Şimdi Ara

hot spot noktası kurmak istiyorum yasalmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba mersinde bulunduğum bölgede wireless aracılığı ile internet satmak istiyorum. bunun için Antamedia hotspot v2 proğramını satın almayı ve max 5000 tl ye mal olabilecek bir sistem kurmayı düşünüyorum. ve bu işi yasal olarak yapmayı düşünüyorum. Yasal olarak yapabilmek için resmi gazete yazan http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2007/10/20071024-12.htm şartları yerine getirmek ve yaklaşık 2500tl olan lisans ücretini her yıl yatırmam gerekiyormu. Bir dernek gibi faaliyet gösterip kendi semtimde üyelerime 1 günlük veya 1 haftalık internet paketi satabilirmiyim. bunu profesyonelce araştırmış veya bu işe girmiş olan arkadaşların yardımını bekliyorum." data-href="http://Merhaba mersinde bulunduğum bölgede wireless aracılığı ile internet satmak istiyorum. bunun için Antamedia hotspot v2 proğramını satın almayı ve max 5000 tl ye mal olabilecek bir sistem kurmayı düşünüyorum. ve bu işi yasal olarak yapmayı düşünüyorum. Yasal olarak yapabilmek için resmi gazete yazanhttp://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2007/10/20071024-12.htm şartları yerine getirmek ve yaklaşık 2500tl olan lisans ücretini her yıl yatırmam gerekiyormu. Bir dernek gibi faaliyet gösterip kendi semtimde üyelerime 1 günlük veya 1 haftalık internet paketi satabilirmiyim. bunu profesyonelce araştırmış veya bu işe girmiş olan arkadaşların yardımını bekliyorum.">kanun şartları yerine getirmek ve yaklaşık 2500tl olan lisans ücretini her yıl yatırmam gerekiyormu. Bir dernek gibi faaliyet gösterip kendi semtimde üyelerime 1 günlük veya 1 haftalık internet paketi satabilirmiyim. bunu profesyonelce araştırmış veya bu işe girmiş olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
    ayrıca kullanıcıların log kayıtlarını tutmak ve filtre uygulamak kolay ama hash kayıtlarınıda tutmam gerekiyorsa nasıl yapabilirim.







  • Para ile satacaksanız ISP lisansı almanız gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacer

    Para ile satacaksanız ISP lisansı almanız gerekiyor.

    ilgilenidğiniz için teşekkür ederim. bildiğim kadarıyla otel ve restaurantlar gibi yerler müşterilerine saatlik veya günlük olarak hospot hizmeti veriyorlar. ve bunu poarayla satıyorlar. internet kafeler gibi. ayrıca kıbrıusta ttnet altyapısını kullanarak hospot satan biçok firma var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.