Şimdi Ara

KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuya bekleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar ilgisiz oldukları ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji şans işi.Kimi bir yıl kullanır kimi 5 yıl.Birazda kullanımla alakalı özellikle o kasanın çatlak bölümü.Aynı sıkıntılar Msi'da olsaydı ne olurdu acaba ona bakmak lazım...
  • ALMAYIN!
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

    Monster notebooku ile ilgili teknik sorun yaşadığını belirten her müşterimizin sorununu titizlikle değerlendiriyor ve mümkün olan en kısa zamanda çözüm üretmek için çalışıyoruz.

    Foruma açılan bu ve buna benzer konuları, bizi alıntıladığınız veya haberdar ettiğiniz her mesajı mutlaka okuyoruz. Teknik servisimize bu mesajları mail atarak onları da mutlaka bilgilendiriyoruz. Zaten teknik servisimiz bu mesajlar öncesi onlara gelen arama veya sitemizden konuya ilişkin atılmış mesajlar varsa genelde konudan genelde haberdar oluyor. Ancak teknik servisimize herhangi bir bildirimde bulunulmadan direkt foruma yazılan mesajlar olduğunda bizim bilgilendirmelerimiz ile arkadaşlarımız konudan haberdar oluyor.

    Bu konu ile ilgili olarak da Pazartesi günü teknik servisimizden konu sahibi müşterimizin cihazı ile ilgili tüm teknik servis kayıtlarını isteyeceğiz. (Servise cihazın girişi ve müşterimizin talepleri ile cihazın bizden çıktığı zaman ki yapılmış tüm işlemlerin detaylı raporlarını) Kısacası müşterimizin cihazı ile ilgili tüm detayları alacağız. Gerekli bilgilendirme konu altından sizlerle paylaşılacaktır.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

    Müşterimizin teknik servisimize ürününü ilk gönderdiği 21.11.2015 tarihinden, en son gönderdiği 10.03.2016 tarihine kadar olan tüm servis kayıtlarını bugün detaylı bir şekilde inceledik ve arkadaşlarımızdan konu ile ilgili bilgi aldık.

    Özellikle ifade etmek isteriz ki tüm bu süreçlerde müşterimizin konunun ilk mesajında özellikle belirttiği "dahili mikrofon çalışmıyor, kasada çatlak var, pil mandalı kırık, ekranda önceki görüntünün izi kalıyor" şeklindeki şikayetleri ve buna karşın oluşan tüm talepleri teknik servisimizce olağanüstü bir müşteri memnuniyeti anlayışıyla hassasiyetle ele alınarak değerlendirilmiştir.

    Aşağıda bu süreçlerin ayrıntılarını bulabilirsiniz.

    1.Geliş

    Kabul Tarihi: 21.11.2015
    Teslim Tarihi: 23.11.2015

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    Ekranda önceki görüntünün izleri kalıyor. Ekranın değiştirilmesini istiyorum. İlk aldığımda ekranın arkasındaki kısımda çizik vardı. Servis not almıştı. Touchpad'in önündeki ışıklarda renk atması var. O kısmın değiştirilmesini istiyorum. İlk aldığımda Intel stickerı yoktu. Elinizde fazla varsa yapıştırabilir misiniz?

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Touchpad'de renk atması mevcut. Kasanın üzerinde derin çizik mevcut. Yüzeysel lekeler var.

    Teknisyen Gözlemleri
    Cihazın A Cover, C Coverı ve LCD paneli değiştirilecek.

    Yapılan İşlemler
    Cihazın A Coverı (LCD Cover), C Coverı (Keyboard Cover) ve cihazın LCD paneli değiştirildi. Cihazdaki eksik olan Intel Stickerı yapıştırıldı. Cihazın genel bakımları yapıldı.

    2.Geliş

    Kabul Tarihi: 28.11.2015
    Teslim Tarihi: 30.11.2015

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    LCD panelde ölü piksel var (1 adet), ikinci HDD yuvasına HDD takmak istiyorum ancak HDD sabitleyecek aparat yok. LCD panelde kararma ve gölgelenme oluyor, görüntünün izi kalıyor.

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Cihazın genelin yüzeysel çizikler ve lekeler mevcut.

