Şimdi Ara

MEDİAMARKT GRUNDİG 65 GGO 9900 B 65 İNÇ 165 4K HDMI 2.1 OLED TV 29.799 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
16
Favori
16.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jreetizmir kullanıcısına yanıt

    Nereden kaç TL aldınız hocam bende indirim bekliyorumm

  • DxqLL kullanıcısına yanıt

    Teknosadan aldım 31.199 TL ye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 8 Kasım 2023; 20:11:37 >
  • Bende 55 inç olanı aldım yarın kuruluma gelecekler bakalım.

  • Jreetizmir kullanıcısına yanıt

    bende şimdi aldım içinden duvar apartı çıkıyor mu acaba

  • caution C kullanıcısına yanıt

    hocam kurulumda duvara montajını yapıyorlarmı acaba apartı ayrıca aldım bende ama? bilgilendirseniz çok sevırınım

  • DxqLL kullanıcısına yanıt

    evet ücretsiz yapıyorlar.. tv yi sabah bağlattım. tv cok güzel. görüntü muazzam maşAllah fakat hdmi 1 yani arc olan kısıma pc ve nvidea shild pro android box bağladığımda goruntu alamadım.. bir de bu tv de dolby vision var mı yok mu almayamadım bir türlü..menude var fakat disney plus ta hdr10+ olduğu yazıyor film infosunda...

  • DxqLL kullanıcısına yanıt

    evet ücretsiz yapıyorlar. kendileri yanlarında getirdiler.. tv yi sabah bağlattım. tv cok güzel. görüntü muazzam maşAllah fakat hdmi 1 yani arc olan kısıma pc ve nvidea shild pro android box bağladığımda goruntu alamadım.. bir de bu tv de dolby vision var mı yok mu almayamadım bir türlü..menude var fakat disney plus ta hdr10+ olduğu yazıyor film infosunda... dolby vision demo goruntu indirdim diske attım andorid cihazla vlc playerla açtım gayet güzel.. ama bu goruntuyu dolby vision olarak mı hdr10+ olarak mı izletti emin olamadım.benim için siyah renk cok onemliydi bu cihazda oled olduğu icin siyahlar gerçekten tam siyah..filmciyim ve internetten indirdiğim 4k filmlerde (50-60 mbps) cok iyi gorunuyor.


    edit:shild pro cihazı ilk başta çalışmayan hdmi 1 arc li girişe tekrar taktım ama once ayarlardan hdmi1 e 2.0 olarak seçtim ..artık dolby vision olarak izleyebiliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 9 Kasım 2023; 16:20:18 >
  • caution C kullanıcısına yanıt

    Hocam detaylı anlatırmısın nasıl yaptın Hdmi 1 i ben yapamadim bir türlü

  • Jreetizmir kullanıcısına yanıt

    tv kumandasından sol üstteki üç çizgiye basın ve ayarlara girin. sonra cihaz tercihleri/ girişler/ hdmi edid sürümü 2.0 seçin. goruntu gelmesi lazım.olmadı kapayıp açın tv yi.

  • caution C kullanıcısına yanıt

    Aynen oldu hocam Hdmi 2.1 ve 2.0 a geçebildim sağolasın

  • Gündüz görüntüsü nasıl sönük geliyor mu yoksa yeterli mi parlaklığı gündüz de?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENTÜRKTEYNMENT

    Gündüz görüntüsü nasıl sönük geliyor mu yoksa yeterli mi parlaklığı gündüz de?

    bence yeterli.. ben parlaklığı kıstım hatta...

  • Mağazada canlısını görmeye gittim bugün. Satış temsilcisi arkadaş ekran yanmasından dolayı son 6 ayda 3. TV yi değiştirdiklerini söyledi.Biraz tereddüte düşürdü bu durum. Uzun dönem kullanıcı deneyimlerine ulaşabilsek keşke.

  • oz7oz kullanıcısına yanıt
    Normalde satış temsilcisi yalan söyleyip almanız için teşvik etmesi lazımdı ama ya çok dürüst birisine denk geldiniz ya da farklı bir markanın satış temsilciğini yapıyor bu kişi ayrı olarak.
  • Hocam ben de Ankara Kentpark'taki MediaMarkt'e gitmiştim. Ben daha Grundig oled derken ürün elimizde var teşhir olarak, ancak yanık var tv'de demişti. Belli ki ürünü satmak istemiyorlar veya daha pahalı ürünlere yönlendirmek istiyorlar. Muadili 70-80k olunca 30-35k ya tv varken pahalı olanları nasıl satsınlar. Bu arada benim bildiğim normal şartlar altında yanık oluşmayacak oled tv yok. Süreyi atıyorum, 300 saat aynı görüntüyü gösterdiğinde hangi oled tv olursa olsun tvnin piksellerinde ister istemez bir yorgunluk olur.

  • Tv yi kullanalı 2 hafta oldu .

    TV nin görüntü kalitesi eski TV'im LG 49UH850v ile karşılaştırdığımda gerçekten çok kaliteli görüntü veriyor. Ulusal kanallardada durum aynı. Hele 4K filmlerde resmen hayran kalıyorsunuz. iyiki almışım dedim kendi kendime. Ayrıca Android olması çok iyi . İstediğim programın APK sını atıp yüklüyorum.

    Olumsuz tarafı cam karşısında yansıma yapıyor. Beni rahatsız etmedi ama ben takıntılıyım derseniz almadan gidip mağazada bir görün derim.

    Kurulum için gelen servis yetkilileri 31 bine aldığımı duyunca çok şasırdılar. Bu fiyata OLED tvyi çok uyguna almışsın LEDler bu fiyata dediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 25 Kasım 2023; 22:10:18 >
  • Bu model NTFS formatlı flash belleği okuyor mu acaba,grundig bazı modellerde desteklemiyor.O zaman yüksek gb'lı 4k film seyredilmiyor.

  • Mediammarkta bu tv yi inceledim bu sefer çok iyi olmuş arkadaşlar. Önceki serilerde resim kalitesi parlaklık vs gözüme hiç iyi gelmezdi ama şimdi lg g3 altı modellerle denk resim işleme ve renk kalitesi birinci sınıf. Anti glare kaplaması da premium seviyede ben oled alacak olsam kesinlikle bu modele yönelirdim en azından gidip bir inceleyim bakın ne demek istediğimi daha iyi deneyimleyeceksiniz.
  • Merhabalar bu tv yi almayı düşünüyorum ama genellikle uydu yayını izlenecek o yüzden upscaling detayı önemli. Bu tv de upscale varmı varsa ne kadar iyi bilen kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim biraz acile düştü iş 1-2 gün içinde alacaz tv yi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.