Şimdi Ara

Anal Fistül, Fistülotomi ameliyatı olanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
7
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bu boğma darlık yapabiliyormuş ama gruptan bir arkadaş öyle demişti. Ligaşür ile de keserse yüksek ısıdan dolayı makatta mukuz azalıyormuş ve makat zırh gibi sert oluyormuş. RTÜ lazer ve ligaşür için böyle diyor diye biliyorum. Devlette olsam dış hemoroidlerin hepsini birden alsalar gene iyileşir miyim? Ağrı çekme fazla olur anladığım kadarıyla. Beni rahatsız eden fissür hemoroid acı yapmıyor yürürken. Lis olsam korkuyorum dışkı kaçırırsam diye. Bu yaşta altımda bez ile mi gezeceğim? Yabancı forumda biri dediki skeleroterapi karaciğer ve safra kesesi hasarı yapabiliyormuş. Ayrıca iç hemoroidler lazer değil de başka bir ısıl işlemle yakılıyormuş. Adını tam hatırlayamadım. Benim babam 10 sene önce fissür ve hemoroid ameliyatı oldu. Tek operasyonda doktor tüm hemoroid pakelerini kesti. İçe dokunmadı,fissürü de tedavi etti sanırım lis yapı. İşin ilginç yanı bu kadar ameliyattan sonra ne darlık ne ağrı ne dışkı kaçırma yaşadı. Hâla da çok iyi baba çok şanslıymışsın diyorum. Hocam bu kadar ağır operasyonda nasıl sorun olmuyor hayret ettim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam kıymetli yorumunuz için. Hocanın çok yorumu var evet giden çoğu kişi de memnun. Hiç mi memnun olmayan yoktur peki? Ameliyat ücretleri RTÜ ve Taviloğlu gibi pahalı mıdır? Eğer öyleyse dediğiniz gibi 2 sene para biriktirmek zorunda kalacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam açıklamanız için. Üniversite hastanesinde olmak istersem Aydın'da olmalıyım yoksa başka bir üniversite hastanesi de olur mu? Kocaeli Üniversite Hastanesi iyi diye biliyorum. Bana bir algoloji profesörü Kocaeli Eğitim araştırma hastanesinde Oktay Hocayı tavsiye etti. Gruptan da biri Oktay Hocanın iyi olduğunu söyledi. Kendisi Türk Rektum ve Kolon Cerrahisi derneği üyesi. Alt gastrointestinal cerrahi ve proktoloji ilgi alanları. Kendisine muayene olmuştum hocam dediğiniz gibi üni hastanesi olduğu için daha hesaplı. Yine de Burhan Hocanın ismini kaydettim. Sakarya'da bu işlere Zahide Kurt bakıyor ve hasta yorumları çok iyi isterseniz siz de bir bakın. Yorum yapanlar hep kendisine fissür, fistül ve hemoroid ameliyatları olmuş. Hakkında kötü yorum göremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumunuz için. Çok iyi geri dönüşleri var hastalardan evet. Hocam klasik cerrah derken nasıl yani? Çoğunlukla proktoloji hastalarının ameliyatını yapıyor sanırım. Fissür ve fistülü ligaşür ile yapması iyi mi sizce? Lis yapmıyor mu yani çatlak için sizce? Hocam lazer kötü değil mi hemoroidler için? Ligaşür ve lazeri çok kötülüyor RTÜ makatı zırh gibi yapıyormuş yaktığı için siz ne düşünüyorsunuz? Size güven verdiyse doğrudur hocam hem burası özel hastane Burhan Hoca'dan daha ekonomik olduğunu düşünüyorum tabi görüşmek lazım. Bana da güven verdi kendisi. Oktay Hoca hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maxpayne455 M kullanıcısına yanıt

    Hocam yorumları okudum da klasik kesme dışındaki tüm yöntemlerde darlık riski var gibi anladım. Peki bu yöntemlerde darlık riski sıralaması nasıl oluyor?

  • BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt
    Lazer,longo, ligaşür olması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dostum bendede fistül rahatsızlığı vardı ameliyat olman gerekiyor dedi gittiğim doktorlar. Arkadaşımın amacası daha önce bu söyleyecegim doktora gitmiş ve ameliyatsız yönteme tedavi ettiğini ve çok memnun kaldıgını söyledi tavsiyesiyeyle gittim doktora doktor yasir gözü tavsiye ederim boşuna bıçak altına yatmayın

  • buda incelemek isterseniz diye sitesi proktoloji bana dua edersiniz inşallah 

  • taniserkan52 T kullanıcısına yanıt
    Yasir Gözü ile ilgili şikayet yorumları var. Forumda bir arkadaş övmüş iyi yorumlarda var bu doktor hakkında kötü yorumda ama genelde kötü yorum görünce hep kuşkulanıyorum.
    https://www.sikayetvar.com/avrupa-cerrahi-tip-merkezi/avrupa-cerrahi-tip-merkezi-avrupa-cerrahi-hastanesi-sikayet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne455 -- 5 Mart 2024; 13:29:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Ankarada Ethem Geçim hocamı da önerim.Allah razı olsun kendisinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.