    Teknisyen Gözlemleri
    LCD arızalı.

    Yapılan İşlemler
    LCD değiştirildi, HDD sabitleme aparatı cihaz içerisine takıldı ve bakım yapıldı.

    3.Geliş

    Kabul Tarihi: 05.12.2015
    Teslim Tarihi: 07.12.2015

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    Ölü piksel var. Bios güncellemesi varsa günceller misiniz?

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Yüzeysel leke ve çizikler mevcut.

    Teknisyen Gözlemleri
    Cihazın paneli değiştirilecek.

    Yapılan İşlemler
    Cihazın paneli değiştirildi. Bios sürümü güncel olduğu gözlemlendi.

    4.Geliş

    Kabul Tarihi: 10.12.2015
    Teslim Tarihi: 14.12.2015

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    Ekranda ölü piksel var, pil tırnağı kırık yerine oturmuyor. Aynı sorunun 4.kez olmasından dolayı cihazın birebir değişimini istiyorum.

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Cihazın genelinde yüzeysel çizikler ve lekeler var. Şarj adaptöründe zedelenme ve bantlar var.

    Teknisyen Gözlemleri
    V1Ç4K1502000076 seri nolu cihaz V1Ç4K1411000001 seri nolu cihaz ile değiştirilecek. Cihazın HDD'si yeni cihaza aktarılacak.

    Yapılan İşlemler
    V1Ç4K1502000076 seri nolu cihaz V1Ç4K1411000001 seri nolu cihaz ile değiştirildi. Cihazın HDD'si yeni cihaza aktarıldı.

    5.Geliş

    Kabul Tarihi: 18.12.2015
    Teslim Tarihi: 18.12.2015

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    Bilgisayarın içindeki 2.HDD SATA portunun vidaları ve fanın vidası yok.

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Yüzeysel lekeler mevcut.

    Teknisyen Gözlemleri
    Cihaz servisimize ulaştığı zaman fan vidasının eksik olmadığı tespit edilmiştir. Cihazdaki HDD yuvasındaki 2 vida eksik olduğu görülmüştür.

    Yapılan İşlemler
    Cihaz HDD yuvasındaki 2 vida eksik olduğu görülmüştür ve eksik olan vidalar "Oğuz Bey" ile yapılan görüşmede tamamlanacağı bilgisi verilmiştir. Cihaz servisimize ulaştıktan sonra Oğuz Bey defalarca aranmış ulaşılamamıştır. Cihazın eksik olan "2" adet vidası tamamlanmış cihazın sorunsuz çalıştığı tespit edilmiştir.

    6.Geliş

    Kabul Tarihi: 05.01.2016
    Teslim Tarihi: 07.01.2016

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    Ekranda dikey çizgiler var, özellikle yeşil renklerde belli oluyor. Daha önce LGD046F panel vardı fakat LGD044F ile değiştirilmişti. LGD046F'in kontrast oranı çok daha yüksekti, LGD044F'deki renkler çok soluk gözüküyor. Paneli LGD046F ile değiştirebilir misiniz? Bilgisayarın ön kısmında açıklık var, sanırım tırnaklardan biri kırılmış. Sol ön köşede ufak bir çatlak var. Bilgisayarın alt tırnaklarından bir tanesi kırık.

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Cihazın genelinde hafif tozlanma var, C Cover sol ön köşede çatlaklar var.

    Teknisyen Gözlemleri
    Cihazın C Coverı değiştirilecek. Cihazın LCD paneli değiştirilecek. Cihazın alt kasa kapağı değiştirilecek.

    Yapılan İşlemler
    Cihazın C Coverı değiştirildi. Cihazın LCD paneli değiştirildi. Değiştirilen panele ölü piksel testi yapıldı. Cihazın alt kasa kapağı değiştirildi, tırnakların tam olduğu görüldü. Cihazın bütün kozmetik aksamları ve dış görünümü detaylıca test edildi sorun veya kusur görülmedi.

    7.Geliş

    Kabul Tarihi: 10.03.2016
    Teslim Tarihi: 15.03.2016

    Problem Tanımı (Müşteri Şikayetleri)
    Dahili mikrofon çalışmıyor. Kasada çatlak var. Pil mandalı kırık. Ekranda önceki görüntünün izi kalıyor.

