Şimdi Ara

MEDİAMARKT GRUNDİG 65 GGO 9900 B 65 İNÇ 165 4K HDMI 2.1 OLED TV 29.799 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
16
Favori
16.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ben de YouTube tan denedim bazı videolar parlak siyah bazıları koyu gerçek siyah renk olunca sıfır ışık oluyor.Maalesef YouTubetan bulmak zor. Benim oynatıcı film başlamadan önce siyah ekran gösteriyor ortada minik bi yuvarlak dönüyor. Yuvarlak dışında duvarda hiç bişi görünmüyor. Siz siyahı dert etmeyin çünkü oledler siyah için pikselleri söndürüyor yani yanlış renk vermez😅.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Hocam sorun yaşadığım grundig tv den sonra biraz araştırma yaptım. Arçelik grubu ürünlerinde genelde lg panellerini kullanıyor. Ama şöyle bir durum var sanki lg kusurlu ürünleri uygun fiyata arçeliğe satmış gibi. Değişim iade derken 3 tane 65GGU9760 tv deneme şansım oldu. Arkadaş bu kadar mı olur hepsinde de sol üst köşeden 15 cm sonrasında ışık sızmaları başlıyor bulutlanmaları saymıyorum o başka bir felaket. Hatta geçenlerde forumdan bir arkadaş satın aldığı 75GHU7505 için konu açmıştı. Konusunda paylaştığı resimlere baktım gene aynı yerden sızmalar başlıyor bu kadar da tesadüf olmaz diye düşünüyorum.

  • Vatanda 31.999 şu an fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu tv halkında android değil smart olduğu yorumları okudum özellikle şikayet var.com da.Uygulamaların düzgün çalışmadığı ve bazı uygulamanın yüklenememediği (Exxen,disney vs.) İnternet tarayıcısı üzerinden film, video izlenemediği gibi.Teknosa dan 65’’ olanı sipariş verdim.Alan arkadaşlar yazarsa sevinirim .İptal edip etmemekte kararsızım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzehir3535 P kullanıcısına yanıt

    İşletim sistemi android ama board 2 gb+16 gb olmalı. Yavaşlığı bezdiriyordu bendeki grundig tv de. Şikayet vardaki yorumları dikkate al bence

  • Panzehir3535 P kullanıcısına yanıt

    Ne kadara sipariş verdiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.999 TL ye sipariş verdim Teknosa’dan.MediaMarkt ta incelemiştim görüntü ve ses kalitesi beni şaşırtmıştı.Yazılım ve uygulama tarafı beni düşündürüyor sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu inceleme çekecek bir babayiğit  

  • oz7oz kullanıcısına yanıt

    İstediklerinizi sorun cevaplayalım hocam.

  • Panzehir3535 P kullanıcısına yanıt

    Saçmalamayın hocam çok iyi fiyata almışsınız tv de çok güzel. İptal edilir mi hiç? Aklınıza takılan sorular varsa tv sahipleri olarak cevaplayalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 21 Ekim 2023; 22:24:9 >
  • Cumartesi kuruldu tv, uygulamalar stabil çalışıyor ne çok hızlı ne çok yavaş.Ancak söylenildiği gibi web browser yok.Store da Chrome, Firefox vs bulamadım herhangi bir browser yükledim ama sıkıntılı.Web browser çok ta önemli mi tabi ki değil.

    Görüntü kalitesine gelince oled olduğundan renkler harika.Aydınlık sahnelerin olduğu görüntülerde çözünürlük de iyi ise muhteşem keyif veriyor.Ancak karanlık sahnelerin olduğu herhangi bir film izlediğinizde iş değişiyor(Batman, Wednesday vs..) tv koyu görüntü verdiğinden yüzler yada bazı sahneler görülmüyor bu biraz can sıkıcı benim için.

    Bununla ilgili görüntü ayarlarını kalibre etmek gerekiyor sanırım biraz uğraştım ama pek beceremedim.

