Şimdi Ara

KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcı hatası bariz belli teknik servis daha napsın size anlamadım ?
  • bilgisayarımdaki ekran sorununu defalarca baska bir sorunlu ekranla değiştiren monster mı elinden geleni yapmış?
    pilinde ve kasasında kırık-cizik-catlak olan bilgisayar gönderirken mi yapmış?
    yoksa yeni gönderdiği cihazın vidalarını eksik takarak mı elinden geldiğini yapmış?

    burada %100 müşteri memnuniyeti olduğunu iddia eden bir firma söz konusu
    ben bir müşteriyim ve aldığımdan beri 8 aydır 8 defa servise göndermek zorunda kaldığım yani servise göndermekten eskiyen bilgisayarından kesinlikle memnun değilim.

    ayrıca en son servise gönderdiğimde cok bariz belli olan fotografını paylastıgım ekrandaki görüntü izi kalma sorunu ve ses kaydını video seklinde koydugum mikrofon sorununu
    onarmamıslar
    bu mudur elinden geleni yapmak?

    buradan beni destekleyen forumdaslara cok tesekkur ederim magdur edilenin kim olduğunu anlayabiliyorlar. doctorin, huso06

    aynı dili kulllanıyorsunuz diyenler olmus bu forumda herkes türkce konusuyor!!!

    onlara bir diyecegim var
    muhtemelen bazıları monster calısanları bu kadar cok problemle karsılasmama ragmen elinden geleni yapmış diyip savunuyorlar!!




  • bilalMW kullanıcısına yanıt
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    hocam servisten döndüğünde pilin mandalı kırık idi
    hemen fotografını cekip mail attım.
    https://drive.google.com/file/d/0B-47KUVrUqSUT1BqQVNFb2pDV0E/view?usp=sharing

    quote:

    6.Geliş

    Kabul Tarihi: 05.01.2016
    Teslim Tarihi: 07.01.2016

    8 ocakta pc geldi ve hemen mail attım.
    bir süre o kırıkla kullanıp 8 martta garantiye gönderdim.
    bana pil mandalındaki kırıgın kullanıcı hatası oldugunu söylediler ve siz de öyle söylüyorsunuz.
    neresi kullanıcı hatası?

    ekrandaki sorun da mi kullanıcı hatası?
    mikrofondaki sorun da mı kullanıcı hatası?




  • Ya şimdi arkadaşa cihaz gelmiş ocak ayından mart 10 a kadar kullanmış sonra kasa çatlak, bu iş ilginç yani kasa 2 ay sağlamdı sonra mi çatladı ? Ilk gün çatlaksa direk kargolayip göndermen lazımdı. Ama bu monster servisi de bu kadar mı acemi olur ? Sen 10 senedir bilgisayar satıyorsun, bi tane cihazı sağlam göndermeyi beceremiyorsun . Böyle iş mi olur. Bir cihaz 4 kere üstüste panel sorunundan garantiye mi gider ? Tak paneli 3 gün test et. Cihazları toplama bilgisayar gibi birleştirip direk yolluyorlar böyle bişey olmaz rezillik. Diğer arkadaş gibi hsappiens ile bir bağlantım olduğunu düşünmeyin 1 senelik monster kullanıcısıyim çok memnunum herşeyinden ama başkalarının başına gelen şeyleri de görmezden gelemem adam mağdur bir cihaz 7 kere servise giderse iade edeceksin parasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı o kadar cok servise göndermek zorunda kaldım ki kullanamıyordum. daha önce de kasada catlak vardı daha önce onarmışlardı bir süre sonra bu sorunlar bana sanki normalmiş gibi geldi böyle kullanırım nolacak gibi oldu. fakat sonra o catlak buyudu böyle oldu işler değişti. eger o zaman gönderseydim yine baska bir problem karsıma cıkacak gibi düşündüm. cunku daha önce gönderdiğimde hep böyle olmustu. keske oyle kullanırım diye düşünmeyip gönderseydim. muhtemelen o zaman da farklı sorunlar olusacaktı. bilgisayardan mahrum kaldıgımla kalacaktım.

    simdi de ekranda ve mikrofondaki basbayagı belli olan sorunlar görmezden geliniyor. yine magdur ediliyorum.
  • Konuyu net bir şekilde okudum. Monster %100 haklı diyebilirim. aynı zamanda verdikleri hizmetin kalitesi, 8 teknik serviste bile(ki gördüğüm kadarıyla yarısı kullanıcı hatası) isyan edilmemesi bende iyi bir intiba bıraktı. Kullanıcı hatasından sonra cihazı komple değiştirmeleri ise müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösteriyor.

    yazar arkadaşımızın fake hesap açarak kendisine destek çıktırmaya çalışması ise hiç ama hiç hoş olmamış.