    Ürünün Fiziksel Durumu
    Batarya kilit tırnağı kırık. Sol kol koyma yerinin yan kasasında kırık var. Yüzeysel leke ve çizikler mevcut.

    Teknisyen Gözlemleri
    Cihazın ekranında leke kalıyor diye kayda alınan cihaz detaylı olarak test edilecek. Cihazın mikrofondaki ses kaydı yapmıyor bilgisi var test edilecek. Cihazın C Coverında ve D Coverında iç kısımlarında darbeye bağlı olarak çatlaklar var. Cihazın D Coverında pil yuvasında kırık var.

    Yapılan İşlemler
    Cihazın ekranı detaylı olarak test edildiği zaman herhangi bir panel sorunu görülmemiştir. Cihazın mikrofonu ile ses kaydı yapıldı stabil olduğu gözlemlendi. Cihazın C Cover ve D Coverında kırıklar görülmüş ve fotoğraf ile arşivlenmiştir. Bu ve buna benzer durumlarda cihazın donanımsal problemleri garanti dışı işlem görmektedir. Kasa değişim ücreti müşteri tarafından kabul edilmemiştir.

    Müşterimizin cihazı genel toplamda 7 kez teknik servisimize gelmiştir.

    Tüm bu gelişlerde;

    1 Kez - A Coverın (LCD Cover) değişimi,
    2 Kez - C Coverın (Keyboard Cover) değişimi,
    4 Kez - LCD panelin değişimi,
    1 Kez - Alt kasa kapağının değişimi,
    1 Kez - Komple notebookun değişimi gerçekleştirilmiştir.

    Kısaca özetlersek 18.12.2015 tarihli gönderimde "2" adet vida eksiği dışında cihaza başka bir işlem yapılmadığı, ondan da önceki 10.12.2015 tarihli gönderimde ise zaten müşterimizin talebi doğrultusunda cihazın sıfır bir cihaz ile yenilendiği görülebilir.

    Ön kasadaki açıklık, tırnakların kırılması ve sol ön köşede oluşan çatlağın normalde kullanıcı hatasından kaynaklı hasarlar olmasına rağmen, teknik servisimiz olağanüstü müşteri memnuniyeti bakış açısı ile 05.01.2016 tarihli müşterimizin taleplerini hasar görmüş parçaların tamamını yenileyerek karşılamıştır. Ayrıca arkadaşlarımız cihazın dış görünüşü ve bütün kozmetik aksamını son kez titizlikle kontrol ettikten sonra gönderimi sağlanmıştır. Yani hasarlı ya da atlanmış bir şekilde müşterimize gönderim yapılmış olması imkansızdır.

    Buna göre, yukarıda da açıkladığımız ve sondan bir önceki teknik servisimizce yapılan işlemlere bakıldığında, müşterimizin 2 ay sonra gelen 10.03.2016 tarihli son şikayetindeki, kasada çatlak oluşu ve pil mandalının kırık olması gibi görsel hasarların, kullanıcı kaynaklı darbeye bağlı oluşan fiziksel hasarlar olduğu ve kendiliğinden bu hasarların oluşamayacağı, bu nedenle garanti kapsamında değerlendirilemeyeceği teknik servisimizce tespit edilmiştir. Hasar görmüş ilgili parçaların garanti kapsamı dışında değerlendirilerek ücreti karşılığında değiştirilebileceği bilgisi müşterimize iletilmiştir. Ancak müşterimiz kasa değişim ücretini kabul etmemiştir. Ekranda önceki görüntünün izinin kalması ve dahili mikrofonun çalışmaması problemleri ise teknik servisimizce görülmemiştir.

