Şimdi Ara

MEDİAMARKT GRUNDİG 65 GGO 9900 B 65 İNÇ 165 4K HDMI 2.1 OLED TV 29.799 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
16
Favori
16.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler, o zaman 4k 120 fps oyun yalan oldu, peki upscale olayı nasıl 4k ya yükseltme yapabiliyor mu ? Normal kanallarda falan nasıl görüntü? Birde netflix falan denednz mi ? Dolby atmos vision falan var mı ?
  • r3ally kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    25 bin bütçe ile tv arayışındayım.8 senelik lg 42lm615 kullanıyorum.Kullanım amacı normal uydu kablo tv ve dijital platform.Bu tv beni kac yıl götürür ? Oled yanıgı korkusundan bu tv den vazgecmıstım ama size tekrar sormak istedim.Bu bütce ile beni uzun süre götürecek bir cihaz önerirmisiniz?

  • cskn20 kullanıcısına yanıt
    Hocm 3 sene garantisi var 3 te artı yaparsanz 4000 küsüre 6 sene gider, 40 bin tl ye gelir kampanya ile sanrm oyun oynamıyorsanız alınır
  • Yok oyun oynamıyorum genellikle biz amazon dizi ve cocuklar çizgifilm ızler.ulusal kanalları bile doğru düzgün açmayız.odam küçük o yuzden 55 inc düsünüyorum garanti uzatma kurulum asamasında oluyor değilmi?

  • cskn20 kullanıcısına yanıt
    Hocam amazon ve netflixte dolby desteklerini sorun ona göre işinizi göreceğini düşünüyorum, vatanda şu anda kampanyada 32 bin tl etiketti sanrm dahad düşebilirler, vatandan alırken garantiyi 3 sene uzatıp o şekilde alıyorsunuz
  • ooozer kullanıcısına yanıt

    Açıkçası cihaza uydu bağlamadım. TV+ açtım şekilde kullanıyor hanım. Ben TV seyretmiyorum. 65" tv küçük odada yakından bakarsanız bu yayınlar görüntü 4k gibi değil tabi ki. Netflix'te denemedim hocam. HDR10 desteği var. HDR destekli kaynak bağladığınızda otomatik olarak görüntü modunun üzerinde HDR10 yazıyor. Dolby Atmos ve Dolby Vision teknik olarak var görünüyor ancak anlayabileceğimiz bir yöntem biliyorsanız deneyebilirim.

  • cskn20 kullanıcısına yanıt

    Oled TV'nin görüntüsü uydu yayınlarında da fark ediyor hocam. Renkler canlı. Ancak Oledler dediğiniz gibi biraz narin davranılması gereken paneller. Açayım tv yayınını aynı kanal arkada çalsın 8 saat fln dersen bilmiyorum o zaman belki kafa rahatlığı açısından OLED harici panel düşünülebilir. Dikkatli davranırım derseniz yine sizin bütçenizi aşmasına rağmen 30-35 bandına düştüğünde bu tv yi değerlendirebilirsiniz.

  • cskn20 kullanıcısına yanıt

    55 almayın hocam 65 alın kesinlikle. 1,5 metreden seyretmiyorsanız uydu kanallarında bile sorun olmaz. 2mde bile bozulmuyor görüntü.

  • Dün gece 65inç'ini 32.500 e buldum kredi kartı yanımda yoktu sabah eve geçince sipariş veririm dedim.

    Baktım bugün 49 bine çıkmış. 32.500 nere 49.000 nere.

    İnsanlarla billur geçiyorlar .

  • LaViTz kullanıcısına yanıt

    evet lg rtings testlerinde çok önde ama bunun da 3 sene garantisi var.


    nerdeyse yarı fiyatına satıyor adamlar, illa ki riski olacak.

  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

    Grundig Oled tv ler LG panel kullanıyor. C1 panele sahip. Yanık olmaz değil. Dikkatli kullanmak gerekli.