    Bu başlıktan sonra Monster almaya karar verdim. Maddi durumum iyi değil ancak düzeltince tulpar alacağım. Isınma sorunu nasıl kullanan arkadaşlar? soğuk çalışıyor mu alet?
  • Bence sorunlu cihazların üstünü iyi hizmet vererek örtmek yerine artık, sağlam ve arızasız cihazlar satmaları lazım.

    Yani adamlar da kabullenmiş sanki, bizim cihazlar dandik bari servisimiz iyi çalışsın kafasında gibiler.

    Daha bugün siparişim geldi arızalı çıktı. Anlaşılan daha çok işim düşecek servise. Bir de o kadar acil aldım ki cihazı kargoyu beklemeden ben gittim şubeye aldım geldim. H. Sonu çizim yapacaktım işleri yetiştirecektim güya.

    Yine kargo için kaybedecek vaktim olmadığından taksiyle Mecidiyeköy'den Kadıköy'e kendim götüreceğim. Dertsiz başıma dert aldım 4 bin liraya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 25 Mart 2016; 17:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    sözlerinize dikkat edin benim bu forumda 1 tane hesabım var.

    keyfimden göndermedim 8 kere
    hepsinde bilgisayarsız kaldım magdur oldum
    müsterisini bu kadar magdur eden bir markayı savunuyorsan asıl senin monster ile bir baglantın vardır
  • Valla konuyu üşenmedim okudum. Açık net Monster konu sahibinin eline vermiş

    İşin şakası vs bi kenara kardeş şirket ne istediysen yapmış ben servis olsam bu kadar alttan almaz ilgilenmezdim. Bir tamam 2 tamam 3 tamam ama sen resmen servise tecavüz etmişsin. Öte yandan bu kadar kısa süreli geri dönüşlerde kolay değil. Teknik servis resmi süresi 20 iş günü idi galiba. Sallaya bilirlerdi ama onuda yapmamışlar. Üstüne yapmamaları gereken yerleride yapmışlar.(Ücret almaları gerekn yerleride yapmışlar) Kasada resmen darbe var diyelim ki servis çizikli gönderdi(sizin iddaanız) niye kabul ediyorsunuz? Hayır aklınızdan zorunuz mu var? Bakın kendi adıma söyleyeyim, Monster'ı seviyorum milli duygularımın etkisi büyük arkasından mal ve hizmet kalitesi geliyor. Ama bana böyle hatalı(servisten çizik geldi sonra kasa parçalandı demişsiniz) pc gönderseler kargocu gitmeden geri koyar gönderirim. Şahsen kendim servise 2 kere gönderdim( 1 SSD değişimi 1 bakım) göndermeden önce hep fotolarını çekerim pcnin. Tabi bu güvensizlik değil ama eşeğimi sağlam kazığa bağlarım kardeşim. Sizede tavsiye ederim.

    Şimdi şirket açısından bir sorun gözükmüyor. Durum bariz şekilde şirketin lehine. Sizde madem haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz verin tüketici heyetine görelim? Benim başıma gelse ben burda karalama kampanyası yürütmek yerine paramın hakkını almaya çalışırdım. Ama siz burda Monster'la ilgili konularda karalama kampanası yürütüyorsunuz. Buda samimiyetinize gölge düşürüyor doğrusu. Neyse size tavsiyem orta yolu bulun derim. (Gerçi şirket benim olsa şu noktadan sonra gram adım atmam hatta mimlerim o kullanıcıyı ama bu BEN OLSAYDIM KISMI )


    Sonuç olarak kendi kişisel hatalarınızı şirkete fatura etmeyin komik oluyor. Bu kadar ciddiye aldıkları için ilgilendikleri için o kadar kullanılmış pc yi değişime aldıkları için şükredin. Sözün özü çuvaldızı kendinize batırın

    Buda 2 yılını doldurmak üzere olan Tulpar T7 V2.3'üm. Şimdiki adıyla V2.6...
    Edit: Konu sahibi bide çemkiriyor ha

    Bu mesaja eklenen görseller:


    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYINKESİNLİKLE MONSTER ALMAYINKESİNLİKLE MONSTER ALMAYINKESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 25 Mart 2016; 21:47:46 >