    Bu bağlamda yorum ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Bu arkadaş hala gelmiş ilgilenmemişler diyor. Aslına bakarsanız bu kasa açma olayına izin vermeniz, demek her müşteriye yaramıyor. İyi niyetler suistimal ediliyor gibi geldi bana. O kasanın o şekil de kendiliğinden kırılmadığını anlamak için, alim olmaya gerek de yok zaten. Bakınca bas bayağı darbe aldığı, apaçık ortada. Ayrıca 1 seneyi geçkindir Monster kullanıyorum, en ufak sorun yaşamadım. Bunu da belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 22 Mart 2016; 4:23:02 >
  • Monster teknik servisi elinden gelenin daha fazlasını yapmış hat da tabiri caizse sırf hssapiensin kendisinden kaynaklanan sorun olmasına rağmen teknik servis ona çalışmış, hakikaten Monster, kasanın alt kapağının açılmasına izin vermesi tamam iyi ama bir yandan da hssapiens gibi arkadaşların bu Monster'ın kullanıcılarına tanıdığı hakkı suistimal etmesine yol açıyor. Hakikaten Monster teknik hizmetlerinin verdiği imkan diğer oyun bilgisayar firmalarının verdiği imkanlarından çok çok daha esnek ve geniş bunun değerini bilip ona göre hareket etmek gerek.
  • Görmüyor musunuz bu kadar problemli bir bilgisayarı birebir değiştirmek yerine sürekli ölü pikselli lcd ekran gönderip Hssapiens arkaşın mağduriyetine sebep olmuşlardır. Hssapiens hocamızdan çok kargoda ve teknik serviste bulunan bir bilgisayarda ne kadar kullanıcı hatası olabilir ?
    Monster müşteri servisi vidaları takmayı bile unutmuş bu da mı kullanıcının hatası?
    Monster gibi kalitesiz bi markayı kesinlikle çevremdeki kimseye önermem bunları okuduktan sonra .ilk başta dediğim gibi bilindik markalardan şaşmamak lazım en azından Adam akıllı ilgilenip insanı rezil etmiyorlar. Bu arada Asus kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: immortalizmm

    Bu arkadaş hala gelmiş ilgilenmemişler diyor. Aslına bakarsanız bu kasa açma olayına izin vermeniz, demek her müşteriye yaramıyor. İyi niyetler suistimal ediliyor gibi geldi bana. O kasanın o şekil de kendiliğinden kırılmadığını anlamak için, alim olmaya gerek de yok zaten. Bakınca bas bayağı darbe aldığı, apaçık ortada. Ayrıca 1 seneyi geçkindir Monster kullanıyorum, en ufak sorun yaşamadım. Bunu da belirtmek isterim.

    hocam orası kırık değildi zaten servisten ufak bir catlakla geldi.
    sonra catlak büyüdü
    sonra tekrar servise gönderdim
    sonra servisten döndüğünde böyleydi servise gönderdiğimde sadece catlak vardı döndüğünde catlagın parcaları yoktu
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    önce böyleydi ufaktı bir catlaktı sonra büyüdü
    yani kesinlikle düşmedi.
    o kadar ilgilendiler ki (!) pc nin içindeki vidaları eksik takmışlar
    evet monster kesinlikle actırmamalı kasayı. cunku acınca icindeki eksik vidaları görebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssapiens -- 22 Mart 2016; 20:41:17 >




  • mevlut12626 M kullanıcısına yanıt
    bilgisayar ilk geldiğinde ölü pixel vardı
    servise gönderdim
    birebir değişim yapıldı. fakat yeni pcnin A cover'ında çizik vardı
    öyle kullandım bir süre
    sonra ekranda şimdiki olduğu gibi görüntünün izi kalma sorunu oldu
    servise gönderdim
    1. servise gönderdiğimde
    ekran değişti yeni ekranda ÖLÜ PİXEL VARDI

    2. servise gönderdiğimde
    ekran değişti yeni ekranda ÖLÜ PİXEL VARDI

    3. servise gönderdiğimde
    pil tırnağı kırık geldi ve ekran değişti yeni ekranda ÖLÜ PİXEL VARDI

    4. servise gönderdiğimde
    birebir değişim yapıldı yeni gelen pc nin içindeki vidaların eksik oldugunu fark ettim.

