Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.075
Cevap
242
Favori
349.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu yogayı yapıyor musunuz?
    mesela programda salı günü için 3 tane plyometrics ve 1 tane core synergetics yazıyor yani plyometricsi 3 kere mi yapıcaz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun baslamayı planlıyorum. eskiden ilk 20 25 günü yapmıştım bırakmıştım sebebini hatırlamıyorum.

    edit:

    1. gün programı fit testi yaptım, çok yaşlanmışız çok :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punjhie -- 31 Ağustos 2016; 7:27:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreermancik

    quote:

    Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

    beyler 175 boya 100 kiloyum ağır gelirmi? 2 yıl önce 40.güne kadar yapmıştım ama ozaman 75 kilo flandım şuan kaldırırmı sizce vucut bu işe dur demenin vakti geldi,spor salonuyla insanty arasında kaldım napmalıyım sizce

    Bende 175 boyundayım ve 104 kiloydum. Size yakın. Bence ilk olarak spor salonuna git 2 ay benim yaptığım gibi. Sonra bu programa başla vücudun çok deforme olmaz böylece. Ama diyetisyene gidip kendine özel bir diyet alabilirsin. Benim diyetim şu şekilde :

    Sabah (En geç 9'a kadar yemelisin) --- 2 dilim tam buğday ekmeği, bir tane haşlanmış yumurta, 5 tane zeytin, salatalık ve yeşil biber yanında istediğin kadar, şekerli çay(vücudun şeker isteği sadece sabah çayına attığın şekerle bastırılıyor)
    Ara öğün (10:30 - 11:00 arası) --- 10 tane fındık, yanında yeşil çay şekersiz
    Öğle (12:30 - 13:30) --- 100 gr et,tavuk,balık farketmez. 4 yemek kaşığı bulgur pilavı veya 1 kase az yağlı çorba(yoğurt çorbası en yararlısı), 1 kase az yağlı yeşil salata, 1 adet tam buğray ekmeği
    Ara öğün (16:00 - 16:30) --- 1 adet meyve tercihen elma, eğer çok miden kazınmış olursa yanında 5 tane badem
    Akşam (En geç 19:00'a kadar yemelisin) --- Yarım tabak sebze yemeği yağsız, 1 kase salata yağsız. Eğer sporu akşam yapıyorsan ben öyle yapıyorum. 1 adet tam buğday ekmeği ve çok az makarna veya pilav yiyebilirsin. Spordan önce az miktarda karbonhidrat almak faydalıdır.

    Spora 20:30 - 21:00 gibi başlıyorum. Spor boyunca 500 ml su içiyorum ama yudum yudum. Spor yaptığın süreye göre su içme işlemini aralara yedir. Spordan sonra soda+limon+ayran veya kase yoğurt.

    Gün boyunca da 2 litre su tüketmek çok önemli. Ayrıca sabah kalkınca 1 bardak ılık su çok önemli.


    4 haftanın sonuna 3 gün kaldı 94 kilo ile başlamıştım şimdi 89 kiloyum. Programın faydası oldukça fazla fakat diyet yapmadan bir sonuca ulaşamazsınız. Diyet önemli...




  • Tebrikler hocam bende indirdim program bi kenarda ben bir kenarda duruyoruz
    spora mı gitsem sahilde düz koşumu yapsam yoksa bu programamı başlasam kafam karıştı.
    1.75cm 90kg ve göbeğimden bi an önce kurtulmak istiyorum.

    yardımlarınızı bekliyorum.
  • indiriyorum şimdi bende hadi Bismillah bende başlıyorum. inşallah devamını getiririm. birde bu diyeti neye göre ypıyorsunuz yukarda arkadaş yazmış yok öğlen 100gr et,balık, tavuk salata felan. çalışıyorum ben orada bu işi nasıl yapacağız ki. şirkete gelen yemeği normalde verilen yemğin 3/1 ini alsam olur mu ki. diyet kkonusunda tecrübesizim.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    İnsanity yüksek tempolu bir antrenman. Kondisyon olarak artış sağladım ben mesela yağ yakımınada katkısı oluyor.
    Hangisini yapabilecekseniz onu yapmak mantıklı mesela ben kesinlikle düz koşu yapamıyorum. Salona gitmekte güzel bir şık ama ağırlık çalışmayacaksanız insanity işinizi görür. Diye yapmalısınız ek olarak.
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Diyet değilde sağlıklı beslenmeye kaydırabilirsiniz siz olayı. Yani hamur işi, şeker gibi yüksek karbonhidratları hayatınızdan çıkarmak mesela. Bulgur pilavı, makarna, patates gibi karbonhidratlar almak olabilir. Yağ olarak zeytinyağı. Yemek porsiyonlarını küçültmek vs yapılabilir. Normalde verilen yemeğin çok devasa porsiyonları olduğunu düşünmüyorum aslında. Burda asıl kilit olay yemeğin suyuna banılan ekmekler kızartma tarzı yemekler falan daha tehlikeli. Pilav varsa onu az yiyebilirsiniz. Günlük rutininizde önemli masa başı bir işse oda çok etkiliyor malesef hareketsiz kalıyor vücut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Punjhier

    bugun baslamayı planlıyorum. eskiden ilk 20 25 günü yapmıştım bırakmıştım sebebini hatırlamıyorum.