  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    hocam burada problem yasamayanlar ya da yasayıp cözüme ulastıranlar eli boş ve istanbulda yasayanlar sanırım
    ben sabah 7bucukta evden cıkıp aksam 9bucuk-10 da evde oluyorum pazar haric
    istanbul içinde değilim. kargoyla gönderebiliyorum. bulabildiiğim herhangi bir aralıkta ancak bu işle ugrasabiliyorum.
    kargoyu da hiçbir zaman kuryeden alabilmiş değilim hep gidip subeden almak zorunda kaldım ve hep gec saat oldugu için hiçbir zaman geri iade almadılar.

    hocam ancak siz anlarsınız beni bu forumda.

    siz biraz daha şanslısınız istanbuldasınız. ben pcde vidanın eksik oldugunu kanıtlamak için önceden cektiğim birsürü fotograf göndermek zorunda kalmıştım da ancak farkedebilmişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hssapiens

    hocam burada problem yasamayanlar ya da yasayıp cözüme ulastıranlar eli boş ve istanbulda yasayanlar sanırım
    ben sabah 7bucukta evden cıkıp aksam 9bucuk-10 da evde oluyorum pazar haric
    istanbul içinde değilim. kargoyla gönderebiliyorum. bulabildiiğim herhangi bir aralıkta ancak bu işle ugrasabiliyorum.
    kargoyu da hiçbir zaman kuryeden alabilmiş değilim hep gidip subeden almak zorunda kaldım ve hep gec saat oldugu için hiçbir zaman geri iade almadılar.

    hocam ancak siz anlarsınız beni bu forumda.

    siz biraz daha şanslısınız istanbuldasınız. ben pcde vidanın eksik oldugunu kanıtlamak için önceden cektiğim birsürü fotograf göndermek zorunda kalmıştım da ancak farkedebilmişlerdi.

    Hocam açıkçası senin olayının detaylarını çok bilmiyorum, kıasca okumaya çalıştım ama benim zaten takıldığım yer teknik servisin iyi veya kötü olması değil. Diyelim ki mükemmeller kusursuzlar, hizmet on numara. Biri de çıkıp demiyor ki, niye bu bilgisayarlarda bu kadar problem oluyor. Ben Samsung Laptop kullandım 4 yıl, servisinin iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum, hiç işim düşmedi çünkü. Belki de berbatlardır ama makine sağlam en azından. İşim düşmedikten sonra umrumda değil.

    Bu sabah kargom geldi. Açtım tuşlardan biri basmıyor doğru düzgün. Telefon ettim değiştirelim dediler. Ben şimdi mutlu mu olmalıyım değiştirecekler diye? Hevesim kursağımda kaldı.




  • müşteri kesinlikle haklı hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamıyorum ama kaç kere hatalı ekran göndermiş yetkili servis ??? ben okurken yoruldum.

    şark kafasıyla düşünmeyin hatalı ürünü tamir etmek degiştirmek lütuf degil mecburiyet. 7 kere servise gitti servis ilgi gösterdi diye göklere mi cıkaralım servisi.