  • r3ally kullanıcısına yanıt

    burada olay sadece panelle ilgili değil...


    rtings'in testlerinde yeni nesil lg paneller kullanan diğer oled'ler yanarken cx gibi eski bir model bile o kadar fazla yanmamış. c1'den itibaren ise zaten kayda değer bir sorun yok gibi görünüyor. bu arada c1'de de tek bir panel yok, deuterium destekli yeni nesil evo panel de var (sene sonu modeller), eski nesil olanlar da var. dolayısıyla "c1 panel" diye bir genelleme yapamayız. çünkü c1'in tek bir paneli yok. hatta çok severek kullandığım 42c2'yi düşünürsek, c2'nin bile yok.


    burn-in oled'in doğasında var. ancak bu durum geçtiğimiz 10 yılda binlerce yanık lg oled tv'den gelen tecrübenin doğrultusunda lg'nin yazılımlarıyla ya da belki biraz da soğutma tasarımıyla bir şekilde çok azaltılabiliyor. lg yıllarca sorun yaşadığı için bu işte çok tecrübe kazandı. erken kalkan çok yol aldı.


    bu arada grundig'in eski nesil mi, yeni nesil mi lg panel kullandığını bilemeyiz. lg'nin testlerde ciddi fark yaratan burn-in engelleme yöntemlerinin ne kadarının bu tv'de kullanıldığını da elbette bilemeyiz.


    ancak bildiğimiz şey; bu tv'nin lg'lerin yaklaşık yarı fiyatına satıldığı ve 3 sene de garantili olduğu... gördüğüm kadarıyla alanlar da memnun gibi...


    dolayısıyla bence fiyatı dolayısıyla alınabilir bir tv olmuş. hangi marka olursa olsun, led alacağıma bunu alırdım şahsen...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Kasım 2023; 17:56:8 >




  • bu arada hdmi 2.0 olayına takılan arkadaşlar olmuş, buna güçlü bir pc bağlayıp oyun oynamayacaksanız bunun çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum. ps5'in de zaten gücü belli, kayda değer bir oyunda grafikleri kısmadan ve doğal çözünürlüğü düşürmeden 4k 120 fps'i sağlamaya çapı yetmez ve asla da yetmeyecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Kasım 2023; 17:58:31 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Ps5 yorumunza katilmiyorim Vrr alm destegi ile fps cok rahat 90 lara geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazcoxxz -- 5 Kasım 2023; 11:45:20 >
  • lazcoxxz kullanıcısına yanıt

    hocam, vrr ile fps artmaz. esas fonksiyonu tearing gibi sorunları ortadan kaldırmaktır. bu size daha akıcı ve konforlu bir görüntü sunabilir ancak fps yükselmez. o yüzden "fps yükseliyor" demek son derece yanlış. frame generation değil bu, senkronizasyon teknolojisi...


    iyi bir şey mi evet iyi bir şey, peki konsol için olmazsa dünyanın sonu mu? hayır değil.


    peki bir oyunu vrr ile led'le mi oynamayı tercih ederim, vrr olmadan oled'le mi? elbette ki oledle...


    AAA oyunlarda 4k 60 fps'i bile ps5 ile performans moduna almadan zaten elde edemiyoruz. 4k 80'i, 90'ı, 120'yi konuşmanın anlamı yok.


    ayrıca benim cümlem de çok açık lütfen altı çizili kısmı tekrar okuyun:


    Alıntı

    metni:
    kayda değer bir oyunda grafikleri kısmadan ve doğal çözünürlüğü düşürmeden 4k 120 fps'i sağlamaya çapı yetmez ve asla da yetmeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Kasım 2023; 12:28:12 >




  • lazcoxxz kullanıcısına yanıt

    TV'de hdmi 2.1 desteği mevcut. PS5 bağlayarak VRR aktifleştirebiliyorsunuz. TV PS5 için gayet yeterli bence. TV'yi PC'ye bağlayıp klavye mouse bağlamayacaksanız (ki 65" tv için gamepad kullandığınızı varsayıyorum) 4k 60fps gayet yeterli.

  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz yine bu forumda kullanicilardan 2.1 desteginin olamdigi soylendi, bu nedenle bu tv yerine baska model alan arkadaslarda oldu
  • lazcoxxz kullanıcısına yanıt

    Evet eminim. Başlıktaki "HDMI 2.1" kısmı desteğinin var olduğu kesinleştikten sonra eklendi. Kim söylemiş olmadığını alıntılarsanız biz de öğrenelim.

  • Sonunda uygun fiyatlı bulup alabildim TV yi . Nasipse yarın gelecek hafta sonuna kadar kurulumunu yaptıracağım.

    Sizlere bir sorum var daha önce hiç android TV kullanmadım.

    Gerçek 4k veya kaliteli görüntü aldığınız sinema film dizi vb içerikler sunan bir uygulamanız var mı ?

    Varsa TV ye yüklenebilen hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 7 Kasım 2023; 18:19:6 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.