    5. servise gönderdiğimde
    vidaların eksik oldugunu onlara kanıtlamam için vidaların eksik olduğu kısımların fotograflarını email ile göndermek zorunda kaldım.
    gönderdiğim email sonucu vidaların eksik oldugunun farkına varabildiler.
    ben sadece arka kapak kaldırıldıgında görülebilen vidaların eksik oldugunu gördüm iç kısımlarında başka bir vida daha eksikse bilmiyorum.
    fotografladıgım vidalar tamamlandı.
    pc geldiğinde ekranda hiç gitmeyen dikey siyah çizgiler vardı.
    ayrıca alt kapagın tırnaklarından bir tanesi kırık idi.
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    ersin beyle görüştük kırıgın serviste olmus olabilecegi böyle kullanabileceğimi istediğim zaman geri gönderip parca değişimi yapılacagını söyledi.
    ön kısmında acıklık vardı bunu da ersin beye söyledim.
    bu acıgın yanında cok ufak bir catlak vardı. sonra bu catlak buyudu.

    6. kez servise gönderdiğimde
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    pilin mandalı kırık geldi bunu mail atarak belirttim.
    kasanın ön kısmında yine aynı ufak çatlak vardı. cihazı servise göndermekten bıktığım için bunu böyle kullanmaya karar verdim.
    bundan dolayıdır ki yaklasık iki ay sonra servise gönderdim.
    ayrıca mikrofonun bozuk olduğunu fark ettim.

    7. servise gönderdiğmde
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    ekranda var olan basbayağı belli olan görüntü izi kalma sorunu tespit edilememiş
    ses kaydetmek hala mümkün değil
    bana kırık gelen pil mandalı kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiş
    daha önce de olan ve baska kullanıcıların da basına gelmiş olan kronik kasa catlagı sorunu kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiş.

    bana 6 kez ekranı problemli cihaz gönderildi
    1 kez vidalar eksik takıldı
    2 kez pil kırık gönderildi
    1 kez alt kapagı kırık gönderildi
    2 kez kasa catlak gönderildi
    1 kez kasa cizik gönderildi

    buna elinden geleni yapma mı diyorsunuz?
    ayrıca ölü pixelin alt kapağı acmakla ne alakası var?
    eğer alt kapagı acmasaydım vidaların eksik olması gibi kusurları göremeyecektim.

    hangisi kullanıcı kaynaklı sorunmus cok merak ediyorum?

    bütün bunlar basıma geldi magdur edildim.
    bilgisayarı her servise gönderişimde yaklasık 5-7 gün bilgisayarsız kaldım, işlerim aksadı.
    yani keyfimden göndermedim hep sorun vardı.
    su anda ekran ve mikrofon hala sorunlu ama tespit edememişler işte

    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssapiens -- 22 Mart 2016; 21:55:43 >











  • alabildiğim en kaliteli sese sahip kayıt bunu kaydederken direk mikrofona konuşuyordum.
    ses gelmiyor gibi olabilir hoparloru sona aldıgınızda cok kısık ve cızırtılı olan sesi duyabilirsiniz.
    servis bu mikrofonda herhangi bir problem tespit edememis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssapiens -- 22 Mart 2016; 22:27:01 >
  • teknik servis elemanlarınıza göz ve kulak muayenesi yaptırmanızda fayda var .
  • Doğru tüketici haklarına git kardeş. Ben kendim aldığım günden beri kullanıyorum cihazı sorunsuz ama senin başına gelenler bana gelse aldığım 4 binlik cihaz yerine bana 15 binlik cihaz verseler yine durmazdım
  • @doctorin siz neci olarak karalıyorsunuz firmayı teknik servisi . Monster kullanıyormusunuz ,sorununuz nedir .

    @huso60 monster zaten adama yapacağını yapmış adama yeni bilgisayar vermiş , 7 kez servise gitmiş ilgilenmişler ömür boyu garanti yokki bu bilgisayarda .

    Bende sorun yaşadım . Mavi ekrandan kullanamıyordum bilgisayarı en sonunda deiver gönderdiler bana ve sorunum ortadan kaltı . yinede bana istersen değişim istersen üst modele geçiririz istersen para iadesi yaparız diyorlar . Nankörlük yapamam bu konuda bana güven sağladılar .

    Hard diskimde ufak bir sorun var . Biz sana yeni hardisk gönderelim kargo ile siz işlemlerinizi bitirip eskisini bize gönderirsiniz diyorlar . Adamlardan ufak tefek parça istiyorlar forumlarda görüyoruz ücretsiz veriyorlar . Sen bu gün bir bilgisayar tamircisine gitte bir vida iste bakalım verecekmi sana ücretsiz .

