ye düşüyordu!

    Habersiz Tarife Değişikliği (Taahhütsüz Olarak Sınırsız İnternetli Mobil Tarife Kullananlar Dikkat)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojikk -- 12 Aralık 2023; 13:28:29 >







  • Haberiniz yoksa direk btk ya yazın gerisini onlar düşünsün
  • Aradıklarında telefonu açtıysan sen tarife değişikliği talebini kabul etmiş gibi belirtip tarifeni değiştirmiş olabilirler, aksi halde değişiklik yapamazlar.

  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

    Yaptılar, ben cevap falan vermedim.. 10 aralık fatura kesim tarihi yani bugün, sabahına 05:00 otomatik olarak tarife değişmiş, bunlar aşım sonrası 256kbps hızdan rahatsızlar, bu tarifenin hakkı sınırsız aslında ama bakın böyle kafalarına göre tarife değiştirip internette haber alma özgürlüğümüzü engelliyorlar, şikayet oluşturuldu.

  • Vay arkadaş kafalarına göre tarife değiştiriyorlar haa..

  • Eksper 10GB kullanılan arkadaşlar tarife aktif olduğunu söylüyor. Bende taahhüt vermiyorlardı ondan telekom farklı tarifeye atmış olabilir kanuna yönetmeliğe aykırı olarak! Herkes dikkatli olsun özellikle asm eksper veya beklenen tarifedekiler. Tarifeler komple fes edilse bile haklarımızı vermek zorundalar. Bu adamlar 5kbps gibi hızları sınırsız internet diye satmış adamlar!

  • Artık fazla oldular ama. Habersiz tarife değişikliği nedir ya, yaptırımı yoktur ki. Düzeltene kadar göbeğimiz çatlar.
  • Zamanında Vodafone yapmıştı bunu. Taahhüt bitmeye yakın 3 katı fiyatlı tarifeye sıfırdan Taahhüt vermişler. Mobilden kabul etmişsiniz biz hiçbir şey yapamayız diyip durmuşlardı hiçbir çözüm sunmadılar. Başka operatöre geçsek cayma ne kadar diye sormuştum 6TL demişlerdi, sonrasında ne yaptığım malum 😂


    BTK şikayeti olarak yazın ama buna bir kılıf buluyor bunlar, bana dedikleri gibi mobil teklif kabul edilmiş deseler etmediğini nasıl kanıtlayacaksın ki uğraş dur şimdi çok sıkıntılı iş...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Aralık 2023; 23:49:55 >
  • teknolojikk kullanıcısına yanıt

    Btk ya yazdınız değil mi?

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Evet.

  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

    Kayıtlarda benim onayım yok. Ne sözlü ne yazılı nede sms ile vs.

  • Sınırsız olantarife mi bu? Pttcell'in sınırsız tarifesini kullanıyoruz geçenlerde bizim tarifeyi kullanan bir arkadaşı aramışlar bu tarife yakında kapanacak diye. Onla bağlantılı olabilir, sınırsız tarifeleri kapatmak için ateşle oynuyorlar resmen.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

    Sınırsız ama kademeli, o yüzden Asmayan Eksper yüksek hızla devam ederken Aşan Eksper hem daha pahalı aştığı için, hem de 256kbps hıza düşüyor.. Ona rağmen kullanıyoruz ama Telekom bunun sınırsız internet olduğunu biliyor ve hakkımızı vermemek için böyle caydırmaya çalışıyor! Ayrıca 2021 yılının son çeyreğinde Telekom aslında vanayı açmıştı ama sonra bir yanlış anlamayla tekrar hızlarını düşürdüler kanuna aykırı olarak.

  • teknolojikk kullanıcısına yanıt
    Szi arayıp bir şekilde tarife değiştirmeye evet dedirtmedilerse eski tarifenize döndürmek zorundalar. BTK bu işi çözer ama şikayetvar'a da yazın bence.

    Biz Pttcell'lileri de sürekli arayıp taciz ediyorlar, bezdirme çabalarına hayranım. Ama pes etmek yok, bu tarifeleri kapatamazlar.
  • BTK'nın Eksper 10GB yorumunu okumanızı tavsiye ederim https://www.btk.gov.tr/uploads/boarddecisions/elektronik-haberlesme-sektorunde-basvuru-sahibinin-kimliginin-dogrulanma-sureci-hakkinda-yonetmelik/169-2021-web.pdf

  • glory34 kullanıcısına yanıt

    Beni aramadılar. BTK'ya şikayet edildi zaten.

  • Btk ya şikayet et
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

    Edildi. Cevap bekleniyor.

  • teknolojikk kullanıcısına yanıt

    Hız düşüyorsa o paketi kullanmanın çok bir anlamı yok sanki. Taahhüt yoksa aşımla beraber 300 liraya falan geliyor. O fiyata 40GB lik sağlam bir paket alır rahat rahat kullanırsın zaten.


    Yapılan büyük haksızlık o ayrı o konuda hakkınızı sonuna kadar savunun. Bize telefona teklif göndermişiz onaya tıklamışsınız dediler. Doğru bile olabilir kanıtlama şansım da yoktu. Umarım sizde işler daha kolay olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Aralık 2023; 19:41:46 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.