Şimdi Ara

İstanbul Kültür Üniversitesi - Endüstri Mühendisliği (ing)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar oncelikle sunu belirtmek istiyorum genelde forumlarda odtu, bilkent, koc, itu mezunlari ve bunlara cevaplanan is imkanlari falan var. Ben iku 50 burs ogrencisiyim bu sene hazirliktan 1.sinifa gectim ve bolumumle ilgili tecrubeli kisilerden tavsiyeler almak istiyorum. Yeni baslamis biri olarak bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir ?

    Genelde is imkanlarina, ne is yapar nerede calisir gibi seylere bakmistim ama ders icerikleri mesela 3.sinifta falan yonelmeler ne bileyim otomotiv sektoru tekstil gibi sektorlere yonelme nasil oluyor ?

    Odtu, itu vb. bi universitede okumuyorum birakin onlari bahcesehir, yeditepe, bilgi gibi de degil bunun bana ileride dezavantajlari cok olur mu ?

    Son olarak anadolu teknik lisesi bilgisayar bolumu mezunuyum ms excel, c#, php, asp, dreamweaver, 2 3 tane adobe programlarini ogrendim ve orta duzeyde biliyorum ortalamami yuksek tutup bilgisayar muhendisiyle cap yapmami onerir misiniz ?

    Simdiden tesekkur ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum rahat ol. Kültür bir koç sabancı degildir ama bilgi yeditepe ayarındadır. Bahçeşehirden de üstündür. Sen bakma bahçeşehir'i abartanlara. Çok tanıdığım var orda benim. Özellikle son 2yıldır iyice kalitesini düşürmüş. İş hayatı da cok farklı. Bunu anlayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibi dusunuyorum aslinda. Bahcesehir her sene bi bolumunu kaybediyor kotuye gidiyor diye duydum. Bilgi yi de kotuleyenler cok oldu o puani haketmiyor diyenler. Yeditepeye lafim yok. Neyse zaten benim buradan donusum yok sadece merakimdan sormustum diger sorularimi daha onemsiyorum saol yinede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer6

    Dostum rahat ol. Kültür bir koç sabancı degildir ama bilgi yeditepe ayarındadır. Bahçeşehirden de üstündür. Sen bakma bahçeşehir'i abartanlara. Çok tanıdığım var orda benim. Özellikle son 2yıldır iyice kalitesini düşürmüş. İş hayatı da cok farklı. Bunu anlayacaksın.

    Hocam bahceşehir iyice düştü adamlar tip fakültesi burssuz 309 puanla alıyo para için ne yapacaklarını şaşırdılar artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.