    Böyle körü körüne eleştirmek olmaz adamın bu marka bile bilgisayarı yokken karalayıp duruyor .

    Üsttede yazdeım ekran sorununa bişey diyemem ama kasa konusunda kullanıcı hatası olması büyük ihtimal . yoksa ordan öyle parça kopması zor gibi .




  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam, Bende performans bilgisayarı almak istiyorum uzun süredir konuları araştırıyorum bu konuyu da okudum muhtemelen @doctorin ve hssapiens aynı kişi yazım dilleri vb. bu şekilde gösteriyor.

    İlk mesajı zaten bu konuya yazılmış, yazımında aynı dil kullanılmış.
  • burası bir forum ve isteyen herkes yorum yazabilir bunun farkındasınızdır umarım . monsterın avukatlığını yapıyorsanız bilemem!!!!
    hocamın mağduriyeti dikkatimi çekti ve bunu gözardı edemedim. bu tarz aletler tamamen şans işi ama bu kadar şanssızlık olamaz . arkadaş 7 kez garantiye göndermiş hepsinde yaklaşık 5 gün servisde ve kargoda kaldığını düşünürsek neredeyse 1 aydan fazlasını garantide geçirmiş. bir problem var ve bu problem çözülmemiş artı üstüne daha da eklenmiş ki bu kadar uğraşmış ya da uğraşmak zorunda kalmış .
    sizin sorunlarınıza çözüm olunduğu için bu şekilde konuşabiliyorsunuz. aynı şeyler sizinde başınıza gelseydi ne yapardınız merak ediyorum.
    yine de @arthur hocamıza belirteyim monster kullanmam kullandırtmam bunları okuduktan sonra çevremdekilere de kesinlikle önermem . burası forum istediğim gibi yorum yaparım hoşunuza gider gitmez o da sizin probleminiz.
  • uzun zamandır bu siteye üyeyim ve uzun zamandır girmiyordum sitedeki yorumlara bakmak için girdim arkadaşın yazdıkları dikkatimi çekti ve müdahil oldum . evet bu forumdaki ilk mesajım ama hsspaiens arkadaşla hiçbir alakam yoktur .
  • @ramdum kesin bişey diyemem ama bi ilişki bende kurmadım değil

    @doctorin sen fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmuşsun , şimdi buraya çıkıp biriside yazsa ben 5 yıldır kullanıyorum ama bir kere bile servise gitmedi , siz tutup monsteri övecekmisiniz .

    Ben monsteri savunmuyorum sadece sizin neden bu kadar gerildiğinizi anlamıyorum malı kullanan başkası debelenen siz , görüş bildirirsinizde bu kadar sert ve keskin bir dille bildirmeniz garip .

    şimdi sizin arkanızdan 3 5 kişi deedikodu yapsa bu adam dolandırıcının teki dese bende sizi tanımadan sadece bu konuşulanlardan yola çıkarak , evet bu adam dolandırıcı hemde büyük dolandırıcı desem ne kadar uygun olur . Burda 3-5 kişi bilgisayarıyla sorun yaşayıp foruma konu açıyor ama sorun yaşamayanlar konu açmıyor bide bu yönden bakmak lazım .

    Muhtemelen kullanan arkadaştan ücrret istedikleri için böyle bir serzenişte bulunuyor . ben yine söyliyeyim kasadaki kırık muhtemelen bir kullanıcı hatasıdır.

    Bende burda bunca konu açtım monster bilgisayarımla olan sorunlarımı yazdım neden onlara bir yorum atmadınız

    Neyse kardeşim konu sahibi monsterle konuşup anlaşabilir diye düşünüyorum , zaten garanti kurallarında baya bi esneklik sağlamış monster .




  • dediğim gibi yeni bakmaya başladım başlığınızı ilk sayfada bulunmuyor yoksa özellikle okuyup yorum yazacaktım bundan sonraki monsterla alakalı ilk başlığınıza yorum yazacağım merak etmeyin
    beni tanımadan fikrimi ve bilgimi sorgulayamazsınız.beni geren olay değil burada yapılan ithamlar. umarım hocamız monsterla konuşup olayı çözer ve burada bizi bilgilendirir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.