    Aynı durumdan rahatsız olup kalibre edebilen varsa paylaşabilir ise sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzehir3535 P kullanıcısına yanıt

    Hocam görüntü açısından söylediğinizin tam tersi olması gerekirdi. Ben PC'de IPS monitörde göremediğim karanlık görüntüyü TV'de daha iyi görüyorum. Aydınlık ortamda izliyorsanız ekran yansıma/parlama yapıyor olabilir.

  • bu tv alınır mı ? ps5 ile kullanan arkadaşlar 120 hz alamamışlar sanırım o zaman hdmi 2.1 olmasnın bir anlamı var mı ?

  • r3ally kullanıcısına yanıt

    hiç düşünmeyin derken hocam almayın anlamında mı ? hemen alın mı ? 

  • onnokaro O kullanıcısına yanıt

    hocam tv ps5 te cok iyimi 4k da 120 hz oynanmıyor sanırım ? god of w. da faln 120 fps denednz mi ? 2 k da falan 120 hz oluyor mu ?

  • oz7oz kullanıcısına yanıt

    bekliyorm bende bulamadım

  • ooozer kullanıcısına yanıt

    Tüm sorularını tek mesajda cevaplayayım.


    "bu tv alınır mı ? ps5 ile kullanan arkadaşlar 120 hz alamamışlar sanırım o zaman hdmi 2.1 olmasnın bir anlamı var mı ?"

    TV alınır ben çok memnunum, alınır. Hayır hocam 2.1 olmasının bir anlamı yok. 4k 60hz alabildiğimiz için hdmi 2.0 olsa da olurdu.


    "hiç düşünmeyin derken hocam almayın anlamında mı ? hemen alın mı ?"

    Hemen alın anlamında. Tv çok iyi. Ben artık oled panel harici tv almam şahsen.


    "hocam tv ps5 te cok iyimi 4k da 120 hz oynanmıyor sanırım ? god of w. da faln 120 fps denednz mi ? 2 k da falan 120 hz oluyor mu ?"

    ps5 için uygun bence. ps5 gerçek anlamda zaten 4k'da 120fps veremiyor çoğu oyunda. TV sadece 1080p de 120hz oluyor. Input lag oyun modunda baya düşük. Diğer modlarda yüksek. PC'ye bağlanıp CS2 Ölüm maçı oynadım. Rekabetçi olmaz tabiki de koskoca tvde. Bir de PC'de 60hz, FPS oyunları yorabilir. 160hz'e alışık olduğumdan yordu. Diğer oyunlar lokum.  


    "bekliyorm bende bulamadım"

    hocam "de" ayrı.   Şaka yapıyorum. İstediklerinizi sorun cevaplayalım demiştim hocam. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 27 Ekim 2023; 9:9:7 >




  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Tv de nasıl pc oyunu oynuyorsun.🤣🤣
    Benim laptopun ekranı yandı. Eski tv 43 inç ona bile bağlamıyorum çok büyük geliyor. Bi de cs için klavye ile fareyi masaya koyup mu tv ye bakıyorsun ben ancak öyle rahat ederim de😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • r3ally kullanıcısına yanıt

    cevaplar için çok teşekkürler hocam, O zaman, 2.1 olmasının tek avantajı o zamn konsolda, vrr falan desteklemesi ve giriş gecikmesinin iyi olması. 2k da 120 hz destekliyor mu peki hocam ps5 için deneyebildiniz mi ? grantursmda faln vardr sanrm gow da olablr varsa tabi.

  • ooozer kullanıcısına yanıt

    Hayır 2k da 120hz desteklemiyor. PC'de her ayarını kurcaladım yok. Sadece 1080p'de 120hz veriyor cihaz. Açıkçası 120hz ile 60hz farkını çok anlamadım oynadığım oyunlarda. Gamepad ile oynayınca 120hz çok anlaşılmıyor ki ben çok dikkat ederim böyle şeylere.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.