    edit:

    1. gün programı fit testi yaptım, çok yaşlanmışız çok :)

    Fit testi nedir hocam?
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende çalışıyorum. Öğle araları yemek çıkıyor şirkette. Ben diyeti yazdım öyle ama öğle menüsü ile akşam menüsünü yer değiştirebilirsiniz. Öğle yemeğinden yarım tabak alıyorum ben mesela. Porsiyonlarınızı küçültün tatlı varsa yemekte yemeyin. Onun yerine meyve yiyin ama yemekten 2 saat sonra. Çok çay tüketmeyin. İçecekseniz yeşil çay için. Aslında dengeli beslenme yapıyoruz. Öğlede sebze yemeği yiyorsanız akşam protein ağırlıklı beslenin. Ayrıca hamur işinden ve şekerden uzak durun. Bu tarz sağlıklı beslenme yöntemleri bizim yaptığımız. Bende yeri gelince tatlı yiyorum ama sütlü tatlı yiyorum mesela veya bitter çikolata yiyorum. Bunlar sağlıksız değil arada yiyebilirsiniz. Bunları yaparak 104 kilodan 89 kiloya düştüm 3 ayda. 15 kilo verdim. Insanity nin zayıflamaya ve vücudun toparlanmasına çok etkisi var. Düzenli şekilde bunları yaparsanız zaten zayıflarsınız.




  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bence tam başlanacak kilonuz var. Hiç durmayın başlayın ben 1 ayda 5 kilo verdim insanity ile. Ama başlamadan önce 2 aylık spor salonu geçmişim var. Bundan dolayı program çok yormadı beni. Kondisyonunuz az ise ilk bir hafta çok yorucu oluyor ama sonrası çok iyi. Deneyin görürsünüz zaten.
  • peki hocam bu arada beslenme nasıl olmalı şuana kadar karbonhidratlı yiyeceklere alştırdım vücudu.

    tahıl gevreği var pakette köşede bekliyor. sabahları süt ile tahıl gevreğini karıştırsam yesem faydası olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 5 Eylül 2016; 15:20:25 >
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Hocam karbonhidrat ağırlıklı beslenme ile kilo vermek çok zor. Protein ağırlıklı beslenip yanında kaliteli karbonhidrat alınması gerekiyor. Sabahları süt ile tahıl gevreği yiyebilirsiniz. Fakat en azından yumurta da olsa daha iyi olur. Karbonhidrat olarak bulgur pilavı, az miktarda prinç pilavı, makarna az miktarda. Zayıflamak istiyorsanız karbonhidrat olarak sabah öğle akşam 1 er dilim günlük 3 dilim tam buğday ekmeği öneririm. Ayrıca fındık ve badem ara öğünlerde yenebilir. Ama protein ağırlık beslenme yapmazsanız kilo vermeniz zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreermancik -- 7 Eylül 2016; 9:50:45 >
  • emreermancik E kullanıcısına yanıt
    Ben fit testi yaptım ilk 10 dk da şapır şapır ter döküldü yere. Kondisyon olmadığı için zorladığım halde 30 ila 40 sn anca dayanabiliyorum. Sonrasında shaun t ye naptiriyon lan bana diyerek dinleniyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eBRiHanceR -- 5 Eylül 2016; 20:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kilo alarak yapabilme imkanim var mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamikisi

    Bunu kilo alarak yapabilme imkanim var mi acaba

    P90X'in en komplike hali mass-x proğramı bununla yapabilirsin. zayıf olupta kas kütlesi elde etmek isteyenler için bulunmaz nimet desem yeri var.
     Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)
    aşağıda ki takvimi uygula beslenmene dikkat et




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senkei

    Tebrikler hocam bende indirdim program bi kenarda ben bir kenarda duruyoruz
    spora mı gitsem sahilde düz koşumu yapsam yoksa bu programamı başlasam kafam karıştı.
    1.75cm 90kg ve göbeğimden bi an önce kurtulmak istiyorum.

    yardımlarınızı bekliyorum.

    siz eşiktesiniz insanity ile başlayıp bitirince insanity aslyum la devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marselinyo

    Şu yogayı yapıyor musunuz?
    mesela programda salı günü için 3 tane plyometrics ve 1 tane core synergetics yazıyor yani plyometricsi 3 kere mi yapıcaz?