    bunlara rağmen gtx 970 modelli monsterlardan bir tane almayı düşünüyorum çünkü servis çok ilgileniyor :D hp pavilyon bilgisayarımı 7 sene sorunsuz kullandım ama artık emekli olma vakti geldi umarım monster bu arkadaşa yaşattıklarını bana yaşatmaz :D hp de 1 ay kalmıştı serviste.
  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    hocam su forumda aklıbasında yorum yapan sayılı insanlardan birisiniz. hatalı ekranın değişmesi mecburiyettir hatta hatalı ekranlarla müşteri magdur edilmiştir. su anda da bariz ortada olan problem görmezden geliniyor.
    serviste kalma süresine bir lafım yok gercekten hızlılar. fakat problemler bitmiyor
    umarım siz benim yaşadığım sorunları yasamazsınız simdiden hayırlı olsun
  • Konuyu baştan aşağı olabildiğince okudum, özellikle kullanıcı ve Monster yetkilisi cevaplarını.
    Açıkçası bazı arkadaşların neden ve nasıl direkt savunmaya geçtiğine anlam veremedim. Evet, Monster oyun canavarı bilgisayarları piyasaya göre ucuz fiyata satıyor ve satış temsilcileri iyi belki, ancak ortada açık bir sorun varken müşteriye buradakilerce haksızsın muamelesi yapılması saçma. Müşterinin buradaki hatası eğer gerçekten o kırığı kendisi yapmadıysa, çatlağı en başta fark ettiği anda ürünü gönderecekti ve çoktan ücret iadesi istemesi gerekiyordu belki.
    Teknik servisin ise sürekli panel yenileyip ölü pikselli veya sorunlu panel göndermesi biraz düşündürücü. Kasti bir şey olduğunu sanmıyorum ancak servisin kendisini geliştirmesi gerektiği ve daha kaliteli hizmet sağlaması gerektiği de bence açık.
    Sonuç itibariyle sürekli aynı ve/veya benzer sorunlarla servise giden bir ürün söz konusu. Suçlu kim şeklinde bir arayış hiç bir sonuç ortaya çıkartmaz, önemli olan gelişimin nasıl sağlanacağı ve ortadaki sorunun nasıl düzeltileceği. Ürünü alan arkadaşın psikolojisini de biraz anlamak gerek. Yani 4000 TL verip bir bilgisayar alınıp sürekli servise göndermek zorunda kalmak hoş değil. İnsan o parayı verip kafasında o bilgisayar fikrine alıştığında iade etmek istemez ve konuyu açan arkadaş da anladığım kadarıyla iade etmek yerine sürekli düzeltilmesi için yol aramış.
    Monster Teknik Servisi yapması gerekeni yaptığı için müşteriyi haksızlıkla suçlayamazsınız. Teknik Servis belirtilen sorunlara ilişkin gerekli işlemleri yapmış ve kabul etmek gerekir ki takdire şayan bir süre içerisinde cevaplamış anladığım kadarıyla. Ancak her seferinde aynı veya benzer sorunlar kullanılan malzemelerde sorun olduğunu ortaya koyuyor bence ve bu düzeltilmeli.
    Halk olarak hakkımızı aramamaya veya haklarımızı bilmemeye o kadar alışmışız ki, iş olması gerektiği gibi yapıldığında sanki ödül verilmiş veya bedayava hizmet almış gibi davranıyoruz. Teknik servis ilgisiz davranmamış ve gereken önlemleri almış, buradaki bir iki kere sabitleyici veya vida unutması eleştirilebilir belki. Ama buradaki esas eleştirilmesi gereken kullanılan malzeme anladığım kadarıyla. Tabi hakkını da vermek lâzım. Teknik Servisi açıkçası anladığım kadarıyla ilgili ve belki de garanti şartlarını esneterek müşteriyi memnun etme yönünde hareket etmiş gibi ancak sorunların düzeltilmesi için eksikleri de saptamak ve değerlendirmek gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 29 Mart 2016; 16:15:15 >




  • Kardeş bundan iyi reklam olmaz bi daha monster alicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30/03/2016 tarihinde cihazı servise gönderdim. bir önceki sefer tespit edilemeyen sorunları video cekerek gönderdim, tespit edebilsinler diye. cihaz 05/04/2016 tarihinde elime gecti. servis raporunu incelediğimde ekranda görüntünün izi kalma probleminin 43 saat boyunca yapılan testte tespit edilemediği yazılmıs.
    cihaz elime gectiğinde fark ettim ki cihazın ekranı değiştirilmiş. ve bu servis raporuna yazılmamıs. cihazın ekranı daha önce 7 defa arızadan dolayı değişmişti. bu defa birebir değişim hakkımı kullanmak istediğimi belirttim. görünen o ki monster problemli cihazı, gizliden ekranını değiştirerek problemsiz gibi gösterip müşteriyi haksız çıkarmaya calışıyor.
    eski ekran;
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    yeni ekran;
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN

    buradan ekranın değiştiği cok rahat anlasılabiliyor.

    hem problem tespit edilememiş hem ekran değişmiş!

    ayrıca bu ekranda da aynı problem var ama daha az telefon kamerasında gözükmediği için foto koyamıyorum.

    ikinci olarak mikrofonda sorun vardı. problemin yazılımsal oldugunu ve ayarlarını yaptıklarını yazmışlar. ses kaydetmeyi denedim hala ses kaydetmek mümkün değil. defalarca driveri sildim tekrar kurdum, yeni driver denedim eski driver denedim, olmuyor. yani sorun yazılımsal olamaz. ses eskisinden farklı değil çok cızırtılı ve kesik kesik.

    kısacası monster var olan problemleri kabul etmiyor, görmezden geliyor, gizliden ekran değiştiriyor.

    zaten servis raporuna tespit edilemedi yazmak cok kolay.

    https://drive.google.com/file/d/0B-47KUVrUqSUNWdNLTlaakJsc3c/view?usp=sharing



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssapiens -- 9 Nisan 2016; 21:54:35 >




  • 1 yıl Tulpar 4.1.1 modelini Kullandım Sevis yüzü görmedi... yani servis ile hiç işim olmadı bu yüzden servis halkına bilgim olmadı ...Sonuç olarak MONSTER alırım öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hssapiens

