Şimdi Ara

İLİFE TEMİZLİK ROBOTU KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    ilife temizlik robotlarını araştırıyorum ama gerçekten kullanan kişilerin bilgileri daha isabetli olur diye size sormak istedim.
    yabancı sitelerde özellikle ürünün ömrüyle ilgili olumsuz yorumlar vardı. şansın gerçekten yaver giderse 1 yıl dayanabilir, ama genelde 2 ayda işlevini yitiyor gibisinden.. siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? pil ömründe sıkıntı çıktı mı? kendi kendine şarj alanına dönüyor mu? v serisi için mop kısmı su akıtıyor mu durduk yere? temizlik yaparken ne kadar ses çıkarıyor? bi de makineyi temizlemek ne kadar vaktinizi alıyor? açıkcası ben temizlik, titizlik delisi olduğum için değil temizlik yapmayı sevmediğim için almak istiyorum bu aleti.. aletin kendisini temizlemek çok zahmetli olursa biraz anlamını yitiriyor... bi de belli parçalarında sıkıntı yaşayan, sıkıntısıyla ilgili firmaya ulaşan oldu mu? firma pek ilgilenmiyor gibi yorumlar da okudum..

    ucuz aletler değil bunlar sonuçta..araştırdıkça, okudukça aklım karışıyor, 3-5 lira ucuz alıcam diye bütün parayı çöpe mi atıyorum korkusu oluştu...
    deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirim.

    teşekkür ederim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.