    1 kez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giraysaltuk

    Beyler Allah aşkına destek Beach Body nin sitesine bir girdim belki var 20 tane program hepsi birbirine benziyor. 115 kiloyum birkaç ay içinde sıkı bir diyet ile ciddi bir kilo kaybı yaşamak istiyorum günde çift antrenman yapacağım sabah için Focus T25 düşünüyorum ısınma maksatlı akşama da daha ağır birşey ama dediğim gibi bir sürü var envai çeşit. Bana aralarından en iyisi olduğunu düşündüğünüzü önerebilir misiniz:

    -Focus T25
    -Insanity
    -Insanity: Asyhlum Vol.1
    -Insanity: Asyhlum Vol.2
    -Insanity: MAX 30

    -P90
    -P90X
    -P90X+
    -P90X2
    -P90X3

    şimdi bu konuda gerçekten bilgili birileri varsa sabah T25 in sonrasında akşama aralarından birini yap diyeceğiniz veya T25'i de yapma başka iki tanesini yap falan diyeceğiniz birşey varsa çünkü baya bir kafam karıştı bu kadar program görünce cevaplarsanız sevinirim teşekkürler :)

    insanity workout le başlayın bitince p90 a başlayın ama 1 ay yapanız yeterli sonra p90x ile bitirin yeme içmenize dikkat ederseniz 20 kg garanti edilebilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: giraysaltuk

    quote:

    Orijinalden alıntı: socialworker

    Bunların hepsi kilo kaybına yönelik programlar ancak ben insanity öneririm. Diğerleri gibi sıkıştırılmış bir program olmaması ve dinlenmek için araların olması, ilk ay için vücudu hazırlayıp ikinci ay ağırlaşması ve hakkıyla yapıldığı takdirde gerçekten kilo verdirmesi sebebiyle. Diğerlerinde süre kısa olmasına rağmen temponun hızlı olması nedeniyle vücut çok zorlanıyor ve kısa sürede pes edebiliyor insan. Sağlam bir diyet yapacaksanız günde iki antrenman sizi oldukça zorlayacak ve yine pes etmenize sebep olacaktır. o yüzden sadece insanity yaparak ve sağlam bir diyetle (aç kalmadan) ciddi kilolar verebilirsiniz. İnsanity sonrası kas toparlaması ve kilo kaybına devam etmek için p90x yapabilirsiniz. işin sırrı motivasyondur. kolay gelsin.

    Malum Ekim gibi okullar açılacak bi 10-15 kilo ilk etapta vermek istiyorum üzerimde ki şu ölü toprağını atıp sonra da hedefim yaza kadar P90X leri sıra sıra yaparak 65-70 lere düşmek o yüzden çift antrenmana zorda olsa alışmak ve bu işi sonuna kadar devam ettirmek istiyordum :) Insanity yaklaşık 50dk, max30 adı gibi 30dk asyhlum serilerini bilmiyorum sanırım onlar insanity ve max ten birkaç tık daha üstteler ve arka arkaya yapılmalıalr vol.1 vol.2?

    Mesela P90X te 45-50dk ama P90X3 te yarım saate fikslenmiş acaba 30dk ya sıkıştırılması -vücudun yorulması dışında- kilo verme açısından daha mı iyi yoksa daha mı kötü tam onu anlayamadım eğer aynı programlar gibi Insanity atıyorum 2007 model ve 50dk ama "max30" programı 2010 model ve 30dk ise kafam otomatik olarak haa demek ki adam programı daha günümüz şartlarına adapte etti ve optimize etti diyorum mantıken gereksizleri çıkardı vs vs o yüzden kafam gidip geliyor onlara

    classic: p90x'in en az müdahaleye uygulamış programıdır çok yüksek kilolarda olmayanlar belli bir spor geçmişleri olanlar uygulayabilir Pylometric antrenmanları içerdiğinden çok yüksek kilolardakilerin bu programı uygulaması doğru olmayacaktır.
    double: Klasik programını uygulayabilecek sınıfa girenler, bu programı uygulayarak daha hızlı sonuç alabilirler. 2. aydan itibaren cardio olmayan günlerde sabahları kardio eklenen programdır.
    lean: en sadeleştirilmiş halidir. Pylometric antrenmanlarının yerine kardio eklenmiştir. Bu sayede çok yüksek kilolardakiler bu programa daha iyi kilo verirler
    mass-x: en komplike hale getirilmiş programıdır. Bu program zayıf olupta kas kütlesi elde etmek isteyenler için tasarlanmıştır.

    kolay gelsin




  • kilosu baya fazla olan arkadaşlara pek tavsiye etmem. aşırı zor ve kalbi çok yoruyor. bunun yerine evinize 500-600 tl ye bir tane kondisyon bisikleti alın. çok daha kolay ve etkili. ben şu an kullanıyorum gerçekten faydalı.
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.