    30/03/2016 tarihinde cihazı servise gönderdim. bir önceki sefer tespit edilemeyen sorunları video cekerek gönderdim, tespit edebilsinler diye. cihaz 05/04/2016 tarihinde elime gecti. servis raporunu incelediğimde ekranda görüntünün izi kalma probleminin 43 saat boyunca yapılan testte tespit edilemediği yazılmıs.
    cihaz elime gectiğinde fark ettim ki cihazın ekranı değiştirilmiş. ve bu servis raporuna yazılmamıs. cihazın ekranı daha önce 7 defa arızadan dolayı değişmişti. bu defa birebir değişim hakkımı kullanmak istediğimi belirttim. görünen o ki monster problemli cihazı, gizliden ekranını değiştirerek problemsiz gibi gösterip müşteriyi haksız çıkarmaya calışıyor.
    eski ekran;
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN
    yeni ekran;
    KESİNLİKLE MONSTER ALMAYIN

    buradan ekranın değiştiği cok rahat anlasılabiliyor.

    hem problem tespit edilememiş hem ekran değişmiş!

    ayrıca bu ekranda da aynı problem var ama daha az telefon kamerasında gözükmediği için foto koyamıyorum.

    ikinci olarak mikrofonda sorun vardı. problemin yazılımsal oldugunu ve ayarlarını yaptıklarını yazmışlar. ses kaydetmeyi denedim hala ses kaydetmek mümkün değil. defalarca driveri sildim tekrar kurdum, yeni driver denedim eski driver denedim, olmuyor. yani sorun yazılımsal olamaz. ses eskisinden farklı değil çok cızırtılı ve kesik kesik.

    kısacası monster var olan problemleri kabul etmiyor, görmezden geliyor, gizliden ekran değiştiriyor.

    zaten servis raporuna tespit edilemedi yazmak cok kolay.

    https://drive.google.com/file/d/0B-47KUVrUqSUNWdNLTlaakJsc3c/view?usp=sharing



    Ekranı gizlice değiştirme olayı doğruysa bu ciddi bir olay, bunun üzerine gitmelisin bence. Sana isterlerse çok daha iyi ve yüksek kaliteli ekran versinler, yine de sana ait olan ve sana haber vermeksizin aldıkları bir parça var. Muhtemelen arızalı ürünün ve servis müdahelesinin kayıt altına alınmasını istemiyorlar bu yüzden gizleyip, cihazımız sorunsuz diyorlar. Şimdi cihaz gönderirken nasıl güvenelim bunlara. Çok garip bir çalışma stilleri var. Tam türk işi çakallık. Esnaf mantığı.




  • Daha dün abra a7 v6.2.3 sipariş verdim 1-2 güne kadar elimde olur bu konuyuda üşenmedim en üstten aşa kadar okudum ekran değişimi gizliden hakkaten sıkıntı inş bi sıkıntı çekmem makinada direk temiz win10 kurulumu yapacam bi sıkıntı olursa ayrı bir konu açarım zaten.

    en önemli nokta şu müşteri hizmetleri güzel fakat laptoplar niye bu kadar sorunlu bunu sormak gerekiyor olursa bi sorun çıksa zaten iade ederim şu forumdan sonra...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eionHS

    Daha dün abra a7 v6.2.3 sipariş verdim 1-2 güne kadar elimde olur bu konuyuda üşenmedim en üstten aşa kadar okudum ekran değişimi gizliden hakkaten sıkıntı inş bi sıkıntı çekmem makinada direk temiz win10 kurulumu yapacam bi sıkıntı olursa ayrı bir konu açarım zaten.

    en önemli nokta şu müşteri hizmetleri güzel fakat laptoplar niye bu kadar sorunlu bunu sormak gerekiyor olursa bi sorun çıksa zaten iade ederim şu forumdan sonra...

    Hocam bütün büyük markaların mühendislerden oluşan çok büyük bir test ekibi ve test süreci olur. Yazılımdan, donanıma, vidasına kadar test ederler. Hatta bu haftalar süren bir süreçtir. Bunu yakınen biliyorum. Monster ise müşteriden sipariş gelir gelmez, elindeki parçaları birleştiriyor montajı yapıyor, aynı gün içinde paketleyip kargoya veriyor. Ne hayır beklersin ki o cihazdan? Durumun kendileri de farkında olduğundan sürekli ilk 15 günde koşulsuz iade imkanını öne çıkarıyorlar. Yani adeta biz test etmedik, siz test edin sıkıntı varsa geri verirsiniz diyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.